- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
O da bi ihtimalBen iki oglumda da 20ser kg aldım ozaman Kız dogursaydim 30la biterdi heralde
Birde oğlum ek gıdalarda hemen böğürür kusardı birde yemek istemezdi suda içmez azına zorla su damlatmaya çalışırdım memeyi keseli şükürler olsun güzel yemeye başladı suyunuda iciyorKızım 15 aylık canm. Ben de kesmeyi istyorum yavaştan ama o kadar düşkün ki nası yapcam blmyrum. Aslında denemedm de. Belki kolay olur ama sanmyorm.
Bebegim kiz en azindan bir sebebim oldu senin yazdiginlaKendi çapımda yardımcı olabildiysem ne mutlu
Ooo süper ozaman endişelenmene gerek yok kiEn son gttiğmde bi hafta ilerdeydi kuzumama yine de endişelenyrum. Vicdan azabı çekyorm
Ah ne güzel demek ki omların sayesinde rabbim yardım ediyor dikkatinde dağılıyor tabi inşallahhh güzel kontrollerin olur bende de Halime’yi ilaca devamBenm ilk bebeğimin karnmda kalbi durduğu için hamileliklerim endişeli geçiyor stres yapmamaya çalışıyorum ama düşünmedennde edemiyorum. Kusmak çok zorluyor beni ama her seferinde bebeğimn bana selam çaktığını düşünerek mutlu oluyorum :)
Çok karmaşık duygular yaşıyoruz Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah ❤
Maşallah ne güzel ❤
Bende kaynanamın kaynanası ve pederi bi haftadır bizimleydi onlarla ilgilendim . Kaynanam çalışıyor ben ilgilenmek zorunda kaldm ama yemek yapmadm tabi işe gitmeden yemekleri kaynanam yapıyordu ben sadece servis ettim..Onlar burdayken hiç kusmadım Rabbim yardımcımdı çok şükür❤
Bugün troitler için tekrar kan verdim , Cumartesi de bebeğimi göreceğim inşallah
Ah canımm kendini neden bu kadar yoruyorsun . Hemde sana değer vermeyen inanlar için.. görmek istedikleri torunları senin çocuğun , öncelikle seni bir memnun etsinler sonra torun görmek istesinler.. cahil insanlar çok yazık çok.
Sen eşini dinle canım onlar için strese girme bebeklerini düşün❤
Demekki neymiş bebişimizin beslenmesine bakıp kiloları takmıyomuşuzBebegim kiz en azindan bir sebebim oldu senin yazdiginla
ahh ah aynıyız demek kuzum cinsiyet farklı olursa süt bozulur falan dedilerde acabamı dedim buda kızmı diye :) bende kıyamıyorum kızıma emerken çok uzurlu çok mutlu ya bilmiyorum ne olcakErkek canm kesn olmamkla birliktekendm gibi biriyle konşmak güzel. Aslında kıyamyorm da bıraktrmaya öyle güzel gömülüyo ki göğsüme öyle huzurlu napcamı şaşırdm. Bi yandan da bıraktrmam lazm diyrum çnkü diğeri doğduğnda çok ama çok zor olack
şoyle ki ben ilk 3 ay aldim alacagimi karbonhidrattan baska bir sey canim istemedigi icinDemekki neymiş bebişimizin beslenmesine bakıp kiloları takmıyomuşuz☺Doğumdan sonra da burda kilolarımızı konuşuruz canım
Sorunlarini cozebilmene cok sevindimHerkese günaydınBenim bugün ikili testin ikinci kan tahlili günü.
İlki ve idrar tahlili sonuçları için klinik olumsuz bir durum olursa sizi arayıp bilgilendiririz dediği ve aramadığı için "no news, good news" dür herhalde deyip rahatlamaya çalışıyorum.
Haber bekleyen herkese güzel haberler dilerim.
Ayrıca puset kreş işini dahil herşeyi konuştuğum için artık arabayla bırakıyoruz yavrumuMutfak gece eşim tarafından toplanıyor vs. (koca kişisiydi, eşim oldu)
Kendi kendime düşünüp buldum ki, herşeyi kendim üstlenmeyi ben tercih etmişim. Yani konuşunca çözülecek sorunlar olduğu için de şükrettim çok...
Bu arada halen hamile kaldığım kilodayım. 8.8km yürüyüşe borçlu olduğumu da düşünüyorum. Yine aşırı olmamakla beraber egzersizi bırakmayacağım. Kilo alıp deforme kalmak istemiyorum bu yaştan sonra...
Karnım çok az çıktı. İlkinde hiç çatlamamıştım nadiren lanolin sürmeme rağmen, bunda da öyle olmayı umuyorum
Dun emzirme ile ilgili bir video izledim. Videonun sonlarinda nasil birakilacagina dair bir seyler de anlatiyordu. Istersen bir bak belki fikir olur sana da diger annelere deahh ah aynıyız demek kuzum cinsiyet farklı olursa süt bozulur falan dedilerde acabamı dedim buda kızmı diye :) bende kıyamıyorum kızıma emerken çok uzurlu çok mutlu ya bilmiyorum ne olcak
saol kuzum izliyorum hemenDun emzirme ile ilgili bir video izledim. Videonun sonlarinda nasil birakilacagina dair bir seyler de anlatiyordu. Istersen bir bak belki fikir olur sana da diger annelere de
Benim hamile kaldigim gunden beri epey akintim var artik gunluk ped kullaniyorum gerci oda cok saglikli degil alerji yapiyor ama mecbur kullaniyorum cok rahatsiz ediyor akintiCanım benim baya oluyor akintim hamilelikte normal diye biliyorum zaten ben
Hahaha çok güldüm canım ya ; haklısın her anı ayrı güzel çok şükür ki yaşayabiliyoruz hiç ama hiç şikayet etmemek lazım gerçekten bir mucizeye sahibiz bunu her doktor kontrolümde içimde taklalar atan bir canlı görünce daha da iyi anlıyorum :)Ben o zaman sapıtmışım 3 tane indirdimüçüne de ayrı ayrı okuyor bakıyorum ben bide internette çok beğenmiştim anne hafta hafta fotograf çekilmiş karnı çıkmış onu yapmaya çalşıyorum benimde öle hergün başka bir şey hisediyorum halsizlik yorgunluk bazen çok neşeli ama çok güzrl duygu bunu yaşatan Rabbime çok şükür . Her anı çok güzel
Yaaa ped kullanmasan. Allah korusun enfeksiyon olma riskin artar. Camasirini sık sık degistir onun yerine. Cok sagliksiz onlar normal zamanda bile ve biliyorsun hamilelikte daha hassas oluyoruzBenim hamile kaldigim gunden beri epey akintim var artik gunluk ped kullaniyorum gerci oda cok saglikli degil alerji yapiyor ama mecbur kullaniyorum cok rahatsiz ediyor akinti
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallahMerhabalar arkadaşlar
Bugun kontrol vardi cok şükür hersey yolunda ikili test icin kan verdim ultrason ölçümleri gayet güzel cikti ama bu testlerin %80 doğruluk payi vardır unutma dedi kan sonuclari da p. Tesi çıkacakmış.
Bizimde Uzay'imiz geliyor galiba cok net degil ama buyuk ihtimal dedi (esim ilk oglumda da cok uzay istemişti ama ben alışamamistim tekrar bebegim olursa isim konusunu ona bırakmıştım onun için ismi belli Allah izin verirse)
Kontrollerim 15 gunde 1 di ayda 1 cagirdi nasil dayanacagim dedimgülüyor doktorum
Progestan devam ımom omega3 ve sidefer d vitamini verdi. Coraspin ve oksapar benim kadim dostlarim onları saymıyorum bile
Herkes beklediği güzel haberleri alır inşallah
Amin canım benim, çok teşekkür ediyorumSorunlarini cozebilmene cok sevindiminsallah test sonuclarin da guzel cikar senin de bekleyen herkesin de
Zaten gunluk pedi genellikte disariya cikinca kullaniyorum evde kullanmiuorum alerji yapiyoe bana disarida onlem amacli kullaniyorumYaaa ped kullanmasan. Allah korusun enfeksiyon olma riskin artar. Camasirini sık sık degistir onun yerine. Cok sagliksiz onlar normal zamanda bile ve biliyorsun hamilelikte daha hassas oluyoruz
Kullanıyordum, bıraktım ben de 4-5 haftadırYaaa ped kullanmasan. Allah korusun enfeksiyon olma riskin artar. Camasirini sık sık degistir onun yerine. Cok sagliksiz onlar normal zamanda bile ve biliyorsun hamilelikte daha hassas oluyoruz
Canın ne isterse onu ye kuzummşoyle ki ben ilk 3 ay aldim alacagimi karbonhidrattan baska bir sey canim istemedigi icinsimdi daha cok dikkat etmeye calisiyorum. Insallah abarti bir kiloda olmam korkum o sadece. Her seyden ama olculu bir sekilde beslemeye calisiyorum Bebis her turlu beslenir zaten insallah yavrucum Dogumdan sonra konusuruz diyorsun ya ruya gibi geliyor su an ya insallah aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?