2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allahim ya yorum yazmak istemedim ama tutamadim kendimi ne tuhaf insanlar var ya isleri gucleri yok esine kendi hamileliklerini mi anlatiyorlar. Bence esine ricada bulun senin yasadigin seylerden kimseye bahsetmesin iyi deyip gecistirsin sikayetlerinden rahatsizliklarindan bahsetmesin.

Bende iple çekiyorum kontrolü cinsiyet için
Benimde baş ağrım 4 5 gündür çok arttı ve hep kaşımın üzerinde ağrı
Şakaklar diyolar ya benim ora bide bende tansiyon var asabi ben biliyorum o agrıları esneseden agrı geliyor gözler kapanır ama hiç ilaç kullanmadım yaşım genç diye allah yardımcımız olsun ben youtubeden video bulmuştum istersen atabilirim eşin yapsın masaj iyi geliyor bende 2 kasıma daha var

Benimde ilk insallah saglikli olsunlar da elbet hissederiz bidiklari

Sizin cinsiyetiniz belli olmadı mi canım 16.hafta gözüküyor

İkili testin kan sonucunu da aldık bugün. Çok şükür sıkıntı yok.. :) Gayet güzel dedi doktorum.. Bebeğe baktık yeniden... Rahim ağzın kapalı, plesanta yukarıda, kalp atışları gayet iyi görünüyor dedi.. Yolunda şükür :)

Olur valla canım ilaç içmek istemiyorm masaj iyi gelir
Çok sürmez bu ağrılar inşaAllah

Maşallah maşallah güzel haberler. Çok sevindim canım.

Slm herkese kızlar cinsiyetimiz belli oldu erkek hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar sağlıklı büyüsünler

Bu kadar kızın arasına bir erkek lazımdı. Sağlıkla kucağına al inşallah canımm

Bende daha erken gitmek istiyodum dün e kadar . Ya düne kadr bi hafta boyunca kusmadım dün tekrar başladı geçiyo mu geliyo mu anlamadm :)
Mide bulantm geçince korkmuştm açııkcası bende başka türlü deliyim :)
Canım sorun olarak değil de beni de eşim abartıyorm sanıyordu. Kitapta her hamilenin farklı şeyler yaşadığı vs herşey anlatılıyordu ben kendmi anlatamıyodm eşime diye kitap önerdim yani sen kendni anlatabiliyosan iyi o zaman :)

Maşallah çok sevindim :)
Slm herkese kızlar cinsiyetimiz belli oldu erkek hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar sağlıklı büyüsünler
Aleyküm selam canım hayırlı olsun oğluşun
İlk miydi senin

Benim birde hiç belirti olmayınca daha bir endişeliyim. Hamileliğin başından beri yok gerçi ama hafif bir karnım ağrısa ya da midem bulanır gibi olsa çok seviniyorum oda hemen geçiyor. Ya ben korkuyorum. Bir şey olur bebeğe diye. Beni bir tane doktor çok korkutmuştu ilk gebeliğimle ilgili. Daha gebe kalmadan neler sıralamıştı. Kan suyandırıcı içiyorum romatizma hastayım bunların etkisi var. Şunu da biliyorum aslında bu durumda olup çok sağlıklı gebeliklerler geçirenler var. Benim bizzat kendi doktorum 2 tane kan sulandırıcı iğne vuruluyormuş hamile kaldığı zaman pıhtılaşma sorunu varmış. Kendime hep söylüyorum huzurlu ol, sakin ol, sağ sağlim göreceksin diye. Sonra görüş günü gelince heyecandan karnıma ağrılar kramplar giriyor. Muayene ye girer girmez odaya geçelim diyorum doktora. Kusura bakma canım uzun oldu ama tek seferde içimi dökmek istedim. Her zaman yaptığım bir şey değil. Buradakileri korkularımla bıktırmamak ya da etkilememek için.

Merhaba kızlAr cumadan beri giremedim. Baya konuşulmuş malesef okuyamadım hiçbirini. Herkes iyi mi cumadan beri başka cinsiyet öğrenen oldu mu ? Herkesin Test sonuçları iyi mi ?
Kuzum herşey yolunda bizde ikili normal geçen hafta erkek dedi 3 hafta sonra netleştireceğiz üçlü tarama için gideceğiz sen neler yaptın

Esim kanamamin oldugu hafta fuar oldugu icin izin alamadi 1 yasinda cocukta oldugu icin 2 sokak asagida oturuyor ailesi onlardan rica etmis ben problem etmiyorum gelmeleriñi esim kızıyor oglum dogdugundada misafir gibi görmeye gelmislerdi bu eve toplamda 2 defa yarim saatline geldiler düzenli olarak hergun telefon acarlar bana cocugu getir ozledik derler 2. Kattan bebek arabasini indir cocugu indir 3 gunde bir getiririm onlar hic gelmez esimde ailesine kizgin oldugu bu sekil yaptikları icin hic gitmez oraya gelene gidilir der ve kin besler ama bu seferde kendilerini falancayi anlatir benim nazimi gostermeye calisirlar esimde iyice hırslaniyor banada yasak koyuyor gitmeme ama bu seferde bana laf söyuyorlar senin ailen yok gökanida ailesiz börakiyosun diyolar sakır sakir kanamam varken bile cocu goturdum oraya hep beni kırıyorlar diye eşimden gizli götürdüm Bu sefer de eşimi aramışlar eşinin sıkıntısı olsa Çocuk arabasını çocuğu alıp bize oturmaya nasıl geldi demişler Ve eşim de bana sen beni dinlemiyorsun dedi ve bana kırıldı

Bence de gitmenizin bir anlamı yok

Bence eşinizi dinlemelisiniz.sizi düşünen insanlar olsaydı emin olun zor zamanınızda eşinize şikayet etmek yerine bir ihtiyacın varmı kızım bir eksiğin varmı diye senin kanaman var sen yat çocuğa Biz bakarız diyemiyorlar.yazik ya böylesi insanlara aciyorum gerçekten oğlunun mutluluğunu isteyen insanlar deli divane oluyor.allah yardımcınız olsun.ama eşiniz nediyorsa ailesi konusunda bence dinleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…