- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Aynen öyle hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza en önemlisi o.Bakalım artık yarın olsun da. Oncelikle ölçümleri güzel çıksın cinsiyet için beklerim sorun değil
Sıkıntı olmaz inşaAllah ya o yaşlarda doğuran okadar çokki sağlıklı bi şekildeHadi ya hayırlısı olsun. Ben de yarın ikili test için kan vereceğim, oradan bir tahmin yürütebilir miyim acaba diyordum. Gerçi cinsiyetten önce riskim kaç çıkacak onu dusunuyorum korkuyorum biraz. yaşım 34 çünkü
Yok sağlıksız doguruyorlar anlamında demedim aslında. Ama bu testler hep 35 yaş altı kadınları baz alarak tasarlanmış. Hal böyle olunca yaş yükseldikçe riski de fazla gösteriyor . İlla ki insanın kafasında bir acaba bırakıyor yani. Yoksa risk 20li yaşlarda da var. 40 yaşında ablam sapasaglam doğurdu benim de.Sıkıntı olmaz inşaAllah ya o yaşlarda doğuran okadar çokki sağlıklı bi şekilde
Yaş riski diyip korkutuyolar insanı
Benim anneannem 45inde doğurdu
Bilmiyorum bana saçma geliyor yaş riski
O yaşta kadında adet görüyor genç olanda
Niye risk diyolar bilmiyorum ama boşyere endişe ettiriyorlar bence
Gozun aydin canimGünaydınnnnnDoktorum aradı ikili test sonucum çıkmış, değerlerim çok iyiymiş. Başka herhangi bir tetkike gerek yok, riskiniz yok dedi. Çok şükür,üstümden bir yük kalktı. Darısı sizin başınıza kızlar, hayırlı haberlerle inşallah.
Uzuldum yaa keske dinlenebilme imkanin olsaydi. Doktorlar hamileleler icin migren ataklarinda birsey tavsiye etmiyorlar mi acabaKızlar migrenden ölecem dünden beri.. Beynimi oyuyorlar sanki.. Bulanık görüyorum ve bulantım arttı bu yüzden.. Gece hiç uyutmadı. Okula geldim bir de, Allahtan 1e kadar bugün ama sınıfta karşıya bile bakamıyorum. Yok mu bir çare buna ya?
Ogun yerine ogunun yaninda az biraz yemeyi denesen belki oyle cok dokunmazKızlar merhaba bişey danışcam size ben karnabahar ve brokoli çok seviyorum başlayıp zeytinyağı limonla birlikte nerdeyse benim için bir öğün oluyor bayılarak yiyorum ancak yedikten sonra karnım acayip şişiyor yürüyemiyorum hatta doğrulamıyorum nerdeyse mahvoluyorumama yemek de istiyorum hem sağlıklı ne yapsam ya pes mi etsem
Anladm ben sizin demek istediğiniziYok sağlıksız doguruyorlar anlamında demedim aslında. Ama bu testler hep 35 yaş altı kadınları baz alarak tasarlanmış. Hal böyle olunca yaş yükseldikçe riski de fazla gösteriyor . İlla ki insanın kafasında bir acaba bırakıyor yani. Yoksa risk 20li yaşlarda da var. 40 yaşında ablam sapasaglam doğurdu benim de.Ultrason ölçümlerine daha çok güvenip, gerisini Allah'ın takdirine bırakacağız artık.
Evet inşaAllahSureci bilenler bilir simdi heyecanimiz merakimiz cinsiyet icin.. cinsiyetten sonraki heyecan duyacagimiz konumuz hareketlerini hissetmek mi olacak
Yaaa cok heyecanliiiEvet inşaAllahçok büyük heyecanla bekliyorum net hissetmeyi
Kızlar merhaba allah herkesin bebeğini bağışlasın çok fazla yazan olmuş okumaya çalıştım ama geneli cinsiyet ögrenen olmuş valla ilk ögrenenlerden sanmıştım ama sonra doktor kızda olabilir bekleyelim dediğinden beri meraktan ölüyorum gerçekten daha 2 hafta var bir sonraki randevuya o değil şimdiden aile 2 ye bölündü resmen eşimin kuzenleri kız derken bizimkiler dende kız diyen çok ama eşim erkek oğlum demekten kendini alamıyor . Çok şükür hep dediğim ve Allahım dan dileğim eli ayaklı sağlıklı olmasıve artık 15 hafta içinde olduğum dan artık belirgin bir karınım var hergün konuşuyorum . Artık ellerini emmeye başlamış yavrum tabi yanı sıra bel agrım çok oluyor bide sanırım su içmeyi ihmal ettiğimden sanki idrar çok sık çıkmıyorum ama içince daha iyi aslında iştah açıldı bu arada inşallah şimdiden kilo almam arada baş agrım sıklaştı gibi bide sizlerdede öle mi sanki gıdıklıyor gibi oluyor bazen arada kalkarken falan bir an ağrı oluyor geçiyor
Bebek olduğunda bu bebek diyebiliyorsun canımYaaa cok heyecanliiiya ben dun aksam otururken gobek deliginin biraz daha alt kisminda belli bir noktada yanma mi desem sıkıştırma mi desem bu gibi tuhaf birsey hissettim. Orasi bebegin oldugu yer buyuk ihtimal o hissettigim sey neydi ki acaba??
Yaaa yerim yaaaaBebek olduğunda bu bebek diyebiliyorsun canımiçeriden minicik bise pıt ediyor
Niye 15 haftada hisseden de varYaaa yerim yaaaao zaman daha cooook vaktim var belki bir umut demistim
Cumadan sonra cumartesi olur mu acaba :))Perşembeden sonra da cuma olur mu acaba
Aslında en iyisini yapmışsınız. Testler sadece kafa karıştırıcı. Hepimiz için hayırlı olsun sonuçlar inşallahAnladm ben sizin demek istediğinizi
Bende sadece ölçümleri yaptırdım 2li testi yaptrmadm
Sizinde güzel çıkar inşallah
Evet canım. Ve bir de ayrıntılı ultrasonSureci bilenler bilir simdi heyecanimiz merakimiz cinsiyet icin.. cinsiyetten sonraki heyecan duyacagimiz konumuz hareketlerini hissetmek mi olacak
Insallah yaNiye 15 haftada hisseden de varinşaAllah çabucak hissettirir kendini miniklerimiz
Ben oğlum için braun kulaktan ölçer aldım çok memnunum herzaman doğru ölçüyor. Oğlum doğmadan almıştım suan 2,5 yaşında hala kullanıyorum. Ben mastit olmuştm ateşim çıkmıştı kendim için de kullanmıştm. Kulaktan ölçtüğümz başlıkları değişitirlebilir. Eczanelerde de satılıyor.. indirime girdiği zamanlarda almanı tavsiye ederimDeneyimli annelerden bir tavsiye istiyorum. Ateş ölçer almak istiyoruz bebek için, şu klasik koltukaltından ölçenler en doğru deniyor ama bebekte onubla ölçmek zor olur diye düşünüyorum. Şu tabanca gibi alından ölçenler var ya kullanan var mı aranızda? Doğru ölçüyor mu, kullanışlı mı? Tavsiye eder misiniz? Mümkünse marka da istiyorum.
Gebelikle ilgili kitap okuyormusunuz ? Eeğr okuyosanız Eşinizle beraber okumanızı tavsiye ederm. Eşiniz okumak istemezse siz sesli okuyun o da duysun.. ben kendmi bazen anlatamıyorum kitabı sesli okuyorum o zaman eşim anlıyor beni.. aaa demek bu yüzden böyle oldu şöyle oldu diye kendisi yorum yapıyor..Bir kese etrafı kanama 2 plesenta kanama 3 idrar yolu enfeksiyonu Allahim su cocugu sağlıkli bir şekilde kucağima alsam herkez kendi gebeligi ile kıyaslıyo benim naz yaptığımı söylüyor esime şuram ağriyor demeye utanıyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?