2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biraz fazla ayakta kaldığımda ağrı vuruyor sağ kalcama benimde.

Valla ben de de oluo. Bazen sag kalca kemigim agrio. Simdi de iki gundur kuyrk sokumu tarafi. Sirt ustu uzanirken ya da sga sola donerken canim gidio. Sanki bi bosluk var. Cıtlatsam yerine oturcakmis gibi

Midem bulanmadığı halde ben bile öyleyim ya. İştah hiç yok. Kilo verdkçe veryrum. Kilo vermk güzel de aslında bebeğimi besleyemyrum endişesi yaşyorum bu kez de.
Ben de endişe ediyorum. Hadi ilk 4 ay bizden beslendi diyelim sonrasında beslenme önemli tabii ki

Haklısın benm kullanmasam mı acaba demm de bu yüzden. Biraz araştrdm ben de. Kullanmk daha iyi olcktr diye anladm verdm de dün. Hala içim rahat değl ama en azndan bugn ve yarn da vercm btcek diyorm. Bitürlü iyileşmedi çünkü boğazı ve öksürüğü.

Ben de endişe ediyorum. Hadi ilk 4 ay bizden beslendi diyelim sonrasında beslenme önemli tabii ki
Tabi ki önemli. Hele bi de benm gibi emziriyosan. Eşim her hafta mutlaka balık yedrmeye çalışr hamileliklerimde. Somon yemeyince doğuramayacağımı düşünüyo sanırmzorla yiyrum ya. Allahtan bulantı yok olsa napardm blmyorm.

Herkese günaydın keyifli pazarlar ❣ Yarın kontrol zamanı bakalım inşallah kanama alanı geçmiştir işe gidebilirim kendimi iyi hissediyorum ama umarım bebeğim de iyidir sizde durumlar nasıl
Günaydınbiz hastayız halaben de yarın gtmeyi düşünyorum telefndan öğrenmştm ikili test sonucunu bi de yüzyüze görüşelimhem belki cinsiyeti kesn söyler bu kez. Sizin de inşallah herşey yolundadırkendinizi iyi hissedyomşsunuz ne güzel emnm bebeğiniz de iyidir

Sabah sabah mesajınız içimi açtı aynen inşalllah sizde en kısa zamanda iyileşirsiniz ben de yarın ikili sonucumu alırım Dr. erkeğe benziyor dedi ama heyecan hala dorukta bizde inşallah cinsiyetinizi de en kısa sürede sağlıcakla öğrenirsiniz

Oğlumda çok yemiştim somon. Şimdi eve kesinlikle balık sokmuyorum, dışarda yiyin gelin diyorum evde kokusuna dahi tahammülüm yok. İşte sanki tüm hamilelik böyle geçecek gibi geliyor bana ondan tırsıyorum.

Arkadaşlar bir kaç gündür içimi bir tedirginlik kapladı 12.haftamda ufak bi pıt pıt dokunuşlarını hissetmeye başlamıstım yavrumun ilk gebeliğimdede net 14. Haftada hatırlıyorum hareketini ama son bir haftadır hiç birşey hissedemiyorum sanki bişey oldu ters giden bir durum var allah korusun karnım küçülmüş gibi pek gebe gibi hissedemiyorum kendimi kontrole bir hafta var korku içimi kemiriyor gece gündüz doktoruma gitsem zaten erken mümkün değil diycek ama öncekilerden eminim varmı aynı sıkıntıyı yaşayıp içimi rahatlatacak

Dün fırsat bulup bir türlü yazamadım. Kızına çok geçmiş olsun canım

12 hafta hissetmek için gerçekten çok erken , ama bu kadar tedirgin olduysan başka bir doktora gitsen? Var mı seçeneğin bulunduğun yerde?

Valla ben de de oluo. Bazen sag kalca kemigim agrio. Simdi de iki gundur kuyrk sokumu tarafi. Sirt ustu uzanirken ya da sga sola donerken canim gidio. Sanki bi bosluk var. Cıtlatsam yerine oturcakmis gibi
Bende de var o ağrılardan sağ kalçamin içinde oluyor düz bir yere yatınca kalkmakta çok zorlanıyorum hele ilerleyen zamanlarda 6. Aydan sonra falan sire gidince çok zor kalkıyorum allahtan hamilelikte oluyor sonra geçiyor çok şükür yürürken bile çok dikkat ediyorum anı hareketler asla yapmıyorum hareketlerim çok yavaşladı

Ben 13.haftamdayım bir kere pıt pıt hissettim bir kere de hafif seğirme hissettim bu zamanlarda düzenli hissetmen mümkün değil benim de içimde tedirginlik vardı eşime söylediğimde her tedirgin olduğunda doktora gidiyoruz bir problem olmadığını görüyorsun dedi dediğinde haklı da karnının küçülmesi de belki gazın vardı gaz problemin bitti o şekilde düşün içini ferah tut düşünemeye çalış düşündükçe daha kötü olursun bebeğini de huzursuz edersin kal sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…