- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
İkisi de çok gazlı besinler, ben de çok severim ama daha yemedim. Az yersen bir şey olmaz bence, yani sırf bir öğünü onunla geçirme, yarıya indir porsiyonu..Kızlar merhaba bişey danışcam size ben karnabahar ve brokoli çok seviyorum başlayıp zeytinyağı limonla birlikte nerdeyse benim için bir öğün oluyor bayılarak yiyorum ancak yedikten sonra karnım acayip şişiyor yürüyemiyorum hatta doğrulamıyorum nerdeyse mahvoluyorumama yemek de istiyorum hem sağlıklı ne yapsam ya pes mi etsem
Herşey aynu o olunca merak ettim cinsiyet değişecek mi diyeEvet gdcem öğleden sonra
Öyle yapayım mecbur gazla başım belada benim de sınavım bu olacak heralde :) tşk ederim..İkisi de çok gazlı besinler, ben de çok severim ama daha yemedim. Az yersen bir şey olmaz bence, yani sırf bir öğünü onunla geçirme, yarıya indir porsiyonu..
Hemen yazarm öğreninceHerşey aynu o olunca merak ettim cinsiyet değişecek mi diye
Allahım perşembe olurmu
Bu teori tutan var mı acaba? Senin kaç çıktı meselaEvet öyle bir şey var ama çoğunlukla yanlış çıkıyor. Hcg 50 altındaysa erkek,üstündeyse kız diyorlar.
Benim 42 çıktı değerim canım. Doktor bence kız ama bir daha ki geldiğinizde kesin söylerim demişti. Yani kızsa tutmuyor bende.Bu teori tutan var mı acaba? Senin kaç çıktı mesela
Geçmiş olsun hadi, sevindim sizin adınıza.Kontrol iyi geçti yarın işe gideceğim çok şükürüç hafta sonra gel dedi
Benim 42 çıktı değerim canım. Doktor bence kız ama bir daha ki geldiğinizde kesin söylerim demişti. Yani kızsa tutmuyor bende.
Hadi ya hayırlısı olsun. Ben de yarın ikili test için kan vereceğim, oradan bir tahmin yürütebilir miyim acaba diyordum. Gerçi cinsiyetten önce riskim kaç çıkacak onu dusunuyorum korkuyorum biraz. yaşım 34 çünküBenim 42 çıktı değerim canım. Doktor bence kız ama bir daha ki geldiğinizde kesin söylerim demişti. Yani kızsa tutmuyor bende.
Aynen muhtemelen bende de tutmayacak.Benim de 50 altında çıktı ve büyük ihtimalle kız dedi, bu durumda teori tutmuyor :)
Tabi ki önceliği sağlığı. Tahmin yürütmenize gerek kalmaz belki doktorunuz söyler en azından kıza benziyor ya da erkeğe benziyor diye.Hadi ya hayırlısı olsun. Ben de yarın ikili test için kan vereceğim, oradan bir tahmin yürütebilir miyim acaba diyordum. Gerçi cinsiyetten önce riskim kaç çıkacak onu dusunuyorum korkuyorum biraz. yaşım 34 çünkü
Içerik göründüğü kadar zararsız gibi duruyor ama doktoruna sorsan tel varsaŞöyle bir şey vardı eczanede ama emin olamıyorum işte, başa sürmwkle bişi olur mu ki?
Eki Görüntüle 2544942
Bakalım artık yarın olsun da. Oncelikle ölçümleri güzel çıksın cinsiyet için beklerim sorun değilTabi ki önceliği sağlığı. Tahmin yürütmenize gerek kalmaz belki doktorunuz söyler en azından kıza benziyor ya da erkeğe benziyor diye.
EveeetttGörüş günü mü
Perşembe olursa oda olur inşaAllahPerşembeden sonra da cuma olur mu acaba
Çok şükür canım darısı kontrolü olanlara inşaAllahKontrol iyi geçti yarın işe gideceğim çok şükürüç hafta sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?