2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet canım benim tüm arkadaslarımagdalıydı doğumda öyle gittiler bi ay rahatsın tabiki kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap içinde şüphe kalmasın

Zayıf denildiğinde çok kırılma olmaz. Hoşuna gider diye demişlerdir belki de ama çok çok zayıfsan birkaç kilo alabilirsin bence almak kolay

Valla geliyim varmı tüyoların versene
Ohooo hemde nasıl tatlı çok yiyeceksin öncelikle. Baklava pasta vs. Yemeklerden sonra makarna pilav. Geç vakitlerde tost. Birde hazır yiyecekler bana kilo aldırır mesela. Ekmek bol yiyeceksin. Bunları yapmıyorsundur kesin. Aman sağlığın yerinde olsun da.

Banada elevit verildi de ondanda domuz jelatini çıkmış diye biseyler vardı ondan çekindim haberleri çok dönmüştü bir ara kullanmadım ondan
İşte elevit yerine decavit var.. O vitaminler gerekli.. Doktorunuza danışın..

Decavitde de vardı sanırım
İlk hamileliğimde de kullandım.. Bundan 5 yıl önce doktoruma elevit ile ilgili sormuştum.. Decavit için için rahat olsun demişti.. Kullandım valla.. Decavit için duymamıştım...

İlk hamileliğimde de kullandım.. Bundan 5 yıl önce doktoruma elevit ile ilgili sormuştum.. Decavit için için rahat olsun demişti.. Kullandım valla.. Decavit için duymamıştım...
Onların yerine imom kullanıyorlar. Ben araştırmıştım ikisinde de varmış. Zaten hepsinde birşey var. Çok iyi beslenme varsa kullanmaya gerek yok diyordu dr um.

Tatlı sevmem tuzlucuyum yemekten sonra pilav makarna daha nasıl yicem yok yani aynen yapmıyorum hemende anladın o düşündüğün tiplerdenim evet

Onların yerine imom kullanıyorlar. Ben araştırmıştım ikisinde de varmış. Zaten hepsinde birşey var. Çok iyi beslenme varsa kullanmaya gerek yok diyordu dr um.

Ne bileyim amaaann.. Mükemmel beslenme nerdeee... Sorayım bahsettiğiniz ilacı doktoruma.. Olmadı ona geçerim..

Tatlı sevmem tuzlucuyum yemekten sonra pilav makarna daha nasıl yicem yok yani aynen yapmıyorum hemende anladın o düşündüğün tiplerdenim evet
Birde ASla alamıyorum diyor alamazsın tabi. Ben iki aydır tatlı yiyemiyorum hamileyken bile göbeğim içine çöktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…