Bu arada 12haftaya kadar kg verip halen kg alamayan varmı
Üzerine de başemal sos yap canım harikaÇok mantıklı hem et var içinde deneyeyimet konusunda da köfteleri domates biberle soteleyip yemeye çalışıyorum en azından arada kaynıyo öyle olunca ☹
Uskumru da yenebiliyor diye biliyorum. Geçen yine hiçbir şey yiyemediğim bir gün canım ton balığı çekti konserve, 80 gram kadar yedim ekmekle ama araştırdığımda kimi doktor haftada 2 küçük konserve yenebilir derken bir diğeri asla önermiyor.Tabi canım önceliğimiz yiyebilmek.. ben de herşeyi yiyemiyorum mesela etDoktor hergün 2 ızgara köftesi dedi ben de sebzeciyim zorluyorum kendimi et yemek için ama nafile.. balık olarak ne öneriyorsunuz benim araştırdığım levrek çipra hamsi sardalya somon yenebiliyormuş hamilelikte
Benim yarın doktor kontrolüm var balıkları detaylı sorucam uskumruyu da sorarım cnm.. 3,5 ay oldu daha bir kere balık yemişliğim yok ölcem vicdan azabındanUskumru da yenebiliyor diye biliyorum. Geçen yine hiçbir şey yiyemediğim bir gün canım ton balığı çekti konserve, 80 gram kadar yedim ekmekle ama araştırdığımda kimi doktor haftada 2 küçük konserve yenebilir derken bir diğeri asla önermiyor.
Doktoru bu konuda bir şey diyen var mı kızlar?
Amin inşallah hepimize olsun bu güzel dileklerMaşallah
Rabbim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsn inşallahh
Ay ne guzel dicem neredeyse çünkü bende şişkin bir gobek oluşuyor gün içinde 5 aylık gibi . Rahatsız oluyor kilom aynı ama göbek çirkin duruyorKızlar benimle aynı haftalarda olup karnı şişen var mı? Yani hamilelik bombesinden bahsediyorum. Benim hiç yok ve artık pijamalarım düşüyor belimden.. Ne zaman bombe oluşuyor?
Ooff ben de hiç sağlıklı beslenmiyorum ve çok üzülüyorum. Ne kadar sağlıksız yiyecek içecek varsa yiyip içiyorum. Gazoz mideme çok iyi geliyor mesela normalde hiç gazlı içecek içmem sevmem pek. Abur cubur paketli ürünlerle geçiyor günlerim üzülüyorum çocuğuma.Ben henüz sağlıklı beslenme kısmına geçemedim. Midem neyi kabul ediyorsa sağlıklı veya sağlıksız yiyorum mecbur.. Ama normale döneyim iyi bir beslenme planı yapacağım kendime..
Kızlar balık yemeyi unutmayın sakın haftada bir..
İçinde ağır metaller olabileceği için önerilmiyor. Ama çok sık yemedikce bir şey olmaz sanırım. Arada canın isterse nefsini koreltirsinUskumru da yenebiliyor diye biliyorum. Geçen yine hiçbir şey yiyemediğim bir gün canım ton balığı çekti konserve, 80 gram kadar yedim ekmekle ama araştırdığımda kimi doktor haftada 2 küçük konserve yenebilir derken bir diğeri asla önermiyor.
Canım gazoz yerine sade soda içine taze limon sıkıp içsen aynı işi görür içinin yangını için gazozu istiyorsundur muhtemelenOoff ben de hiç sağlıklı beslenmiyorum ve çok üzülüyorum. Ne kadar sağlıksız yiyecek içecek varsa yiyip içiyorum. Gazoz mideme çok iyi geliyor mesela normalde hiç gazlı içecek içmem sevmem pek. Abur cubur paketli ürünlerle geçiyor günlerim üzülüyorum çocuğuma.İnşallah geçer bu günler çabucak da sağlıklı beslenmeye başlarız. Balığın yumurtanın adını dahi duymak istemiyorum, eve balık sokmuyorum dışarda yiyin gelin dedim eşime. Sanki hep böyle gidecek gibi geliyor
Uskumru da yenebiliyor diye biliyorum. Geçen yine hiçbir şey yiyemediğim bir gün canım ton balığı çekti konserve, 80 gram kadar yedim ekmekle ama araştırdığımda kimi doktor haftada 2 küçük konserve yenebilir derken bir diğeri asla önermiyor.
Canim hapsirirken cenin pozisyonunda olmak gerekiyor. Dik durmak o agrilara sebebiyet veriyor. Aklinizda bulunsun. Ayakta iseniz de biraz egilin hapsirirken dimdik durmayin.Aynen anım benimde tam sağ kasık. Ölüyorum sandım. Hapşırırken kendimi sıkmıyorum da neden böyle oluyor anlamıyorum.
Benim de öyle oluyordu işte ama geçti şu ara şişmiyor. Ama bombe de yok.Ay ne guzel dicem neredeyse çünkü bende şişkin bir gobek oluşuyor gün içinde 5 aylık gibi . Rahatsız oluyor kilom aynı ama göbek çirkin duruyor
İlk 3 ay çok önemli değil de sonrasında ne yapacağız ben de bilmiyorum. Normalde cips hiç yemem ama geçen midem bulanırken tuzlu bastırır diye yedim mesela.. Balık ben de yiyemiyorum, işte geçen bir o ton balığını yiyebildim. Etten tiksiniyorum zaten..Ooff ben de hiç sağlıklı beslenmiyorum ve çok üzülüyorum. Ne kadar sağlıksız yiyecek içecek varsa yiyip içiyorum. Gazoz mideme çok iyi geliyor mesela normalde hiç gazlı içecek içmem sevmem pek. Abur cubur paketli ürünlerle geçiyor günlerim üzülüyorum çocuğuma.İnşallah geçer bu günler çabucak da sağlıklı beslenmeye başlarız. Balığın yumurtanın adını dahi duymak istemiyorum, eve balık sokmuyorum dışarda yiyin gelin dedim eşime. Sanki hep böyle gidecek gibi geliyor
Canim hapsirirken cenin pozisyonunda olmak gerekiyor. Dik durmak o agrilara sebebiyet veriyor. Aklinizda bulunsun. Ayakta iseniz de biraz egilin hapsirirken dimdik durmayin.
Bombe icin biraz erken gibi kafana takma yakinda olur insallah yavas yavas :) bende o haftalarda bombeden ziyade bomba oluyordu karnimBenim de öyle oluyordu işte ama geçti şu ara şişmiyor. Ama bombe de yok.
İlk 3 ay çok önemli değil de sonrasında ne yapacağız ben de bilmiyorum. Normalde cips hiç yemem ama geçen midem bulanırken tuzlu bastırır diye yedim mesela.. Balık ben de yiyemiyorum, işte geçen bir o ton balığını yiyebildim. Etten tiksiniyorum zaten..
Biliyorum benimde basima geldi uzanirken kasildim kaldim ve inanilmaz bir sanci girmisti kasigima biraz arastirinca cenin pozisyonu almak gerektigini ogrendimBunu deneyeceğim canım. Yaklaşık 2 haftadır sabahları akşamları sürekli hapşırma halindeyim. O sancılar girdiği sırada hep sırt üstü uzanıyordum. Bundan sonra pozisyonu hemen değiştiririm. Çünkü inanılmaz acı veren bir şey ve tabii korku da.
Rahmin büyüyor canm endişe etme oluyo herkeste ara araKarnına arada sancı gibi bir ağrı giren var mı? Korkmalı mıyım normal mi anlamıyorum. Çok sık olmuyor ama nedenini çözemedim.
Limonlu şeyler de yiyemiyorum şu an canım. Salata falan da yemiyorum limon sirke bunlar bile dokunuyor.sade soda belki icebilirim. Yumurtanın da maalesef bulunduğu yere bile giremiyorum hiçbir şekilde ağzıma koyamamCanım gazoz yerine sade soda içine taze limon sıkıp içsen aynı işi görür içinin yangını için gazozu istiyorsundur muhtemelenyumurtayı da mutlaka seveceğin bir tarz vardır ya haşlanmış olmaz belki ama patatesli omlet filan deneyebilirsin sanki canım
çok teşekkür ederimNormal canım benimde kızımda geç başlamıştı bulantım
Taraman iyi geçer inşaAllah ❤
Ben de arkandan atladımSenin eş sıkıntın yoktu ama ben konuştum bugün eşimle. Şimdi oğlumu o yediriyor. Bakalım ne kadar böyle gidecek Buradan eşinin ailesiyle ilgili güzel telkinlerde bulundular kendini, bebeğini, oğlunu ve eşini korumak için bir süre eşini dinle naçizane. Bende de kp var, herkesi arkasına alır beni omzuna öyle iyidir, yaptığı iyilikleri unutamam. Allah iyilerle karşılaştırsın, herkese iyilik versin.
Ben varım bacak açma felam bahsetmedi sadece bu kadar küçük bebegin cinsiyetine bakmam dedi 4 ayı doldurunca söyliyecekmisKızlar benim gibi 15.haftayı doldurup cinsiyet öğrenemeyen var mı hala? Sırf bunun merakıyla iki seferdir özele gidiyorum yine de öğrenemedim. Bacaklarını açmıyor pek.
Devlete gidiyorsanız söylemiyorlar evet ben sırf beklemiyim diye özele gittim yine de öğrenemedimBen varım bacak açma felam bahsetmedi sadece bu kadar küçük bebegin cinsiyetine bakmam dedi 4 ayı doldurunca söyliyecekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?