2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evlendğmden bu yana 4 kez taşındım. Üstelik bikeresinde 9 aylık hamileydim. Zaten eşyalarımız giderken de doğurdumhepsinde bisürü şey attımşimdi taşınsam yine çıkar kesin.
Maşallah sana evet doğru diyorsun gerekli gereksiz her şeyi dolduruyoruz eve.

grip asisi olan var mi? her geldigimde cok mesaj var, hepsini okuyamadigim icin daha once bahsedildi mi bilmiyorum ama, onemli bir konu oldugu icin fikir alayim dedim.
Ben oldum. İlk hamileligimde de olmustum. doktor tavsiyemiz bu yondeydi. Hatta cocukla ilgilenecek kim varsa onlarda olsun dediler. O yuzden esimde vuruldu.

Benim büyük değil normal ama balenli kullandım hep. Kızımda da sütüm fışkırıyordu

grip asisi olan var mi? her geldigimde cok mesaj var, hepsini okuyamadigim icin daha once bahsedildi mi bilmiyorum ama, onemli bir konu oldugu icin fikir alayim dedim.
Ben hiç hayatımda grip aşısı olmadım. Şu anda boş yere Yavaşlatılmış ta olsa grip mikrobu almayı düşünmüyorum.

Alından ölçer almıştık doğru ölçüyor hiç sorun yok. Hala da kullanıyoruz.

Kızlar öksürük için bişey önerin ölcem artk ya
Kuru öksürük ise öncelikle bulunduğun ortamı nemli tutman gerek bu buhar makinesi ile olabilir. Boğazını yumuşatmak için ayrıca tereyağıni küçük bir cezve yada tava olabilir yarim yemek kaşığı tereyağıni eritip üzerine 1yemek kaşığı pekmez ilave edip 10-15sn ikisi pişir.daha sonra sıcağa yakın olacak şekilde içebilirsin boğazı güzel yumuşatır. çocukluğumda anneannem yapardı çok severdim çokta fayda görürürüm. Belki sanada şifa olur dene istersen. Geçmiş olsun

Deneycm bütn dedklerinizi artk öksürmkten içim dışıma çıktı. Doktora da söylvem zatn yarın

ya eğer gögüste balgam varsa;
ben ogluma lahana yapragını azıcik bal surup gogsune kapatiyorum.ama kalp tarafina asla kapatmiyorum ne one ne arkaya kalp kismi açik kalacak.sadece akcigerlerin onu ve arkası ve bir bezle sariyorum.zaten lahana yapragı yumusayip biraz su saliyor. yarim saat kadar tutuyorum.bu ogluma cok iyi gelmisti.kardesime de iyi gelirdi bebekken.antibiyotigin atamadigi balgami attiriyor..ama gebelik bambaska bisey.yine de doktorunuza danisin.ama cok iyi geliyor.
cook gecmis olsun

Çok teşekkrler annem de yapardı küçükkenişe yaramadı yaptm bunuburanın havasındanmş kızlar ya gördğm herks astım bronşit needeyse. Doğu görevm bitene kadar çocklarımı kendmzi nasıl koruycaz blmyrum

Aynen canm işin içine gebelik girince zorlanyrum. Yoksa şimdye çoktan geçmişti. Balgam yok canm kupkuru öksürük. Boğazm yırtlck gibi kriz şeklinde geliyo. Bakalm doktr ne dcek belki ilaç veririlaç kullanmk istemyorm ama yapck bşy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…