Bize de erkek demşti bakalım hala aynı görüşte olacak mıSabah sabah mesajınız içimi açtı aynen inşalllah sizde en kısa zamanda iyileşirsiniz ben de yarın ikili sonucumu alırım Dr. erkeğe benziyor dedi ama heyecan hala dorukta bizdeinşallah cinsiyetinizi de en kısa sürede sağlıcakla öğrenirsiniz ❣❣❣
Herkese günaydın keyifli pazarlar❣ Yarın kontrol zamanı bakalım inşallah kanama alanı geçmiştir işe gidebilirim kendimi iyi hissediyorum ama umarım bebeğim de iyidir sizde durumlar nasıl
Benimde aynı Çin takvimi erkek miydi benim döllenmem 5 gün sonra olmuş hayırlısıyla alalım bebeğimizi kucağımızaErkek dedi kesin olmamakla birlikteyarın gtmeyi düşünyrum kesnleştrmek için
Sıkıntı şu ki baktığımız semtte ev yok. Bildiğin ev yok. Bir sürü emlakçı gezdik elimizde ev yok diyor adamlar. Eşimin halası falan o tarafta oturuyor ona söyledik onlarda çevresine söyleyecek. Belki bir şey çıkar.Sahibinden mi bakıyosunuz cevre esnafada diyin benim şu an oturdugum evi işyerinden bir arkadasımın akrabasıydı emlakçı ücreti vermedik çok şükür sizde inş en kısa zamanda bulursunuz
Teşekkür ederim, umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi, benimde carsamba gunu kontrolum var belki bizde cinsiyetini ögreniriz
Hanımlar; güzel haberler duymak beni çok mutlu ediyor sizlere de olumlu yansıması olur diye yazmak istedim
İkili test sonucumu az önce öğrendim, çok şükür normal çıkmış, 10000 de 1 risk oranı görülüyor, duruma göre NIFTY yaptırırım belki diyordum ama doktorum hiç gerek yok gayet güzel dedi, sonuç bekleyen herkese nasip olsun böyle güzel haberler inşallah.
Vee artık cinsiyetler netleşmeye başladığına göre biraz isim önerileri mi yapsak ne dersiniz?
Ben kız isminde çok fazla duyulmayan anlamı güzel birşey olsun istiyorum ama çok zorlandım ya, resmen bulamıyorum eşimin söylediği önerileri de hiç beğenemiyorum : )))) siz de durumlar nasıl
Bize de erkek demşti bakalım hala aynı görüşte olacak mı
İnşallahhhGünaydın inşallah geçmiştir canım, güzel haberlerle gelirsin.
Kendi sitesinden al bence..Benim bulduklarim boyle malesef. Anlamadim sebebini.
Evet canm erkekti takvimde. Kızımda da doğru çıktı artk tesadüf müdr nedrBenimde aynı Çin takvimi erkek miydi benim döllenmem 5 gün sonra olmuş hayırlısıyla alalım bebeğimizi kucağımıza
Hayırdır çocuklar falan mı hasta? Bu ara hastalık kol geziyo aman dikkatGünaydın uykusuz bir gecenin sabahından
Ay ben de 08.30Herkese günaydın, iyi hafta sonları.Bugün ilk defa 10'a kadar uyuyabildim hamile kaldığımdan beri. Çok mutluyum.
Ay iyi bari biraz dinlenmişsindir.Ay ben de 08.30kızım bi güzellik yaptı bugün
Benimde plesentada kanama vardı geçti dedi ama bu seferde idrar yolu enfeksiyonum var öyle böyle idare ediyoruzİnşallah siz nasılsınız bakalım nasıl gidiyor
Ayy benm dee yavasldi valla. Bide dugunumz var. Kardesim evlnio. Nasil ypicam bilmiormBende de var o ağrılardan sağ kalçamin içinde oluyor düz bir yere yatınca kalkmakta çok zorlanıyorum hele ilerleyen zamanlarda 6. Aydan sonra falan sire gidince çok zor kalkıyorum allahtan hamilelikte oluyor sonra geçiyor çok şükür yürürken bile çok dikkat ediyorum anı hareketler asla yapmıyorum hareketlerim çok yavaşladı
12 hafta hissetmek için gerçekten çok erken , ama bu kadar tedirgin olduysan başka bir doktora gitsen? Var mı seçeneğin bulunduğun yerde?
[/
Fazla kaygılıyım biliyorum sadece normalmi onu merak ettim benim gibi olan varmı diye fazla usg da girmekte iyi değil duyuyorum .kalbi duran bebekler erken dönemde ne gibi belirtiler veriyor yaşayan varmı
Benim iki kızım var ilk kızım doğru ikinci yanlıştı bakalım bu ne olacak sağlıkla gelsinler inşEvet canm erkekti takvimde. Kızımda da doğru çıktı artk tesadüf müdr nedr
Aynen canm inşallahBenim iki kızım var ilk kızım doğru ikinci yanlıştı bakalım bu ne olacak sağlıkla gelsinler inş
Aynı duygulardayım İnan ki.. bende kilo verdim birde karnım hiç çıkmadı bebek gelişmiyor mu diye düşünüyorumArkadaşlar bir kaç gündür içimi bir tedirginlik kapladı 12.haftamda ufak bi pıt pıt dokunuşlarını hissetmeye başlamıstım yavrumun ilk gebeliğimdede net 14. Haftada hatırlıyorum hareketini ama son bir haftadır hiç birşey hissedemiyorum sanki bişey oldu ters giden bir durum var allah korusun karnım küçülmüş gibi pek gebe gibi hissedemiyorum kendimi kontrole bir hafta var korku içimi kemiriyor gece gündüz doktoruma gitsem zaten erken mümkün değil diycek ama öncekilerden eminim varmı aynı sıkıntıyı yaşayıp içimi rahatlatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?