Geçmiş olsun canım bulabilirsanız elma pekmezi kesiyor öksürüğüKızlar öksürük için bişey önerin ölcem artk ya
Maşallah sanaEvlendğmden bu yana 4 kez taşındım. Üstelik bikeresinde 9 aylık hamileydim. Zaten eşyalarımız giderken de doğurdumhepsinde bisürü şey attım şimdi taşınsam yine çıkar kesin.
Ayyy inşallahMerak etme herşey geçip gidyo bi bakcksın yeni tertemz evinde ayaklarını uzatmış dinlenyosun
Elma pekmezini denemedm yarn bi bakyım bulursam alyım teşkkrler canmGeçmiş olsun canım bulabilirsanız elma pekmezi kesiyor öksürüğü
Ben oldum. İlk hamileligimde de olmustum. doktor tavsiyemiz bu yondeydi. Hatta cocukla ilgilenecek kim varsa onlarda olsun dediler. O yuzden esimde vuruldu.grip asisi olan var mi? her geldigimde cok mesaj var, hepsini okuyamadigim icin daha once bahsedildi mi bilmiyorum ama, onemli bir konu oldugu icin fikir alayim dedim.
Benim büyük değil normal ama balenli kullandım hep. Kızımda da sütüm fışkırıyorduMerhabalar, ozellikle sevgili tecrubeli anneler size onemli bir sorum olacakbenim goguslerim biraz buyuk o yuzden balenli sutyen kullaniyorum. Ancak bikac yerde hamilelikte balenli sutyen kullaniminin sut kanallarini tikadigini ve iltihaba yol actigini okudum. Sizin bu konuda bilginiz var mi ve tavsiye edebileceginiz sutyen markasi var mi? Nasil bir sutyen kullanmaliyim ki hem sarkma olmasin hem de sut kanallarini tikamasin
Ayy Allah razi olsun yaaa ben de korktum. Cok tesekkur ederimBenim büyük değil normal ama balenli kullandım hep. Kızımda da sütüm fışkırıyordu
Ben hiç hayatımda grip aşısı olmadım. Şu anda boş yere Yavaşlatılmış ta olsa grip mikrobu almayı düşünmüyorum.grip asisi olan var mi? her geldigimde cok mesaj var, hepsini okuyamadigim icin daha once bahsedildi mi bilmiyorum ama, onemli bir konu oldugu icin fikir alayim dedim.
Supersin sagolasinKızlar hepsiburadada park yatak ve beşiklerde indirim var. Almayı düşünenler, ihtiyacı olanlar bakabilir.
Rica ederim canım.Supersin sagolasin♥♥♥♥♥
Alından ölçer almıştık doğru ölçüyor hiç sorun yok. Hala da kullanıyoruz.Deneyimli annelerden bir tavsiye istiyorum. Ateş ölçer almak istiyoruz bebek için, şu klasik koltukaltından ölçenler en doğru deniyor ama bebekte onubla ölçmek zor olur diye düşünüyorum. Şu tabanca gibi alından ölçenler var ya kullanan var mı aranızda? Doğru ölçüyor mu, kullanışlı mı? Tavsiye eder misiniz? Mümkünse marka da istiyorum.
Bende bel ve sırt ağrısı oluyor bu siralarKasık karın ağrılarınız oluyor mu peki neler yaşıyorsunuz bu haftalar da
Pekmez karabiber karışımı iyi gelir bana ama hamilelikte iciliyor mu hiç bilmiyorum canim yaniltmakta istemem geçmiş olsun çok cok❤Kızlar öksürük için bişey önerin ölcem artk ya
Kuru öksürük ise öncelikle bulunduğun ortamı nemli tutman gerek bu buhar makinesi ile olabilir. Boğazını yumuşatmak için ayrıca tereyağıni küçük bir cezve yada tava olabilir yarim yemek kaşığı tereyağıni eritip üzerine 1yemek kaşığı pekmez ilave edip 10-15sn ikisi pişir.daha sonra sıcağa yakın olacak şekilde içebilirsin boğazı güzel yumuşatır. çocukluğumda anneannem yapardı çok severdim çokta fayda görürürüm. Belki sanada şifa olur dene istersen. Geçmiş olsunKızlar öksürük için bişey önerin ölcem artk ya
Deneycm bütn dedklerinizi artk öksürmkten içim dışıma çıktı. Doktora da söylvem zatn yarın
Ben yasıyorum acıkcası daha önce kusmam olmzdı ama bi kaç gün kustum. Ve saskınımSlm herkese ilk aylarda midesi bulanmayıp 13. Haftalar da mide bulantısı yaşayan var mı
Zararı olacağını düşünmyorum canm. TeşekkrlerPekmez karabiber karışımı iyi gelir bana ama hamilelikte iciliyor mu hiç bilmiyorum canim yaniltmakta istemem geçmiş olsun çok cok❤
Çok teşekkrler annem de yapardı küçükkenKuru öksürük ise öncelikle bulunduğun ortamı nemli tutman gerek bu buhar makinesi ile olabilir. Boğazını yumuşatmak için ayrıca tereyağıni küçük bir cezve yada tava olabilir yarim yemek kaşığı tereyağıni eritip üzerine 1yemek kaşığı pekmez ilave edip 10-15sn ikisi pişir.daha sonra sıcağa yakın olacak şekilde içebilirsin boğazı güzel yumuşatır. çocukluğumda anneannem yapardı çok severdim çokta fayda görürürüm. Belki sanada şifa olur dene istersen. Geçmiş olsun
Aynen canm işin içine gebelik girince zorlanyrum. Yoksa şimdye çoktan geçmişti. Balgam yok canm kupkuru öksürük. Boğazm yırtlck gibi kriz şeklinde geliyo. Bakalm doktr ne dcek belki ilaç verirya eğer gögüste balgam varsa;
ben ogluma lahana yapragını azıcik bal surup gogsune kapatiyorum.ama kalp tarafina asla kapatmiyorum ne one ne arkaya kalp kismi açik kalacak.sadece akcigerlerin onu ve arkası ve bir bezle sariyorum.zaten lahana yapragı yumusayip biraz su saliyor. yarim saat kadar tutuyorum.bu ogluma cok iyi gelmisti.kardesime de iyi gelirdi bebekken.antibiyotigin atamadigi balgami attiriyor..ama gebelik bambaska bisey.yine de doktorunuza danisin.ama cok iyi geliyor.
cook gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?