Canım benim, ben de, sağlıkla, mutlulukla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum.Canımmm çok üzüldüm herşeyle ayrı ayrı uğraşıp bu denli yorulmana. Rabbim yardımcın olsun. Mesajını okuduktan sonra eşimi çağırıp alnından öptüm. Sağolsun yardımcı bana. Annem kayınvalidem yok Allah tüm geçmişlerimize rahmet eylesin. Başta kanamam oldu, üstüne idrar yolu enfeksiyonu. Yaşım var. Bebeğime çok zor ulaştım, tüp bebek yöntemiyle. Dr iki aydır rapor veriyor fırsat buldukça mesajları okuyorum hepinize hasta bebeklere hep dualar ediyorum. Lütfen kendine dikkat et arkadaşım madem çevredekiler sana yardımcı değil, bulaşmasınlar da. Sevgilerimi gönderiyorum hepimiz sağlıkla alalım inşallah bebelerimizi kucağımıza.
Batman'daki hava kirliliğinin sebebi neymiş diye baktım da canım, şehirde hava sirkülasyonu olmayışı, filtresiz kullanılan kalorifer bacaları, kalitesiz yakıt kullanımı neden olarak gösterilmiş. Ben oraları daha el değmemiş, daha temiz bilirdim ama demek ki yaşanmaması gereken şehirlerin başında geliyor. Doğu görevinizin en kısa sürede bitmesini diliyorum. Bu aylarda orada korunmak çok zor. Rapor alıp yer değişikşiliği mi istenmeli bilemiyorumÇok teşekkrler annem de yapardı küçükkenişe yaramadı yaptm bunu buranın havasındanmş kızlar ya gördğm herks astım bronşit needeyse. Doğu görevm bitene kadar çocklarımı kendmzi nasıl koruycaz blmyrum
Hızlı büyüyor tospalarBende bel ve sırt ağrısı oluyor bu siralar
Biraz önce aklıma geldi canım. Küçükken ben 2 yıl öksürükten o kadar çok çektim ki gezmedigimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmamıştı. Bronşit gibi bir seydi sanırım teşhisi hatırlamıyorum ama resmen oksurmekten geceleri uyuyamazdim. Bir gün annem bir tarif duymuş. Tüm sırtıma önce bal sürdü, sonra da iki dal sigaranın içindeki tütünü üstüne serpip üzerini kağıt peçete ile Kapattı, gece yatarken yapardık sabaha kadar öyle yatardim. Birkaç gece tekrarladik ve ben geçmek bilmez oksurugumden bu şekilde kurtulmuştum . Hamilesin şu an belki sırta tütün sarilmaz diye dusunebilirsin ama ilerisi için aklında bulunsun bu tarif bence eşin ve çocukların için deÇok teşekkrler annem de yapardı küçükkenişe yaramadı yaptm bunu buranın havasındanmş kızlar ya gördğm herks astım bronşit needeyse. Doğu görevm bitene kadar çocklarımı kendmzi nasıl koruycaz blmyrum
Evet canm ciddi bi hava kirliliği var burda. Buraya geldim geleli kendimdeki değşkliği hissedebilyorum. Öksürüğümn geçmiş halinde bile ara ara öksürüyrum kronikleşti. Nefesmin yetmediğini falan hissedyrum öksürürken. Çok fena. Çocuklarım için üzülyrum özellikle. Burda büyüyolar inşallah astım bronşit olmadan giderz burdan. Gitmemize daha çoookk varBatman'daki hava kirliliğinin sebebi neymiş diye baktım da canım, şehirde hava sirkülasyonu olmayışı, filtresiz kullanılan kalorifer bacaları, kalitesiz yakıt kullanımı neden olarak gösterilmiş. Ben oraları daha el değmemiş, daha temiz bilirdim ama demek ki yaşanmaması gereken şehirlerin başında geliyor. Doğu görevinizin en kısa sürede bitmesini diliyorum. Bu aylarda orada korunmak çok zor. Rapor alıp yer değişikşiliği mi istenmeli bilemiyorumMaske kullanılsa bebek doğacak ona nasıl kullanılır. WHO (dünya sağlık örgütü) bile bildiri yayınlamış, hava kirliliğinde bahsi geçen iller için ki Batman da dahil, çok fazla kalp, ciğer, solunum vakası için. Tek önerim ciğerleri temizlediği söylenen enginarı çokça tüketmeniz ailece. Ben çok şaşırdım bu raddede hava kirliliğine, inşallah sağlıkla bu doğu görev yerinizden ayrılırsınız...
İlginçmiş ilk defa duydum. Kendmden çok çocuklarım için endişeliyim. Buranın havası yüzündrn böyleyz ve bu hava temzlenmedkçe ya da biz burdan gtmedkçe bu sıkıntı hep sürecek gibiBiraz önce aklıma geldi canım. Küçükken ben 2 yıl öksürükten o kadar çok çektim ki gezmedigimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmamıştı. Bronşit gibi bir seydi sanırım teşhisi hatırlamıyorum ama resmen oksurmekten geceleri uyuyamazdim. Bir gün annem bir tarif duymuş. Tüm sırtıma önce bal sürdü, sonra da iki dal sigaranın içindeki tütünü üstüne serpip üzerini kağıt peçete ile Kapattı, gece yatarken yapardık sabaha kadar öyle yatardim. Birkaç gece tekrarladik ve ben geçmek bilmez oksurugumden bu şekilde kurtulmuştum . Hamilesin şu an belki sırta tütün sarilmaz diye dusunebilirsin ama ilerisi için aklında bulunsun bu tarif bence eşin ve çocukların için de
Hayırlısı ile çabucak kurtulursunuz umarım kirli hava çok zordur eminim. Astım bronşit yazınca aklıma geldi benim de artik astıma çevirmek üzereydi hastalığım. Gerçekten çok çok oksururdum ve bu tarifle geçti ilginç. İnşallah şifa bulursunuz bir sekildeİlginçmiş ilk defa duydum. Kendmden çok çocuklarım için endişeliyim. Buranın havası yüzündrn böyleyz ve bu hava temzlenmedkçe ya da biz burdan gtmedkçe bu sıkıntı hep sürecek gibi
Merhaba bu bebeğiminde Nisan bebeği olması için totem yapıp konuyu açıyorum
Benim gibi hamilelik bekleyen herkese bu ay gerçek bir umut olsun göbüşler bebiş dolsun bir bedende 2 kalp olsun olsun da olsunhaydi bismillah
ve mucize sekilde hamileyim
@
ÜYE ADI YAŞ SAT TARİHİ T . D. TARİHİ CİNSİYET KAÇINCI BEBEK Lepistesb 29 31 Temmuz 30 Nisan 2 @fatma KTL 25 23 Temmuz 28 Nisan 1 @Ebrulipapatya 34 16 Temmuz 21 Nisan 2 agacsizkoalaa 26 6 Temmuz 20 Nisan 1 @Svled 23 13 Haziran 1 Nisan 1 @Sevgi22884550 27 16 Temmuz 22 Nisan 1 @hayalinizle 32 18 Temmuz 28 Nisan 1 B Babybirds 40 1 Temmuz 6 Nisan 2 C cecenn 29 22 Temmuz 27 Nisan 1 @Harrypottersever 26 4 Temmuz 6 Nisan 1 @dilzar 34 6 Temmuz 11 Nisan 3 @zezella 23 1 Temmuz 6 Nisan 1 @Kemirsizdemir 36 25 Temmuz 29 Nisan 1 @Nurmur87 32 11 Haziran 4 Nisan KIZ 2 @ogretmen61 26 2 Temmuz 9 Nisan 1 @Alya86 33 27 Haziran 2 Nisan 1 @hediye murat 23 21 Temmuz 26 Nisan 1 @Sootica90 28 6 Temmuz 11 Nisan 1 T Tbfth 30 6 Temmuz 10 Nisan 2 @rengarenkk 30 27 Haziran(4temmuz) 9 Nisan 1 @sengelen 27 13 Temmuz 18 Nisan 3 @naslimuu 29 27 Haziran 3 Nisan 1 @neverland85 34 6 Temmuz 20 Nisan 2 @Caghla_29 29 19 Temmuz 29 Nisan 1 @lacivert-dnz 36 23 Temmuz 28 Nisan 2 @meyyke 30 23 Temmuz 28 Nisan 1 @Baharumut18 38 8 Temmuz 13 Nisan 2 @asysss 34 13 Temmuz 18 Nisan 3 @ozgekrd 37 25 Temmuz 30 Nisan 2 (ikiz) @Fulyaa82 37 9 Temmuz 22 Nisan 1 @ofpufya 32 9 Temmuz 14 Nisan 2 @yuksekokceler_2016 39 13 Temmuz 23 Nisan 1 @seras 38 4 Temmuz 9 Nisan 2 @Bercestte 26 1 Temmuz 6 Nisan 1 @Polat006 23 19 Haziran 13 Nisan 2 @nesraz 31 16 Temmuz 21 Nisan 3 @Anchoress 30 25 Haziran 1 Nisan 2 @SuRMeLi 32 28 Haziran 3 Nisan KIZ 3 @Kahkahaseremonisi 38 4 Temmuz 9 Nisan 1 @Demirrrrr 35 24 Haziran 30 Mart 1 @sinope_ 33 10 Temmuz 15 Nisan 2 @KARA mizah 24 2 Temmuz 8 Nisan 1 @Yepyep 28 30 Haziran 5 Nisan 1 (ikiz) @Nisann19 26 30 Haziran 5 Nisan KIZ 1 A ayse4401 32 17 Temmuz 3 @Vaveyylla 25 5 Temmuz 10 Nisan 1 @sakizlimuhallebi 24 24 Temmuz 29 Nisan 2 M Mcdmlkmry 30 6 Temmuz 15 Nisan 3 @yoladevam 36 9 Temmuz 14 Nisan 3 @Canparcamm 27 29 Haziran 10 Nisan 1(ikiz) @Bdc 32 26 Temmuz 5 Nisan 2 @xiexie 26 22 Temmuz 28 Nisan 3 @Elmothemonster 35 4 Temmuz 10 Nisan Erkek 2 @Umudumnefesimm 22 25 Temmuz 30 Nisan @Yaseminys 31 26 Haziran 3 Nisan 2 ebru_can_ebru 27 18 Temmuz 23 Nisan 1 @ceremoon 35 13 Temmuz 18 Nisan 3 @ladyessen 24 Temmuz 29 Nisan 3 @CocoChanelmademoiselle 30 Nisan 2 @mer_can_ 31 20 Temmuz 25 Nisan 1 @ozgeturken54 31 21 Temmuz 26 Nisan 1 35 24 Temmuz 29 Nisan 3 @aah20 29 24 Temmuz 29 Nisan 1 @Jadesi 29 4 Temmuz 9 Nisan 1 @Bukobuko35 23 22 Temmuz 26 Nisan 1 @Yaren007 30 1 Temmuz 6 Nisan 2 @lahinihal 34 25Temmuz 30 Nisan 1 @nzh99 40 24 Temmuz 29 Nisan 1 Tikkabilla 30 1 Ağustos 30 Nisan 1 @Ilgaznaz 39 14 Temmuz 19 Nisan 1 @BlupBlupBlup 29 3 Temmuz 4 Nisan @Sciencee 23 11 Temmuz 16 Nisan 1
Çok teşekkürler aklımda bulunsunHayırlısı ile çabucak kurtulursunuz umarım kirli hava çok zordur eminim. Astım bronşit yazınca aklıma geldi benim de artik astıma çevirmek üzereydi hastalığım. Gerçekten çok çok oksururdum ve bu tarifle geçti ilginç. İnşallah şifa bulursunuz bir sekilde
Bugun doktora gidiyor musunuzGünaydın herkesee güzel bi gün olsun
Bulantin geçti diye sevinemeden migrenKızlar migrenden ölecem dünden beri.. Beynimi oyuyorlar sanki.. Bulanık görüyorum ve bulantım arttı bu yüzden.. Gece hiç uyutmadı. Okula geldim bir de, Allahtan 1e kadar bugün ama sınıfta karşıya bile bakamıyorum. Yok mu bir çare buna ya?
Şöyle bir şey vardı eczanede ama emin olamıyorum işte, başa sürmwkle bişi olur mu ki?Bulantin geçti diye sevinemeden migrenHemen geçer inşallah canım rahatlatacak yeşil çay falan içsen bide gidince uyu . Ilacta içemezsin zaten fayda etmiyor migrene ilaclar
Evet öyle bir şey var ama çoğunlukla yanlış çıkıyor. Hcg 50 altındaysa erkek,üstündeyse kız diyorlar.Kızlar ikili test sonucu değerine göre cinsiyet tahmini mi yapiyorlardi
Evet gdcem öğleden sonraBugun doktora gidiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?