- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Çok yazık.Esim kanamamin oldugu hafta fuar oldugu icin izin alamadi 1 yasinda cocukta oldugu icin 2 sokak asagida oturuyor ailesi onlardan rica etmis ben problem etmiyorum gelmeleriñi esim kızıyor oglum dogdugundada misafir gibi görmeye gelmislerdi bu eve toplamda 2 defa yarim saatline geldiler düzenli olarak hergun telefon acarlar bana cocugu getir ozledik derler 2. Kattan bebek arabasini indir cocugu indir 3 gunde bir getiririm onlar hic gelmez esimde ailesine kizgin oldugu bu sekil yaptikları icin hic gitmez oraya gelene gidilir der ve kin besler ama bu seferde kendilerini falancayi anlatir benim nazimi gostermeye calisirlar esimde iyice hırslaniyor banada yasak koyuyor gitmeme ama bu seferde bana laf söyuyorlar senin ailen yok gökanida ailesiz börakiyosun diyolar sakır sakir kanamam varken bile cocu goturdum oraya hep beni kırıyorlar diye eşimden gizli götürdüm Bu sefer de eşimi aramışlar eşinin sıkıntısı olsa Çocuk arabasını çocuğu alıp bize oturmaya nasıl geldi demişler Ve eşim de bana sen beni dinlemiyorsun dedi ve bana kırıldı
Gözün aydın canım, çok şükür.iyi akşamlar kızlar. nasılsınız umarım herkes iyidir.
ikili test sonucuma riskli denilmişti ya, buğün perinatoloji doktoru tekrar baktı sonuçların gayet güzel risk falan yok için rahat olsun dedii..
rabbime bin şükür
haftaya görüş günümüz inşaallah.
mesajlara bakamıyorum telefonum bozuldu şuan da laptop tan yazıyorum eskiden olduğu gibi
Sağlıkla gelsin oğluşunSlm herkese kızlar cinsiyetimiz belli oldu erkekhayırlısıyla sağlıkla doğsunlar sağlıklı büyüsünler
Kızlarrr ikili test Sonucumuz güzel çıktı.darısı tüm diğer bekleyen annelere.cinsiyet netlestirmek içinde çarşamba günü gideceğim inşaallah
iyi akşamlar kızlar. nasılsınız umarım herkes iyidir.
ikili test sonucuma riskli denilmişti ya, buğün perinatoloji doktoru tekrar baktı sonuçların gayet güzel risk falan yok için rahat olsun dedii..
rabbime bin şükür
haftaya görüş günümüz inşaallah.
mesajlara bakamıyorum telefonum bozuldu şuan da laptop tan yazıyorum eskiden olduğu gibi
Randevu saatinde kızımla uyuyup kalmışım iyi miHerşey aynu o olunca merak ettim cinsiyet değişecek mi diye
Sizin cinsiyetiniz belli olmadı mi canım 16.hafta gözüküyor
Masallah onlara ağrılara basladiHızlı büyüyor tospalar
Yanlış anlamayın beni ama eşiniz çok haklı değmeyecek insanlar için kendinizi bu kadar yipratmayin. Çünkü siz ne yaparsanız yapın bu kafadaki insanlar için asla kiymetiniz olmaz. Zaten eşiniz de sizi kendi ailesine karşı haklı buluyorsa denmek ki çok da zorlamamak lazım bazı şeyleriEsim kanamamin oldugu hafta fuar oldugu icin izin alamadi 1 yasinda cocukta oldugu icin 2 sokak asagida oturuyor ailesi onlardan rica etmis ben problem etmiyorum gelmeleriñi esim kızıyor oglum dogdugundada misafir gibi görmeye gelmislerdi bu eve toplamda 2 defa yarim saatline geldiler düzenli olarak hergun telefon acarlar bana cocugu getir ozledik derler 2. Kattan bebek arabasini indir cocugu indir 3 gunde bir getiririm onlar hic gelmez esimde ailesine kizgin oldugu bu sekil yaptikları icin hic gitmez oraya gelene gidilir der ve kin besler ama bu seferde kendilerini falancayi anlatir benim nazimi gostermeye calisirlar esimde iyice hırslaniyor banada yasak koyuyor gitmeme ama bu seferde bana laf söyuyorlar senin ailen yok gökanida ailesiz börakiyosun diyolar sakır sakir kanamam varken bile cocu goturdum oraya hep beni kırıyorlar diye eşimden gizli götürdüm Bu sefer de eşimi aramışlar eşinin sıkıntısı olsa Çocuk arabasını çocuğu alıp bize oturmaya nasıl geldi demişler Ve eşim de bana sen beni dinlemiyorsun dedi ve bana kırıldı
Nasip değilmiş demek kiRandevu saatinde kızımla uyuyup kalmışım iyi migece ağrıdan uyuyamayınca olacağı buydu
Çokkkk Evet ilk bebekMaşallah çok sevindim :)
Aleyküm selam canım hayırlı olsun oğluşun
İlk miydi senin
Sende inşaallah iyi haberler alırsın canımMaşallah çok sevindim adınızaa kızlar
Darısı bana ve bekleyen diğer arkadaşlara olsun.
Bu durum seni aşırı rahatsız etmiyorsa pes etme sağlıklı ne güzel ye bence ama az ye olmadiKızlar merhaba bişey danışcam size ben karnabahar ve brokoli çok seviyorum başlayıp zeytinyağı limonla birlikte nerdeyse benim için bir öğün oluyor bayılarak yiyorum ancak yedikten sonra karnım acayip şişiyor yürüyemiyorum hatta doğrulamıyorum nerdeyse mahvoluyorumama yemek de istiyorum hem sağlıklı ne yapsam ya pes mi etsem
Çok ağrı olursa 2 doktoruma danıştım önerileri parol alabilirsiniz 1 tane dediler bilginiz olsun geçen hafta bende yaşadımOlur valla canım ilaç içmek istemiyorm masaj iyi gelir
Çok sürmez bu ağrılar inşaAllah
Yani o akşamı sıkıntılı geçiriyorum ama sağlıklı olduğu için de yemek istiyorum bakalım biraz porsiyonu azaltcamBu durum seni aşırı rahatsız etmiyorsa pes etme sağlıklı ne güzel ye bence ama az ye olmadi
Evet canım biliyorum bende içtim 2 gün önce dayamadmÇok ağrı olursa 2 doktoruma danıştım önerileri parol alabilirsiniz 1 tane dediler bilginiz olsun geçen hafta bende yaşadım
Yok canim yanlıs anlayacak birsey yok haklısiniz. tatsız seyler den konu açtım bazen boş bulunuyorum çenemi tutamiyorum insanlar ister istemez okuyorlar kimsenin tadını kaçırmaya hakkım yok sizden ve herkesten özür dilerimYanlış anlamayın beni ama eşiniz çok haklı değmeyecek insanlar için kendinizi bu kadar yipratmayin. Çünkü siz ne yaparsanız yapın bu kafadaki insanlar için asla kiymetiniz olmaz. Zaten eşiniz de sizi kendi ailesine karşı haklı buluyorsa denmek ki çok da zorlamamak lazım bazı şeyleri
Yok canım estağfurullah olur mu hiç. Sadece kendini üzme senden daha değerli kimse yok ve su bı gerçek ki bu insanlar zor günün de yanında olmuyorsa varsın ne dusunurlerse dusunsunler.sana sevgiler kocaman kalplerYok canim yanlıs anlayacak birsey yok haklısiniz. tatsız seyler den konu açtım bazen boş bulunuyorum çenemi tutamiyorum insanlar ister istemez okuyorlar kimsenin tadını kaçırmaya hakkım yok sizden ve herkesten özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?