Çok sağol canımAh ne güzel demek ki omların sayesinde rabbim yardım ediyor dikkatinde dağılıyor tabi inşallahhh güzel kontrollerin olur bende de Halime’yi ilaca devam
Herkese günaydınBenim bugün ikili testin ikinci kan tahlili günü.
İlki ve idrar tahlili sonuçları için klinik olumsuz bir durum olursa sizi arayıp bilgilendiririz dediği ve aramadığı için "no news, good news" dür herhalde deyip rahatlamaya çalışıyorum.
Haber bekleyen herkese güzel haberler dilerim.
Ayrıca puset kreş işini dahil herşeyi konuştuğum için artık arabayla bırakıyoruz yavrumuMutfak gece eşim tarafından toplanıyor vs. (koca kişisiydi, eşim oldu)
Kendi kendime düşünüp buldum ki, herşeyi kendim üstlenmeyi ben tercih etmişim. Yani konuşunca çözülecek sorunlar olduğu için de şükrettim çok...
Bu arada halen hamile kaldığım kilodayım. 8.8km yürüyüşe borçlu olduğumu da düşünüyorum. Yine aşırı olmamakla beraber egzersizi bırakmayacağım. Kilo alıp deforme kalmak istemiyorum bu yaştan sonra...
Karnım çok az çıktı. İlkinde hiç çatlamamıştım nadiren lanolin sürmeme rağmen, bunda da öyle olmayı umuyorum
Ben de yavaştan başlcam kesmeye. İkisi birden zor olur. Ve kızım miniğe süt bırakmazBenim oğlumda 13 aylık 1 ay azalttim sonra sadece gece verdim 15 gundurde hiç vermiyorum her memeye geldiğinde mama sandalyesine koyup ya meyva ya yoğurt yedirdim gecede meme diye tuttrdugunda aynisini yapiyorum kasikla besliyorum hafif yiyeceklerle
Hep öyle derler. Memeden kesince yer derler. Bakalım benm kızımda nasl olcak. Kızım da çok iştahsız. Sizinki kadar olmasa da iştahsız bir bebek oldum olasıBirde oğlum ek gıdalarda hemen böğürür kusardı birde yemek istemezdi suda içmez azına zorla su damlatmaya çalışırdım memeyi keseli şükürler olsun güzel yemeye başladı suyunuda iciyor
Ben hiçbişe kullanamıyorum mide bulantısındankızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz şuan
Aman aman maşallahOoo süper ozaman endişelenmene gerek yok ki☺bak bende vermişim ama benimde ultrason ölçümü 1 hafta önde Maşallahdiyelim
Sizinki de mi erkekahh ah aynıyız demek kuzum cinsiyet farklı olursa süt bozulur falan dedilerde acabamı dedim buda kızmı diye :) bende kıyamıyorum kızıma emerken çok uzurlu çok mutlu ya bilmiyorum ne olcak
Canm hangi vitamini kullanysun demşsn. Ben mom vital plus kullanyorm.Aman aman maşallahbebeğin gelişiminin kilo alımıyla ilgisi olmadığını biliyrum aslında ama annelik işte bi arkadaşım hiç kilo almadan doğuma gdp çok da tosun bir bebek doğurmştu
Ne kadar doğru. Asla tiksndrmemek gerekiyo. Herks kıl koy acı sür faln diyo ben asla bunun taraftarı olmadım. Azalta azlta bıraktrmayı düşünyrum. İnşallah başarablrm. Video çok faydalıDun emzirme ile ilgili bir video izledim. Videonun sonlarinda nasil birakilacagina dair bir seyler de anlatiyordu. Istersen bir bak belki fikir olur sana da diger annelere de
Sorunlarınızı halledeblmenize sevndimHerkese günaydınBenim bugün ikili testin ikinci kan tahlili günü.
İlki ve idrar tahlili sonuçları için klinik olumsuz bir durum olursa sizi arayıp bilgilendiririz dediği ve aramadığı için "no news, good news" dür herhalde deyip rahatlamaya çalışıyorum.
Ayrıca puset kreş işini dahil herşeyi konuştuğum için artık arabayla bırakıyoruz yavrumuMutfak gece eşim tarafından toplanıyor vs. (koca kişisiydi, eşim oldu)
Kendi kendime düşünüp buldum ki, herşeyi kendim üstlenmeyi ben tercih etmişim. Yani konuşunca çözülecek sorunlar olduğu için de şükrettim çok...
Bu arada halen hamile kaldığım kilodayım. 8.8km yürüyüşe borçlu olduğumu da düşünüyorum. Yine aşırı olmamakla beraber egzersizi bırakmayacağım. Kilo alıp deforme kalmak istemiyorum bu yaştan sonra...
Karnım çok az çıktı. İlkinde hiç çatlamamıştım nadiren lanolin sürmeme rağmen, bunda da öyle olmayı umuyorum
ben daha gitmedim öğrenmek için haftaya cuma gidicem inşallah kuzum bakalım çok merak ediyorum cinsiyetini sizin ne güzel bi kız bi erkek nasip etmiş rabbim maşallah :)Sizinki de mi erkekinan ben de nasıl davranmam gerektğni blmyrum bu konuda. Bazıları diyo ki aaaaaa hala emziriyomusuunn zehrlenr çock falan ama yok kuzum öyle bşy. Teyzem kadın doğum doç.dr ona sordm sıkıntı yok gayet de emzreblrsin dedi. Tandem emzirme diye bşy var zatn biliyosndur. Bakalm nolcak ben de merak ediyorum
yaa inşallah geçer bulantıların kuzum tez vakitteBen hiçbişe kullanamıyorum mide bulantısından
evet salça sür acı ketçap sür bantla saç koyNe kadar doğru. Asla tiksndrmemek gerekiyo. Herks kıl koy acı sür faln diyo ben asla bunun taraftarı olmadım. Azalta azlta bıraktrmayı düşünyrum. İnşallah başarablrm. Video çok faydalı
Vinalac verdi doktorum çok iyi geldi kalça ağrılarım geçti içinde birçok vitamin varkızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz şuan
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canımcinsiyet öğrenirsin belki bak bende heyecanlandım şimdi☺
Herkese günaydınBenim bugün ikili testin ikinci kan tahlili günü.
kızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz şuan
Evet ben mesela oğlumda 7 kilo aldım vee 3950gr doğdu oğlumAman aman maşallahbebeğin gelişiminin kilo alımıyla ilgisi olmadığını biliyrum aslında ama annelik işte bi arkadaşım hiç kilo almadan doğuma gdp çok da tosun bir bebek doğurmştu
Ozaman cumayı iple çekicez canımmmİnşallah canım benim güzel haberi buraya yazmayı çok istiyorum.
Çok sevindim hallolmasına her şeyin. Eşlerin desteği çok önemli. İnşallah testlerinde temiz gelir canım. Güzel haberler almaya devam edelim
Ben D vitamini kullanıyorum. Başından beri. Cuma günü ek yapabilir diye düşünüyorum çünkü haftam ilerliyor bakalım
Değişmezse tabi. Evet çok şükürben daha gitmedim öğrenmek için haftaya cuma gidicem inşallah kuzum bakalım çok merak ediyorum cinsiyetini sizin ne güzel bi kız bi erkek nasip etmiş rabbim maşallah :)
Ozaman cumayı iple çekicez canımmmİnşallah canım benim güzel haberi buraya yazmayı çok istiyorum.
Çok sevindim hallolmasına her şeyin. Eşlerin desteği çok önemli. İnşallah testlerinde temiz gelir canım. Güzel haberler almaya devam edelim
Ben D vitamini kullanıyorum. Başından beri. Cuma günü ek yapabilir diye düşünüyorum çünkü haftam ilerliyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?