- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Çok sağol canım benim.Gozun aydin canim♥
benim ikili testimin sonucu çıkmış. bugün aldım. ilginç bir şekilde 6 sene önceki ikili test kan sonuçlarım da yazıyor. eski sonuçlar diye. o zaman beta 22. ve kızım oldu. şimdi 7.86 iyice düşük ama cinsiyet belli değil.Evet öyle bir şey var ama çoğunlukla yanlış çıkıyor. Hcg 50 altındaysa erkek,üstündeyse kız diyorlar.
ben de sizdenim yaşım 34 diyordum tahlile 34.5 yazmışlar. yetişkin için buçuklu yaş mi olur diye söyleniyorum..Hadi ya hayırlısı olsun. Ben de yarın ikili test için kan vereceğim, oradan bir tahmin yürütebilir miyim acaba diyordum. Gerçi cinsiyetten önce riskim kaç çıkacak onu dusunuyorum korkuyorum biraz. yaşım 34 çünkü
Zaten bence doğru çıkmıyor, boşverbenim ikili testimin sonucu çıkmış. bugün aldım. ilginç bir şekilde 6 sene önceki ikili test kan sonuçlarım da yazıyor. eski sonuçlar diye. o zaman beta 22. ve kızım oldu. şimdi 7.86 iyice düşük ama cinsiyet belli değil.
ben de sizdenim yaşım 34 diyordum tahlile 34.5 yazmışlar. yetişkin için buçuklu yaş mi olur diye söyleniyorum..eşim gülüyor git kavga et istersen diyor.
neyse sonucun kendi yorumuma göre iyi cıktı..cut off değerinin altında diyor hepsi. yani insallah öyledir. daha iki hafta var kontrole.
insallah sizin de iyi çıkar. yaş riski 1/305 kombine trizomi <1/10.000 ikisi ortak olunca 1/1908 çıkmış ki değeri yükselten yaş.
Rabbim sağlık sıhhat versin hem bize hem bebeklerimize.b
ama olmaz ki öylee. daha bir ay varmış senin de... 26 yazsinlar. alsinlar geri puanlarıni hormonlarımızla döveriz bak onları.Zaten bence doğru çıkmıyor, boşverEe senin yine 34.5 buçuk yazmışlar, bende 26.9 yazıyor Önümüzdeki ay doğum günüm 1 puan ona gitmiş herhalde
Haahahha yok kız benim için sıkıntı yokta garibime gitti 26.9ama olmaz ki öylee. daha bir ay varmış senin de... 26 yazsinlar. alsinlar geri puanlarıni hormonlarımızla döveriz bak onları.
En baştan beri başlayan ve hala devam eden.akşamları da istifraya çeviren bi bulantım var..bitmedi bitmediiii... ama beni hayattan soğuttuSlm herkese ilk aylarda midesi bulanmayıp 13. Haftalar da mide bulantısı yaşayan var mı
Cumadan sonra cumartesi olur mu acaba :))
30 dan sonra ben taktım birazcık yaş olayına. çaktırmaHaahahha yok kız benim için sıkıntı yokta garibime gitti 26.9
Deme öyle be. Yaş almak kadar güzel bir şey yok bence. Büyüyorsun,gelişiyorsun,olgunlaşıyorsun. Fikirlerin değişiyor, düşüncelerin oturuyor. Bazı şeylerin dana net farkına varıyorsun. Her yaş kendi güzellikleriyle geliyor insana.30 dan sonra ben taktım birazcık yaş olayına. çaktırma
İnşaAllah inşaAllahAslında en iyisini yapmışsınız. Testler sadece kafa karıştırıcı. Hepimiz için hayırlı olsun sonuçlar inşallah
Gözünüz aydııınn oh ne güzelGünaydınnnnnDoktorum aradı ikili test sonucum çıkmış, değerlerim çok iyiymiş. Başka herhangi bir tetkike gerek yok, riskiniz yok dedi. Çok şükür,üstümden bir yük kalktı. Darısı sizin başınıza kızlar, hayırlı haberlerle inşallah.
Teşekkür ederim, darısı bekleyen tüm arkadaşlara inşallahGözünüz aydııınn oh ne güzel
Teşekkür ederim yazdığın için eşimle Yaşadığım bir sıkıntı yok Sadece çok fazla etraftan telefon açıp eşimle telefonda hamileliklerini anlatan insanlarla dolu olduğu için ben Naz yapıyormuş gibi göründüm O sebepten dolayı utandığımı belirtmek istedimGebelikle ilgili kitap okuyormusunuz ? Eeğr okuyosanız Eşinizle beraber okumanızı tavsiye ederm. Eşiniz okumak istemezse siz sesli okuyun o da duysun.. ben kendmi bazen anlatamıyorum kitabı sesli okuyorum o zaman eşim anlıyor beni.. aaa demek bu yüzden böyle oldu şöyle oldu diye kendisi yorum yapıyor..
Bence teoriye gerek kalmayacak doktor söyleyecektir, %100 olmasa da büyük oranda benzetip bir yorum yapıyorlar.Aynen muhtemelen bende de tutmayacak.
Bende iple çekiyorum kontrolü cinsiyet içinKızlar merhaba allah herkesin bebeğini bağışlasın çok fazla yazan olmuş okumaya çalıştım ama geneli cinsiyet ögrenen olmuş valla ilk ögrenenlerden sanmıştım ama sonra doktor kızda olabilir bekleyelim dediğinden beri meraktan ölüyorum gerçekten daha 2 hafta var bir sonraki randevuya o değil şimdiden aile 2 ye bölündü resmen eşimin kuzenleri kız derken bizimkiler dende kız diyen çok ama eşim erkek oğlum demekten kendini alamıyor . Çok şükür hep dediğim ve Allahım dan dileğim eli ayaklı sağlıklı olmasıve artık 15 hafta içinde olduğum dan artık belirgin bir karınım var hergün konuşuyorum . Artık ellerini emmeye başlamış yavrum tabi yanı sıra bel agrım çok oluyor bide sanırım su içmeyi ihmal ettiğimden sanki idrar çok sık çıkmıyorum ama içince daha iyi aslında iştah açıldı bu arada inşallah şimdiden kilo almam arada baş agrım sıklaştı gibi bide sizlerdede öle mi sanki gıdıklıyor gibi oluyor bazen arada kalkarken falan bir an ağrı oluyor geçiyor
Evet bir sonraki gidişimde kesinleşecek benim deBence teoriye gerek kalmayacak doktor söyleyecektir, %100 olmasa da büyük oranda benzetip bir yorum yapıyorlar.
Bende tam buraya yazicaktim bu hafta böyle oldu acayip bas agrısı oluyor ara araBende iple çekiyorum kontrolü cinsiyet için
Benimde baş ağrım 4 5 gündür çok arttıve hep kaşımın üzerinde ağrı
Başım agrıdıginda şakaklarimda baya bi nabız hissediyorumBende iple çekiyorum kontrolü cinsiyet için
Benimde baş ağrım 4 5 gündür çok arttıve hep kaşımın üzerinde ağrı
34,5 neymiş yaaa çok güldümbenim ikili testimin sonucu çıkmış. bugün aldım. ilginç bir şekilde 6 sene önceki ikili test kan sonuçlarım da yazıyor. eski sonuçlar diye. o zaman beta 22. ve kızım oldu. şimdi 7.86 iyice düşük ama cinsiyet belli değil.
ben de sizdenim yaşım 34 diyordum tahlile 34.5 yazmışlar. yetişkin için buçuklu yaş mi olur diye söyleniyorum..eşim gülüyor git kavga et istersen diyor.
neyse sonucun kendi yorumuma göre iyi cıktı..cut off değerinin altında diyor hepsi. yani insallah öyledir. daha iki hafta var kontrole.
insallah sizin de iyi çıkar. yaş riski 1/305 kombine trizomi <1/10.000 ikisi ortak olunca 1/1908 çıkmış ki değeri yükselten yaş.
Rabbim sağlık sıhhat versin hem bize hem bebeklerimize.b
Evet tatlım ilk çocuk o yüzden bazı konularda çömezimbende de ayni seyler yasaniyor. Ben yok yok erkektir diyenlere sevdirmicem size gorursunuz diyorum haftaya randevum olacak 16+larda tekrar gidecegim insallah. Benim de karnim bayagi belirginlesti. Gecen hafta ve bu hafta karnimin fotografini cektim karnimin gelisimini takip edecegim senin ilk cocugun mu olacak. Ben de arada bir seyler hissediyorum ama bebek olabilir mi acaba hicbir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?