allah nasip ederse bu bebisle birlikte üçüncü olacak. Bence rahat ol.bende senin gibi tedirgindim.ikincide çünki başıma gelecekleri biliyordum.ama emin ol İkinci Sezeryan hiç bilmiyorsun korktuğun gibi olmuyor. Ben ikinci günü kalktım 7.ci günü bayramdı zaten 5-6saat uzaklıktaki memlekete gittim.yatmadim Yani gezdim anlayacağın.
Yok yok daha rahat oluyor emin ol.insaallah sende rahat geçirirsin.ben sadece ameliyata girerken oğlumu arkada bırakma düşüncesi çok korkutmuştu beni.elimi tutmuştu ozaman 3 yaşındaydı.birtek Ona üzülüp ağlamıştım ameliyata girerken.ay çok duygusal bir andıya ne bileyim, 2. daha acılı oluyor diyorlar ya?
ben de cabuk ayaklanmistim ama o ameliyathane yok mu?
En son gttiğmde bi hafta ilerdeydi kuzumCanım benim doktorun normal diyosa bi sıkıntı olcağnı sanmıyorum☺
Canm hiç bulantım olmadı. Kusmuyorm. Ama iştahım hiç ama hiç yok. Yiyemyotm canm istemiyo ilginç bişeklde ki normalde iyi yerim. Evet ilerleyen aylarda alcaz zaten bu iyi bşy öyle düşündüğünde ama beslenemediğim için kendimi bebeğime karşı yetrsz hissedyrum. Bi de emziryorm canım onun etkisi büyük bence.o kadar mi çok istifra ettin be canim?
ya ben hem çıkarıp hem nasil kilo vermedim? sadece kuru ekmek yedigim icin herhalde
yine de guzel bir durum bu aslinda zaten ilerleyen zamanlarda iyice sisecegiz.sen sanslisin bence.ama bebek her turlu beslenir sen dert etme.
yaaaYok yok daha rahat oluyor emin ol.insaallah sende rahat geçirirsin.ben sadece ameliyata girerken oğlumu arkada bırakma düşüncesi çok korkutmuştu beni.elimi tutmuştu ozaman 3 yaşındaydı.birtek Ona üzülüp ağlamıştım ameliyata girerken.ay çok duygusal bir andı
Canm hiç bulantım olmadı. Kusmuyorm. Ama iştahım hiç ama hiç yok. Yiyemyotm canm istemiyo ilginç bişeklde ki normalde iyi yerim. Evet ilerleyen aylarda alcaz zaten bu iyi bşy öyle düşündüğünde ama beslenemediğim için kendimi bebeğime karşı yetrsz hissedyrum. Bi de emziryorm canım onun etkisi büyük bence.
Kızım 15 aylık canm. Ben de kesmeyi istyorum yavaştan ama o kadar düşkün ki nası yapcam blmyrum. Aslında denemedm de. Belki kolay olur ama sanmyorm.canim bence sen artik yavas yavaş birakmaya calis... belli ki zorluyor.bak şöyle düşun sen gucten dusersen iki bebegine de faydan olmaz.kendini bu kadar yipratma bence.bebegin 6 aydan buyukse birakmalisin bence.ne guzel uretilmis mamalar var.
Herşeyin farkında olmasada bazı şeyleri biliyor hissediyor. Benimki gece babaannesine kalmamıştı.babasi ve oğlum ayrıca anne hastanede başımdaydi.gece hepimiz hastane odasında yattık. Maa AİLEyaaa
benim de oğlum allah nasip ederse o zaman 3 yasinda olacak? aklı erecek mi? bensiz birkac gece geçirecek diye ben de dertleniyorum...
benim kzıımda 14 hala emiyo bıraktıramadım ne yapıcam şaşırdım diğer bebeğinin cinsiyeti ne :)Kızım 15 aylık canm. Ben de kesmeyi istyorum yavaştan ama o kadar düşkün ki nası yapcam blmyrum. Aslında denemedm de. Belki kolay olur ama sanmyorm.
Erkek canm kesn olmamkla birliktebenim kzıımda 14 hala emiyo bıraktıramadım ne yapıcam şaşırdım diğer bebeğinin cinsiyeti ne :)
Ay ne güzeelAn itibari ile bebeğimin iki adet arka arkaya orta halde hareketlerini hissettim.daha önceki günlerde de hissediyordum ama çok zayıf hareketlerdi
teşekkür ederim hiç aklıma gelmedi inş değildir perşembe randevum var sorarım gerçi idrarda yanma filan yok ama doktor yanma tarzı bir şikayet olursa bana bildir demişti. neyse bakalım bebişe bişi olmasında ben bulantılara razıyımben bu tarz aniden ortaya cikan bulantilarda genelde enfeksiyon olabilir mi diye dusunurum.idrar yolu falan yani.doktorunuzu test yapar zaten.gecmis olsun
bol bol su icmeye calisin...
Emin olun o içinizde twist atiyordurAy ne güzeelben pek hissedemyrum buara nedn blmyorm
Benim oğlumda 13 aylık 1 ay azalttim sonra sadece gece verdim 15 gundurde hiç vermiyorum her memeye geldiğinde mama sandalyesine koyup ya meyva ya yoğurt yedirdim gecede meme diye tuttrdugunda aynisini yapiyorum kasikla besliyorum hafif yiyeceklerleKızım 15 aylık canm. Ben de kesmeyi istyorum yavaştan ama o kadar düşkün ki nası yapcam blmyrum. Aslında denemedm de. Belki kolay olur ama sanmyorm.
Aminnn canımAmin hepimizin gönlünden geçeni hayırlısıysa versin Rabbim
Bende ağda kullanıyordum ama gebe kaldığından beri kullanmadım. Hiç zorlamak istemedim kendimi. Acı hissetmeyen zorlanmayanlar için sıkıntı olmaz sanırımBen ilk hamileliğimde 28.ci haftada ağdaya gitmiştim.o zamana kadar kasilma ney bilmiyordum.bikini bölgesini yapmaya başladı kadın.ilk çektiğinde aniden kasilma oldu bebekte.ve ondan sonra benim kasilmalarim cogalmisti.ben öncesinde hep permatik kullanıyordum.bir iki kere ağda geçmişim vardı.uzunca bir süre belkide yaptirmadigim için etkilenmiş olabilirim
Kendi çapımda yardımcı olabildiysem ne mutluAnlasildi simdi
Bendeeeeeeee
Valla sorma ya hala degisen birsey yok. Bebegimi mi seviyorum gazimi mi bilmiyorumayy cok guldurdun beni yaaa.ben de ayni kanaatteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?