Bu normal birsey doktorlar bunu çok önemsemiyor son haftalarınızda dengeleniyor diye biliyorum.Doktorunuz birsey demedi miKızlar merhaba 13 +6 dayım,adet düzensizliği var ezelden beri geç döllenme olmuş olabilir belki,bebek 6.68 cm çıktı haftasına göre geri çok moralim bozuldu,yemek de yiyemiyorum acaba etkisi var mı
Ben kızımda 4 defa gittim 19.cu haftada gösterdiKızlar benim gibi 15.haftayı doldurup cinsiyet öğrenemeyen var mı hala? Sırf bunun merakıyla iki seferdir özele gidiyorum yine de öğrenemedim. Bacaklarını açmıyor pek.
Cupra yok diye biliyorum levrekte onlarda civa oranı yüksek. Hamsi sardalya norvec somonu palamut bunları tüketebilirsnz.Somonun Norveç olması onemliTabi canım önceliğimiz yiyebilmek.. ben de herşeyi yiyemiyorum mesela et ☹ Doktor hergün 2 ızgara köftesi dedi ben de sebzeciyim zorluyorum kendimi et yemek için ama nafile.. balık olarak ne öneriyorsunuz benim araştırdığım levrek çipra hamsi sardalya somon yenebiliyormuş hamilelikte
Hiç bi sorun teşkil etmiyor canım ben sordumKızlar iyi günler ben biraz merak ettiğim biley sorcam malum kadın olduğumuz için engel olmadığımız bir sorunumuz var tüylerbende normal de de olan şeydi ama hamilelik nedeniyle çıktıda ağdaya gidiyorum ama şuan korkuyorum aslında evde makinede var şuan onunla halletmeye çalştın ama ağdaya gitmek sorun teşkil edermi doktoruma da her gittiğimde sormakta istiyordum unutuyorum .
Devlete hiç gitmedim birtanesi medipol diğeri rumeli hastanesi oglumuda 20 haftalik soylemiştiDevlete gidiyorsanız söylemiyorlar evet ben sırf beklemiyim diye özele gittim yine de öğrenemedim
Konserve zaten hamilelikte önerilmiyor diye biliyorum hazır gıda sonucta. Ton balığıda keza önerilmiyor yani bnm arastırmalarım bu yönde ama tabiki sizler de bi bakabilir misinUskumru da yenebiliyor diye biliyorum. Geçen yine hiçbir şey yiyemediğim bir gün canım ton balığı çekti konserve, 80 gram kadar yedim ekmekle ama araştırdığımda kimi doktor haftada 2 küçük konserve yenebilir derken bir diğeri asla önermiyor.
Doktoru bu konuda bir şey diyen var mı kızlar?
Ben de 59la başladım şuan 53.5.nolck böyle beslenemyomudr diye endişelenyrum artkBende 53 le başladım 51 e düştüm şuan 52.3 üm
ben lireac aldım bugun tavsiye üzerine. Faydasını görürüm umarım başlayacağım bu haftadan itibaren kullanmayaKızlar Mustela catlak oncesi kremini kullananız var mı ? Memnun musunuz?
Hangi uygulama acaba oHahahhaa aynen ya çok gerçekçi mesajlar : ) Eşimde kıskandı o da indirdi, her gün mesajları yorumluyor kendince : )))
Hakkaten ilk bebek olunca bir görmemişlik hali geliyor hepimize
Ben 14 e girdim. Henüz hiç almadım. Vermedim de. Bakalım devamı nasıl olurBu arada 12haftaya kadar kg verip halen kg alamayan varmı
Bende ağdaya gidiyorum ilerde zaten karnın büyüdükçe zor olur evde alman ayrıca en yakın arkadaşım gebelik boyunca gitti bir sıkıntı yok sadece ağacına gittiğinde hamile oldugunu söyle ki daha titiz davranıyor kullandığı çubuk olsun altına serdiği bez falan arada atlıyorlar değiştirmeyi onlara dikkat edersen bişey olmaZKızlar iyi günler ben biraz merak ettiğim biley sorcam malum kadın olduğumuz için engel olmadığımız bir sorunumuz var tüylerbende normal de de olan şeydi ama hamilelik nedeniyle çıktıda ağdaya gidiyorum ama şuan korkuyorum aslında evde makinede var şuan onunla halletmeye çalştın ama ağdaya gitmek sorun teşkil edermi doktoruma da her gittiğimde sormakta istiyordum unutuyorum .
Ablamda lierac kullanıyor suan 6 aylık baya memnun bende alıcam artık yavaştan kullanırım diye ona doktoru önermiş iyi diye bende ona güvenerek alıcam tabi biraz genetik ama en aza indirmekte fayda varben lireac aldım bugun tavsiye üzerine. Faydasını görürüm umarım başlayacağım bu haftadan itibaren kullanmaya
Evet konserve öneriliyor dip balığı yememeye çalışın internette yazıyor zaten hangi balıklar oldugu agır metal ve civa içerdiği için her balığı tüketmemekte fayda var bencedeKonserve zaten hamilelikte önerilmiyor diye biliyorum hazır gıda sonucta. Ton balığıda keza önerilmiyor yani bnm arastırmalarım bu yönde ama tabiki sizler de bi bakabilir misin
ben ilk hamileliğimde aldım kaç tüp sabah akşam sürdüm ama son ay öyle bi çatladımki diyeceğim o ki çokta işe yaramıyo bol su içmek ve vucudu nemli tutmak önemliAblamda lierac kullanıyor suan 6 aylık baya memnun bende alıcam artık yavaştan kullanırım diye ona doktoru önermiş iyi diye bende ona güvenerek alıcam tabi biraz genetik ama en aza indirmekte fayda var
Hahahahhh çokkk güldüm yaaBende de 3gun oldu baş ağrısı bugün biraz daha iyiyim. Benimde yarın 4,30da kontrolum cinsiyet öğrenecegim inşaallah.
Bakalım bizimkinin cikintisi ne durumda.umarim çıkıntı gitmiştir sağlıklı hayırlı bir kız evlattir.6 yaşındaki oğlum bugün resmen bana yalvardı çok şaşırdım. Anne nolur karnindaki bebek Kız olsun.erkek olmasın diye.evimizde zaten iki erkek kardeşiz biz diyor.kiz kardeşim de olsun nolur dedi.cok şaşırdım
Bende oğluma 55 le kaldım 63 le doğum yaptımİkinci çocuğuma hamile kaldığım kg dasın ne güzel.ilk oğlumla 49la kaldım. İkinciye 53le kaldım.bu ucuncuye 65,5la kaldım.resmen evrim geçirdim. 49 - 65
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canımMerhaba canım. Baş ağrısı gerçekten çok fena ben bekarken çok çektiğim için en ufak bir ağrımasına dayanamıyorum. Hamile kaldığımdan beri iki defa ağrıdı şükür. Onun dışında iyiyim heyecanla cima gününü bekliyorum.
Hahahaa.Nasılda denk gelmiş. Bu arada bende 61le hamile kaldım şuan 62 1 kilo almışım
Canım benim doktorun normal diyosa bi sıkıntı olcağnı sanmıyorumBen de 59la başladım şuan 53.5.nolck böyle beslenemyomudr diye endişelenyrum artk
Hangi uygulama acaba o
Kız çocuklar kilo aldırırmış diye biliyorum canımBenden baska kilo alan yok mu yahu varsa yazin tek degilim diyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?