2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet öyle bir şey var ama çoğunlukla yanlış çıkıyor. Hcg 50 altındaysa erkek,üstündeyse kız diyorlar.
benim ikili testimin sonucu çıkmış. bugün aldım. ilginç bir şekilde 6 sene önceki ikili test kan sonuçlarım da yazıyor. eski sonuçlar diye. o zaman beta 22. ve kızım oldu. şimdi 7.86 iyice düşük ama cinsiyet belli değil.
ben de sizdenim yaşım 34 diyordum tahlile 34.5 yazmışlar. yetişkin için buçuklu yaş mi olur diye söyleniyorum.. eşim gülüyor git kavga et istersen diyor.

neyse sonucun kendi yorumuma göre iyi cıktı.. cut off değerinin altında diyor hepsi. yani insallah öyledir. daha iki hafta var kontrole.

insallah sizin de iyi çıkar. yaş riski 1/305 kombine trizomi <1/10.000 ikisi ortak olunca 1/1908 çıkmış ki değeri yükselten yaş.

Rabbim sağlık sıhhat versin hem bize hem bebeklerimize.b

Zaten bence doğru çıkmıyor, boşver Ee senin yine 34.5 buçuk yazmışlar, bende 26.9 yazıyor Önümüzdeki ay doğum günüm 1 puan ona gitmiş herhalde

Zaten bence doğru çıkmıyor, boşver Ee senin yine 34.5 buçuk yazmışlar, bende 26.9 yazıyor Önümüzdeki ay doğum günüm 1 puan ona gitmiş herhalde
ama olmaz ki öylee. daha bir ay varmış senin de... 26 yazsinlar. alsinlar geri puanlarıni hormonlarımızla döveriz bak onları.

Cumadan sonra cumartesi olur mu acaba :))

Olur olur. Benimde normalde cumartesiydi dayanamadım cumaya aldım. Eşime cumartesi doluymuş dedim baya şaşırdı, kendini kötü hissediyorum. Sonra itiraf edicem ona yalanımı.
Napayım dayanamıyorum resmen günler geçmiyor

30 dan sonra ben taktım birazcık yaş olayına. çaktırma
Deme öyle be. Yaş almak kadar güzel bir şey yok bence. Büyüyorsun,gelişiyorsun,olgunlaşıyorsun. Fikirlerin değişiyor, düşüncelerin oturuyor. Bazı şeylerin dana net farkına varıyorsun. Her yaş kendi güzellikleriyle geliyor insana.

Gözünüz aydııınn oh ne güzel

Âs
Teşekkür ederim yazdığın için eşimle Yaşadığım bir sıkıntı yok Sadece çok fazla etraftan telefon açıp eşimle telefonda hamileliklerini anlatan insanlarla dolu olduğu için ben Naz yapıyormuş gibi göründüm O sebepten dolayı utandığımı belirtmek istedim

Bende iple çekiyorum kontrolü cinsiyet için
Benimde baş ağrım 4 5 gündür çok arttı ve hep kaşımın üzerinde ağrı

34,5 neymiş yaaa çok güldüm neyse yasa başa bakma sonucun güzel gelmiş hayırlı olsun, sağ salim kavuşun bebisinizle

Evet tatlım ilk çocuk o yüzden bazı konularda çömezim bide ailem yok yanımda hafta ya inşallah yanlarında olacağız dedim orda hayalim cinsiyet partisi yaparız ama olmadı aaa sende mi yapıyorsun bende 12 haftadan beri yapıyorum fark baya belli oluyor gerginleşti baya bide demi ya bende hissediyorum ama ı mu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…