2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar öksürük için bişey önerin ölcem artk ya
Siyah turpu yarıya bölüp içini biraz oy, oraya halis bal koy ve turpun içinden suzulmesini bekle. Hemen suzulmez sanırım sabahtan koysan aksama ancak. O balı yememnin öksürüğe iyi geldiği söyleniyor. Ben denemedim ama deneyenler memnun. Bir de toz zencefil bal karışımı var, bir süre iyi geliyor o da

Hastane de bile surekli farkli olcuyorlar acikcasi. Bir hemsire sordugumda en iyi popodan olcen demisti. Kimisi dil alti diyor. bizde zaten kendimiz icin kol altindan olctugumuz vardi. Bir de kulaktan olcen aldim ben. Ben de tek termometreye guvenemeyenlerdenim malesef. En rahati yeni cikan alindan olcen infrared termometreler bence. kucukkken hersekilde olcuyorsunuz ama buyudukce zorlasiyor. Kulagina sokturmak istemiyor agzinda tutmuyor vs. Az cok hepsi de ayni ayni olcuyor yoksa. Sizin kullaniminiza kalmis.

Bebeğe zararı olmaz mı ilacın? Yarın kadn doğmcuya gtmeyi dşnyrum zaten olmadı ona sorarım.

Çok zahmetliymiş yahudenemeye çalşcam fırsat bulursam. Geçmeyen yapışan bi öksürük var Batman a geldiğimden beri. Havasından mıdr nedir of

Cok uzuldugunuzu anliyorum insallah gecici bir surectir Ama sanmayin ki sadece sizin anneniz boyle. Benim annanemim anneme yaptiklarini anlatsam annenizin arayip sormamasina sukredersiniz. Annem bunca senedir yine de annemdir ne yapsa cani sagolsun diyerek hala daha yardimina kosar. Annelerin hakki odenmez kesinlikle ama bence ne anneye, ne ese, ne de evlada cok baglanilmamali. Allah hep en sevdiklerimizle imtihan ediyor. Sizin dediginiz gibi 5 saatlik mesafede de oturmuyor 10 dk. Gidersiniz kapiyi acmaz mesela bayram gunu. sizce normal mi mesela bu davranis. Annem hasta olarak kabul ediyor annesini. Siz de oyle yapin yoksa kendiniz ve aileniz yipraniyorsunuz.

Son düzenleme:
Böyle kabullendim diyorum ama yine de aklıma geliyo üzülyrum malesef ki elimde değil. Annem tabi ki o ayrı. Zaten önemsediğim için sütekli aklımda.

Bende aynısını söyleyecektim. Çok iyi geliyor turp bal olayı

insallah gönlünüze göre mutlulukla oturacaginiz bir ev bulursunuz. taşınmanın en ve belki de tek güzel yani her yerin tertemiz olmasii
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için evet bende bir an önce taşınıp kullanmadığım eşyaları atıp, hafifleyip temizlenmek istiyorum

Olsun insanlar gözünde büyütüyor bence drpişik komsular,marketler vs onlar bile mutlu ediyor beni kendini yorma sadece ve strese girme rabbim nasıl güzel yerler çıkarcak karşınıza
Evet öyle değişim her şeyde iyidir. Yeni çevre her zaman mutlu eder insanı. Sağol canım benim, inşallah dediğin gibi olur.

Bebeğe zararı olmaz mı ilacın? Yarın kadn doğmcuya gtmeyi dşnyrum zaten olmadı ona sorarım.
Mutlaka vardır gebelikte kullanılanları. Öksürmekte çok zordur hamileyken. Karabiberli ballı limonlu sıcak su iyi geliyor az da olsa. Gargara yapabilirsin ağrıyı ve öksürüğü kesen türleri var.

Mutlaka vardır gebelikte kullanılanları. Öksürmekte çok zordur hamileyken. Karabiberli ballı limonlu sıcak su iyi geliyor az da olsa. Gargara yapabilirsin ağrıyı ve öksürüğü kesen türleri var.
Deneycm bütn dedklerinizi artk öksürmkten içim dışıma çıktı. Doktora da söylvem zatn yarın

grip asisi olan var mi? her geldigimde cok mesaj var, hepsini okuyamadigim icin daha once bahsedildi mi bilmiyorum ama, onemli bir konu oldugu icin fikir alayim dedim.

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için evet bende bir an önce taşınıp kullanmadığım eşyaları atıp, hafifleyip temizlenmek istiyorum
Evlendğmden bu yana 4 kez taşındım. Üstelik bikeresinde 9 aylık hamileydim. Zaten eşyalarımız giderken de doğurdumhepsinde bisürü şey attımşimdi taşınsam yine çıkar kesin.

Canımmm çok üzüldüm herşeyle ayrı ayrı uğraşıp bu denli yorulmana. Rabbim yardımcın olsun. Mesajını okuduktan sonra eşimi çağırıp alnından öptüm. Sağolsun yardımcı bana. Annem kayınvalidem yok Allah tüm geçmişlerimize rahmet eylesin. Başta kanamam oldu, üstüne idrar yolu enfeksiyonu. Yaşım var. Bebeğime çok zor ulaştım, tüp bebek yöntemiyle. Dr iki aydır rapor veriyor fırsat buldukça mesajları okuyorum hepinize hasta bebeklere hep dualar ediyorum. Lütfen kendine dikkat et arkadaşım madem çevredekiler sana yardımcı değil, bulaşmasınlar da. Sevgilerimi gönderiyorum hepimiz sağlıkla alalım inşallah bebelerimizi kucağımıza.

Merhabalar, ozellikle sevgili tecrubeli anneler size onemli bir sorum olacak benim goguslerim biraz buyuk o yuzden balenli sutyen kullaniyorum. Ancak bikac yerde hamilelikte balenli sutyen kullaniminin sut kanallarini tikadigini ve iltihaba yol actigini okudum. Sizin bu konuda bilginiz var mi ve tavsiye edebileceginiz sutyen markasi var mi? Nasil bir sutyen kullanmaliyim ki hem sarkma olmasin hem de sut kanallarini tikamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…