Canım benimde alt karnıma kramp gibi ağrılar giriyor bazen özellikle otururken kalktıgımda oluyor. Bence panik yapma derim anneme sordum normal dedi banaKarnına arada sancı gibi bir ağrı giren var mı? Korkmalı mıyım normal mi anlamıyorum. Çok sık olmuyor ama nedenini çözemedim.
Aman yapmayalım ya. Çocuğum o kadar huzurlu ki orda. Dengeszlk yaşamasını asla istemyorum. Güven duygusu bile sarsılabilir.evet salça sür acı ketçap sür bantla saç koybende bu ara hep duyyorum şunları
Yaaa ne güzel maşallahhEvet ben mesela oğlumda 7 kilo aldım vee 3950gr doğdu oğlumMaşallah ☺Darısı bu bebişlere inşallah sağlıkla
Ay sorma bende yemedim daha 1 kere ton balığı yedimBenim yarın doktor kontrolüm var balıkları detaylı sorucam uskumruyu da sorarım cnm.. 3,5 ay oldu daha bir kere balık yemişliğim yok ölcem vicdan azabından
Yemek bebeğe gidiyor yemekleri bolca yiyin kilo yapmaz ama ekmek direk sana kilo aldırıyor tabi ben ekmeğide çok yerim amaYaaa ne güzel maşallahhben 9 kilo alıp anca 3 kilocuk doğurablmştim
Yaa evet öyle düşünelim telafi ederiz arayı kapatıpAy sorma bende yemedim daha 1 kere ton balığı yedimama mevsimi yeni geldi napalim oyle düşün
Decavit ve ferrum kan hapı kullanıyorum..kızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz şuan
Oh oh ne güzelBende varım zaten zayıfım suan açlık sınırındayım görenler nolmus sana diyor
Bazı kişilerde hassaslık oluyor ama hep ağda yaptırıyosan tüylerin incedir yani seni çok zorlamaz ben 2-3 hafta önce aldırdım hatta hassas olurum dedim ama hiç canım yanmadı valla bundan sonrada düzenli gitmeye devam edicem rahatlık yani bi denersiniz bi köşesinde hassasiyet varsa devam etmesin zaten o zaman mecbur permatik kullanırsın gerçi ağdalı vucudada çok kaşındırır gebelikte zor olur inşallah canın yanmazŞimdiden ilk zaman hassas olurum diye korktum aslında daha doğrusu alırsa gerilim diye düşündümaslında kuaförüm hep titizlikle çünkü ben tedavi gördüm tüp bebek o yüzden hep gitmeden giderdim çok dikkat ediyorlar çok teşekkür ederim canım bu arada .
Yaa demeyin demekki yapı meselesi ben henüz kullanmaya başlamadım ama çok kuru bi cildim var çatlamaya müsait gibi geliyor bi de baya beyaz tenliyim ondan dolayı çatlarım gibi hissediyorum neyse en azından elimden geleni yaptım derimlierac biooil hindistan cevizi yağı bebe yağı kantaron yağı herşeyi kullandım ama çatır çatır çatladım
Ya açıkçası kilo problemim yok alsamda sıkıntı etmicem o yüzden inşallah da alırım diyorum lazım banaOh oh ne güzelben normal kilomdayım. Kızımda hemen şişmeye başlamıştım. Bu sebeple çok mutluyum şu an
Hahaha çok güldüm canım ya ; haklısın her anı ayrı güzel çok şükür ki yaşayabiliyoruz hiç ama hiç şikayet etmemek lazım gerçekten bir mucizeye sahibiz bunu her doktor kontrolümde içimde taklalar atan bir canlı görünce daha da iyi anlıyorum :)
Ne sorun olabilir ki sanmıyorum olacağını. Daha doğrusu hiç aklıma gelmemişti.Kızlar iyi günler ben biraz merak ettiğim biley sorcam malum kadın olduğumuz için engel olmadığımız bir sorunumuz var tüylerbende normal de de olan şeydi ama hamilelik nedeniyle çıktıda ağdaya gidiyorum ama şuan korkuyorum aslında evde makinede var şuan onunla halletmeye çalştın ama ağdaya gitmek sorun teşkil edermi doktoruma da her gittiğimde sormakta istiyordum unutuyorum .
Boşver zayıflık en güzeli.Ya açıkçası kilo problemim yok alsamda sıkıntı etmicem o yüzden inşallah da alırım diyorum lazım bana
29 yasındayım bi kez daha kilom fazla demedim şikayette etmedim insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olsun bana bana sürekli zayıfsın derlerdi bende onlara bencede siz şişmansınız diyemezdim kırılmasına diyeBoşver zayıflık en güzeli.
Bazı kişilerde hassaslık oluyor ama hep ağda yaptırıyosan tüylerin incedir yani seni çok zorlamaz ben 2-3 hafta önce aldırdım hatta hassas olurum dedim ama hiç canım yanmadı valla bundan sonrada düzenli gitmeye devam edicem rahatlık yani bi denersiniz bi köşesinde hassasiyet varsa devam etmesin zaten o zaman mecbur permatik kullanırsın gerçi ağdalı vucudada çok kaşındırır gebelikte zor olur inşallah canın yanmaz
Canım bende öle hasas lık evet şimdi kullanmadım dersem yalan olur biliyorum öle kullanıp ağda olmak çok fena çekerken de çok zor oluyor malesefama temizligi der suzatın zaten artık yavştan göbek çıktı o yüzden göremiyorum da haftasonu yok göründü en azından bu durumda temiz olmak herşeyden önemli ama hemen hemen herkes aldırıyormuş çok sevindim buna
Bi 3 ay daha böyle giderse yaşadıkBende bende varım hala 52.3 üm
kızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?