2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de ayniyim ama yemeye de devam ediyorum.

Niye öyle düşündün ki tatlım? Özür dilenecek birşey göremedim ben.Ben kendi adıma kimsenin burda içini dokmesinden rahatsız olmuyorum. Güzel şeyler de olur hayatta tatsız şeyler de. Bazen dışardan bakan bir göz bizim goremedigimiz , görmek istemediğimiz yönlerini gösterir işin. Hem kimseye anlatamadigin şeyleri burda yazmak seni de psikolojik olarak rahatlatır. Sıkma canını bunun için.

Çok teşekkür ederim bana karşi sıcak ve bir okadar içten konusmanız inan beni cok mutlu etti ❤

Bu bulantılar ne zaman tamamen bitiyor acaba 15+0 ız hala arada sırada kusuyorum çok iğrenç bir his gerçekten. Bu arada biz de cinsiyet için yarın gidicez inşallah sağlıklıdır bebeğim
Ay deme ya bende 15te artık biter diyordum simdi sen öyle diyince yine umutsuzluğa kapıldım inşallah geçer ben hergün dua ediyorum midesi bulanan herkese inşallah çabucak atlatırız

Buharda pişirince aşırı gaz olmuyor. Haşlamada gaz yapar diye biliyorum ben ama mutfak bilgim iyi değildir, biraz farklı oluyor sebzeler buharında pişince.Tadı ise aynı. Ben de çok seviyorum hatta bayılırım. Kabak da ekleyerek yapıyorum. Yummy Kendime dediğiniz gibi zeytinyağı, limonla ,oğluma da sossuz sebze haftanın iki günü en az yediriyorum bu şekilde pişirerek. Microdalgada buharda pişirme aparatıyla 6 dakika 450 watt , içine somon parçası da koyuyorum oğlum için bazen. Çok pratik ve lezzetli oluyor. Gaz yapmıyor diyebilirim.

Herkez cinsiyetten bebeklerine alınacaklardan koymak istedikleri isimlerden yani güzel seylerden bahsederlerken bianda olumsuzlukla çıktım ne biliyim bian öyle hissettim ❤

Herkez cinsiyetten bebeklerine alınacaklardan koymak istedikleri isimlerden yani güzel seylerden bahsederlerken bianda olumsuzlukla çıktım ne biliyim bian öyle hissettim ❤
Ben de arkandan atladım Senin eş sıkıntın yoktu ama ben konuştum bugün eşimle. Şimdi oğlumu o yediriyor. Bakalım ne kadar böyle gidecek Buradan eşinin ailesiyle ilgili güzel telkinlerde bulundular kendini, bebeğini, oğlunu ve eşini korumak için bir süre eşini dinle naçizane. Bende de kp var, herkesi arkasına alır beni omzuna öyle iyidir, yaptığı iyilikleri unutamam. Allah iyilerle karşılaştırsın, herkese iyilik versin.

Benm ilk bebeğimin karnmda kalbi durduğu için hamileliklerim endişeli geçiyor stres yapmamaya çalışıyorum ama düşünmedennde edemiyorum. Kusmak çok zorluyor beni ama her seferinde bebeğimn bana selam çaktığını düşünerek mutlu oluyorum :)
Çok karmaşık duygular yaşıyoruz Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah

Kuzum herşey yolunda bizde ikili normal geçen hafta erkek dedi 3 hafta sonra netleştireceğiz üçlü tarama için gideceğiz sen neler yaptın
Maşallah ne güzel
Bende kaynanamın kaynanası ve pederi bi haftadır bizimleydi onlarla ilgilendim . Kaynanam çalışıyor ben ilgilenmek zorunda kaldm ama yemek yapmadm tabi işe gitmeden yemekleri kaynanam yapıyordu ben sadece servis ettim..Onlar burdayken hiç kusmadım Rabbim yardımcımdı çok şükür
Bugün troitler için tekrar kan verdim , Cumartesi de bebeğimi göreceğim inşallah

Ah canımm kendini neden bu kadar yoruyorsun . Hemde sana değer vermeyen inanlar için.. görmek istedikleri torunları senin çocuğun , öncelikle seni bir memnun etsinler sonra torun görmek istesinler.. cahil insanlar çok yazık çok.
Sen eşini dinle canım onlar için strese girme bebeklerini düşün

Ben de buharda pisiriyorum ama yine de yapiyor. Daha onceden yapmazdi hatta cig bile yesem dokunmuyordu. Hamilelikle ilgili olabilir diye dusundum bende.

Kızlar aynı durum bende de var, hayatımda baş ağrısı bir ya da iki kere çekmişimdir ama kaç gündür inanılmaz zorluyor.
Bir de bir şey söyleyeceğim sizlere
Anne ve bebekteki değişimi gün gün anlatan hatta her hafta bebeği bir meyve ya da sebzeye benzeten aplikasyonlar var kullanıyor musunuz? ( Mercimekten Nektarine kadar uzanan haftalık yolculuk çok keyifli şu ana kadar ) Ben ilk günden beri birini indirdim her gün de heyecanla bakıyorum çok enteresan ne yaşıyorsam orada aynılar var, bu haftalarda özellikle kan hacmi ya da kan basıncı artışı oluyormuş o nedenle baş ağrılarınız artabilir diyordu. Ben çok eğleniyorum kullanırken hem de faydalı, tavsiye ederim :):)

Bende kullanıyorum o uygulamayı. Birde mesaj atıyor ya sanki gerçekten o yazmış gibi duygulanıyorum

Bende kullanıyorum o uygulamayı. Birde mesaj atıyor ya sanki gerçekten o yazmış gibi duygulanıyorum
Hahahhaa aynen ya çok gerçekçi mesajlar : ) Eşimde kıskandı o da indirdi, her gün mesajları yorumluyor kendince : )))
Hakkaten ilk bebek olunca bir görmemişlik hali geliyor hepimize

Hahahhaa aynen ya çok gerçekçi mesajlar : ) Eşimde kıskandı o da indirdi, her gün mesajları yorumluyor kendince : )))
Hakkaten ilk bebek olunca bir görmemişlik hali geliyor hepimize

İnanır mısın ben o uygulamayı aylar önce indirdim ilk karar verdiğimizde. Eşim dur napıyorsun sakin ol ded. Sonra 7 8 ay olmadı bizim. Olunca bir heyecan hemen kayıt yaptım. Allah ım herkese nasip etsin. Gerçekten ilkin heyecanını yaşıyoruz şuan bencede

Aaa süpermiş
Ben etkileşime, evrenin enerji gücüne çok inanıyorum, belki de iyi yaptın, evrene ben hazırım mesajını gönderdin.
Aslında çok iyi fikir, etrafımda bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma söyleyeceğim bunu : )
İnşallah Allah nasip etsin her isteyene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…