Biraz fazla ayakta kaldığımda ağrı vuruyor sağ kalcama benimde.Hanımlar 4 gündür kalçamda ağrı var. Tam olarak pubis denilen yerde iç tarafta. Vurmadım zorlamadım. Ama hamlamış gibi bir ağrı var kalça kemiğimin iç kısmında. Acaba diyorum uterus büyüdüğü için mi öyle oldu. Neden ağrıdığına bi anlam veremiyorum çünkü. Var mı böyle bir durum yaşayan?
Ben de cok merk ediorm yaaa. Daha cok var bizeeeAy ne güzel MaşaAllah herkes patır patır cinsiyet öğreniyor bi ben kaldım heralde öğrenmeyen
Öğrenen arkadaşlarıma hayırlı olursun ❤
Darısı biz öğrenemeyenlere inşaAllah
Valla ben de de oluo. Bazen sag kalca kemigim agrio. Simdi de iki gundur kuyrk sokumu tarafi. Sirt ustu uzanirken ya da sga sola donerken canim gidio. Sanki bi bosluk var. Cıtlatsam yerine oturcakmis gibiHanımlar 4 gündür kalçamda ağrı var. Tam olarak pubis denilen yerde iç tarafta. Vurmadım zorlamadım. Ama hamlamış gibi bir ağrı var kalça kemiğimin iç kısmında. Acaba diyorum uterus büyüdüğü için mi öyle oldu. Neden ağrıdığına bi anlam veremiyorum çünkü. Var mı böyle bir durum yaşayan?
İnşaAllah canımcanim daha cok ufaklar.normal sıkintı etme.bi de nar ye..ilginctir ama nar bebekleri çok kimildattiriyor.
Bize son 4 gün kaldı inşaAllahBen de cok merk ediorm yaaa. Daha cok var bizeee
Ben de endişe ediyorum. Hadi ilk 4 ay bizden beslendi diyelim sonrasında beslenme önemli tabii kiMidem bulanmadığı halde ben bile öyleyim ya. İştah hiç yok. Kilo verdkçe veryrum. Kilo vermk güzel de aslında bebeğimi besleyemyrum endişesi yaşyorum bu kez de.
Yaşlarımız ve sat tarihimiz aynı doktor cinsiyet söyledi mi sizeMidem bulanmadığı halde ben bile öyleyim ya. İştah hiç yok. Kilo verdkçe veryrum. Kilo vermk güzel de aslında bebeğimi besleyemyrum endişesi yaşyorum bu kez de.
Haklısın benm kullanmasam mı acaba demm de bu yüzden. Biraz araştrdm ben de. Kullanmk daha iyi olcktr diye anladm verdm de dün. Hala içim rahat değl ama en azndan bugn ve yarn da vercm btcek diyorm. Bitürlü iyileşmedi çünkü boğazı ve öksürüğü.Bizim doktorumuz kullanmasaniz da sorun degil diye konustugu icin zorlamadim. Onemli birseyse tabi ki icmesinde fayda var! ama tekrar sorun tabi kac doz vs emin olmakta fayda var. doktorlar veriyorlar ilaci ama baska bir zarari olurmu diye dusunmuyorlar. Daha dun bir dr u dinledim. Prof dr huseyin nazlikul. Ozellikle 12 eylul doneminden sonra mezun olan doktorlarin bu konuda cok bilincsiz olduklarindan bahsediyordu. Arastirmak hatta baska doktorlara da danismak lazim. Doktorlara bile direk guvenmemek lazim. Doktor bunu soyleyende.
Tabi ki önemli. Hele bi de benm gibi emziriyosan. Eşim her hafta mutlaka balık yedrmeye çalışr hamileliklerimde. Somon yemeyince doğuramayacağımı düşünüyo sanırmBen de endişe ediyorum. Hadi ilk 4 ay bizden beslendi diyelim sonrasında beslenme önemli tabii ki
Erkek dedi kesin olmamakla birlikteYaşlarımız ve sat tarihimiz aynı doktor cinsiyet söyledi mi size
GünaydınHerkese günaydın keyifli pazarlar❣ Yarın kontrol zamanı bakalım inşallah kanama alanı geçmiştir işe gidebilirim kendimi iyi hissediyorum ama umarım bebeğim de iyidir sizde durumlar nasıl
Sabah sabah mesajınız içimi açtı aynen inşalllah sizde en kısa zamanda iyileşirsiniz ben de yarın ikili sonucumu alırım Dr. erkeğe benziyor dedi ama heyecan hala dorukta bizdeGünaydınbiz hastayız hala ben de yarın gtmeyi düşünyorum telefndan öğrenmştm ikili test sonucunu bi de yüzyüze görüşelim hem belki cinsiyeti kesn söyler bu kez. Sizin de inşallah herşey yolundadır kendinizi iyi hissedyomşsunuz ne güzel emnm bebeğiniz de iyidir
Günaydın İnsallah geçmistir hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤Herkese günaydın keyifli pazarlar❣ Yarın kontrol zamanı bakalım inşallah kanama alanı geçmiştir işe gidebilirim kendimi iyi hissediyorum ama umarım bebeğim de iyidir sizde durumlar nasıl
İnşallah siz nasılsınız bakalım nasıl gidiyorGünaydın İnsallah geçmistir hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤
Oğlumda çok yemiştim somon.Tabi ki önemli. Hele bi de benm gibi emziriyosan. Eşim her hafta mutlaka balık yedrmeye çalışr hamileliklerimde. Somon yemeyince doğuramayacağımı düşünüyo sanırmzorla yiyrum ya. Allahtan bulantı yok olsa napardm blmyorm.
Dün fırsat bulup bir türlü yazamadım. Kızına çok geçmiş olsun canımGünaydınbiz hastayız hala ben de yarın gtmeyi düşünyorum telefndan öğrenmştm ikili test sonucunu bi de yüzyüze görüşelim hem belki cinsiyeti kesn söyler bu kez. Sizin de inşallah herşey yolundadır kendinizi iyi hissedyomşsunuz ne güzel emnm bebeğiniz de iyidir
12 hafta hissetmek için gerçekten çok erken , ama bu kadar tedirgin olduysan başka bir doktora gitsen? Var mı seçeneğin bulunduğun yerde?Arkadaşlar bir kaç gündür içimi bir tedirginlik kapladı 12.haftamda ufak bi pıt pıt dokunuşlarını hissetmeye başlamıstım yavrumun ilk gebeliğimdede net 14. Haftada hatırlıyorum hareketini ama son bir haftadır hiç birşey hissedemiyorum sanki bişey oldu ters giden bir durum var allah korusun karnım küçülmüş gibi pek gebe gibi hissedemiyorum kendimi kontrole bir hafta var korku içimi kemiriyor gece gündüz doktoruma gitsem zaten erken mümkün değil diycek ama öncekilerden eminim varmı aynı sıkıntıyı yaşayıp içimi rahatlatacak
Bende de var o ağrılardan sağ kalçamin içinde oluyor düz bir yere yatınca kalkmakta çok zorlanıyorum hele ilerleyen zamanlarda 6. Aydan sonra falan sire gidince çok zor kalkıyorum allahtan hamilelikte oluyor sonra geçiyor çok şükür yürürken bile çok dikkat ediyorum anı hareketler asla yapmıyorum hareketlerim çok yavaşladıValla ben de de oluo. Bazen sag kalca kemigim agrio. Simdi de iki gundur kuyrk sokumu tarafi. Sirt ustu uzanirken ya da sga sola donerken canim gidio. Sanki bi bosluk var. Cıtlatsam yerine oturcakmis gibi
Ben 13.haftamdayım bir kere pıt pıt hissettim bir kere de hafif seğirme hissettim bu zamanlarda düzenli hissetmen mümkün değil benim de içimde tedirginlik vardı eşime söylediğimde her tedirgin olduğunda doktora gidiyoruz bir problem olmadığını görüyorsun dedi dediğinde haklı da karnının küçülmesi de belki gazın vardı gaz problemin bitti o şekilde düşün içini ferah tut düşünemeye çalış düşündükçe daha kötü olursun bebeğini de huzursuz edersin kal sağlıcaklaArkadaşlar bir kaç gündür içimi bir tedirginlik kapladı 12.haftamda ufak bi pıt pıt dokunuşlarını hissetmeye başlamıstım yavrumun ilk gebeliğimdede net 14. Haftada hatırlıyorum hareketini ama son bir haftadır hiç birşey hissedemiyorum sanki bişey oldu ters giden bir durum var allah korusun karnım küçülmüş gibi pek gebe gibi hissedemiyorum kendimi kontrole bir hafta var korku içimi kemiriyor gece gündüz doktoruma gitsem zaten erken mümkün değil diycek ama öncekilerden eminim varmı aynı sıkıntıyı yaşayıp içimi rahatlatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?