2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

herkesin bunyesi baska.ustelik sen 1 bebek de kucaginda buyutuyorsun.millet heeeep konusur.. sen takilma..kim bilir onlar neler cekti de unuttu diyo esim hep bana.. ben de zor bi gebelik geciriyorum.1. de boyleydi.nabayim..bunye meselesi..takilma sen bebislere ve esine odaklan..mutlu bir gebelik dilerim

Şöyle uzun uzun emek vererek vakit ayırarak açıklıyorsun ya bayılıyorum sana gerçekten. Sadece bunu söylemek istedim. ☺

İnş içinize sinen güzel bir ev bulursunuz.ev bulmak yorucu oluyor ama toptan temizlik oluyor resmen yeni hayaller baslıyor ben seviyorum tasınmayı öğrenciyken her yıl degiştiriyoduk
İnşallah, teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ben ilk defa taşınıcam biliyor musun? Yani anne evinden kendi evime gelmemi saymazsak

Doktorunuz yat dinlen diyorsa muhakkak dinlenin tabi. Doktorlar da aslinda 24 saat yatin demiyorlar sadece kendinizi zorlayacaginiz seyleri yapmayin diye soyluyor. Ama kayinvalidenizin lafini da yanlis anlayin bence. Hem gezsin,yuruyus yapsin diyor ne guzel diye dusunun. Otur oturdugun yerde diyenlerde var. 18 inde dogurmus diye mutlu oldugunu da sanmam pek. o yaslar icin ne kadar buyuk bir sorumluluk. erken yasta dogum yaptigi icin cocugunu omrumu yedi diye dusunenler var. demek istedigim iyi dusunelim iyi olsun insallah. Bir arastirma yapilmis mutlulugu arayan herkes mutsuz olmus. mutluluk nedir gercekten? surekli mutlu olsaniz zaten mutluluk diye bir kavram olmaz. Onemli olan yasamdan haz alabilmek iyisiyle kotusuyle.

Ben üç tane alından ve kulakiçinden ölçenden aldım. Ardı ardına üçüyle alından ölçüyorum. En az ikisi birbirine yakın oluyor, onu baz alıyorum. En hassası bile olsa 1 adet ateşölçere güvenemiyorum nedense. Mesela bana göre ateşi var, 1 adet ateşölçerle ölçtüm 37.1 gösterdi, inanmıyorum o dereceye. Alın dışında başka yerinden hastayken mümkün değil ölçtürmez ki yavrum çok uyumludur doğduğundan beri ama hasta olunca başka oluyorlar bebek de olsalar. Sadece ilk bebeklik zamanlarında çok hareketli olamadıkları için istenilen yerinden ölçülebilir. Ben popodan kıyamam hiç yapmadım küçükken bile. Bu aslında tamamen sizin şekillenecek tarzınızla alakalı bebeğinizi gözlemleyerek.

okurken yoruldum. Allah yardımcınız olsun demek istiyorum. iyi tarafı bu kadar aktif bir yaşamda doğumunuz kolay olur...
tabanca gibi olan temassız ateş ölçerler çok rahat. bebek uyurken bile rahatlıkla ölçüm yapabiliyorsunuz ama güvenilirliği düşük diyorlar. ben de ne yapıyordum. hastalık durumunda eger ates de yuksekse 4 5 ölçümde bir sağlama için koltuk altıyla da ölçüyordum. şimdiye kadar çok da yanılma yaşamadım doğrusu. en fazla 0.3 0.4 gibi oynadı. o da vücudun farklı yerlerinden ölçümde bile olan bir fark zaten. markası medisana. eczaneden almıştık

İnşallah, teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ben ilk defa taşınıcam biliyor musun? Yani anne evinden kendi evime gelmemi saymazsak
insallah gönlünüze göre mutlulukla oturacaginiz bir ev bulursunuz. taşınmanın en ve belki de tek güzel yani her yerin tertemiz olmasii

Hahaha dilzar'cığım ben de ona motive oldum, doğum ne ki diye düşünüyorum bu kadar yükün arasında
Allah hepimizinkini kolay kılsın canım

Canım ben koltukaltı aldım sadece en doğru ve kesin o demişti doktorda. Bebekken zaten duruyor sıkıntı olmuyor büyüdükçe kendi heveslenir dururdu sıkıntı yaşamadım

Herkesin kendine göre yaşadığı ne kadar zorluklar var. Malesef ki bazen karşıdaki kişi dile getrnce anca anlayablyorz. Yükünüz çok ağır gerçkten. Ama yavrularınız var çok şüküronlar büyüdüğünde sana yoldaş arkadaş olacklardr. Eminim o şekilde yetştrmeye çalışıyosndr. Allahım sana da hepimize de kolaylık sabır akıl sağlışı versinmesela ben de annemden müzdaribim. Bu konuyu sürekli önünüze koyuyrum evet üzgünüm ama gerçkten çok üzülykrm. 5 saat ilerimde oturuyo altı üstü. Bırak yanıma gelmeyi bebeği öğrendiğinden beri hala aramadı. Hiç nasılsnz diye sormadı. Kızımı görmek için dahi aramıyo ki kızım ananesine aşıktır o kadar çok sever. Malesef dertlermz var. Ama bunlara bağlı yaşayamayız. Önümüze bakmk güzel olan şeylere odaklanmk zorundayız.

Olsun insanlar gözünde büyütüyor bence drpişik komsular,marketler vs onlar bile mutlu ediyor beni kendini yorma sadece ve strese girme rabbim nasıl güzel yerler çıkarcak karşınıza

Kayin validem benim evime birgün gelmislig
Tesekkur ederim yaziniz icin

Aynen ben çok zor uyuyorum sürekli yüz üstü yatardım bilmiyorum her şeyden nem alıyor insan ya

Kızlar öksürük için bişey önerin ölcem artk ya
Geçmiş olsun bende de geçen sene olmuştu. Ne denediysem geçmedi. Dr dan iğne istedim öyle geçti. Bebeklere yapılan iğneden vermişti sabah ve akşam üç günde geçti. Bence boşa çekme. O kadar kötüysen geçirmiyor hiçbirşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…