2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok yazık. Ne var yani riski olan ( veya olmayan ne fark eder) hamile bir kadına yardım etseler, uzmeseler. Allah vicdan versin. Bence de eşini dinle gitme, baksana kendi ailesinin ne olduğunun farkında en azından adamcağız. Sen hasta halinle onlara çocuk göstermeye gittin ama madalya takan yok görüyorsun kıymet bilmedikleri gibi bir de laf etmişler.

iyi akşamlar kızlar. nasılsınız umarım herkes iyidir.
ikili test sonucuma riskli denilmişti ya, buğün perinatoloji doktoru tekrar baktı sonuçların gayet güzel risk falan yok için rahat olsun dedii..
rabbime bin şükür
haftaya görüş günümüz inşaallah.
mesajlara bakamıyorum telefonum bozuldu şuan da laptop tan yazıyorum eskiden olduğu gibi

Gözün aydın canım, çok şükür.

Merhaba kızlar nasılsınız ben yine tam bulantım hafifledi diyorum tekrardan baş gösteriyor gerçekten cok yoruldum boğazım yırtılacak gibi oluyor artık bugun serum yedim dayanamadım ne zaman normal sağlıklı bi insana dönüşücem bilmiyorum birde merak ettiğim bişey var boğazımda hep böyle balgam gibi birşey var yutkununca orada hissediyorum hiç geçmiyor o beni çok rahatsız ediyor çıkarmaya çalışınca da kusuyorum çıkaramıyorum bu his sizede var mı nasıl geçer?

Kızlarrr ikili test Sonucumuz güzel çıktı. darısı tüm diğer bekleyen annelere.cinsiyet netlestirmek içinde çarşamba günü gideceğim inşaallah

Maşallah çok sevindim adınızaa kızlar
Darısı bana ve bekleyen diğer arkadaşlara olsun.

Yanlış anlamayın beni ama eşiniz çok haklı değmeyecek insanlar için kendinizi bu kadar yipratmayin. Çünkü siz ne yaparsanız yapın bu kafadaki insanlar için asla kiymetiniz olmaz. Zaten eşiniz de sizi kendi ailesine karşı haklı buluyorsa denmek ki çok da zorlamamak lazım bazı şeyleri

Bu durum seni aşırı rahatsız etmiyorsa pes etme sağlıklı ne güzel ye bence ama az ye olmadi

Yok canim yanlıs anlayacak birsey yok haklısiniz. tatsız seyler den konu açtım bazen boş bulunuyorum çenemi tutamiyorum insanlar ister istemez okuyorlar kimsenin tadını kaçırmaya hakkım yok sizden ve herkesten özür dilerim

Yok canım estağfurullah olur mu hiç. Sadece kendini üzme senden daha değerli kimse yok ve su bı gerçek ki bu insanlar zor günün de yanında olmuyorsa varsın ne dusunurlerse dusunsunler.sana sevgiler kocaman kalpler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…