2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sıkıntı olmaz inşaAllah ya o yaşlarda doğuran okadar çokki sağlıklı bi şekilde
Yaş riski diyip korkutuyolar insanı
Benim anneannem 45inde doğurdu

Bilmiyorum bana saçma geliyor yaş riski
O yaşta kadında adet görüyor genç olanda
Niye risk diyolar bilmiyorum ama boşyere endişe ettiriyorlar bence

Yok sağlıksız doguruyorlar anlamında demedim aslında. Ama bu testler hep 35 yaş altı kadınları baz alarak tasarlanmış. Hal böyle olunca yaş yükseldikçe riski de fazla gösteriyor . İlla ki insanın kafasında bir acaba bırakıyor yani. Yoksa risk 20li yaşlarda da var. 40 yaşında ablam sapasaglam doğurdu benim de. Ultrason ölçümlerine daha çok güvenip, gerisini Allah'ın takdirine bırakacağız artık.

Gozun aydin canim

Uzuldum yaa keske dinlenebilme imkanin olsaydi. Doktorlar hamileleler icin migren ataklarinda birsey tavsiye etmiyorlar mi acaba
Ogun yerine ogunun yaninda az biraz yemeyi denesen belki oyle cok dokunmaz

Anladm ben sizin demek istediğinizi
Bende sadece ölçümleri yaptırdım 2li testi yaptrmadm
Sizinde güzel çıkar inşallah

Evet inşaAllah çok büyük heyecanla bekliyorum net hissetmeyi
Yaaa cok heyecanliii ya ben dun aksam otururken gobek deliginin biraz daha alt kisminda belli bir noktada yanma mi desem sıkıştırma mi desem bu gibi tuhaf birsey hissettim. Orasi bebegin oldugu yer buyuk ihtimal o hissettigim sey neydi ki acaba??

Kızlar merhaba allah herkesin bebeğini bağışlasın çok fazla yazan olmuş okumaya çalıştım ama geneli cinsiyet ögrenen olmuş valla ilk ögrenenlerden sanmıştım ama sonra doktor kızda olabilir bekleyelim dediğinden beri meraktan ölüyorum gerçekten daha 2 hafta var bir sonraki randevuya o değil şimdiden aile 2 ye bölündü resmen eşimin kuzenleri kız derken bizimkiler dende kız diyen çok ama eşim erkek oğlum demekten kendini alamıyor . Çok şükür hep dediğim ve Allahım dan dileğim eli ayaklı sağlıklı olması ve artık 15 hafta içinde olduğum dan artık belirgin bir karınım var hergün konuşuyorum . Artık ellerini emmeye başlamış yavrum tabi yanı sıra bel agrım çok oluyor bide sanırım su içmeyi ihmal ettiğimden sanki idrar çok sık çıkmıyorum ama içince daha iyi aslında iştah açıldı bu arada inşallah şimdiden kilo almam arada baş agrım sıklaştı gibi bide sizlerdede öle mi sanki gıdıklıyor gibi oluyor bazen arada kalkarken falan bir an ağrı oluyor geçiyor

bende de ayni seyler yasaniyor. Ben yok yok erkektir diyenlere sevdirmicem size gorursunuz diyorum haftaya randevum olacak 16+larda tekrar gidecegim insallah. Benim de karnim bayagi belirginlesti. Gecen hafta ve bu hafta karnimin fotografini cektim karnimin gelisimini takip edecegim senin ilk cocugun mu olacak. Ben de arada bir seyler hissediyorum ama bebek olabilir mi acaba hicbir fikrim yok

Bebek olduğunda bu bebek diyebiliyorsun canım içeriden minicik bise pıt ediyor

Ben oğlum için braun kulaktan ölçer aldım çok memnunum herzaman doğru ölçüyor. Oğlum doğmadan almıştım suan 2,5 yaşında hala kullanıyorum. Ben mastit olmuştm ateşim çıkmıştı kendim için de kullanmıştm. Kulaktan ölçtüğümz başlıkları değişitirlebilir. Eczanelerde de satılıyor.. indirime girdiği zamanlarda almanı tavsiye ederim

Gebelikle ilgili kitap okuyormusunuz ? Eeğr okuyosanız Eşinizle beraber okumanızı tavsiye ederm. Eşiniz okumak istemezse siz sesli okuyun o da duysun.. ben kendmi bazen anlatamıyorum kitabı sesli okuyorum o zaman eşim anlıyor beni.. aaa demek bu yüzden böyle oldu şöyle oldu diye kendisi yorum yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…