bugün patlıcan yedim türlünun içinde belkide o yapmıştırYediğin yiyeceklerden olabilir mi acaba canım? İki gündür acılı bir şeyler yemiştim bende de oldu yanma hafif.
Eğer bugünlük olduysa yediğin ictigindendir bence.bugün patlıcan yedim türlünun içinde belkide o yapmıştır
Benim de 2 gün bulantım yoktu geçti sanmıştım, geri geldi ama..Bulantilarim bitse başlayacağım inşallah. En azından düzenli yürüyüşler yaparım ama hayat enerjim kalmadı ki yaaa
Evet canım biter gibi yapıp sonra daha şiddetli geri dönüyor benim de . Moralini bozmamak için yazmamıştım sen bitti yazinca, belki bana özgü bir durumdur dedim. Geçecek inşallah sabretmek lazimBenim de 2 gün bulantım yoktu geçti sanmıştım, geri geldi ama..
üzülme bende 1 kilo aldım herkes vermiş bizim grupta masallah alan yokBenden baska kilo alan yok mu yahu varsa yazin tek degilim diyeyim bari
Benim doktorum da elevit verdi oncesinde haberleri gormustum decavit aldim onun yerine muadili olarak decavit var.Banada elevit verildi de ondanda domuz jelatini çıkmış diye biseyler vardı ondan çekindim haberleri çok dönmüştü bir ara kullanmadım ondan
Ben de 65ke kaldım 68imBenden baska kilo alan yok mu yahu varsa yazin tek degilim diyeyim bari
İnşallah canımTam hayalimdeki hamilelikbenimde kızım 4 kg doğdu. Eve geldiğimde 9 kg gitmişti.
Asıl kilolar 6 aydan sonra alınıyor canımBi 3 ay daha böyle giderse yaşadık
Sen de bendensin 3 er kilo ile acilisBen de 65ke kaldım 68im
Ya aslında normal yiyorum eşime bir tabak koysam kendimede aynı şeyleri koyuyorum ama bünye meselesi hep böyleydim ondanBirde ASla alamıyorum diyoralamazsın tabi. Ben iki aydır tatlı yiyemiyorum hamileyken bile göbeğim içine çöktü
Aman dikkat et acılı baharatlı şeyler yeme kendini zorlama hemoroide çevirir sancılı olur lifli gıdalar tüket bu aralarBende kabız değilim ama çok özür dileyerek söylüyorum makatim yanıyor yavarmı böyle bir durum yaşayan
Ah bende zofran içtim şöyleki ilaç olarak alınca bir etki etmiyor bana serum olarak yiyorum öyle iki gün götürüyor beni dün yedim bugunde biraz daha iyiyim tabi ara bulantıları saymassak inşallah kurtuluruz yarın 13+0 oluyorum artık bundan sonra azalır diyorlar sizede dua edicem geçsin diyeBir de bulantilar için zofran verdi. İlk önce yarım doz al azaltmazsa bulantıyı tam doz al dedi.
Aslında banada aile hekimindeki ebe demişti doktor başlatmasaada biz 20.haftadan sonra öneriyoruz kullanın diye dedi benim ilaç tutmakla pek aram yok zorlanıyorum ama kan sonuclarım suanlık iyi hala düşmedi ki iyi beslenemediğim halde eğer bulantınız yoksa önümüz kış bol bol brokoli ıspanak pırasa havuç enginar portakal tüketinBenim doktorum da elevit verdi oncesinde haberleri gormustum decavit aldim onun yerine muadili olarak decavit var.
Ben Kızımda ilk aydan başladığım için almaya canımAsıl kilolar 6 aydan sonra alınıyor canımbence birazda vücutla alakalı almaya müsaitsen alıyorsun ☺
Evet bende kullanıyorum. Henüz yeni başladım ama doktorum epey övdüVinalac verdi doktorum çok iyi geldi kalça ağrılarım geçti içinde birçok vitamin var
Amin canım çok teşekkür ederim. Ben de dua ediyorum Allah'ım tüm hamilelere kolaylıklar versin her konuda.Ya aslında normal yiyorum eşime bir tabak koysam kendimede aynı şeyleri koyuyorum ama bünye meselesi hep böyleydim ondanyalnız zayıf oldugundan mı ne göbeğim çabuk çıktı
Aman dikkat et acılı baharatlı şeyler yeme kendini zorlama hemoroide çevirir sancılı olur lifli gıdalar tüket bu aralar
Ah bende zofran içtim şöyleki ilaç olarak alınca bir etki etmiyor bana serum olarak yiyorum öyle iki gün götürüyor beni dün yedim bugunde biraz daha iyiyim tabi ara bulantıları saymassak inşallah kurtuluruz yarın 13+0 oluyorum artık bundan sonra azalır diyorlar sizede dua edicem geçsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?