Yaa nasıl güzel olur inşallah sağlıklı bir kız çocuğudurBanada çıkıntı var erkek olabilir ama kızdada çıkıntı olabiliyor klitorisi bazen büyük olabiliyor dedi.hafta içi belli olacak bakalım.bende inşaallah gönlümden geçen iki erkekten sonra kız Rabbim nasip ederse eğer.
İşte o kendi kendine geçer mevzusu kesn değl ya o yüzden kullanyrum mecburen. Ya geçmeyip ilerlerse diye. Bi de benm bulnduğm yerin havası kirli çocklarn yüzde sekseni astım bronşit. Özellikle dikkat edin diyolar. Endişem biraz da bu yüzden. Bize de 3 günlük yarımşar doz kullanın dedi bugn bişeklde verdm oyunla falan ama anladı bikere yarn nası vercm blmyormBizde de bir ara hic gecmeyen sebebsiz kuru bir oksuruk olmustu doktor ondan kortizonlu bir ilac verdi ama tek sefer kullanin demisti. Kizim tadini begenmeyince icmedi ilacli meyve suyunu. bende zorlamadim dediginiz gibi agir bir ilac oldugu icin. kendi kendine gecti sonra.
Mantıklı. Ben mandalina suyuna kattm ama çoook acıydı hala.Ne katmıyordum ki. Meyve suyu reçel bal ne kadar tatlı şey varsa karıştırıyorum. Bildiğin zehir.
Aynen canım benim de öyle. Midem bir kazinmaya başlıyor bayilacagim sanıyorum. Açlıktan ölüyorum ama iştah sıfır , hiçbir yiyeceği kabul etmiyor midem, makarna ekmek yoğur peynir kraker bunlarla gün geçiyor işte. Sabır sabır sabır...Ben de 4 kilo vermişim 1 ayda.. Bugün de değişik bir hal oldum. Şöyle ki bir anda karnım bir acıkıyor sanki 2 gün aç kalmışım gibi tansiyonum düşüyor başım dönüyor. Yiyorum biraz, birkaç saat sonra yine oluyor. Sanırım o 4 kiloyu 1 haftada alacağım
Midem bulanmadığı halde ben bile öyleyim ya. İştah hiç yok. Kilo verdkçe veryrum. Kilo vermk güzel de aslında bebeğimi besleyemyrum endişesi yaşyorum bu kez de.Aynen canım benim de öyle. Midem bir kazinmaya başlıyor bayilacagim sanıyorum. Açlıktan ölüyorum ama iştah sıfır , hiçbir yiyeceği kabul etmiyor midem, makarna ekmek yoğur peynir kraker bunlarla gün geçiyor işte. Sabır sabır sabır...
Kızlar bizim cinsiyetimiz artık kesin kız dedi doktorumuz herseyi çok net çıkmış.ben hem devlete hem özele gidiyorum.ayrıntılı için ne zaman randevu alınmalı bazıları son haftaları daha iyi diyor.devletten nasıl alıcaz birde bilgisi olan var mı
Yaa prenses geliyo maşallahKızlar bizim cinsiyetimiz artık kesin kız dedi doktorumuz herseyi çok net çıkmış.ben hem devlete hem özele gidiyorum.ayrıntılı için ne zaman randevu alınmalı bazıları son haftaları daha iyi diyor.devletten nasıl alıcaz birde bilgisi olan var mı
Masallaaahhh yerim seni yaaaaaa masallah masallahKızlar bizim cinsiyetimiz artık kesin kız dedi doktorumuz herseyi çok net çıkmış.ben hem devlete hem özele gidiyorum.ayrıntılı için ne zaman randevu alınmalı bazıları son haftaları daha iyi diyor.devletten nasıl alıcaz birde bilgisi olan var mı
Canım sen Ankaradamıydın¿Kızlar bizim cinsiyetimiz artık kesin kız dedi doktorumuz herseyi çok net çıkmış.ben hem devlete hem özele gidiyorum.ayrıntılı için ne zaman randevu alınmalı bazıları son haftaları daha iyi diyor.devletten nasıl alıcaz birde bilgisi olan var mı
Dillendirme gelmesin geri masallah diyelim ben bi dillendirdim ertesi gün geldi baş agrım tekrarKızlar 10+0da mide bulantısından kusmaktan helak olurken ertesi günü 10+1de bulantım birden kesildi. Ve kırmızı etten tiksinirken canım birden kırmızı et yemek istedi. Yedim de.. Yiyemediğim başka şeyleri de yemeye başladım 2 gündür Allah'ıma şükürler olsun. Buraya yazmıştım ya nasıl olacak pat diye geçecek mi bir sabah kalkınca diye, aynen öyle olduUmarım geri gelmez. Tabi anlık bulantılarım oluyor çok nadir, ve birkaç kere de çıkardım ama o an olup bitiyor. Tüm gün süren bulantılardan sonra buna razıyım.
Gözün aydın canim sağlıkla gelsin kuzucukKızlar bizim cinsiyetimiz artık kesin kız dedi doktorumuz herseyi çok net çıkmış.ben hem devlete hem özele gidiyorum.ayrıntılı için ne zaman randevu alınmalı bazıları son haftaları daha iyi diyor.devletten nasıl alıcaz birde bilgisi olan var mı
Benim bulduklarim boyle malesef. Anlamadim sebebini.Frei Öl Alman markası, ben aldım 2 şişe ama arkasında japonca yazmıyor ki.. Kendi sitesinden aldım.
Maşallah çok sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah ayrıntılı ultrason ile ilgili bilgim yok cnm iki kızım var ama ıkisinde de yaptiramamistim bakalım bu 3. De istiyorum nasip olursa ne zaman ben de merak ediyorumKızlar bizim cinsiyetimiz artık kesin kız dedi doktorumuz herseyi çok net çıkmış.ben hem devlete hem özele gidiyorum.ayrıntılı için ne zaman randevu alınmalı bazıları son haftaları daha iyi diyor.devletten nasıl alıcaz birde bilgisi olan var mı
Bizim doktorumuz kullanmasaniz da sorun degil diye konustugu icin zorlamadim. Onemli birseyse tabi ki icmesinde fayda var! ama tekrar sorun tabi kac doz vs emin olmakta fayda var. doktorlar veriyorlar ilaci ama baska bir zarari olurmu diye dusunmuyorlar. Daha dun bir dr u dinledim. Prof dr huseyin nazlikul. Ozellikle 12 eylul doneminden sonra mezun olan doktorlarin bu konuda cok bilincsiz olduklarindan bahsediyordu. Arastirmak hatta baska doktorlara da danismak lazim. Doktorlara bile direk guvenmemek lazim. Doktor bunu soyleyende.İşte o kendi kendine geçer mevzusu kesn değl ya o yüzden kullanyrum mecburen. Ya geçmeyip ilerlerse diye. Bi de benm bulnduğm yerin havası kirli çocklarn yüzde sekseni astım bronşit. Özellikle dikkat edin diyolar. Endişem biraz da bu yüzden. Bize de 3 günlük yarımşar doz kullanın dedi bugn bişeklde verdm oyunla falan ama anladı bikere yarn nası vercm blmyorm
gözünüz aydın... ne güzel belli olmuş artık minik kızınız.Kızlar bizim cinsiyetimiz artık kesin kız dedi doktorumuz herseyi çok net çıkmış.ben hem devlete hem özele gidiyorum.ayrıntılı için ne zaman randevu alınmalı bazıları son haftaları daha iyi diyor.devletten nasıl alıcaz birde bilgisi olan var mı
Midenizim bulanmıyor olması bebeğinizin kötü olduğu anlamına gelen birsey değil canını bu konuda sıkmayın. Bazı insanlar hiç kusmuyor rahat bi gebelik yasıyorlar ben gibi ve kendimi sanslı hissediyorum bazıları 4 ay kadar bazıları ise 9 ay kusuyor. Yani az cok kusmanın bebeğin saglığıyla ilgili bir durumu yok içiniz rahat olsun15 haftada o kadar hissediliyor mu ya? Benim de 2 gündür midem bulanmıyor diye endişe var içimde ama başka da bir şey yok görünürde..
Kendimde yapıyorum . Mayam var. Ama aynı zamanda burada üniversitenin katkısız kefiri var biraz pahalı ama onu tüketiyorum yapamadığım zamanlarda. Her gün mutlka içmeye calısırım .Hazır mi alıyorsunuz kendiniz mi mayalıyorsunuz?
Ben maya bulsam kendim yapmak çok istiyorum ama baya zahmetli sanırım. Sürekli taze yapmak lazım.
Ben önceki kontrölümde sormuştum doktora erken demişti. Şimdi haftaya gidince tekrar sorucam. Başla derse başlayacağım inşallah. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?