Zayıf denildiğinde çok kırılma olmaz. Hoşuna gider diye demişlerdir belki de29 yasındayım bi kez daha kilom fazla demedim şikayette etmedim insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olsun bana bana sürekli zayıfsın derlerdi bende onlara bencede siz şişmansınız diyemezdim kırılmasına diye
Ben hiç kullanmadım. Vitaminler iyi çıkıyorsa vermiyordu dr um.kızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz şuan
Banada elevit verildi de ondanda domuz jelatini çıkmış diye biseyler vardı ondan çekindim haberleri çok dönmüştü bir ara kullanmadım ondanDoktor bana elevit pronotal ile gyno ferro sanol verdi cnm
Tam hayalimdeki hamilelikEvet ben mesela oğlumda 7 kilo aldım vee 3950gr doğdu oğlumMaşallah ☺Darısı bu bebişlere inşallah sağlıkla
Valla zayıfım bence kendi kilomun altındayım ama asla alamıyorum ama hiçbir sağlık problemim yok ondan çok takmıyorumZayıf denildiğinde çok kırılma olmaz. Hoşuna gider diye demişlerdir belki deama çok çok zayıfsan birkaç kilo alabilirsin bence almak kolay
Sen bana gel ben sana kilo aldırırımValla zayıfım bence kendi kilomun altındayım ama asla alamıyorum ama hiçbir sağlık problemim yok ondan çok takmıyorum
Valla geliyim varmı tüyoların verseneSen bana gel ben sana kilo aldırırım
Ohooo hemde nasılValla geliyim varmı tüyoların versene
İşte elevit yerine decavit var.. O vitaminler gerekli.. Doktorunuza danışın..Banada elevit verildi de ondanda domuz jelatini çıkmış diye biseyler vardı ondan çekindim haberleri çok dönmüştü bir ara kullanmadım ondan
Decavitde de vardı sanırımİşte elevit yerine decavit var.. O vitaminler gerekli.. Doktorunuza danışın..
İlk hamileliğimde de kullandım.. Bundan 5 yıl önce doktoruma elevit ile ilgili sormuştum.. Decavit için için rahat olsun demişti.. Kullandım valla.. Decavit için duymamıştım...Decavitde de vardı sanırım
Ben adanada yaşıyorum Her sene böyle haberler çıkıyor malesef.Adanalı olan kimlerdi? Neredeyse Tüm kebapçılarda at eşek eti çıkmış
Adana’da da et yenmeyecekse artıkBen adanada yaşıyorum Her sene böyle haberler çıkıyor malesef.
Onların yerine imom kullanıyorlar. Ben araştırmıştım ikisinde de varmış. Zaten hepsinde birşey var. Çok iyi beslenme varsa kullanmaya gerek yok diyordu dr um.İlk hamileliğimde de kullandım.. Bundan 5 yıl önce doktoruma elevit ile ilgili sormuştum.. Decavit için için rahat olsun demişti.. Kullandım valla.. Decavit için duymamıştım...
Tatlı sevmem tuzlucuyum yemekten sonra pilav makarna daha nasıl yicemOhooo hemde nasıltatlı çok yiyeceksin öncelikle. Baklava pasta vs. Yemeklerden sonra makarna pilav. Geç vakitlerde tost. Birde hazır yiyecekler bana kilo aldırır mesela. Ekmek bol yiyeceksin. Bunları yapmıyorsundur kesin. Aman sağlığın yerinde olsun da.
Onların yerine imom kullanıyorlar. Ben araştırmıştım ikisinde de varmış. Zaten hepsinde birşey var. Çok iyi beslenme varsa kullanmaya gerek yok diyordu dr um.
Evet heryerde yenilmiyorr adananin Tabi. Çok temiz güvenilir ve lezzetli yapan yerleri var. Tabi ben şuan bir et obur olarak etten tiksinmis olsamda hamilelikten dolayı umuyorumki kısa sürede geçer bu tiksinme olayı.Adana’da da et yenmeyecekse artık
Ben 1 hafta içinde 1 kilo aldmBenden baska kilo alan yok mu yahu varsa yazin tek degilim diyeyim bari
Birde ASla alamıyorum diyorTatlı sevmem tuzlucuyum yemekten sonra pilav makarna daha nasıl yicemyok yani aynen yapmıyorum hemende anladın o düşündüğün tiplerdenim evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?