2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar merhaba 13 +6 dayım,adet düzensizliği var ezelden beri geç döllenme olmuş olabilir belki,bebek 6.68 cm çıktı haftasına göre geri çok moralim bozuldu,yemek de yiyemiyorum acaba etkisi var mı
Bu normal birsey doktorlar bunu çok önemsemiyor son haftalarınızda dengeleniyor diye biliyorum.Doktorunuz birsey demedi mi

Kızlar benim gibi 15.haftayı doldurup cinsiyet öğrenemeyen var mı hala? Sırf bunun merakıyla iki seferdir özele gidiyorum yine de öğrenemedim. Bacaklarını açmıyor pek.
Ben kızımda 4 defa gittim 19.cu haftada gösterdi
Bundada 15+1 de gidecem perşembe günü inşaAllah gösterir

Cupra yok diye biliyorum levrekte onlarda civa oranı yüksek. Hamsi sardalya norvec somonu palamut bunları tüketebilirsnz.Somonun Norveç olması onemli

Hiç bi sorun teşkil etmiyor canım ben sordum

Konserve zaten hamilelikte önerilmiyor diye biliyorum hazır gıda sonucta. Ton balığıda keza önerilmiyor yani bnm arastırmalarım bu yönde ama tabiki sizler de bi bakabilir misin

Bende ağdaya gidiyorum ilerde zaten karnın büyüdükçe zor olur evde alman ayrıca en yakın arkadaşım gebelik boyunca gitti bir sıkıntı yok sadece ağacına gittiğinde hamile oldugunu söyle ki daha titiz davranıyor kullandığı çubuk olsun altına serdiği bez falan arada atlıyorlar değiştirmeyi onlara dikkat edersen bişey olmaZ

ben lireac aldım bugun tavsiye üzerine. Faydasını görürüm umarım başlayacağım bu haftadan itibaren kullanmaya
Ablamda lierac kullanıyor suan 6 aylık baya memnun bende alıcam artık yavaştan kullanırım diye ona doktoru önermiş iyi diye bende ona güvenerek alıcam tabi biraz genetik ama en aza indirmekte fayda var

Konserve zaten hamilelikte önerilmiyor diye biliyorum hazır gıda sonucta. Ton balığıda keza önerilmiyor yani bnm arastırmalarım bu yönde ama tabiki sizler de bi bakabilir misin
Evet konserve öneriliyor dip balığı yememeye çalışın internette yazıyor zaten hangi balıklar oldugu agır metal ve civa içerdiği için her balığı tüketmemekte fayda var bencede

Ablamda lierac kullanıyor suan 6 aylık baya memnun bende alıcam artık yavaştan kullanırım diye ona doktoru önermiş iyi diye bende ona güvenerek alıcam tabi biraz genetik ama en aza indirmekte fayda var
ben ilk hamileliğimde aldım kaç tüp sabah akşam sürdüm ama son ay öyle bi çatladımki diyeceğim o ki çokta işe yaramıyo bol su içmek ve vucudu nemli tutmak önemli

Hahahahhh çokkk güldüm yaabakalım geçen hafta birimde çıkıntı vardı ne oldu bilmiyorum canım sağlıkla hayırla gelsinler inşallah rabbim gönlünüzden geçenin en hayırlısını versin

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım cinsiyet öğrenirsin belkibak bende heyecanlandım şimdi

Hangi uygulama acaba o

İsim vermek doğru mu bilemedim ama aplikasyon indirme programına gebelik takibi diye yazdığınızda bir kaç alternatif çıkıyor onlar arasında pembe mor gibi bir rengi olan : ))))
Ya bu kadar dolaylı anlattım bir bilen varsa söylesin o tip uygulama isimlerini yazmakta sorun var mı : ) ban yemiyim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…