2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

ya ne bileyim, 2. daha acılı oluyor diyorlar ya?
ben de cabuk ayaklanmistim ama o ameliyathane yok mu?

ya ne bileyim, 2. daha acılı oluyor diyorlar ya?
ben de cabuk ayaklanmistim ama o ameliyathane yok mu?
Yok yok daha rahat oluyor emin ol.insaallah sende rahat geçirirsin.ben sadece ameliyata girerken oğlumu arkada bırakma düşüncesi çok korkutmuştu beni.elimi tutmuştu ozaman 3 yaşındaydı.birtek Ona üzülüp ağlamıştım ameliyata girerken.ay çok duygusal bir andı

Canm hiç bulantım olmadı. Kusmuyorm. Ama iştahım hiç ama hiç yok. Yiyemyotm canm istemiyo ilginç bişeklde ki normalde iyi yerim. Evet ilerleyen aylarda alcaz zaten bu iyi bşy öyle düşündüğünde ama beslenemediğim için kendimi bebeğime karşı yetrsz hissedyrum. Bi de emziryorm canım onun etkisi büyük bence.

yaaa

benim de oğlum allah nasip ederse o zaman 3 yasinda olacak? aklı erecek mi? bensiz birkac gece geçirecek diye ben de dertleniyorum...

canim bence sen artik yavas yavaş birakmaya calis... belli ki zorluyor.bak şöyle düşun sen gucten dusersen iki bebegine de faydan olmaz.kendini bu kadar yipratma bence.bebegin 6 aydan buyukse birakmalisin bence.ne guzel uretilmis mamalar var.

Kızım 15 aylık canm. Ben de kesmeyi istyorum yavaştan ama o kadar düşkün ki nası yapcam blmyrum. Aslında denemedm de. Belki kolay olur ama sanmyorm.

yaaa

benim de oğlum allah nasip ederse o zaman 3 yasinda olacak? aklı erecek mi? bensiz birkac gece geçirecek diye ben de dertleniyorum...
Herşeyin farkında olmasada bazı şeyleri biliyor hissediyor. Benimki gece babaannesine kalmamıştı.babasi ve oğlum ayrıca anne hastanede başımdaydi.gece hepimiz hastane odasında yattık. Maa AİLE

Kızım 15 aylık canm. Ben de kesmeyi istyorum yavaştan ama o kadar düşkün ki nası yapcam blmyrum. Aslında denemedm de. Belki kolay olur ama sanmyorm.
benim kzıımda 14 hala emiyo bıraktıramadım ne yapıcam şaşırdım diğer bebeğinin cinsiyeti ne :)

benim kzıımda 14 hala emiyo bıraktıramadım ne yapıcam şaşırdım diğer bebeğinin cinsiyeti ne :)
Erkek canm kesn olmamkla birliktekendm gibi biriyle konşmak güzel. Aslında kıyamyorm da bıraktrmaya öyle güzel gömülüyo ki göğsüme öyle huzurlunapcamı şaşırdm. Bi yandan da bıraktrmam lazm diyrum çnkü diğeri doğduğnda çok ama çok zor olack

ben bu tarz aniden ortaya cikan bulantilarda genelde enfeksiyon olabilir mi diye dusunurum.idrar yolu falan yani.doktorunuzu test yapar zaten.gecmis olsun
bol bol su icmeye calisin...
teşekkür ederim hiç aklıma gelmedi inş değildir perşembe randevum var sorarım gerçi idrarda yanma filan yok ama doktor yanma tarzı bir şikayet olursa bana bildir demişti. neyse bakalım bebişe bişi olmasında ben bulantılara razıyım

Benim oğlumda 13 aylık 1 ay azalttim sonra sadece gece verdim 15 gundurde hiç vermiyorum her memeye geldiğinde mama sandalyesine koyup ya meyva ya yoğurt yedirdim gecede meme diye tuttrdugunda aynisini yapiyorum kasikla besliyorum hafif yiyeceklerle

Bende ağda kullanıyordum ama gebe kaldığından beri kullanmadım. Hiç zorlamak istemedim kendimi. Acı hissetmeyen zorlanmayanlar için sıkıntı olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…