2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim de 2 gün bulantım yoktu geçti sanmıştım, geri geldi ama..
Evet canım biter gibi yapıp sonra daha şiddetli geri dönüyor benim de . Moralini bozmamak için yazmamıştım sen bitti yazinca, belki bana özgü bir durumdur dedim. Geçecek inşallah sabretmek lazim

Hayırlı akşamlar güzel anneler
Uzuuun zaman olmuş giremedim. Nasilsinuz? Kimler ne alemde? Mesaj da çok okuyamadim. Son 7 sayfani okudum. Bildiğim tek o ki, Nisann19 kilo almis başka kimde ne haller oluyor? Cinsiyet ögrenenler varmi? Beni sorarsaniz 17 si randevum. O zaman tahmin verseler bilecez

Kızlar selam hepinize. Birkaç gündür bulantım yoktu iyiydim. Dün akşam geri geldi. Bugün çok fenayım yine ya.. Başım ayrı ağrıyor. İnşallah biter şu bulantılar bir an önce. Kilo verip duruyorum. 51 ile başladım 48i gördüm. Yarın da ikili test var şans dileyin bana

Kızlar cuma gelse de cinsiyet öğrensem ya fark edeceğinden değil ama insan merak ediyor valla var mı bu hafta cinsiyet öğrenecek olan

Birde ASla alamıyorum diyor alamazsın tabi. Ben iki aydır tatlı yiyemiyorum hamileyken bile göbeğim içine çöktü
Ya aslında normal yiyorum eşime bir tabak koysam kendimede aynı şeyleri koyuyorum ama bünye meselesi hep böyleydim ondan yalnız zayıf oldugundan mı ne göbeğim çabuk çıktı
Bende kabız değilim ama çok özür dileyerek söylüyorum makatim yanıyor ya varmı böyle bir durum yaşayan
Aman dikkat et acılı baharatlı şeyler yeme kendini zorlama hemoroide çevirir sancılı olur lifli gıdalar tüket bu aralar
Bir de bulantilar için zofran verdi. İlk önce yarım doz al azaltmazsa bulantıyı tam doz al dedi.
Ah bende zofran içtim şöyleki ilaç olarak alınca bir etki etmiyor bana serum olarak yiyorum öyle iki gün götürüyor beni dün yedim bugunde biraz daha iyiyim tabi ara bulantıları saymassak inşallah kurtuluruz yarın 13+0 oluyorum artık bundan sonra azalır diyorlar sizede dua edicem geçsin diye

Benim doktorum da elevit verdi oncesinde haberleri gormustum decavit aldim onun yerine muadili olarak decavit var.
Aslında banada aile hekimindeki ebe demişti doktor başlatmasaada biz 20.haftadan sonra öneriyoruz kullanın diye dedi benim ilaç tutmakla pek aram yok zorlanıyorum ama kan sonuclarım suanlık iyi hala düşmedi ki iyi beslenemediğim halde eğer bulantınız yoksa önümüz kış bol bol brokoli ıspanak pırasa havuç enginar portakal tüketin

Asıl kilolar 6 aydan sonra alınıyor canım bence birazda vücutla alakalı almaya müsaitsen alıyorsun ☺
Ben Kızımda ilk aydan başladığım için almaya canım 17 kg almıştım. Şimdi 12 alsam iyi yine Kızımda şimdiye 5-6 kg almıştım

Amin canım çok teşekkür ederim. Ben de dua ediyorum Allah'ım tüm hamilelere kolaylıklar versin her konuda.
Doktorum da artık azalmaya geçti bitecek diye moral verdi sağ olsun. İnşallah çabuk biter de artık hamileliğin keyifli aylarına geçiş yaparız biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…