2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah ne güzel demek ki omların sayesinde rabbim yardım ediyor dikkatinde dağılıyor tabi inşallahhh güzel kontrollerin olur bende de Halime’yi ilaca devam
Çok sağol canım

Eşinle konuşup anlaşmana çok sevindim , gerçekten çok yoruyormuşsun kendini. Sorumluluklarınızı paylaşmanız çok iyi olmuş
Bende oğlumda hiç çatlamadım oğlumda 5 aylıkken karnım çıkmıştı bunda 2 aylıkken başlamıştı çıkmaya . Sanırım bunda daha çok kilo alacağım

Ve kızlar oğluma hamileyken bende baş ağrısı çoook çektim çok şükür bu hamileliğimde baş ağrısı ile karşılaşmadım nazar değmesin bana :))
Çnkü baş ağrısı çok fenaa bitiriyor beni

Ben de yavaştan başlcam kesmeye. İkisi birden zor olur. Ve kızım miniğe süt bırakmazemmeyi çok seviyo.

Birde oğlum ek gıdalarda hemen böğürür kusardı birde yemek istemezdi suda içmez azına zorla su damlatmaya çalışırdım memeyi keseli şükürler olsun güzel yemeye başladı suyunuda iciyor
Hep öyle derler. Memeden kesince yer derler. Bakalım benm kızımda nasl olcak. Kızım da çok iştahsız. Sizinki kadar olmasa da iştahsız bir bebek oldum olası

Ooo süper ozaman endişelenmene gerek yok ki☺bak bende vermişim ama benimde ultrason ölçümü 1 hafta önde Maşallah diyelim
Aman aman maşallahbebeğin gelişiminin kilo alımıyla ilgisi olmadığını biliyrum aslında ama annelik iştebi arkadaşım hiç kilo almadan doğuma gdp çok da tosun bir bebek doğurmştu

ahh ah aynıyız demek kuzum cinsiyet farklı olursa süt bozulur falan dedilerde acabamı dedim buda kızmı diye :) bende kıyamıyorum kızıma emerken çok uzurlu çok mutlu ya bilmiyorum ne olcak
Sizinki de mi erkekinan ben de nasıl davranmam gerektğni blmyrum bu konuda. Bazıları diyo ki aaaaaa hala emziriyomusuunnzehrlenr çock falanama yok kuzum öyle bşy. Teyzem kadın doğum doç.dr ona sordm sıkıntı yok gayet de emzreblrsin dedi. Tandem emzirme diye bşy var zatn biliyosndur. Bakalm nolcak ben de merak ediyorum

Aman aman maşallahbebeğin gelişiminin kilo alımıyla ilgisi olmadığını biliyrum aslında ama annelik iştebi arkadaşım hiç kilo almadan doğuma gdp çok da tosun bir bebek doğurmştu
Canm hangi vitamini kullanysun demşsn. Ben mom vital plus kullanyorm.

Dun emzirme ile ilgili bir video izledim. Videonun sonlarinda nasil birakilacagina dair bir seyler de anlatiyordu. Istersen bir bak belki fikir olur sana da diger annelere de
Ne kadar doğru. Asla tiksndrmemek gerekiyo. Herks kıl koy acı sür faln diyo ben asla bunun taraftarı olmadım. Azalta azlta bıraktrmayı düşünyrum. İnşallah başarablrm. Video çok faydalı

Sorunlarınızı halledeblmenize sevndimdemekki eşiniz bişeyleri paylaşmanızı beklyomş. Üstünüzden yük kalkmştr ne güzel. Bundan sonra hep böyle devam etsn inşallh canm

ben daha gitmedim öğrenmek için haftaya cuma gidicem inşallah kuzum bakalım çok merak ediyorum cinsiyetini sizin ne güzel bi kız bi erkek nasip etmiş rabbim maşallah :)

Ne kadar doğru. Asla tiksndrmemek gerekiyo. Herks kıl koy acı sür faln diyo ben asla bunun taraftarı olmadım. Azalta azlta bıraktrmayı düşünyrum. İnşallah başarablrm. Video çok faydalı
evet salça sür acı ketçap sür bantla saç koy bende bu ara hep duyyorum şunları

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım cinsiyet öğrenirsin belkibak bende heyecanlandım şimdi☺

İnşallah canım benim güzel haberi buraya yazmayı çok istiyorum.

Çok sevindim hallolmasına her şeyin. Eşlerin desteği çok önemli. İnşallah testlerinde temiz gelir canım. Güzel haberler almaya devam edelim

kızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz şuan

Ben D vitamini kullanıyorum. Başından beri. Cuma günü ek yapabilir diye düşünüyorum çünkü haftam ilerliyor bakalım

Evet ben mesela oğlumda 7 kilo aldım vee 3950gr doğdu oğlum Maşallah Darısı bu bebişlere inşallah sağlıkla

Burada bir arkadaş şey demişti göğüs için aldığı çatlak kremini dudağına da kullanmış çok iyi gelmiş o hangi kremdi acaba. Ekran görüntülerim silinmiş Dudaklarım felaket halde çok kurular. İnşallah okursun mesajımı.

Ozaman cumayı iple çekicez canımmm

ben daha gitmedim öğrenmek için haftaya cuma gidicem inşallah kuzum bakalım çok merak ediyorum cinsiyetini sizin ne güzel bi kız bi erkek nasip etmiş rabbim maşallah :)
Değişmezse tabi. Evet çok şükür allah isteyen berkese nasip etsin. Ben de gdcem bugünlerde cinsiyeti kesnleştrmek için

Ozaman cumayı iple çekicez canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…