Allahim ya yorum yazmak istemedim ama tutamadim kendimi ne tuhaf insanlar var ya isleri gucleri yok esine kendi hamileliklerini mi anlatiyorlar. Bence esine ricada bulun senin yasadigin seylerden kimseye bahsetmesin iyi deyip gecistirsin sikayetlerinden rahatsizliklarindan bahsetmesin.Âs
Teşekkür ederim yazdığın için eşimle Yaşadığım bir sıkıntı yok Sadece çok fazla etraftan telefon açıp eşimle telefonda hamileliklerini anlatan insanlarla dolu olduğu için ben Naz yapıyormuş gibi göründüm O sebepten dolayı utandığımı belirtmek istedim
Şakaklar diyolar ya benim ora bide bende tansiyon var asabi ben biliyorum o agrıları esneseden agrı geliyor gözler kapanır ama hiç ilaç kullanmadım yaşım genç diyeBende iple çekiyorum kontrolü cinsiyet için
Benimde baş ağrım 4 5 gündür çok arttıve hep kaşımın üzerinde ağrı
Benimde ilk insallahEvet tatlım ilk çocuk o yüzden bazı konularda çömezimbide ailem yok yanımda hafta ya inşallah yanlarında olacağız dedim orda hayalim cinsiyet partisi yaparız ama olmadı aaa sende mi yapıyorsun bende 12 haftadan beri yapıyorum fark baya belli oluyor gerginleşti baya bide demi ya bende hissediyorum ama ı mu bilemedim
Sizin cinsiyetiniz belli olmadı mi canım 16.hafta gözüküyorŞakaklar diyolar ya benim ora bide bende tansiyon var asabi ben biliyorum o agrıları esneseden agrı geliyor gözler kapanır ama hiç ilaç kullanmadım yaşım genç diyeallah yardımcımız olsun ben youtubeden video bulmuştum istersen atabilirim eşin yapsın masaj iyi geliyor bende 2 kasıma daha var
Hayirli olsun insallahSlm herkese kızlar cinsiyetimiz belli oldu erkekhayırlısıyla sağlıkla doğsunlar sağlıklı büyüsünler
Olur valla canım ilaç içmek istemiyorm masaj iyi gelirŞakaklar diyolar ya benim ora bide bende tansiyon var asabi ben biliyorum o agrıları esneseden agrı geliyor gözler kapanır ama hiç ilaç kullanmadım yaşım genç diyeallah yardımcımız olsun ben youtubeden video bulmuştum istersen atabilirim eşin yapsın masaj iyi geliyor bende 2 kasıma daha var
İkili testin kan sonucunu da aldık bugün. Çok şükür sıkıntı yok.. :) Gayet güzel dedi doktorum.. Bebeğe baktık yeniden... Rahim ağzın kapalı, plesanta yukarıda, kalp atışları gayet iyi görünüyor dedi.. Yolunda şükür :)
Slm herkese kızlar cinsiyetimiz belli oldu erkekhayırlısıyla sağlıkla doğsunlar sağlıklı büyüsünler
Bende daha erken gitmek istiyodum dün e kadar . Ya düne kadr bi hafta boyunca kusmadım dün tekrar başladı geçiyo mu geliyo mu anlamadm :)Olur olur. Benimde normalde cumartesiydi dayanamadım cumaya aldım. Eşime cumartesi doluymuş dedim baya şaşırdı, kendini kötü hissediyorum. Sonra itiraf edicem ona yalanımı.
Napayım dayanamıyorum resmen günler geçmiyor
Canım sorun olarak değil de beni de eşim abartıyorm sanıyordu. Kitapta her hamilenin farklı şeyler yaşadığı vs herşey anlatılıyordu ben kendmi anlatamıyodm eşime diye kitap önerdim yani sen kendni anlatabiliyosan iyi o zaman :)Âs
Teşekkür ederim yazdığın için eşimle Yaşadığım bir sıkıntı yok Sadece çok fazla etraftan telefon açıp eşimle telefonda hamileliklerini anlatan insanlarla dolu olduğu için ben Naz yapıyormuş gibi göründüm O sebepten dolayı utandığımı belirtmek istedim
Maşallah çok sevindim :)İkili testin kan sonucunu da aldık bugün. Çok şükür sıkıntı yok.. :) Gayet güzel dedi doktorum.. Bebeğe baktık yeniden... Rahim ağzın kapalı, plesanta yukarıda, kalp atışları gayet iyi görünüyor dedi.. Yolunda şükür :)
Aleyküm selam canım hayırlı olsun oğluşunSlm herkese kızlar cinsiyetimiz belli oldu erkekhayırlısıyla sağlıkla doğsunlar sağlıklı büyüsünler
Bende daha erken gitmek istiyodum dün e kadar . Ya düne kadr bi hafta boyunca kusmadım dün tekrar başladı geçiyo mu geliyo mu anlamadm :)
Mide bulantm geçince korkmuştm açııkcası bende başka türlü deliyim :)
Canım sorun olarak değil de beni de eşim abartıyorm sanıyordu. Kitapta her hamilenin farklı şeyler yaşadığı vs herşey anlatılıyordu ben kendmi anlatamıyodm eşime diye kitap önerdim yani sen kendni anlatabiliyosan iyi o zaman :)
Aynı durumdayım. Işığa karşı hassasiyet de var. Kaşlarım ağrıyor, şakaklarım ağrıyor. Daha anca 12 haftalık oluyorum. Birkaç gündür başım zonkluyor.Başım agrıdıginda şakaklarimda baya bi nabız hissediyorum
Geçmiş olsun hadi, sevindim sizin adınıza.
Çoook teşekkür ederim inşallah herkese güzel kontroller rabbim sağlık sıhhat versin hepimizeÇok şükür canım darısı kontrolü olanlara inşaAllah
Kuzum herşey yolunda bizde ikili normal geçen hafta erkek dedi 3 hafta sonra netleştireceğiz üçlü tarama için gideceğiz sen neler yaptınMerhaba kızlAr cumadan beri giremedim. Baya konuşulmuş malesef okuyamadım hiçbirini. Herkes iyi mi cumadan beri başka cinsiyet öğrenen oldu mu ? Herkesin Test sonuçları iyi mi ?
Esim kanamamin oldugu hafta fuar oldugu icin izin alamadi 1 yasinda cocukta oldugu icin 2 sokak asagida oturuyor ailesi onlardan rica etmis ben problem etmiyorum gelmeleriñi esim kızıyor oglum dogdugundada misafir gibi görmeye gelmislerdi bu eve toplamda 2 defa yarim saatline geldiler düzenli olarak hergun telefon acarlar bana cocugu getir ozledik derler 2. Kattan bebek arabasini indir cocugu indir 3 gunde bir getiririm onlar hic gelmez esimde ailesine kizgin oldugu bu sekil yaptikları icin hic gitmez oraya gelene gidilir der ve kin besler ama bu seferde kendilerini falancayi anlatir benim nazimi gostermeye calisirlar esimde iyice hırslaniyor banada yasak koyuyor gitmeme ama bu seferde bana laf söyuyorlar senin ailen yok gökanida ailesiz börakiyosun diyolar sakır sakir kanamam varken bile cocu goturdum oraya hep beni kırıyorlar diye eşimden gizli götürdüm Bu sefer de eşimi aramışlar eşinin sıkıntısı olsa Çocuk arabasını çocuğu alıp bize oturmaya nasıl geldi demişler Ve eşim de bana sen beni dinlemiyorsun dedi ve bana kırıldıBende daha erken gitmek istiyodum dün e kadar . Ya düne kadr bi hafta boyunca kusmadım dün tekrar başladı geçiyo mu geliyo mu anlamadm :)
Mide bulantm geçince korkmuştm açııkcası bende başka türlü deliyim :)
Canım sorun olarak değil de beni de eşim abartıyorm sanıyordu. Kitapta her hamilenin farklı şeyler yaşadığı vs herşey anlatılıyordu ben kendmi anlatamıyodm eşime diye kitap önerdim yani sen kendni anlatabiliyosan iyi o zaman :)
Bence de gitmenizin bir anlamı yokEsim kanamamin oldugu hafta fuar oldugu icin izin alamadi 1 yasinda cocukta oldugu icin 2 sokak asagida oturuyor ailesi onlardan rica etmis ben problem etmiyorum gelmeleriñi esim kızıyor oglum dogdugundada misafir gibi görmeye gelmislerdi bu eve toplamda 2 defa yarim saatline geldiler düzenli olarak hergun telefon acarlar bana cocugu getir ozledik derler 2. Kattan bebek arabasini indir cocugu indir 3 gunde bir getiririm onlar hic gelmez esimde ailesine kizgin oldugu bu sekil yaptikları icin hic gitmez oraya gelene gidilir der ve kin besler ama bu seferde kendilerini falancayi anlatir benim nazimi gostermeye calisirlar esimde iyice hırslaniyor banada yasak koyuyor gitmeme ama bu seferde bana laf söyuyorlar senin ailen yok gökanida ailesiz börakiyosun diyolar sakır sakir kanamam varken bile cocu goturdum oraya hep beni kırıyorlar diye eşimden gizli götürdüm Bu sefer de eşimi aramışlar eşinin sıkıntısı olsa Çocuk arabasını çocuğu alıp bize oturmaya nasıl geldi demişler Ve eşim de bana sen beni dinlemiyorsun dedi ve bana kırıldı
Çok şükür hep güzel haberlerKızlarrr ikili test Sonucumuz güzel çıktı.darısı tüm diğer bekleyen annelere.cinsiyet netlestirmek içinde çarşamba günü gideceğim inşaallah
Bence eşinizi dinlemelisiniz.sizi düşünen insanlar olsaydı emin olun zor zamanınızda eşinize şikayet etmek yerine bir ihtiyacın varmı kızım bir eksiğin varmı diye senin kanaman var sen yat çocuğa Biz bakarız diyemiyorlar.yazik ya böylesi insanlara aciyorum gerçekten oğlunun mutluluğunu isteyen insanlar deli divane oluyor.allah yardımcınız olsun.ama eşiniz nediyorsa ailesi konusunda bence dinleyinEsim kanamamin oldugu hafta fuar oldugu icin izin alamadi 1 yasinda cocukta oldugu icin 2 sokak asagida oturuyor ailesi onlardan rica etmis ben problem etmiyorum gelmeleriñi esim kızıyor oglum dogdugundada misafir gibi görmeye gelmislerdi bu eve toplamda 2 defa yarim saatline geldiler düzenli olarak hergun telefon acarlar bana cocugu getir ozledik derler 2. Kattan bebek arabasini indir cocugu indir 3 gunde bir getiririm onlar hic gelmez esimde ailesine kizgin oldugu bu sekil yaptikları icin hic gitmez oraya gelene gidilir der ve kin besler ama bu seferde kendilerini falancayi anlatir benim nazimi gostermeye calisirlar esimde iyice hırslaniyor banada yasak koyuyor gitmeme ama bu seferde bana laf söyuyorlar senin ailen yok gökanida ailesiz börakiyosun diyolar sakır sakir kanamam varken bile cocu goturdum oraya hep beni kırıyorlar diye eşimden gizli götürdüm Bu sefer de eşimi aramışlar eşinin sıkıntısı olsa Çocuk arabasını çocuğu alıp bize oturmaya nasıl geldi demişler Ve eşim de bana sen beni dinlemiyorsun dedi ve bana kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?