2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızzlarrr merhabalar nasılsınız???benim kaç gündür bi baş ağrısı tuttu gidiyor çok fenayarın kontrolüm var bakalım

Kızzlarrr merhabalar nasılsınız???benim kaç gündür bi baş ağrısı tuttu gidiyor çok fenayarın kontrolüm var bakalım
Bende de 3gun oldu baş ağrısı bugün biraz daha iyiyim. Benimde yarın 4,30da kontrolum cinsiyet öğrenecegim inşaallah.
Bakalım bizimkinin cikintisi ne durumda.umarim çıkıntı gitmiştir sağlıklı hayırlı bir kız evlattir. 6 yaşındaki oğlum bugün resmen bana yalvardı çok şaşırdım. Anne nolur karnindaki bebek Kız olsun.erkek olmasın diye.evimizde zaten iki erkek kardeşiz biz diyor.kiz kardeşim de olsun nolur dedi.cok şaşırdım

Küçükler daha canım senin bombe dediğin rahim büyüyor. Ama şuan bir greyfurt kadar rahim diye biliyorum . Bide kimi vücut tipinde karın içte oluyor derler belki seninde oyledir

Kızlar merhaba 13 +6 dayım,adet düzensizliği var ezelden beri geç döllenme olmuş olabilir belki,bebek 6.68 cm çıktı haftasına göre geri çok moralim bozuldu,yemek de yiyemiyorum acaba etkisi var mı
doktorunuz ne diyor belki geç döllenmedir. ondandır geriden gelmesi. iyice ayrıntılı sorun bir dahaki sefere. yemekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
insallah sonuçlariniz güzel çıkar.
benim 4. haftadan itibaren mide bulantısı ve istiğfar olduğu için bilemiyorum.
Bu arada 12haftaya kadar kg verip halen kg alamayan varmı
14 hafta bitti. 54 kiloyla başladım bir ara 50 kiloydum şu anda 50 51 arası çıkıyorum. sabah akşam tartılma saatlerine göre
Kızlar benimle aynı haftalarda olup karnı şişen var mı? Yani hamilelik bombesinden bahsediyorum. Benim hiç yok ve artık pijamalarım düşüyor belimden.. Ne zaman bombe oluşuyor?
hamilelik bombesi var bende hele akşama doğru iyice çıkıyor ama hem üçüncü gebelik hem de iç karnım hiç yok galiba. direkt dışarı çıkıyor.
yatarken bacaklarımı karnima çekiyorum ben. eğer ayakta ya da oturuyorsam da hafifçe öne doğru eğiliyorum. bir de bir sey farkettim zaten dümdüz hapşıramıyorum ben. refleks galiba.

Merhaba canım. Baş ağrısı gerçekten çok fena ben bekarken çok çektiğim için en ufak bir ağrımasına dayanamıyorum. Hamile kaldığımdan beri iki defa ağrıdı şükür. Onun dışında iyiyim heyecanla cima gününü bekliyorum.

Yalniz yorumum altindaki kirmizi yazi da icimi acti bana daha cok moral verdi saka gibi

Hahahaa. Nasılda denk gelmiş. Bu arada bende 61le hamile kaldım şuan 62 1 kilo almışım

Ben o zaman sapıtmışım 3 tane indirdim üçüne de ayrı ayrı okuyor bakıyorum ben bide internette çok beğenmiştim anne hafta hafta fotograf çekilmiş karnı çıkmış onu yapmaya çalşıyorum benimde öle hergün başka bir şey hisediyorum halsizlik yorgunluk bazen çok neşeli ama çok güzrl duygu bunu yaşatan Rabbime çok şükür . Her anı çok güzel

Kızlar iyi günler ben biraz merak ettiğim biley sorcam malum kadın olduğumuz için engel olmadığımız bir sorunumuz var tüyler bende normal de de olan şeydi ama hamilelik nedeniyle çıktıda ağdaya gidiyorum ama şuan korkuyorum aslında evde makinede var şuan onunla halletmeye çalştın ama ağdaya gitmek sorun teşkil edermi doktoruma da her gittiğimde sormakta istiyordum unutuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…