2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızım 15 aylık canm. Ben de kesmeyi istyorum yavaştan ama o kadar düşkün ki nası yapcam blmyrum. Aslında denemedm de. Belki kolay olur ama sanmyorm.
Birde oğlum ek gıdalarda hemen böğürür kusardı birde yemek istemezdi suda içmez azına zorla su damlatmaya çalışırdım memeyi keseli şükürler olsun güzel yemeye başladı suyunuda iciyor

En son gttiğmde bi hafta ilerdeydi kuzumama yine de endişelenyrum. Vicdan azabı çekyorm
Ooo süper ozaman endişelenmene gerek yok kibak bende vermişim ama benimde ultrason ölçümü 1 hafta önde Maşallah diyelim

Ah ne güzel demek ki omların sayesinde rabbim yardım ediyor dikkatinde dağılıyor tabi inşallahhh güzel kontrollerin olur bende de Halime’yi ilaca devam

Herkese günaydın Benim bugün ikili testin ikinci kan tahlili günü.
İlki ve idrar tahlili sonuçları için klinik olumsuz bir durum olursa sizi arayıp bilgilendiririz dediği ve aramadığı için "no news, good news" dür herhalde deyip rahatlamaya çalışıyorum.
Haber bekleyen herkese güzel haberler dilerim.
Ayrıca puset kreş işini dahil herşeyi konuştuğum için artık arabayla bırakıyoruz yavrumu Mutfak gece eşim tarafından toplanıyor vs. (koca kişisiydi, eşim oldu)
Kendi kendime düşünüp buldum ki, herşeyi kendim üstlenmeyi ben tercih etmişim. Yani konuşunca çözülecek sorunlar olduğu için de şükrettim çok...
Bu arada halen hamile kaldığım kilodayım. 8.8km yürüyüşe borçlu olduğumu da düşünüyorum. Yine aşırı olmamakla beraber egzersizi bırakmayacağım. Kilo alıp deforme kalmak istemiyorum bu yaştan sonra...
Karnım çok az çıktı. İlkinde hiç çatlamamıştım nadiren lanolin sürmeme rağmen, bunda da öyle olmayı umuyorum

ahh ah aynıyız demek kuzum cinsiyet farklı olursa süt bozulur falan dedilerde acabamı dedim buda kızmı diye :) bende kıyamıyorum kızıma emerken çok uzurlu çok mutlu ya bilmiyorum ne olcak

Demekki neymiş bebişimizin beslenmesine bakıp kiloları takmıyomuşuz ☺Doğumdan sonra da burda kilolarımızı konuşuruz canım
şoyle ki ben ilk 3 ay aldim alacagimi karbonhidrattan baska bir sey canim istemedigi icin simdi daha cok dikkat etmeye calisiyorum. Insallah abarti bir kiloda olmam korkum o sadece. Her seyden ama olculu bir sekilde beslemeye calisiyorum Bebis her turlu beslenir zaten insallah yavrucum Dogumdan sonra konusuruz diyorsun ya ruya gibi geliyor su an ya insallah aminnn

Sorunlarini cozebilmene cok sevindim insallah test sonuclarin da guzel cikar senin de bekleyen herkesin de

ahh ah aynıyız demek kuzum cinsiyet farklı olursa süt bozulur falan dedilerde acabamı dedim buda kızmı diye :) bende kıyamıyorum kızıma emerken çok uzurlu çok mutlu ya bilmiyorum ne olcak
Dun emzirme ile ilgili bir video izledim. Videonun sonlarinda nasil birakilacagina dair bir seyler de anlatiyordu. Istersen bir bak belki fikir olur sana da diger annelere de

Hahaha çok güldüm canım ya ; haklısın her anı ayrı güzel çok şükür ki yaşayabiliyoruz hiç ama hiç şikayet etmemek lazım gerçekten bir mucizeye sahibiz bunu her doktor kontrolümde içimde taklalar atan bir canlı görünce daha da iyi anlıyorum :)

Benim hamile kaldigim gunden beri epey akintim var artik gunluk ped kullaniyorum gerci oda cok saglikli degil alerji yapiyor ama mecbur kullaniyorum cok rahatsiz ediyor akinti
Yaaa ped kullanmasan. Allah korusun enfeksiyon olma riskin artar. Camasirini sık sık degistir onun yerine. Cok sagliksiz onlar normal zamanda bile ve biliyorsun hamilelikte daha hassas oluyoruz

Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Yaaa ped kullanmasan. Allah korusun enfeksiyon olma riskin artar. Camasirini sık sık degistir onun yerine. Cok sagliksiz onlar normal zamanda bile ve biliyorsun hamilelikte daha hassas oluyoruz
Zaten gunluk pedi genellikte disariya cikinca kullaniyorum evde kullanmiuorum alerji yapiyoe bana disarida onlem amacli kullaniyorum

Canın ne isterse onu ye kuzummgelecek o günlerde şıp diye gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…