2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahh inşallah tek dileğim sen suan 11.haftadasın en şiddetli hali bundan sonra azalacak en azından arası açılacak günlerin bu da sana nefes aldıracak böyle böyle geçecek bitirip atlatıcaz inşallah

Banada elevit verildi de ondanda domuz jelatini çıkmış diye biseyler vardı ondan çekindim haberleri çok dönmüştü bir ara kullanmadım ondan

Ben hiç duymadım birde ben alamadım doktor verdi biz kendimiz ilaç seçiyormuyuz ilk defa duydum . Doktor verdi içiyorum sanmıyorum ama duymadım .

Ben Kızımda ilk aydan başladığım için almaya canım 17 kg almıştım. Şimdi 12 alsam iyi yine Kızımda şimdiye 5-6 kg almıştım
Demekki erkek bebişler geliyor canımyarın kontrolüm var bakalım yüzde 70 erkek demişti doktorum değişebilirmi merak ediyorum doğrusu

Ben hiç duymadım birde ben alamadım doktor verdi biz kendimiz ilaç seçiyormuyuz ilk defa duydum . Doktor verdi içiyorum sanmıyorum ama duymadım .
Doktor söyledi banada kafama göre ilaç alamam ki canım bende sadece elevit önceden okumuştum biliyorum bu nedenle suan kullanmıyorum. Baska bir doktordan öneri alıcam

Merhabalar. Cinsiyeti çoğu arkadaşımız öğrendi. Ben ve birkaç kişi kaldık sanırım kimiside netleştirmeyi bekliyor. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

Maden suyu içmenin bir zararı yok değil mi kızlar?

Yok. Ben günde 1 tane içiyorum yemeklerden sonra. Benim kuzenimde günde 2 tane içerdi. Aşırı mide yanması yaşardı sodasız yapamazdı. Şükür hiçbir sıkıntısı yok.

Kızlar merhaba 13 +6 dayım,adet düzensizliği var ezelden beri geç döllenme olmuş olabilir belki,bebek 6.68 cm çıktı haftasına göre geri çok moralim bozuldu,yemek de yiyemiyorum acaba etkisi var mı
Gec döllenmedir belki çok büyük sıkıntısı olsa doktor söyler zaten

Decaviti saglık ocakları ücretsiz dagıtıyor değilmi o ilaç
Sağlık ocaklarının ücretsiz dağıtıp dağıtmadığı konusunda hiçbir fikrim yok gerçekten.. Benim doktorum bunu yazdı ben dr kullanıyorum.. İlk hamileliğimdeki doktorum farklıydı. O da decavit yazmıştı.. Yani anlayacağınız sağlık ocağından hiç ücretsiz ilaç almaıdm ben.. Böyle bir uygulama olduğunu da hiç bilmiyordum..:)

Pardon o devit miş. Banada saglık ocagında verdiler d vitamini olarak ama eve doktoruna danış bazen farklı veriliyor demişti ben doktoruma danışmıştım hatırladım suan. KusurA bakmayın devit miş o

Canım, ben de ilk gebeligimden beri Decavit'ciyim. Çok sevdiğim ve güvendiğim doktorum vermişti diye hep onu içtim. Yanımda hep vardır. Buraya da getirmistim, bir süre içmedim. Klinik başka bir vitamin verdi,doktor da geçen randevuda demir değerim için düşük filan dedi, içeriğine baktım demir oranı benim Decavit'ten düşük, dedim bu ne biçim vitamin demiri az bizim decaviti övmek gibi olmasın, çok iyi... Şimdi kliniğinkinin bitmesini bekliyorum, ona başlayacağım.

Ben de ilk dogumda 8 kilo almistim. Kizim 2.900 dogdu ama kilolarin hepsi gitti dogumla. Ilk iki ay emzirirken de inanilmaz kilo verdim. vucut bir sure sonra sut uretimine alisiyorve kilo vermede yavasliyor. sonraki 1 senede 10 kilo civari aldim emzirme kilosu. Tabi stresin uykusuzlugun falanda cok etkisi var.

Cok sevindim esinizle is bolumu yapmaniza. Ben daha once de hep yazmaya calistim. Beylere soylemek gerekiyor hep. bir de dediginiz gibi herseyi ustlendikce nasil olsa yapabiliyorlar diye dusunmeye basliyorlar. Ben sahsen bazi yapabilecek oldugumuz seyleri bile yapmama taraftariyim sirf alismasinlar diye. Mesela esim utusunu kendi yapar. Ben canim isterse yaparim. Yapincada esime sana surprizim var derim. O da her yaptigim da niye zahmet ettin diye tesekkur eder. ben surekli yapiyor olsam hic tesekkur edecegini sanmam. Ayni cocuklar gibi. Hani bazen yapabilecekleri seyleri bile anne babadan isterler ya. cocuklari da ayni sekilde alistirmamak lazim aslinda.

Son düzenleme:
Balik konusunda benim bilgim deniz baligi olmasi yonunde. cupra levrek alirkende buna dikkat etmek lazim. Cunku cogunlukla ciftlik urunu oluyorlar. Zarari yok ama faysasi da yok diye biliyorum. Yenmesi hep tavsiye edilen Norvec somonudur. Ama gectigimiz Temmuz ayinda bi haber vardi. Norvecte Rus nukleer denizaltinda cikan yangindan dolayi 4 yil yemeyin diyorlardi. Ondan benim tercihim Alaska Somonu. Turkiyedeyken karadeniz somonu gormustum ama nasil bilmiyorum. tonbaligi hamile degilken de tavsiye edilen birsey degil ama haftada bir yenilebilir diye biliyorum 170 gr mi gecmemek kaydiyla. Burda karides midye istiridye falan da omega acisindan zengin oldugu icin tuketilebilir diyor doktorlar. Hazir kis geliyor bol bol hamsi yiyin bence. Hatta benim yerime de yiyin. Onun disinda mezgit, kalkan aklima gelenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…