2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu arada 12haftaya kadar kg verip halen kg alamayan varmı
Çok mantıklı hem et var içinde deneyeyim et konusunda da köfteleri domates biberle soteleyip yemeye çalışıyorum en azından arada kaynıyo öyle olunca ☹
Üzerine de başemal sos yap canım harika

Eti yemeklerin içinde yiyebiliyorum bende ama sadece et hiç yemek istemiyorum

Uskumru da yenebiliyor diye biliyorum. Geçen yine hiçbir şey yiyemediğim bir gün canım ton balığı çekti konserve, 80 gram kadar yedim ekmekle ama araştırdığımda kimi doktor haftada 2 küçük konserve yenebilir derken bir diğeri asla önermiyor.
Doktoru bu konuda bir şey diyen var mı kızlar?

Benim yarın doktor kontrolüm var balıkları detaylı sorucam uskumruyu da sorarım cnm.. 3,5 ay oldu daha bir kere balık yemişliğim yok ölcem vicdan azabından

Kızlar benimle aynı haftalarda olup karnı şişen var mı? Yani hamilelik bombesinden bahsediyorum. Benim hiç yok ve artık pijamalarım düşüyor belimden.. Ne zaman bombe oluşuyor?
Ay ne guzel dicem neredeyse çünkü bende şişkin bir gobek oluşuyor gün içinde 5 aylık gibi . Rahatsız oluyor kilom aynı ama göbek çirkin duruyor

Ooff ben de hiç sağlıklı beslenmiyorum ve çok üzülüyorum. Ne kadar sağlıksız yiyecek içecek varsa yiyip içiyorum. Gazoz mideme çok iyi geliyor mesela normalde hiç gazlı içecek içmem sevmem pek. Abur cubur paketli ürünlerle geçiyor günlerim üzülüyorum çocuğuma. İnşallah geçer bu günler çabucak da sağlıklı beslenmeye başlarız. Balığın yumurtanın adını dahi duymak istemiyorum, eve balık sokmuyorum dışarda yiyin gelin dedim eşime. Sanki hep böyle gidecek gibi geliyor

İçinde ağır metaller olabileceği için önerilmiyor. Ama çok sık yemedikce bir şey olmaz sanırım. Arada canın isterse nefsini koreltirsin

Canım gazoz yerine sade soda içine taze limon sıkıp içsen aynı işi görür içinin yangını için gazozu istiyorsundur muhtemelen yumurtayı da mutlaka seveceğin bir tarz vardır ya haşlanmış olmaz belki ama patatesli omlet filan deneyebilirsin sanki canım

Civa içeriği yüksek balıklar kesinlikle önerilmiyor canım, Ton balığı onlardan biri diye biliyorum
En faydalı her mevsimde Somon. Haftada bir tüketmek çok sağlıklı

Aynen anım benimde tam sağ kasık. Ölüyorum sandım. Hapşırırken kendimi sıkmıyorum da neden böyle oluyor anlamıyorum.
Canim hapsirirken cenin pozisyonunda olmak gerekiyor. Dik durmak o agrilara sebebiyet veriyor. Aklinizda bulunsun. Ayakta iseniz de biraz egilin hapsirirken dimdik durmayin.

Ay ne guzel dicem neredeyse çünkü bende şişkin bir gobek oluşuyor gün içinde 5 aylık gibi . Rahatsız oluyor kilom aynı ama göbek çirkin duruyor
Benim de öyle oluyordu işte ama geçti şu ara şişmiyor. Ama bombe de yok.
İlk 3 ay çok önemli değil de sonrasında ne yapacağız ben de bilmiyorum. Normalde cips hiç yemem ama geçen midem bulanırken tuzlu bastırır diye yedim mesela.. Balık ben de yiyemiyorum, işte geçen bir o ton balığını yiyebildim. Etten tiksiniyorum zaten..

Canim hapsirirken cenin pozisyonunda olmak gerekiyor. Dik durmak o agrilara sebebiyet veriyor. Aklinizda bulunsun. Ayakta iseniz de biraz egilin hapsirirken dimdik durmayin.

Bunu deneyeceğim canım. Yaklaşık 2 haftadır sabahları akşamları sürekli hapşırma halindeyim. O sancılar girdiği sırada hep sırt üstü uzanıyordum. Bundan sonra pozisyonu hemen değiştiririm. Çünkü inanılmaz acı veren bir şey ve tabii korku da.

Bombe icin biraz erken gibi kafana takma yakinda olur insallah yavas yavas :) bende o haftalarda bombeden ziyade bomba oluyordu karnim

Biliyorum benimde basima geldi uzanirken kasildim kaldim ve inanilmaz bir sanci girmisti kasigima biraz arastirinca cenin pozisyonu almak gerektigini ogrendim mutlaka aklinda bulunsun

Limonlu şeyler de yiyemiyorum şu an canım. Salata falan da yemiyorum limon sirke bunlar bile dokunuyor.sade soda belki icebilirim. Yumurtanın da maalesef bulunduğu yere bile giremiyorum hiçbir şekilde ağzıma koyamam

Kızlar benim gibi 15.haftayı doldurup cinsiyet öğrenemeyen var mı hala? Sırf bunun merakıyla iki seferdir özele gidiyorum yine de öğrenemedim. Bacaklarını açmıyor pek.
Ben varım bacak açma felam bahsetmedi sadece bu kadar küçük bebegin cinsiyetine bakmam dedi 4 ayı doldurunca söyliyecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…