2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Karnına arada sancı gibi bir ağrı giren var mı? Korkmalı mıyım normal mi anlamıyorum. Çok sık olmuyor ama nedenini çözemedim.
Canım benimde alt karnıma kramp gibi ağrılar giriyor bazen özellikle otururken kalktıgımda oluyor. Bence panik yapma derim anneme sordum normal dedi bana

Benim yarın doktor kontrolüm var balıkları detaylı sorucam uskumruyu da sorarım cnm.. 3,5 ay oldu daha bir kere balık yemişliğim yok ölcem vicdan azabından
Ay sorma bende yemedim daha 1 kere ton balığı yedim ama mevsimi yeni geldi napalim oyle düşün

Yaaa ne güzel maşallahhben 9 kilo alıp anca 3 kilocuk doğurablmştim
Yemek bebeğe gidiyor yemekleri bolca yiyin kilo yapmaz ama ekmek direk sana kilo aldırıyor tabi ben ekmeğide çok yerim amaşuan mideler alt üst bu zaman için geçerli diil canım bu söylediklerim ilerleyen haftalar için inşallah

Ben de hamilelik uygulaması olarak gün gün gebelik diye bir program kullanıyorum... Çok güzel anlatıyor.. Happy mom da kullandım ama şimdi kullandığım daha güzel geldi bana

Bazı kişilerde hassaslık oluyor ama hep ağda yaptırıyosan tüylerin incedir yani seni çok zorlamaz ben 2-3 hafta önce aldırdım hatta hassas olurum dedim ama hiç canım yanmadı valla bundan sonrada düzenli gitmeye devam edicem rahatlık yani bi denersiniz bi köşesinde hassasiyet varsa devam etmesin zaten o zaman mecbur permatik kullanırsın gerçi ağdalı vucudada çok kaşındırır gebelikte zor olur inşallah canın yanmaz

lierac biooil hindistan cevizi yağı bebe yağı kantaron yağı herşeyi kullandım ama çatır çatır çatladım
Yaa demeyin demekki yapı meselesi ben henüz kullanmaya başlamadım ama çok kuru bi cildim var çatlamaya müsait gibi geliyor bi de baya beyaz tenliyim ondan dolayı çatlarım gibi hissediyorum neyse en azından elimden geleni yaptım derim

Evet daha gün geçtikçe tekmeler atıcaz onu hiç düşünemiyorum valla korkumdan hiç sesimi çıkarmam hatta bugün eşime dedimki atarsa korkmayım adam bana güldü valla bu hamilelik beni bazen çok saçmalattırıyor ama ne yapayım çok seviyorum bebeğimi annesine çeker inşallah ama babası kılıklı olacağı kesin

Ne sorun olabilir ki sanmıyorum olacağını. Daha doğrusu hiç aklıma gelmemişti.

Arkadaşlar kızlarımda yaşamamıştım bu hamileliğim de çok agresifim eşime çocuklarıma tahammül edemiyorum. Ne zaman geçer stresten patlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…