- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
BeeeennnnBenden baska kilo alan yok mu yahu varsa yazin tek degilim diyeyim bari
Evet işte vucut tipi ve genetik de önemli Dediğiniz gibi su içmek çok faydalı ama suan asla su içemiyorum bulantılarım azaldığında ileriki aylarda içerim inşallah ve düzenli kremi kullanmaya çalışıcam artık çatlarsada yapacak bişey yok napalımben ilk hamileliğimde aldım kaç tüp sabah akşam sürdüm ama son ay öyle bi çatladımki diyeceğim o ki çokta işe yaramıyo bol su içmek ve vucudu nemli tutmak önemli
Aynen ya 2 gün migren çektim, dün okudum ben de şiddetli baş ağrısı olabilir diyor. Bana dedikleri hep çıkıyor. Bebişten gelen medajları da heyecanla bekliyoruz, özellikle eşim..Kızlar aynı durum bende de var, hayatımda baş ağrısı bir ya da iki kere çekmişimdir ama kaç gündür inanılmaz zorluyor.
Bir de bir şey söyleyeceğim sizlere
Anne ve bebekteki değişimi gün gün anlatan hatta her hafta bebeği bir meyve ya da sebzeye benzeten aplikasyonlar var kullanıyor musunuz? ( Mercimekten Nektarine kadar uzanan haftalık yolculuk çok keyifli şu ana kadar) Ben ilk günden beri birini indirdim her gün de heyecanla bakıyorum çok enteresan ne yaşıyorsam orada aynılar var, bu haftalarda özellikle kan hacmi ya da kan basıncı artışı oluyormuş o nedenle baş ağrılarınız artabilir diyordu. Ben çok eğleniyorum kullanırken hem de faydalı, tavsiye ederim :):)
HappyMomHangi uygulama acaba o
Ben ilk hamileliğimde 28.ci haftada ağdaya gitmiştim.o zamana kadar kasilma ney bilmiyordum.bikini bölgesini yapmaya başladı kadın.ilk çektiğinde aniden kasilma oldu bebekte.ve ondan sonra benim kasilmalarim cogalmisti.ben öncesinde hep permatik kullanıyordum.bir iki kere ağda geçmişim vardı.uzunca bir süre belkide yaptirmadigim için etkilenmiş olabilirimKızlar iyi günler ben biraz merak ettiğim biley sorcam malum kadın olduğumuz için engel olmadığımız bir sorunumuz var tüylerbende normal de de olan şeydi ama hamilelik nedeniyle çıktıda ağdaya gidiyorum ama şuan korkuyorum aslında evde makinede var şuan onunla halletmeye çalştın ama ağdaya gitmek sorun teşkil edermi doktoruma da her gittiğimde sormakta istiyordum unutuyorum .
Bende ağdaya gidiyorum ilerde zaten karnın büyüdükçe zor olur evde alman ayrıca en yakın arkadaşım gebelik boyunca gitti bir sıkıntı yok sadece ağacına gittiğinde hamile oldugunu söyle ki daha titiz davranıyor kullandığı çubuk olsun altına serdiği bez falan arada atlıyorlar değiştirmeyi onlara dikkat edersen bişey olmaZ
Amin hepimizin gönlünden geçeni hayırlısıysa versin RabbimHahahahhh çokkk güldüm yaabakalım geçen hafta birimde çıkıntı vardı ne oldu bilmiyorum canım sağlıkla hayırla gelsinler inşallah rabbim gönlünüzden geçenin en hayırlısını versin
lierac biooil hindistan cevizi yağı bebe yağı kantaron yağı herşeyi kullandım ama çatır çatır çatladımEvet işte vucut tipi ve genetik de önemli Dediğiniz gibi su içmek çok faydalı ama suan asla su içemiyorum bulantılarım azaldığında ileriki aylarda içerim inşallah ve düzenli kremi kullanmaya çalışıcam artık çatlarsada yapacak bişey yok napalım
Ben ilk hamileliğimde 28.ci haftada ağdaya gitmiştim.o zamana kadar kasilma ney bilmiyordum.bikini bölgesini yapmaya başladı kadın.ilk çektiğinde aniden kasilma oldu bebekte.ve ondan sonra benim kasilmalarim cogalmisti.ben öncesinde hep permatik kullanıyordum.bir iki kere ağda geçmişim vardı.uzunca bir süre belkide yaptirmadigim için etkilenmiş olabilirim
ya bu çatlama bence bünye ile alakalı bir durum bence.bizim gelinde en pahalı kremi aldı çatlak için hergün saatli bir şekilde özenle sürdü.ama sonuç seninde dediğin gibi çatır çatır çatladı.harita gibi oldu karnı. Ben hiçbirsey kullanmadım İlk gebelikte hiç olmadı çatlagim.ikinci gebelikte 2-3yerde ince çatlak oldu.bundanda olmaz inşaallahlierac biooil hindistan cevizi yağı bebe yağı kantaron yağı herşeyi kullandım ama çatır çatır çatladım
günaydın herkese . birşey soracaktım 11+6 haftadayım dün akşam ilk defa istifra ettim bugün sabah ta aynı şekilde bu şekilde olan var mı şimdiye kadar çok şükür yoktu ama şimdi en ufak bişey yesem midem çok kötü oluyor normal mi? ve perşembe günü randevum ve ikili taramam benim için dua eder misiniz?
bencede genetik bende ne paralar verdim kremlere daha fazla çatlayamazdım heralde genetik diye düşünüyorum bende :) insaşşalh bu sefer olmaz sendede bendede beyazladı çatlaklarya bu çatlama bence bünye ile alakalı bir durum bence.bizim gelinde en pahalı kremi aldı çatlak için hergün saatli bir şekilde özenle sürdü.ama sonuç seninde dediğin gibi çatır çatır çatladı.harita gibi oldu karnı. Ben hiçbirsey kullanmadım İlk gebelikte hiç olmadı çatlagim.ikinci gebelikte 2-3yerde ince çatlak oldu.bundanda olmaz inşaallah
Anlasildi simdiKız çocuklar kilo aldırırmış diye biliyorum canım☺
BendeeeeeeeeBeeeennnn
Malesef üç kilo aldım : (((
Bombe icin biraz erken gibi kafana takma yakinda olur insallah yavas yavas :) bende o haftalarda bombeden ziyade bomba oluyordu karnim
Ben iki oglumda da 20ser kg aldım ozaman Kız dogursaydim 30la biterdi heraldeKız çocuklar kilo aldırırmış diye biliyorum canım☺
Bende hep bir gitmeyen Sezeryan göbeği vardı zaten.halen aynı diyebilirim
Ben de 59la başladım şuan 53.5.nolck böyle beslenemyomudr diye endişelenyrum artk
allah nasip ederse bu bebisle birlikte üçüncü olacak. Bence rahat ol.bende senin gibi tedirgindim.ikincide çünki başıma gelecekleri biliyordum.ama emin ol İkinci Sezeryan hiç bilmiyorsun korktuğun gibi olmuyor. Ben ikinci günü kalktım 7.ci günü bayramdı zaten 5-6saat uzaklıktaki memlekete gittim.yatmadim Yani gezdim anlayacağın.kaçıncı sezaryeniniz? benim de sezaryendi de cekincelerim var ya
kızımda 27 aldım bunda kaç alıcam allah bilirBen iki oglumda da 20ser kg aldım ozaman Kız dogursaydim 30la biterdi heralde
Masaallah rekoru kırmam gerekkızımda 27 aldım bunda kaç alıcam allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?