Ben de ayniyim ama yemeye de devam ediyorum.Kızlar merhaba bişey danışcam size ben karnabahar ve brokoli çok seviyorum başlayıp zeytinyağı limonla birlikte nerdeyse benim için bir öğün oluyor bayılarak yiyorum ancak yedikten sonra karnım acayip şişiyor yürüyemiyorum hatta doğrulamıyorum nerdeyse mahvoluyorumama yemek de istiyorum hem sağlıklı ne yapsam ya pes mi etsem
Niye öyle düşündün ki tatlım? Özür dilenecek birşey göremedim ben.Ben kendi adıma kimsenin burda içini dokmesinden rahatsız olmuyorum. Güzel şeyler de olur hayatta tatsız şeyler de. Bazen dışardan bakan bir göz bizim goremedigimiz , görmek istemediğimiz yönlerini gösterir işin. Hem kimseye anlatamadigin şeyleri burda yazmak seni de psikolojik olarak rahatlatır. Sıkma canını bunun için.Yok canim yanlıs anlayacak birsey yok haklısiniz. tatsız seyler den konu açtım bazen boş bulunuyorum çenemi tutamiyorum insanlar ister istemez okuyorlar kimsenin tadını kaçırmaya hakkım yok sizden ve herkesten özür dilerim
Çok teşekkür ederim bana karşi sıcak ve bir okadar içten konusmanız inan beni cok mutlu etti ❤Yok canım estağfurullah olur mu hiç. Sadece kendini üzme senden daha değerli kimse yok ve su bı gerçek ki bu insanlar zor günün de yanında olmuyorsa varsın ne dusunurlerse dusunsunler.sana sevgiler kocaman kalpler ❤
Ay deme ya bende 15te artık biter diyordum simdi sen öyle diyince yine umutsuzluğa kapıldım inşallah geçer ben hergün dua ediyorum midesi bulanan herkese inşallah çabucak atlatırızBu bulantılar ne zaman tamamen bitiyor acaba15+0 ız hala arada sırada kusuyorum çok iğrenç bir his gerçekten. Bu arada biz de cinsiyet için yarın gidicez inşallah sağlıklıdır bebeğim
Buharda pişirince aşırı gaz olmuyor. Haşlamada gaz yapar diye biliyorum ben ama mutfak bilgim iyi değildir, biraz farklı oluyor sebzeler buharında pişince.Tadı ise aynı. Ben de çok seviyorum hatta bayılırım. Kabak da ekleyerek yapıyorum. YummyKızlar merhaba bişey danışcam size ben karnabahar ve brokoli çok seviyorum başlayıp zeytinyağı limonla birlikte nerdeyse benim için bir öğün oluyor bayılarak yiyorum ancak yedikten sonra karnım acayip şişiyor yürüyemiyorum hatta doğrulamıyorum nerdeyse mahvoluyorumama yemek de istiyorum hem sağlıklı ne yapsam ya pes mi etsem
Herkez cinsiyetten bebeklerine alınacaklardan koymak istedikleri isimlerden yani güzel seylerden bahsederlerken bianda olumsuzlukla çıktım ne biliyim bian öyle hissettim ❤Niye öyle düşündün ki tatlım? Özür dilenecek birşey göremedim ben.Ben kendi adıma kimsenin burda içini dokmesinden rahatsız olmuyorum. Güzel şeyler de olur hayatta tatsız şeyler de. Bazen dışardan bakan bir göz bizim goremedigimiz , görmek istemediğimiz yönlerini gösterir işin. Hem kimseye anlatamadigin şeyleri burda yazmak seni de psikolojik olarak rahatlatır. Sıkma canını bunun için.
Hep güzel şeyler konusulacak diye bi kaide yok dertlerimizide paylaşıcaz ki azalsınHerkez cinsiyetten bebeklerine alınacaklardan koymak istedikleri isimlerden yani güzel seylerden bahsederlerken bianda olumsuzlukla çıktım ne biliyim bian öyle hissettim ❤
Ben de arkandan atladımHerkez cinsiyetten bebeklerine alınacaklardan koymak istedikleri isimlerden yani güzel seylerden bahsederlerken bianda olumsuzlukla çıktım ne biliyim bian öyle hissettim ❤
Gözün aydın canim sağlıkla büyüsün bebeginSlm herkese kızlar cinsiyetimiz belli oldu erkekhayırlısıyla sağlıkla doğsunlar sağlıklı büyüsünler
Benm ilk bebeğimin karnmda kalbi durduğu için hamileliklerim endişeli geçiyor stres yapmamaya çalışıyorum ama düşünmedennde edemiyorum. Kusmak çok zorluyor beni ama her seferinde bebeğimn bana selam çaktığını düşünerek mutlu oluyorum :)Benim birde hiç belirti olmayınca daha bir endişeliyim. Hamileliğin başından beri yok gerçi ama hafif bir karnım ağrısa ya da midem bulanır gibi olsa çok seviniyorum oda hemen geçiyor. Ya ben korkuyorum. Bir şey olur bebeğe diye. Beni bir tane doktor çok korkutmuştu ilk gebeliğimle ilgili. Daha gebe kalmadan neler sıralamıştı. Kan suyandırıcı içiyorum romatizma hastayım bunların etkisi var. Şunu da biliyorum aslında bu durumda olup çok sağlıklı gebeliklerler geçirenler var. Benim bizzat kendi doktorum 2 tane kan sulandırıcı iğne vuruluyormuş hamile kaldığı zaman pıhtılaşma sorunu varmış. Kendime hep söylüyorum huzurlu ol, sakin ol, sağ sağlim göreceksin diye. Sonra görüş günü gelince heyecandan karnıma ağrılar kramplar giriyor. Muayene ye girer girmez odaya geçelim diyorum doktora. Kusura bakma canım uzun oldu ama tek seferde içimi dökmek istedim. Her zaman yaptığım bir şey değil. Buradakileri korkularımla bıktırmamak ya da etkilememek için.
Maşallah ne güzelKuzum herşey yolunda bizde ikili normal geçen hafta erkek dedi 3 hafta sonra netleştireceğiz üçlü tarama için gideceğiz sen neler yaptın
Ah canımm kendini neden bu kadar yoruyorsun . Hemde sana değer vermeyen inanlar için.. görmek istedikleri torunları senin çocuğun , öncelikle seni bir memnun etsinler sonra torun görmek istesinler.. cahil insanlar çok yazık çok.Esim kanamamin oldugu hafta fuar oldugu icin izin alamadi 1 yasinda cocukta oldugu icin 2 sokak asagida oturuyor ailesi onlardan rica etmis ben problem etmiyorum gelmeleriñi esim kızıyor oglum dogdugundada misafir gibi görmeye gelmislerdi bu eve toplamda 2 defa yarim saatline geldiler düzenli olarak hergun telefon acarlar bana cocugu getir ozledik derler 2. Kattan bebek arabasini indir cocugu indir 3 gunde bir getiririm onlar hic gelmez esimde ailesine kizgin oldugu bu sekil yaptikları icin hic gitmez oraya gelene gidilir der ve kin besler ama bu seferde kendilerini falancayi anlatir benim nazimi gostermeye calisirlar esimde iyice hırslaniyor banada yasak koyuyor gitmeme ama bu seferde bana laf söyuyorlar senin ailen yok gökanida ailesiz börakiyosun diyolar sakır sakir kanamam varken bile cocu goturdum oraya hep beni kırıyorlar diye eşimden gizli götürdüm Bu sefer de eşimi aramışlar eşinin sıkıntısı olsa Çocuk arabasını çocuğu alıp bize oturmaya nasıl geldi demişler Ve eşim de bana sen beni dinlemiyorsun dedi ve bana kırıldı
MaşallahÇokkkk Evet ilk bebek
Hayırlı uğurlu olsunSlm herkese kızlar cinsiyetimiz belli oldu erkekhayırlısıyla sağlıkla doğsunlar sağlıklı büyüsünler
Buharda pişirince aşırı gaz olmuyor. Haşlamada gaz yapar diye biliyorum ben ama mutfak bilgim iyi değildir, biraz farklı oluyor sebzeler buharında pişince.Tadı ise aynı. Ben de çok seviyorum hatta bayılırım. Kabak da ekleyerek yapıyorum. YummyKendime dediğiniz gibi zeytinyağı, limonla ,oğluma da sossuz sebze haftanın iki günü en az yediriyorum bu şekilde pişirerek. Microdalgada buharda pişirme aparatıyla 6 dakika 450 watt , içine somon parçası da koyuyorum oğlum için bazen. Çok pratik ve lezzetli oluyor. Gaz yapmıyor diyebilirim.
Şakaklar diyolar ya benim ora bide bende tansiyon var asabi ben biliyorum o agrıları esneseden agrı geliyor gözler kapanır ama hiç ilaç kullanmadım yaşım genç diyeallah yardımcımız olsun ben youtubeden video bulmuştum istersen atabilirim eşin yapsın masaj iyi geliyor bende 2 kasıma daha var
Kızlar aynı durum bende de var, hayatımda baş ağrısı bir ya da iki kere çekmişimdir ama kaç gündür inanılmaz zorluyor.
Bir de bir şey söyleyeceğim sizlere
Anne ve bebekteki değişimi gün gün anlatan hatta her hafta bebeği bir meyve ya da sebzeye benzeten aplikasyonlar var kullanıyor musunuz? ( Mercimekten Nektarine kadar uzanan haftalık yolculuk çok keyifli şu ana kadar) Ben ilk günden beri birini indirdim her gün de heyecanla bakıyorum çok enteresan ne yaşıyorsam orada aynılar var, bu haftalarda özellikle kan hacmi ya da kan basıncı artışı oluyormuş o nedenle baş ağrılarınız artabilir diyordu. Ben çok eğleniyorum kullanırken hem de faydalı, tavsiye ederim :):)
Hahahhaa aynen ya çok gerçekçi mesajlar : ) Eşimde kıskandı o da indirdi, her gün mesajları yorumluyor kendince : )))Bende kullanıyorum o uygulamayı. Birde mesaj atıyor ya sanki gerçekten o yazmış gibi duygulanıyorum
Hahahhaa aynen ya çok gerçekçi mesajlar : ) Eşimde kıskandı o da indirdi, her gün mesajları yorumluyor kendince : )))
Hakkaten ilk bebek olunca bir görmemişlik hali geliyor hepimize
Aaa süpermişİnanır mısın ben o uygulamayı aylar önce indirdim ilk karar verdiğimizde. Eşim dur napıyorsun sakin ol ded. Sonra 7 8 ay olmadı bizim. Olunca bir heyecan hemen kayıt yaptım. Allah ım herkese nasip etsin. Gerçekten ilkin heyecanını yaşıyoruz şuan bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?