Ben de doktoruma sormuştum. Günde 2tane kadar içebilirsin demişti.Maden suyu içmenin bir zararı yok değil mi kızlar?
Ahh inşallah tek dileğim sen suan 11.haftadasın en şiddetli hali bundan sonra azalacak en azından arası açılacak günlerin bu da sana nefes aldıracak böyle böyle geçecek bitirip atlatıcaz inşallahAmin canım çok teşekkür ederim. Ben de dua ediyorum Allah'ım tüm hamilelere kolaylıklar versin her konuda.
Doktorum da artık azalmaya geçti bitecek diye moral verdi sağ olsun. İnşallah çabuk biter de artık hamileliğin keyifli aylarına geçiş yaparız biz de
Banada elevit verildi de ondanda domuz jelatini çıkmış diye biseyler vardı ondan çekindim haberleri çok dönmüştü bir ara kullanmadım ondan
Demekki erkek bebişler geliyor canımBen Kızımda ilk aydan başladığım için almaya canım17 kg almıştım. Şimdi 12 alsam iyi yine Kızımda şimdiye 5-6 kg almıştım
Senin ilki de erkek mi peki? Kilo az almışsın ya onda da.. Hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.Demekki erkek bebişler geliyor canımyarın kontrolüm var bakalım yüzde 70 erkek demişti doktorum değişebilirmi merak ediyorum doğrusu
Doktor söyledi banada kafama göre ilaç alamam ki canım bende sadece elevit önceden okumuştum biliyorum bu nedenle suan kullanmıyorum. Baska bir doktordan öneri alıcamBen hiç duymadım birde ben alamadım doktor verdi biz kendimiz ilaç seçiyormuyuz ilk defa duydum . Doktor verdi içiyorum sanmıyorum ama duymadım .
Hayırlı akşamlar güzel anneler
Uzuuun zaman olmuş giremedim. Nasilsinuz? Kimler ne alemde? Mesaj da çok okuyamadim. Son 7 sayfani okudum. Bildiğim tek o ki,@Nisann19 kilo almisbaşka kimde ne haller oluyor? Cinsiyet ögrenenler varmi? Beni sorarsaniz 17 si randevum. O zaman tahmin verseler bilecez
Maden suyu içmenin bir zararı yok değil mi kızlar?
Evet canım 3 yaşında dünyalar tatlısı oğlum var MaşallahSenin ilki de erkek mi peki? Kilo az almışsın ya onda da.. Hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
İnşallah canım inşallah sağlıklaEvet canım 3 yaşında dünyalar tatlısı oğlum var Maşallah
Vinalac verdi doktorum çok iyi geldi kalça ağrılarım geçti içinde birçok vitamin var
regenesis max ve d vitami olarakta d3den kullanıyorum canımkızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz şuan
Gec döllenmedir belki çok büyük sıkıntısı olsa doktor söyler zatenKızlar merhaba 13 +6 dayım,adet düzensizliği var ezelden beri geç döllenme olmuş olabilir belki,bebek 6.68 cm çıktı haftasına göre geri çok moralim bozuldu,yemek de yiyemiyorum acaba etkisi var mı
Decaviti saglık ocakları ücretsiz dagıtıyor değilmi o ilaçİşte elevit yerine decavit var.. O vitaminler gerekli.. Doktorunuza danışın..
Sağlık ocaklarının ücretsiz dağıtıp dağıtmadığı konusunda hiçbir fikrim yok gerçekten.. Benim doktorum bunu yazdı ben dr kullanıyorum.. İlk hamileliğimdeki doktorum farklıydı. O da decavit yazmıştı.. Yani anlayacağınız sağlık ocağından hiç ücretsiz ilaç almaıdm ben.. Böyle bir uygulama olduğunu da hiç bilmiyordum..:)Decaviti saglık ocakları ücretsiz dagıtıyor değilmi o ilaç
Pardon o devit miş. Banada saglık ocagında verdiler d vitamini olarak ama eve doktoruna danış bazen farklı veriliyor demişti ben doktoruma danışmıştım hatırladım suan. KusurA bakmayın devit miş oSağlık ocaklarının ücretsiz dağıtıp dağıtmadığı konusunda hiçbir fikrim yok gerçekten.. Benim doktorum bunu yazdı ben dr kullanıyorum.. İlk hamileliğimdeki doktorum farklıydı. O da decavit yazmıştı.. Yani anlayacağınız sağlık ocağından hiç ücretsiz ilaç almaıdm ben.. Böyle bir uygulama olduğunu da hiç bilmiyordum..:)
Canım, ben de ilk gebeligimden beri Decavit'ciyim. Çok sevdiğim ve güvendiğim doktorum vermişti diye hep onu içtim. Yanımda hep vardır. Buraya da getirmistim, bir süre içmedim. Klinik başka bir vitamin verdi,doktor da geçen randevuda demir değerim için düşük filan dedi, içeriğine baktım demir oranı benim Decavit'ten düşük, dedim bu ne biçim vitamin demiri azSağlık ocaklarının ücretsiz dağıtıp dağıtmadığı konusunda hiçbir fikrim yok gerçekten.. Benim doktorum bunu yazdı ben dr kullanıyorum.. İlk hamileliğimdeki doktorum farklıydı. O da decavit yazmıştı.. Yani anlayacağınız sağlık ocağından hiç ücretsiz ilaç almaıdm ben.. Böyle bir uygulama olduğunu da hiç bilmiyordum..:)
Herkese günaydınBenim bugün ikili testin ikinci kan tahlili günü.
İlki ve idrar tahlili sonuçları için klinik olumsuz bir durum olursa sizi arayıp bilgilendiririz dediği ve aramadığı için "no news, good news" dür herhalde deyip rahatlamaya çalışıyorum.
Haber bekleyen herkese güzel haberler dilerim.
Ayrıca puset kreş işini dahil herşeyi konuştuğum için artık arabayla bırakıyoruz yavrumuMutfak gece eşim tarafından toplanıyor vs. (koca kişisiydi, eşim oldu)
Kendi kendime düşünüp buldum ki, herşeyi kendim üstlenmeyi ben tercih etmişim. Yani konuşunca çözülecek sorunlar olduğu için de şükrettim çok...
Bu arada halen hamile kaldığım kilodayım. 8.8km yürüyüşe borçlu olduğumu da düşünüyorum. Yine aşırı olmamakla beraber egzersizi bırakmayacağım. Kilo alıp deforme kalmak istemiyorum bu yaştan sonra...
Karnım çok az çıktı. İlkinde hiç çatlamamıştım nadiren lanolin sürmeme rağmen, bunda da öyle olmayı umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?