2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım benim, ben de, sağlıkla, mutlulukla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum. Sağlık olsun da diğer konular çözülür Allah güç, kuvvet versin hepimize. Bizim de çift olarak yaşımız var. Yardımcı, anlayışlı eşlerin kıymetini bilin. Konuşma yapacağım, bir süreliğine denge kuracaktır diye düşünüyorum, bana da o lazım.
Benim de dualarım hepimizle, çok sağolun varolun canım.

Batman'daki hava kirliliğinin sebebi neymiş diye baktım da canım, şehirde hava sirkülasyonu olmayışı, filtresiz kullanılan kalorifer bacaları, kalitesiz yakıt kullanımı neden olarak gösterilmiş. Ben oraları daha el değmemiş, daha temiz bilirdim ama demek ki yaşanmaması gereken şehirlerin başında geliyor. Doğu görevinizin en kısa sürede bitmesini diliyorum. Bu aylarda orada korunmak çok zor. Rapor alıp yer değişikşiliği mi istenmeli bilemiyorum Maske kullanılsa bebek doğacak ona nasıl kullanılır. WHO (dünya sağlık örgütü) bile bildiri yayınlamış, hava kirliliğinde bahsi geçen iller için ki Batman da dahil, çok fazla kalp, ciğer, solunum vakası için. Tek önerim ciğerleri temizlediği söylenen enginarı çokça tüketmeniz ailece. Ben çok şaşırdım bu raddede hava kirliliğine, inşallah sağlıkla bu doğu görev yerinizden ayrılırsınız...

Biraz önce aklıma geldi canım. Küçükken ben 2 yıl öksürükten o kadar çok çektim ki gezmedigimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmamıştı. Bronşit gibi bir seydi sanırım teşhisi hatırlamıyorum ama resmen oksurmekten geceleri uyuyamazdim. Bir gün annem bir tarif duymuş. Tüm sırtıma önce bal sürdü, sonra da iki dal sigaranın içindeki tütünü üstüne serpip üzerini kağıt peçete ile Kapattı, gece yatarken yapardık sabaha kadar öyle yatardim. Birkaç gece tekrarladik ve ben geçmek bilmez oksurugumden bu şekilde kurtulmuştum . Hamilesin şu an belki sırta tütün sarilmaz diye dusunebilirsin ama ilerisi için aklında bulunsun bu tarif bence eşin ve çocukların için de

Evet canm ciddi bi hava kirliliği var burda. Buraya geldim geleli kendimdeki değşkliği hissedebilyorum. Öksürüğümn geçmiş halinde bile ara ara öksürüyrum kronikleşti. Nefesmin yetmediğini falan hissedyrum öksürürken. Çok fena. Çocuklarım için üzülyrum özellikle. Burda büyüyolar inşallah astım bronşit olmadan giderz burdan. Gitmemize daha çoookk vardaha yeni geldik bir yıl oldu.

İlginçmiş ilk defa duydum. Kendmden çok çocuklarım için endişeliyim. Buranın havası yüzündrn böyleyz ve bu hava temzlenmedkçe ya da biz burdan gtmedkçe bu sıkıntı hep sürecek gibi

İlginçmiş ilk defa duydum. Kendmden çok çocuklarım için endişeliyim. Buranın havası yüzündrn böyleyz ve bu hava temzlenmedkçe ya da biz burdan gtmedkçe bu sıkıntı hep sürecek gibi
Hayırlısı ile çabucak kurtulursunuz umarım kirli hava çok zordur eminim. Astım bronşit yazınca aklıma geldi benim de artik astıma çevirmek üzereydi hastalığım. Gerçekten çok çok oksururdum ve bu tarifle geçti ilginç. İnşallah şifa bulursunuz bir sekilde

Sat 1 temmuz
Tdt 6 Nisan
Yaş 24
İlk bebek

Çok teşekkürler aklımda bulunsun

Günaydınnnnn Doktorum aradı ikili test sonucum çıkmış, değerlerim çok iyiymiş. Başka herhangi bir tetkike gerek yok, riskiniz yok dedi. Çok şükür,üstümden bir yük kalktı. Darısı sizin başınıza kızlar, hayırlı haberlerle inşallah.

Bulantin geçti diye sevinemeden migren Hemen geçer inşallah canım rahatlatacak yeşil çay falan içsen bide gidince uyu . Ilacta içemezsin zaten fayda etmiyor migrene ilaclar

Bulantin geçti diye sevinemeden migren Hemen geçer inşallah canım rahatlatacak yeşil çay falan içsen bide gidince uyu . Ilacta içemezsin zaten fayda etmiyor migrene ilaclar
Şöyle bir şey vardı eczanede ama emin olamıyorum işte, başa sürmwkle bişi olur mu ki?

Kızlar merhaba bişey danışcam size ben karnabahar ve brokoli çok seviyorum başlayıp zeytinyağı limonla birlikte nerdeyse benim için bir öğün oluyor bayılarak yiyorum ancak yedikten sonra karnım acayip şişiyor yürüyemiyorum hatta doğrulamıyorum nerdeyse mahvoluyorum ama yemek de istiyorum hem sağlıklı ne yapsam ya pes mi etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…