2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ben ilk hamileliğimde aldım kaç tüp sabah akşam sürdüm ama son ay öyle bi çatladımki diyeceğim o ki çokta işe yaramıyo bol su içmek ve vucudu nemli tutmak önemli
Evet işte vucut tipi ve genetik de önemli Dediğiniz gibi su içmek çok faydalı ama suan asla su içemiyorum bulantılarım azaldığında ileriki aylarda içerim inşallah ve düzenli kremi kullanmaya çalışıcam artık çatlarsada yapacak bişey yok napalım

Aynen ya 2 gün migren çektim, dün okudum ben de şiddetli baş ağrısı olabilir diyor. Bana dedikleri hep çıkıyor. Bebişten gelen medajları da heyecanla bekliyoruz, özellikle eşim..

Ben ilk hamileliğimde 28.ci haftada ağdaya gitmiştim.o zamana kadar kasilma ney bilmiyordum.bikini bölgesini yapmaya başladı kadın.ilk çektiğinde aniden kasilma oldu bebekte.ve ondan sonra benim kasilmalarim cogalmisti.ben öncesinde hep permatik kullanıyordum.bir iki kere ağda geçmişim vardı.uzunca bir süre belkide yaptirmadigim için etkilenmiş olabilirim

Şimdiden ilk zaman hassas olurum diye korktum aslında daha doğrusu alırsa gerilim diye düşündüm aslında kuaförüm hep titizlikle çünkü ben tedavi gördüm tüp bebek o yüzden hep gitmeden giderdim çok dikkat ediyorlar çok teşekkür ederim canım bu arada .

lierac biooil hindistan cevizi yağı bebe yağı kantaron yağı herşeyi kullandım ama çatır çatır çatladım

Ya bende bikini bölgesinde korktum aslında bacak falan sıkıntı olucagı nı sanmıyorum da bikini sıkıntı o yüzden endişe duydum aslında şimdi aklıma şeyde geliyor brn tüp bebek tedavisi gördüm hel giymeden de aldırdım ondan dolayı alırken ne bagırma ne çağırma hatta abla diyordu insan bir bagırır ne biliyim o kadar tedaviyi canlı canlı yaşadım ses etmedim buna dayanırım .. o yüzden şimdi hasas diye sormak istedim sizlere

lierac biooil hindistan cevizi yağı bebe yağı kantaron yağı herşeyi kullandım ama çatır çatır çatladım
ya bu çatlama bence bünye ile alakalı bir durum bence.bizim gelinde en pahalı kremi aldı çatlak için hergün saatli bir şekilde özenle sürdü.ama sonuç seninde dediğin gibi çatır çatır çatladı.harita gibi oldu karnı. Ben hiçbirsey kullanmadım İlk gebelikte hiç olmadı çatlagim.ikinci gebelikte 2-3yerde ince çatlak oldu.bundanda olmaz inşaallah

ben bu tarz aniden ortaya cikan bulantilarda genelde enfeksiyon olabilir mi diye dusunurum.idrar yolu falan yani.doktorunuzu test yapar zaten.gecmis olsun
bol bol su icmeye calisin...

bencede genetik bende ne paralar verdim kremlere daha fazla çatlayamazdım heralde genetik diye düşünüyorum bende :) insaşşalh bu sefer olmaz sendede bendede beyazladı çatlaklar

Ben de 59la başladım şuan 53.5.nolck böyle beslenemyomudr diye endişelenyrum artk

o kadar mi çok istifra ettin be canim?

ya ben hem çıkarıp hem nasil kilo vermedim? sadece kuru ekmek yedigim icin herhalde

yine de guzel bir durum bu aslinda zaten ilerleyen zamanlarda iyice sisecegiz.sen sanslisin bence.ama bebek her turlu beslenir sen dert etme.

kaçıncı sezaryeniniz? benim de sezaryendi de cekincelerim var ya
allah nasip ederse bu bebisle birlikte üçüncü olacak. Bence rahat ol.bende senin gibi tedirgindim.ikincide çünki başıma gelecekleri biliyordum.ama emin ol İkinci Sezeryan hiç bilmiyorsun korktuğun gibi olmuyor. Ben ikinci günü kalktım 7.ci günü bayramdı zaten 5-6saat uzaklıktaki memlekete gittim.yatmadim Yani gezdim anlayacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…