2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Amin canım inşallah nasip olsun bekleyen herkese. ☺

Karnına arada sancı gibi bir ağrı giren var mı? Korkmalı mıyım normal mi anlamıyorum. Çok sık olmuyor ama nedenini çözemedim.

Benimde hapşurunca oldu. İki kere kasığıma çok feci bir ağrı girdi. Benimkinin nedeni belli aslında.
Bunun dışında neden olur bilmiyorum.

Aslında ben de buharda pişiriyorum havuç da ekliyorum kabak denememiştim bak kabak da ekleyeyim ama yine de biraz rahatsız etti dün 2 şer parça yedim iyiydi belki böyle böyle arttırırım zamanla

Kızlar merhaba 13 +6 dayım,adet düzensizliği var ezelden beri geç döllenme olmuş olabilir belki,bebek 6.68 cm çıktı haftasına göre geri çok moralim bozuldu,yemek de yiyemiyorum acaba etkisi var mı

günaydın herkese . birşey soracaktım 11+6 haftadayım dün akşam ilk defa istifra ettim bugün sabah ta aynı şekilde bu şekilde olan var mı şimdiye kadar çok şükür yoktu ama şimdi en ufak bişey yesem midem çok kötü oluyor normal mi? ve perşembe günü randevum ve ikili taramam benim için dua eder misiniz?

Kızlar benimle aynı haftalarda olup karnı şişen var mı? Yani hamilelik bombesinden bahsediyorum. Benim hiç yok ve artık pijamalarım düşüyor belimden.. Ne zaman bombe oluşuyor?

Kızlar şimdi karnabahar falan diyince aklıma geldi böyle sağlıklı tarifler verebilecek olan var mı? Paylaşsak değişik tatlar denesek mesela fikir olur bize de ne yapsam diye ben mesela geçenlerde bal kabağı çorbası denedim muhteşem oldu hem de çok sağlıklı tavsiye ederim

Ben henüz sağlıklı beslenme kısmına geçemedim. Midem neyi kabul ediyorsa sağlıklı veya sağlıksız yiyorum mecbur.. Ama normale döneyim iyi bir beslenme planı yapacağım kendime..
Kızlar balık yemeyi unutmayın sakın haftada bir..

Tabi canım önceliğimiz yiyebilmek.. ben de herşeyi yiyemiyorum mesela et Doktor hergün 2 ızgara köftesi dedi ben de sebzeciyim zorluyorum kendimi et yemek için ama nafile.. balık olarak ne öneriyorsunuz benim araştırdığım levrek çipra hamsi sardalya somon yenebiliyormuş hamilelikte

Fırında kıymalı karnabahar çok farklı değil bilinen bi tarif ama ben bayılıyorum

Of ya bende etten tiksindim yiyemiyorum

Normal canım benimde kızımda geç başlamıştı bulantım
Taraman iyi geçer inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…