Daha doğal vitaminlerden kullanmak daha iyi olabilir tabi. Başka da önerebilir. Bende iyi beslenemiyorum. Böyle giderse alacağım. DoğAl keçiboynuzu özü de tüketebilirsiniz. Kaşar ve muz bebeğe kilo yapar. Bize olmasında onlara olsun kilolarNe bileyim amaaann.. Mükemmel beslenme nerdeee... Sorayım bahsettiğiniz ilacı doktoruma.. Olmadı ona geçerim..
Neden olmasınBen karar aldım (inşaallah uygulayabilirim pek sanmıyorum ama neyse) doğumdan sonra 4-5ay sonra başlıcam kg vermeye heralde doğuma kadar 70olurum inşaallah fazlası olmaz diye ümit ediyorum. Hedefim 55 bana bile komik geliyor ama denicem
İnşallah canm geçmişti aslında geri geldi anlamadım ne oluyoryaa inşallah geçer bulantıların kuzum tez vakitte
2 kılo aldım bende çok yediğim haldeBenden baska kilo alan yok mu yahu varsa yazin tek degilim diyeyim bari
Ya işte bendeki sıkıntı eşim hergün çılgınlar gibi spor yapar masaallah.kosuya falan gider. Ama bende onun tam aksine çılgınlar gibi yatak gördüğüm yerde ve vakit bulduğum an yatmayı tercih ederimNeden olmasınben doğumdan sonra direk ekmek makarnayı kesmiştim. Şu anki hedefim de hemen spora başlamak
Benim de bitmişti iki gündür ölüyorum bulantıdan kusmaktanİnşallah canm geçmişti aslında geri geldi anlamadım ne oluyor
Hep tersi olur zaten. Bende spor yapıyorum. Eşim heryerde yatabilecek potansiyelde. Azıcık Şnav çektirdim ona çok yorulduYa işte bendeki sıkıntı eşim hergün çılgınlar gibi spor yapar masaallah.kosuya falan gider. Ama bende onun tam aksine çılgınlar gibi yatak gördüğüm yerde ve vakit bulduğum an yatmayı tercih ederimhatta hamilelikten önce adam bana bir zayiflayamadin aylarca dilimde tüy kalmadı sana zayıfla demekten dedi. Şimdi hamilesin nasılda zayıflatti seni bu eşşek sıpası diyor
Şu an spor yapıyor musun? Yapanlar varsa ne yapıyorlar kızlar? Ben çok istiyorum ama 3 ayım dolmadı, belki de doktor hiç izin vermeyecek erken doğum riskim daha fazla olduğu içinNeden olmasınben doğumdan sonra direk ekmek makarnayı kesmiştim. Şu anki hedefim de hemen spora başlamak
Yok canım. Çok halsizlik vardı bende ve bulantı yeni yeni bitiyor sanki. Yoksa yapardım. Ben başlayacağım yakında. Hamile yogası yapabilirsin. Youtube dan araştır istersen.Şu an spor yapıyor musun? Yapanlar varsa ne yapıyorlar kızlar? Ben çok istiyorum ama 3 ayım dolmadı, belki de doktor hiç izin vermeyecek erken doğum riskim daha fazla olduğu için
Ona bir bakayım. İlk gebelik olunca ne zormuş, öğrenecek araştırılacak çok şey var.Yok canım. Çok halsizlik vardı bende ve bulantı yeni yeni bitiyor sanki. Yoksa yapardım. Ben başlayacağım yakında. Hamile yogası yapabilirsin. Youtube dan araştır istersen.
Aynen öyle. İkinci de öğrendiklerini uyguluyorsun direkOna bir bakayım. İlk gebelik olunca ne zormuş, öğrenecek araştırılacak çok şey var.
Yediğin yiyeceklerden olabilir mi acaba canım? İki gündür acılı bir şeyler yemiştim bende de oldu yanma hafif.Bende kabız değilim ama çok özür dileyerek söylüyorum makatim yanıyor yavarmı böyle bir durum yaşayan
Bulantilarim bitse başlayacağım inşallah. En azından düzenli yürüyüşler yaparım ama hayat enerjim kalmadı ki yaaaŞu an spor yapıyor musun? Yapanlar varsa ne yapıyorlar kızlar? Ben çok istiyorum ama 3 ayım dolmadı, belki de doktor hiç izin vermeyecek erken doğum riskim daha fazla olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?