2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kasık karın ağrılarınız oluyor mu peki neler yaşıyorsunuz bu haftalar da
Benim kasik ve ara ara kaŕın ağrım var bıktim doktora gitmekten ilaç vermedi bana 3 4 gun bol su hic birdaha tahlil ver dedi 1 yaşındaki cocugumu doyuramiyorum yemegi bitene kadar 2kere lavobaya gidiyorum bol su ise yaramadı sanırım esim 2 saate gelicek cocugu ona birakip doktora gideceğim

Bir kese etrafı kanama 2 plesenta kanama 3 idrar yolu enfeksiyonu Allahim su cocugu sağlıkli bir şekilde kucağima alsam herkez kendi gebeligi ile kıyaslıyo benim naz yaptığımı söylüyor esime şuram ağriyor demeye utanıyorum artik

Kimse ile kıyaslama yapmak doğru değil herkesin gebeliği kendine özel yani eşinizle böyle konuşun sürekli gebelik bu birden bir şey çıkıyor yani rabbim sağlık sıhhat versin hepimize inşallah sağlıcakla gelecek bebeklerimiz

Bence de git canım inşallah hafiflemiştir

Ben bunu anlatamiyorum etrafımdakilere
Ben bunu anlatamiyorum kimseye doktor kanaman var yat diyor kayinvalidem bol bol yürüyüs esin kendini saliyor gebeligin ilacı yuruyus diyor ben hep gezerdim diyor gebeligini anlatiyor ve bunu bana degil esime anlatiyor herseyi gectim k3ndisi 18 zinde dogurmus mutluyken etrafı insan doluyken ama ben 38 yasındayım ve mutlu değilim

Ya maşallah ne kadar güzel yaa.
Sagol teyzesi.bu arada dokto
Kasık karın ağrılarınız oluyor mu peki neler yaşıyorsunuz bu haftalar da
Benim çok olmaya basladı rahmin büyümesine yoruyorum.cuma gecesi kalktım resmen korkudan.internette yatış pozisyonlarını okurken eger çocuk rahatsız olursa agrınız olur pozisyon degiştirib yazıyordu denedim gecti şükür.

İnş içinize sinen güzel bir ev bulursunuz.ev bulmak yorucu oluyor ama toptan temizlik oluyor resmen yeni hayaller baslıyor ben seviyorum tasınmayı öğrenciyken her yıl degiştiriyoduk

Bende doktoruma sorayım nasıl oluyor diye sanırım onda renkli görücez şimdi bile bu yaeamazla nasıl duruyorum diyorum hiç durmuyor.bilgi alınca yazarım buraya

Gerekli rahat ortamı sağlamayıp bir bebekle gez , yürüyüş yap demek nasıl bir bencilliktir... Ben seni çok iyi anlıyorum bugünler de gelip geçecek, sık dişini oğlum kreşe gittiği için birkaç saat dinlenebiliyorum çünkü yapayalnızım, istisnasız eğilmeli kalkmalı, gerilmeli ardınmalı her işi ben yapıyorum ve kendisi çoğunlukla uyuyor , erkekler bazen gerçekten çok bencil ve düşüncesiz ve işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar. Tek ortak düşüncemiz çocuğun daha iyi aktivite yapması ve sosyalleşmesi için kreşe de ihtiyacı olduğu oldu. Bana yardımı bu oldu yani. Ben küçük daha diye ağlıyordum ilk başlarda şimdi daha kabul edilebilir bir yaşta. Ağlıyordum ama uykusuzluktan, yorgunluktan zombi gibi dolaşıyordum. Şu anda da mesela en basitinden yatak çarşafları her hafta değişmeli değil mi, değiştirse ya, ne kadar zor benim için o gerilme, koca yatağın kenarını kaldır çarşafı gerdir. Yapamadım iki hafta değiştirmedi öyle yattı. Geçen gün yapınca diyor ki utanmadan her hafta değişmesi lazım. Yastıkla boğmayı düşündüm. Anlık değil bu mutsuzluklar, hemen hemen her konuda böyle. Yorgunluktan ve hasta hissetmekten karşıma alıp sakin ve güzel bir konuşma yapmayı istemiyorum bile. Çoğumuz mutlu değiliz, sorunları çözmeden yardımcı olmadan yürüyüş yap, kendini saldı derler çünkü benciller, boş konuşuyorlar ve işlerine öyle geliyor. Sabah kreşe 2.2 km yürüyüp bırakıyorum, puseti iterek. Geri pusetsiz 2.2 km dönüyorum. Akşam tekrar 2.2 km gidip alıyorum ve geri 2.2 km dönüyorum. 15 haftalık hamileyim ve henüz buraya kış gelmedi diye hergün 8.8km yürüyorum. Neden mecburiyetten. Kendimi, egzersiz yapıyorum diye telkin ediyorum. Koca kişisi ne yapıyor bu sırada , uyuyor veya bilg.başında işi evden çalışıyor. Eve gelince, mutfak , bulaşık ordusu, kahvaltı hazırla, kaldır, çamaşır mutlaka her gün çıkıyor benim, bunlar zorunlu,etraf topla, oyuncak topla asla yapamıyorum her gün, bir bakıyorum saat yavruyu alma saati...Başka sorunlar da var olmaz olur mu... Yalnız değilsin canım ama dileğim en sağlık dolu, en güzellik dolu, mutluluk dolu, huzur dolu konularda yalnız olmayalım. Ben de ben de diyelim inşallah.

teşekkür ederim

Deneyimli annelerden bir tavsiye istiyorum. Ateş ölçer almak istiyoruz bebek için, şu klasik koltukaltından ölçenler en doğru deniyor ama bebekte onubla ölçmek zor olur diye düşünüyorum. Şu tabanca gibi alından ölçenler var ya kullanan var mı aranızda? Doğru ölçüyor mu, kullanışlı mı? Tavsiye eder misiniz? Mümkünse marka da istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…