2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne bileyim amaaann.. Mükemmel beslenme nerdeee... Sorayım bahsettiğiniz ilacı doktoruma.. Olmadı ona geçerim..
Daha doğal vitaminlerden kullanmak daha iyi olabilir tabi. Başka da önerebilir. Bende iyi beslenemiyorum. Böyle giderse alacağım. DoğAl keçiboynuzu özü de tüketebilirsiniz. Kaşar ve muz bebeğe kilo yapar. Bize olmasında onlara olsun kilolar

Ben karar aldım (inşaallah uygulayabilirim pek sanmıyorum ama neyse) doğumdan sonra 4-5ay sonra başlıcam kg vermeye heralde doğuma kadar 70olurum inşaallah fazlası olmaz diye ümit ediyorum. Hedefim 55 bana bile komik geliyor ama denicem

Neden olmasın ben doğumdan sonra direk ekmek makarnayı kesmiştim. Şu anki hedefim de hemen spora başlamak

Neden olmasın ben doğumdan sonra direk ekmek makarnayı kesmiştim. Şu anki hedefim de hemen spora başlamak
Ya işte bendeki sıkıntı eşim hergün çılgınlar gibi spor yapar masaallah.kosuya falan gider. Ama bende onun tam aksine çılgınlar gibi yatak gördüğüm yerde ve vakit bulduğum an yatmayı tercih ederim hatta hamilelikten önce adam bana bir zayiflayamadin aylarca dilimde tüy kalmadı sana zayıfla demekten dedi. Şimdi hamilesin nasılda zayıflatti seni bu eşşek sıpası diyor

Hep tersi olur zaten. Bende spor yapıyorum. Eşim heryerde yatabilecek potansiyelde. Azıcık Şnav çektirdim ona çok yoruldu kilosu yok büyük konuşmıyım ama hiç sevmem kiloyu. Göbeği çıkınca hemen uyarıyorum. Yoksa kesin şişerdi.

Bende kabız değilim ama çok özür dileyerek söylüyorum makatim yanıyor ya varmı böyle bir durum yaşayan

Şu an spor yapıyor musun? Yapanlar varsa ne yapıyorlar kızlar? Ben çok istiyorum ama 3 ayım dolmadı, belki de doktor hiç izin vermeyecek erken doğum riskim daha fazla olduğu için

Şu an spor yapıyor musun? Yapanlar varsa ne yapıyorlar kızlar? Ben çok istiyorum ama 3 ayım dolmadı, belki de doktor hiç izin vermeyecek erken doğum riskim daha fazla olduğu için
Yok canım. Çok halsizlik vardı bende ve bulantı yeni yeni bitiyor sanki. Yoksa yapardım. Ben başlayacağım yakında. Hamile yogası yapabilirsin. Youtube dan araştır istersen.

Yok canım. Çok halsizlik vardı bende ve bulantı yeni yeni bitiyor sanki. Yoksa yapardım. Ben başlayacağım yakında. Hamile yogası yapabilirsin. Youtube dan araştır istersen.
Ona bir bakayım. İlk gebelik olunca ne zormuş, öğrenecek araştırılacak çok şey var.

Bulantilarim bitse başlayacağım inşallah. En azından düzenli yürüyüşler yaparım ama hayat enerjim kalmadı ki yaaa

Benim bugün kontrolüm vardı. İkili test için kan verdim 1 hafta sonra sonuç çıkacak. Ultrason ölçümleri güzel çıktı çok şükür doktorumu değiştirdim bu sefer, aynı hastanede başka bir doktora gittim. Çok ilgiliydi ,iletişimini çok beğendim şimdilik. İnşallah böyle devam eder.
Cinsiyet için yüzde60 lik bir tahmini var ama bben 16. Haftada kesin öğrenmek istiyorum . İnsalah öğrenebilirim tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…