2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa nasıl güzel olur inşallah sağlıklı bir kız çocuğudur
Çin takviminden baktım kız çıkıyor
Saç teline yüzük takılan testi de yaptım yuvarlak daire çizdi kız dediler
Doktor bugün öyle diyince ufaktan hayal kırıklığı oldu

İşte o kendi kendine geçer mevzusu kesn değl ya o yüzden kullanyrum mecburen. Ya geçmeyip ilerlerse diye. Bi de benm bulnduğm yerin havası kirli çocklarn yüzde sekseni astım bronşit. Özellikle dikkat edin diyolar. Endişem biraz da bu yüzden. Bize de 3 günlük yarımşar doz kullanın dedi bugn bişeklde verdm oyunla falan ama anladı bikere yarn nası vercm blmyorm

Aynen canım benim de öyle. Midem bir kazinmaya başlıyor bayilacagim sanıyorum. Açlıktan ölüyorum ama iştah sıfır , hiçbir yiyeceği kabul etmiyor midem, makarna ekmek yoğur peynir kraker bunlarla gün geçiyor işte. Sabır sabır sabır...

Midem bulanmadığı halde ben bile öyleyim ya. İştah hiç yok. Kilo verdkçe veryrum. Kilo vermk güzel de aslında bebeğimi besleyemyrum endişesi yaşyorum bu kez de.

Kızlar bizim cinsiyetimiz artık kesin kız dedi doktorumuz herseyi çok net çıkmış.ben hem devlete hem özele gidiyorum.ayrıntılı için ne zaman randevu alınmalı bazıları son haftaları daha iyi diyor.devletten nasıl alıcaz birde bilgisi olan var mı

Eklentiler

• IMG-20191011-WA0003.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 76

Ya maşallah ne kadar güzel yaa.

Yaa prenses geliyo maşallah

Masallaaahhh yerim seni yaaaaaa masallah masallah

Canım sen Ankaradamıydın¿
Maşaallah bizim grup kızla dolacak

Dillendirme gelmesin geri masallah diyelim ben bi dillendirdim ertesi gün geldi baş agrım tekrar

Gözün aydın canim sağlıkla gelsin kuzucuk

Hanımlar 4 gündür kalçamda ağrı var. Tam olarak pubis denilen yerde iç tarafta. Vurmadım zorlamadım. Ama hamlamış gibi bir ağrı var kalça kemiğimin iç kısmında. Acaba diyorum uterus büyüdüğü için mi öyle oldu. Neden ağrıdığına bi anlam veremiyorum çünkü. Var mı böyle bir durum yaşayan?

Eklentiler

• F27F553A-4FB3-4290-B272-6BF99E7905DA.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 39
  • F9107DA1-94A1-4D77-A9EA-359F560F8921.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 31
Maşallah çok sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah ayrıntılı ultrason ile ilgili bilgim yok cnm iki kızım var ama ıkisinde de yaptiramamistim bakalım bu 3. De istiyorum nasip olursa ne zaman ben de merak ediyorum

Bizim doktorumuz kullanmasaniz da sorun degil diye konustugu icin zorlamadim. Onemli birseyse tabi ki icmesinde fayda var! ama tekrar sorun tabi kac doz vs emin olmakta fayda var. doktorlar veriyorlar ilaci ama baska bir zarari olurmu diye dusunmuyorlar. Daha dun bir dr u dinledim. Prof dr huseyin nazlikul. Ozellikle 12 eylul doneminden sonra mezun olan doktorlarin bu konuda cok bilincsiz olduklarindan bahsediyordu. Arastirmak hatta baska doktorlara da danismak lazim. Doktorlara bile direk guvenmemek lazim. Doktor bunu soyleyende.

gözünüz aydın... ne güzel belli olmuş artık minik kızınız.
devlette önce almak gerekirmiş galiba. son randevumda doktor 16 ya da 17 haftalık bir gebeye şimdiden al ancak gelir sıran diyordu. özelde çok sıra olmaz herhalde.

iyi geceler tatlı hanımlar ve bebekleri..
bugün misafirim vardı bir de esimle temizlik vs yapınca ancak bitti işlerimiz. 10 hafta sonra ilk misafirim oldu. yavaş yavaş normal hayata dönüş başladı galiba. Allah hepimize iyilik versin...

15 haftada o kadar hissediliyor mu ya? Benim de 2 gündür midem bulanmıyor diye endişe var içimde ama başka da bir şey yok görünürde..
Midenizim bulanmıyor olması bebeğinizin kötü olduğu anlamına gelen birsey değil canını bu konuda sıkmayın. Bazı insanlar hiç kusmuyor rahat bi gebelik yasıyorlar ben gibi ve kendimi sanslı hissediyorum bazıları 4 ay kadar bazıları ise 9 ay kusuyor. Yani az cok kusmanın bebeğin saglığıyla ilgili bir durumu yok içiniz rahat olsun

Kendimde yapıyorum . Mayam var. Ama aynı zamanda burada üniversitenin katkısız kefiri var biraz pahalı ama onu tüketiyorum yapamadığım zamanlarda. Her gün mutlka içmeye calısırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…