Bir kese etrafı kanama 2 plesenta kanama 3 idrar yolu enfeksiyonu Allahim su cocugu sağlıkli bir şekilde kucağima alsam herkez kendi gebeligi ile kıyaslıyo benim naz yaptığımı söylüyor esime şuram ağriyor demeye utanıyorum artik
Gerekli rahat ortamı sağlamayıp bir bebekle gez , yürüyüş yap demek nasıl bir bencilliktir... Ben seni çok iyi anlıyorum bugünler de gelip geçecek, sık dişinioğlum kreşe gittiği için birkaç saat dinlenebiliyorum çünkü yapayalnızım, istisnasız eğilmeli kalkmalı, gerilmeli ardınmalı her işi ben yapıyorum ve kendisi çoğunlukla uyuyor , erkekler bazen gerçekten çok bencil ve düşüncesiz ve işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar. Tek ortak düşüncemiz çocuğun daha iyi aktivite yapması ve sosyalleşmesi için kreşe de ihtiyacı olduğu oldu. Bana yardımı bu oldu yani. Ben küçük daha diye ağlıyordum ilk başlarda şimdi daha kabul edilebilir bir yaşta. Ağlıyordum ama uykusuzluktan, yorgunluktan zombi gibi dolaşıyordum. Şu anda da mesela en basitinden yatak çarşafları her hafta değişmeli değil mi, değiştirse ya, ne kadar zor benim için o gerilme, koca yatağın kenarını kaldır çarşafı gerdir. Yapamadım iki hafta değiştirmedi öyle yattı. Geçen gün yapınca diyor ki utanmadan her hafta değişmesi lazım. Yastıkla boğmayı düşündüm. Anlık değil bu mutsuzluklar, hemen hemen her konuda böyle. Yorgunluktan ve hasta hissetmekten karşıma alıp sakin ve güzel bir konuşma yapmayı istemiyorum bile. Çoğumuz mutlu değiliz, sorunları çözmeden yardımcı olmadan yürüyüş yap, kendini saldı derler çünkü benciller, boş konuşuyorlar ve işlerine öyle geliyor. Sabah kreşe 2.2 km yürüyüp bırakıyorum, puseti iterek. Geri pusetsiz 2.2 km dönüyorum. Akşam tekrar 2.2 km gidip alıyorum ve geri 2.2 km dönüyorum. 15 haftalık hamileyim ve henüz buraya kış gelmedi diye hergün 8.8km yürüyorum. Neden mecburiyetten. Kendimi, egzersiz yapıyorum diye telkin ediyorum. Koca kişisi ne yapıyor bu sırada , uyuyor veya bilg.başında işi evden çalışıyor. Eve gelince, mutfak , bulaşık ordusu, kahvaltı hazırla, kaldır, çamaşır mutlaka her gün çıkıyor benim, bunlar zorunlu,etraf topla, oyuncak topla asla yapamıyorum her gün, bir bakıyorum saat yavruyu alma saati...Başka sorunlar da var olmaz olur mu... Yalnız değilsin canım ama dileğim en sağlık dolu, en güzellik dolu, mutluluk dolu, huzur dolu konularda yalnız olmayalım. Ben de ben de diyelim inşallah.
İnşallah, teşekkür ederim güzel dileklerin için.İnş içinize sinen güzel bir ev bulursunuz.ev bulmak yorucu oluyor ama toptan temizlik oluyor resmen yeni hayaller baslıyor ben seviyorum tasınmayı öğrenciyken her yıl degiştiriyoduk
Doktorunuz yat dinlen diyorsa muhakkak dinlenin tabi. Doktorlar da aslinda 24 saat yatin demiyorlar sadece kendinizi zorlayacaginiz seyleri yapmayin diye soyluyor. Ama kayinvalidenizin lafini da yanlis anlayin bence. Hem gezsin,yuruyus yapsin diyor ne guzel diye dusunun. Otur oturdugun yerde diyenlerde var. 18 inde dogurmus diye mutlu oldugunu da sanmam pek. o yaslar icin ne kadar buyuk bir sorumluluk. erken yasta dogum yaptigi icin cocugunu omrumu yedi diye dusunenler var. demek istedigim iyi dusunelim iyi olsun insallahBen bunu anlatamiyorum etrafımdakilere
Ben bunu anlatamiyorum kimseye doktor kanaman var yat diyor kayinvalidem bol bol yürüyüs esin kendini saliyor gebeligin ilacı yuruyus diyor ben hep gezerdim diyor gebeligini anlatiyor ve bunu bana degil esime anlatiyor herseyi gectim k3ndisi 18 zinde dogurmus mutluyken etrafı insan doluyken ama ben 38 yasındayım ve mutlu değilim
Ben üç tane alından ve kulakiçinden ölçenden aldım. Ardı ardına üçüyle alından ölçüyorum. En az ikisi birbirine yakın oluyor, onu baz alıyorum. En hassası bile olsa 1 adet ateşölçere güvenemiyorum nedense. Mesela bana göre ateşi var, 1 adet ateşölçerle ölçtüm 37.1 gösterdi, inanmıyorum o dereceye. Alın dışında başka yerinden hastayken mümkün değil ölçtürmez ki yavrum çok uyumludur doğduğundan beri ama hasta olunca başka oluyorlar bebek de olsalar. Sadece ilk bebeklik zamanlarında çok hareketli olamadıkları için istenilen yerinden ölçülebilir. Ben popodan kıyamam hiç yapmadım küçükken bile. Bu aslında tamamen sizin şekillenecek tarzınızla alakalı bebeğinizi gözlemleyerek.Deneyimli annelerden bir tavsiye istiyorum. Ateş ölçer almak istiyoruz bebek için, şu klasik koltukaltından ölçenler en doğru deniyor ama bebekte onubla ölçmek zor olur diye düşünüyorum. Şu tabanca gibi alından ölçenler var ya kullanan var mı aranızda? Doğru ölçüyor mu, kullanışlı mı? Tavsiye eder misiniz? Mümkünse marka da istiyorum.
okurken yoruldum. Allah yardımcınız olsun demek istiyorum. iyi tarafı bu kadar aktif bir yaşamda doğumunuz kolay olur...Gerekli rahat ortamı sağlamayıp bir bebekle gez , yürüyüş yap demek nasıl bir bencilliktir... Ben seni çok iyi anlıyorum bugünler de gelip geçecek, sık dişinioğlum kreşe gittiği için birkaç saat dinlenebiliyorum çünkü yapayalnızım, istisnasız eğilmeli kalkmalı, gerilmeli ardınmalı her işi ben yapıyorum ve kendisi çoğunlukla uyuyor , erkekler bazen gerçekten çok bencil ve düşüncesiz ve işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar. Tek ortak düşüncemiz çocuğun daha iyi aktivite yapması ve sosyalleşmesi için kreşe de ihtiyacı olduğu oldu. Bana yardımı bu oldu yani. Ben küçük daha diye ağlıyordum ilk başlarda şimdi daha kabul edilebilir bir yaşta. Ağlıyordum ama uykusuzluktan, yorgunluktan zombi gibi dolaşıyordum. Şu anda da mesela en basitinden yatak çarşafları her hafta değişmeli değil mi, değiştirse ya, ne kadar zor benim için o gerilme, koca yatağın kenarını kaldır çarşafı gerdir. Yapamadım iki hafta değiştirmedi öyle yattı. Geçen gün yapınca diyor ki utanmadan her hafta değişmesi lazım. Yastıkla boğmayı düşündüm. Anlık değil bu mutsuzluklar, hemen hemen her konuda böyle. Yorgunluktan ve hasta hissetmekten karşıma alıp sakin ve güzel bir konuşma yapmayı istemiyorum bile. Çoğumuz mutlu değiliz, sorunları çözmeden yardımcı olmadan yürüyüş yap, kendini saldı derler çünkü benciller, boş konuşuyorlar ve işlerine öyle geliyor. Sabah kreşe 2.2 km yürüyüp bırakıyorum, puseti iterek. Geri pusetsiz 2.2 km dönüyorum. Akşam tekrar 2.2 km gidip alıyorum ve geri 2.2 km dönüyorum. 15 haftalık hamileyim ve henüz buraya kış gelmedi diye hergün 8.8km yürüyorum. Neden mecburiyetten. Kendimi, egzersiz yapıyorum diye telkin ediyorum. Koca kişisi ne yapıyor bu sırada , uyuyor veya bilg.başında işi evden çalışıyor. Eve gelince, mutfak , bulaşık ordusu, kahvaltı hazırla, kaldır, çamaşır mutlaka her gün çıkıyor benim, bunlar zorunlu,etraf topla, oyuncak topla asla yapamıyorum her gün, bir bakıyorum saat yavruyu alma saati...Başka sorunlar da var olmaz olur mu... Yalnız değilsin canım ama dileğim en sağlık dolu, en güzellik dolu, mutluluk dolu, huzur dolu konularda yalnız olmayalım. Ben de ben de diyelim inşallah.
tabanca gibi olan temassız ateş ölçerler çok rahat. bebek uyurken bile rahatlıkla ölçüm yapabiliyorsunuz ama güvenilirliği düşük diyorlar. ben de ne yapıyordum. hastalık durumunda eger ates de yuksekse 4 5 ölçümde bir sağlama için koltuk altıyla da ölçüyordum. şimdiye kadar çok da yanılma yaşamadım doğrusu. en fazla 0.3 0.4 gibi oynadı. o da vücudun farklı yerlerinden ölçümde bile olan bir fark zaten. markası medisana. eczaneden almıştıkDeneyimli annelerden bir tavsiye istiyorum. Ateş ölçer almak istiyoruz bebek için, şu klasik koltukaltından ölçenler en doğru deniyor ama bebekte onubla ölçmek zor olur diye düşünüyorum. Şu tabanca gibi alından ölçenler var ya kullanan var mı aranızda? Doğru ölçüyor mu, kullanışlı mı? Tavsiye eder misiniz? Mümkünse marka da istiyorum.
insallah gönlünüze göre mutlulukla oturacaginiz bir ev bulursunuz. taşınmanın en ve belki de tek güzel yani her yerin tertemiz olmasiiİnşallah, teşekkür ederim güzel dileklerin için.Ben ilk defa taşınıcam biliyor musun? Yani anne evinden kendi evime gelmemi saymazsak
Hahahaokurken yoruldum. Allah yardımcınız olsun demek istiyorum. iyi tarafı bu kadar aktif bir yaşamda doğumunuz kolay olur...
tabanca gibi olan temassız ateş ölçerler çok rahat. bebek uyurken bile rahatlıkla ölçüm yapabiliyorsunuz ama güvenilirliği düşük diyorlar. ben de ne yapıyordum. hastalık durumunda eger ates de yuksekse 4 5 ölçümde bir sağlama için koltuk altıyla da ölçüyordum. şimdiye kadar çok da yanılma yaşamadım doğrusu. en fazla 0.3 0.4 gibi oynadı. o da vücudun farklı yerlerinden ölçümde bile olan bir fark zaten. markası medisana. eczaneden almıştık
Canım ben koltukaltı aldım sadece en doğru ve kesin o demişti doktorda. Bebekken zaten duruyor sıkıntı olmuyor büyüdükçe kendi heveslenir dururdu sıkıntı yaşamadımDeneyimli annelerden bir tavsiye istiyorum. Ateş ölçer almak istiyoruz bebek için, şu klasik koltukaltından ölçenler en doğru deniyor ama bebekte onubla ölçmek zor olur diye düşünüyorum. Şu tabanca gibi alından ölçenler var ya kullanan var mı aranızda? Doğru ölçüyor mu, kullanışlı mı? Tavsiye eder misiniz? Mümkünse marka da istiyorum.
Herkesin kendine göre yaşadığı ne kadar zorluklar var. Malesef ki bazen karşıdaki kişi dile getrnce anca anlayablyorz. Yükünüz çok ağır gerçkten. Ama yavrularınız var çok şükürGerekli rahat ortamı sağlamayıp bir bebekle gez , yürüyüş yap demek nasıl bir bencilliktir... Ben seni çok iyi anlıyorum bugünler de gelip geçecek, sık dişinioğlum kreşe gittiği için birkaç saat dinlenebiliyorum çünkü yapayalnızım, istisnasız eğilmeli kalkmalı, gerilmeli ardınmalı her işi ben yapıyorum ve kendisi çoğunlukla uyuyor , erkekler bazen gerçekten çok bencil ve düşüncesiz ve işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar. Tek ortak düşüncemiz çocuğun daha iyi aktivite yapması ve sosyalleşmesi için kreşe de ihtiyacı olduğu oldu. Bana yardımı bu oldu yani. Ben küçük daha diye ağlıyordum ilk başlarda şimdi daha kabul edilebilir bir yaşta. Ağlıyordum ama uykusuzluktan, yorgunluktan zombi gibi dolaşıyordum. Şu anda da mesela en basitinden yatak çarşafları her hafta değişmeli değil mi, değiştirse ya, ne kadar zor benim için o gerilme, koca yatağın kenarını kaldır çarşafı gerdir. Yapamadım iki hafta değiştirmedi öyle yattı. Geçen gün yapınca diyor ki utanmadan her hafta değişmesi lazım. Yastıkla boğmayı düşündüm. Anlık değil bu mutsuzluklar, hemen hemen her konuda böyle. Yorgunluktan ve hasta hissetmekten karşıma alıp sakin ve güzel bir konuşma yapmayı istemiyorum bile. Çoğumuz mutlu değiliz, sorunları çözmeden yardımcı olmadan yürüyüş yap, kendini saldı derler çünkü benciller, boş konuşuyorlar ve işlerine öyle geliyor. Sabah kreşe 2.2 km yürüyüp bırakıyorum, puseti iterek. Geri pusetsiz 2.2 km dönüyorum. Akşam tekrar 2.2 km gidip alıyorum ve geri 2.2 km dönüyorum. 15 haftalık hamileyim ve henüz buraya kış gelmedi diye hergün 8.8km yürüyorum. Neden mecburiyetten. Kendimi, egzersiz yapıyorum diye telkin ediyorum. Koca kişisi ne yapıyor bu sırada , uyuyor veya bilg.başında işi evden çalışıyor. Eve gelince, mutfak , bulaşık ordusu, kahvaltı hazırla, kaldır, çamaşır mutlaka her gün çıkıyor benim, bunlar zorunlu,etraf topla, oyuncak topla asla yapamıyorum her gün, bir bakıyorum saat yavruyu alma saati...Başka sorunlar da var olmaz olur mu... Yalnız değilsin canım ama dileğim en sağlık dolu, en güzellik dolu, mutluluk dolu, huzur dolu konularda yalnız olmayalım. Ben de ben de diyelim inşallah.
Olsun insanlar gözünde büyütüyor bence drpişik komsular,marketler vs onlar bile mutlu ediyor beni kendini yorma sadece ve strese girme rabbim nasıl güzel yerler çıkarcak karşınızaİnşallah, teşekkür ederim güzel dileklerin için.Ben ilk defa taşınıcam biliyor musun? Yani anne evinden kendi evime gelmemi saymazsak
Kayin validem benim evime birgün gelmisligDoktorunuz yat dinlen diyorsa muhakkak dinlenin tabi. Doktorlar da aslinda 24 saat yatin demiyorlar sadece kendinizi zorlayacaginiz seyleri yapmayin diye soyluyor. Ama kayinvalidenizin lafini da yanlis anlayin bence. Hem gezsin,yuruyus yapsin diyor ne guzel diye dusunun. Otur oturdugun yerde diyenlerde var. 18 inde dogurmus diye mutlu oldugunu da sanmam pek. o yaslar icin ne kadar buyuk bir sorumluluk. erken yasta dogum yaptigi icin cocugunu omrumu yedi diye dusunenler var. demek istedigim iyi dusunelim iyi olsun insallah. Bir arastirma yapilmis mutlulugu arayan herkes mutsuz olmus. mutluluk nedir gercekten? surekli mutlu olsaniz zaten mutluluk diye bir kavram olmaz. Onemli olan yasamdan haz alabilmek iyisiyle kotusuyle.
Tesekkur ederim yaziniz icinDoktorunuz yat dinlen diyorsa muhakkak dinlenin tabi. Doktorlar da aslinda 24 saat yatin demiyorlar sadece kendinizi zorlayacaginiz seyleri yapmayin diye soyluyor. Ama kayinvalidenizin lafini da yanlis anlayin bence. Hem gezsin,yuruyus yapsin diyor ne guzel diye dusunun. Otur oturdugun yerde diyenlerde var. 18 inde dogurmus diye mutlu oldugunu da sanmam pek. o yaslar icin ne kadar buyuk bir sorumluluk. erken yasta dogum yaptigi icin cocugunu omrumu yedi diye dusunenler var. demek istedigim iyi dusunelim iyi olsun insallah. Bir arastirma yapilmis mutlulugu arayan herkes mutsuz olmus. mutluluk nedir gercekten? surekli mutlu olsaniz zaten mutluluk diye bir kavram olmaz. Onemli olan yasamdan haz alabilmek iyisiyle kotusuyle.
Benim mucizem ikimizin gözleri iri.kızımız kime benziycek derdi yok babasıylada çok benziyoruz sadece ben daha esmerimYa maşallah ne kadar güzel yaa.
Canım ben bursadayım sanırım nisanın ilk annelerindeyim bebiş onden gidiyor belki mart olur diyorum doktor sata göre düşün diyorCanım sen Ankaradamıydın¿
Maşaallah bizim grup kızla dolacak
Aynen ben çok zor uyuyorum sürekli yüz üstü yatardım bilmiyorum her şeyden nem alıyor insan yaSagol teyzesi.bu arada dokto
Benim çok olmaya basladı rahmin büyümesine yoruyorum.cuma gecesi kalktım resmen korkudan.internette yatış pozisyonlarını okurken eger çocuk rahatsız olursa agrınız olur pozisyon degiştirib yazıyordu denedim gecti şükür.
Geçmiş olsunKızlar öksürük için bişey önerin ölcem artk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?