- 29 Temmuz 2019
- 292
- 367
- 53
- 32
Aaa süpermiş
Ben etkileşime, evrenin enerji gücüne çok inanıyorum, belki de iyi yaptın, evrene ben hazırım mesajını gönderdin.
Aslında çok iyi fikir, etrafımda bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma söyleyeceğim bunu : )
İnşallah Allah nasip etsin her isteyene
Karnına arada sancı gibi bir ağrı giren var mı? Korkmalı mıyım normal mi anlamıyorum. Çok sık olmuyor ama nedenini çözemedim.
Pes etmek yok mu dedinBen de ayniyim ama yemeye de devam ediyorum.
Aslında ben de buharda pişiriyorum havuç da ekliyorum kabak denememiştim bak kabak da ekleyeyimBuharda pişirince aşırı gaz olmuyor. Haşlamada gaz yapar diye biliyorum ben ama mutfak bilgim iyi değildir, biraz farklı oluyor sebzeler buharında pişince.Tadı ise aynı. Ben de çok seviyorum hatta bayılırım. Kabak da ekleyerek yapıyorum. YummyKendime dediğiniz gibi zeytinyağı, limonla ,oğluma da sossuz sebze haftanın iki günü en az yediriyorum bu şekilde pişirerek. Microdalgada buharda pişirme aparatıyla 6 dakika 450 watt , içine somon parçası da koyuyorum oğlum için bazen. Çok pratik ve lezzetli oluyor. Gaz yapmıyor diyebilirim.
Ayni sekilde bende dün hapsurdum yatiyordum sırt üstü.sag kasigin üstüne dogru bildiğin kramp girdiBenimde hapşurunca oldu. İki kere kasığıma çok feci bir ağrı girdi. Benimkinin nedeni belli aslında.
Bunun dışında neden olur bilmiyorum.
Ayni sekilde bende dün hapsurdum yatiyordum sırt üstü.sag kasigin üstüne dogru bildiğin kramp girdi
Bence ordaki kaslar geriliyor duruş pozisyonuda hapsurma esnasında gerilmiş bir şekildeyse ondan dolayı oluyor olabilirAynen anım benimde tam sağ kasık. Ölüyorum sandım. Hapşırırken kendimi sıkmıyorum da neden böyle oluyor anlamıyorum.
Ben henüz sağlıklı beslenme kısmına geçemedim. Midem neyi kabul ediyorsa sağlıklı veya sağlıksız yiyorum mecbur.. Ama normale döneyim iyi bir beslenme planı yapacağım kendime..Kızlar şimdi karnabahar falan diyince aklıma geldi böyle sağlıklı tarifler verebilecek olan var mı? Paylaşsak değişik tatlar denesek mesela fikir olur bize de ne yapsam diye ben mesela geçenlerde bal kabağı çorbası denedim muhteşem oldu hem de çok sağlıklı tavsiye ederim
Tabi canım önceliğimiz yiyebilmek.. ben de herşeyi yiyemiyorum mesela etBen henüz sağlıklı beslenme kısmına geçemedim. Midem neyi kabul ediyorsa sağlıklı veya sağlıksız yiyorum mecbur.. Ama normale döneyim iyi bir beslenme planı yapacağım kendime..
Kızlar balık yemeyi unutmayın sakın haftada bir..
Fırında kıymalı karnabahar çok farklı değil bilinen bi tarif ama ben bayılıyorumKızlar şimdi karnabahar falan diyince aklıma geldi böyle sağlıklı tarifler verebilecek olan var mı? Paylaşsak değişik tatlar denesek mesela fikir olur bize de ne yapsam diye ben mesela geçenlerde bal kabağı çorbası denedim muhteşem oldu hem de çok sağlıklı tavsiye ederim
Of ya bende etten tiksindim yiyemiyorumTabi canım önceliğimiz yiyebilmek.. ben de herşeyi yiyemiyorum mesela et ☹ Doktor hergün 2 ızgara köftesi dedi ben de sebzeciyim zorluyorum kendimi et yemek için ama nafile.. balık olarak ne öneriyorsunuz benim araştırdığım levrek çipra hamsi sardalya somon yenebiliyormuş hamilelikte
Çok mantıklı hem et var içinde deneyeyimFırında kıymalı karnabahar çok farklı değil bilinen bi tarif ama ben bayılıyorum
Normal canım benimde kızımda geç başlamıştı bulantımgünaydın herkese . birşey soracaktım 11+6 haftadayım dün akşam ilk defa istifra ettim bugün sabah ta aynı şekilde bu şekilde olan var mı şimdiye kadar çok şükür yoktu ama şimdi en ufak bişey yesem midem çok kötü oluyor normal mi? ve perşembe günü randevum ve ikili taramam benim için dua eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?