2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bize de erkek demşti bakalım hala aynı görüşte olacak mı

Sahibinden mi bakıyosunuz cevre esnafada diyin benim şu an oturdugum evi işyerinden bir arkadasımın akrabasıydı emlakçı ücreti vermedik çok şükür sizde inş en kısa zamanda bulursunuz
Sıkıntı şu ki baktığımız semtte ev yok. Bildiğin ev yok. Bir sürü emlakçı gezdik elimizde ev yok diyor adamlar. Eşimin halası falan o tarafta oturuyor ona söyledik onlarda çevresine söyleyecek. Belki bir şey çıkar.

Sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi, benimde carsamba gunu kontrolum var belki bizde cinsiyetini ögreniriz
Teşekkür ederim, umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. İnşallah sizde öğrenirsiniz gittiğinizde.

Bize de erkek demşti bakalım hala aynı görüşte olacak mı
Günaydın inşallah geçmiştir canım, güzel haberlerle gelirsin.
İnşallahhh

Ayy benm dee yavasldi valla. Bide dugunumz var. Kardesim evlnio. Nasil ypicam bilmiorm

Aynı duygulardayım İnan ki.. bende kilo verdim birde karnım hiç çıkmadı bebek gelişmiyor mu diye düşünüyorum kimse inanmıyor hamile olduğuma. Ne yazık ki kalbi durup hiç belirti olmayan durumlar var yakınlarımdan biliyorum. Ama rahat olmalıyız kötüyü düşünme bence sağlıklılardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…