2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İkisi de çok gazlı besinler, ben de çok severim ama daha yemedim. Az yersen bir şey olmaz bence, yani sırf bir öğünü onunla geçirme, yarıya indir porsiyonu..

İkisi de çok gazlı besinler, ben de çok severim ama daha yemedim. Az yersen bir şey olmaz bence, yani sırf bir öğünü onunla geçirme, yarıya indir porsiyonu..
Öyle yapayım mecbur gazla başım belada benim de sınavım bu olacak heralde :) tşk ederim..

Benim 42 çıktı değerim canım. Doktor bence kız ama bir daha ki geldiğinizde kesin söylerim demişti. Yani kızsa tutmuyor bende.
Hadi ya hayırlısı olsun. Ben de yarın ikili test için kan vereceğim, oradan bir tahmin yürütebilir miyim acaba diyordum. Gerçi cinsiyetten önce riskim kaç çıkacak onu dusunuyorum korkuyorum biraz. yaşım 34 çünkü

Tabi ki önceliği sağlığı. Tahmin yürütmenize gerek kalmaz belki doktorunuz söyler en azından kıza benziyor ya da erkeğe benziyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…