- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Ben varımBu arada 12haftaya kadar kg verip halen kg alamayan varmı
Aman oluşmasın ne acelen varKızlar benimle aynı haftalarda olup karnı şişen var mı? Yani hamilelik bombesinden bahsediyorum. Benim hiç yok ve artık pijamalarım düşüyor belimden.. Ne zaman bombe oluşuyor?
Bende bende varım hala 52.3 ümBen varım
Ben varım
Ben 65.5le başladım şuan 63 um. Bir ara 62 oldumBende bende varım hala 52.3 üm
Bende 53 le başladım 51 e düştüm şuan 52.3 ümBen 65.5le başladım şuan 63 um. Bir ara 62 oldum
Anladım canım yakında düzelirsin inşallahLimonlu şeyler de yiyemiyorum şu an canım. Salata falan da yemiyorum limon sirke bunlar bile dokunuyor.sade soda belki icebilirim. Yumurtanın da maalesef bulunduğu yere bile giremiyorum hiçbir şekilde ağzıma koyamam☹☹
Bende de 3gun oldu baş ağrısı bugün biraz daha iyiyim. Benimde yarın 4,30da kontrolum cinsiyet öğrenecegim inşaallah.Kızzlarrr merhabalar nasılsınız???benim kaç gündür bi baş ağrısı tuttu gidiyor çok fenayarın kontrolüm var bakalım
İkinci çocuğuma hamile kaldığım kg dasın ne güzel.ilk oğlumla 49la kaldım. İkinciye 53le kaldım.bu ucuncuye 65,5la kaldım.resmen evrim geçirdim. 49 - 65Bende 53 le başladım 51 e düştüm şuan 52.3 üm
Küçükler daha canım senin bombe dediğin rahim büyüyor. Ama şuan bir greyfurt kadar rahim diye biliyorum . Bide kimi vücut tipinde karın içte oluyor derler belki seninde oyledirBenim de öyle oluyordu işte ama geçti şu ara şişmiyor. Ama bombe de yok.
İlk 3 ay çok önemli değil de sonrasında ne yapacağız ben de bilmiyorum. Normalde cips hiç yemem ama geçen midem bulanırken tuzlu bastırır diye yedim mesela.. Balık ben de yiyemiyorum, işte geçen bir o ton balığını yiyebildim. Etten tiksiniyorum zaten..
İkinci çocuğuma hamile kaldığım kg dasın ne güzel.ilk oğlumla 49la kaldım. İkinciye 53le kaldım.bu ucuncuye 65,5la kaldım.resmen evrim geçirdim. 49 - 65
[/QUOTE
Kuzum kilolarımız yakın 63 bende . Göbek cıktı mi seninde
53le hamile kaldım 49um şu an..Bu arada 12haftaya kadar kg verip halen kg alamayan varmı
doktorunuz ne diyor belki geç döllenmedir. ondandır geriden gelmesi. iyice ayrıntılı sorun bir dahaki sefere. yemekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Kızlar merhaba 13 +6 dayım,adet düzensizliği var ezelden beri geç döllenme olmuş olabilir belki,bebek 6.68 cm çıktı haftasına göre geri çok moralim bozuldu,yemek de yiyemiyorum acaba etkisi var mı
insallah sonuçlariniz güzel çıkar.günaydın herkese . birşey soracaktım 11+6 haftadayım dün akşam ilk defa istifra ettim bugün sabah ta aynı şekilde bu şekilde olan var mı şimdiye kadar çok şükür yoktu ama şimdi en ufak bişey yesem midem çok kötü oluyor normal mi? ve perşembe günü randevum ve ikili taramam benim için dua eder misiniz?
14 hafta bitti. 54 kiloyla başladım bir ara 50 kiloydum şu anda 50 51 arası çıkıyorum. sabah akşam tartılma saatlerine göreBu arada 12haftaya kadar kg verip halen kg alamayan varmı
hamilelik bombesi var bende hele akşama doğru iyice çıkıyor ama hem üçüncü gebelik hem de iç karnım hiç yok galiba. direkt dışarı çıkıyor.Kızlar benimle aynı haftalarda olup karnı şişen var mı? Yani hamilelik bombesinden bahsediyorum. Benim hiç yok ve artık pijamalarım düşüyor belimden.. Ne zaman bombe oluşuyor?
yatarken bacaklarımı karnima çekiyorum ben. eğer ayakta ya da oturuyorsam da hafifçe öne doğru eğiliyorum. bir de bir sey farkettim zaten dümdüz hapşıramıyorum ben. refleks galiba.Bunu deneyeceğim canım. Yaklaşık 2 haftadır sabahları akşamları sürekli hapşırma halindeyim. O sancılar girdiği sırada hep sırt üstü uzanıyordum. Bundan sonra pozisyonu hemen değiştiririm. Çünkü inanılmaz acı veren bir şey ve tabii korku da.
Kızzlarrr merhabalar nasılsınız???benim kaç gündür bi baş ağrısı tuttu gidiyor çok fenayarın kontrolüm var bakalım
Yalniz yorumum altindaki kirmizi yazi da icimi acti bana daha cok moral verdi saka gibi
Bende varım zaten zayıfım suan açlık sınırındayım görenler nolmus sana diyorBen varım
Ben o zaman sapıtmışım 3 tane indirdimKızlar aynı durum bende de var, hayatımda baş ağrısı bir ya da iki kere çekmişimdir ama kaç gündür inanılmaz zorluyor.
Bir de bir şey söyleyeceğim sizlere
Anne ve bebekteki değişimi gün gün anlatan hatta her hafta bebeği bir meyve ya da sebzeye benzeten aplikasyonlar var kullanıyor musunuz? ( Mercimekten Nektarine kadar uzanan haftalık yolculuk çok keyifli şu ana kadar) Ben ilk günden beri birini indirdim her gün de heyecanla bakıyorum çok enteresan ne yaşıyorsam orada aynılar var, bu haftalarda özellikle kan hacmi ya da kan basıncı artışı oluyormuş o nedenle baş ağrılarınız artabilir diyordu. Ben çok eğleniyorum kullanırken hem de faydalı, tavsiye ederim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?