- 29 Ağustos 2019
- 362
- 837
- 18
Tabi tam pismis olmak kosuluyla. Onu belirtmeme gerek yok diye dusundum ama icin rahat etmedi yine deBurda karides midye istiridye falan da omega acisindan zengin oldugu icin tuketilebilir diyor doktorlar.
Faydası var canımMaden suyu içmenin bir zararı yok değil mi kızlar?
ahaha aynen kuzum bende elimden geleni yaptım son ana kadar vicdanım rahatBazı kişilerde hassaslık oluyor ama hep ağda yaptırıyosan tüylerin incedir yani seni çok zorlamaz ben 2-3 hafta önce aldırdım hatta hassas olurum dedim ama hiç canım yanmadı valla bundan sonrada düzenli gitmeye devam edicem rahatlık yani bi denersiniz bi köşesinde hassasiyet varsa devam etmesin zaten o zaman mecbur permatik kullanırsın gerçi ağdalı vucudada çok kaşındırır gebelikte zor olur inşallah canın yanmaz
Yaa demeyin demekki yapı meselesi ben henüz kullanmaya başlamadım ama çok kuru bi cildim var çatlamaya müsait gibi geliyor bi de baya beyaz tenliyim ondan dolayı çatlarım gibi hissediyorum neyse en azından elimden geleni yaptım derim
aynen kuzum decavitte yokmuş ama jelatinBanada elevit verildi de ondanda domuz jelatini çıkmış diye biseyler vardı ondan çekindim haberleri çok dönmüştü bir ara kullanmadım ondan
saol kuzum kan ilaçları kabız yapıyo şişiriyo ondan çok istemiyorum geçen hamileliğimde ferro senol kullanıyodum aşırı kabızlık yaptı bıraktım senin dediklerine bakıcam hemen :)C ceycey4444 bana da doktorum vinalac ve magnorm verdi . Kabızlık konusunda rahatladım diyebilirim .
Bunların yanına kan ilacı eklemedi daha kötü yapar diye zaten .saol kuzum kan ilaçları kabız yapıyo şişiriyo ondan çok istemiyorum geçen hamileliğimde ferro senol kullanıyodum aşırı kabızlık yaptı bıraktım senin dediklerine bakıcam hemen :)
Hadi bakalım,güzel haberlerle gel inşallahbugün büyük gün görüş günü ve cinsiyet öğrenme günü. İki erkekten sonra Sağlıklı hayırlı bir kız evlat için totem mi yapsak diyorum
İnşaallah canım.Hadi bakalım,güzel haberlerle gel inşallah
bugün büyük gün görüş günü ve cinsiyet öğrenme günü. İki erkekten sonra Sağlıklı hayırlı bir kız evlat için totem mi yapsak diyorum
İnşaallah canm Rabbim herkesin gönlündekini versin hayırlıysa inşaallahHadi inşallah sağlıkla sıhhatle inşallah darısı benim başıma inşallah
Gebeliğin son 3 ayında olması gerekiyor diye biliyorum ilk gebeligimde 20li haftalarda başladığı için doktorum bunu normal görmedi ve sırf bu sebepten progestan gunde 2 magnezyum kullandım ve uzun sure ayakta durmak yasaklanmıstı simdiki gebeligimde henüz daha öyle birsey olmadı ama magnezyumu progestani suanda kullaniyorum basķa sebepten dolayı belki oyuzden olmuyordur bilmiyorum sen gittigınde bunu doktorunla paylasmalisinKizlar bu arada ben de braxton hicks kasilmalari basladi. Ilk hamileligimde 30 lardan sonraydi diye hatirliyorum. Daha cok erken ama olabiliyormus arastirdigim kadariyla. Biraz kendimi de fazla zorluyorum herhalde onun da etkisi olabilir. Acaba sonraki hamileliklerde daha mi erken yasaniyor. Tecrubesi olan?
Günaydın ❤Herkese günaydınnnnn
Hadi hayırlısı Allah kalbinden geçeni sana nasip etsinbugün büyük gün görüş günü ve cinsiyet öğrenme günü. İki erkekten sonra Sağlıklı hayırlı bir kız evlat için totem mi yapsak diyorum
Canım, ben de ilk gebeligimden beri Decavit'ciyim. Çok sevdiğim ve güvendiğim doktorum vermişti diye hep onu içtim. Yanımda hep vardır. Buraya da getirmistim, bir süre içmedim. Klinik başka bir vitamin verdi,doktor da geçen randevuda demir değerim için düşük filan dedi, içeriğine baktım demir oranı benim Decavit'ten düşük, dedim bu ne biçim vitamin demiri azbizim decaviti övmek gibi olmasın, çok iyi... Şimdi kliniğinkinin bitmesini bekliyorum, ona başlayacağım.
Allah gönlünüze göre versin inş bende netleştşrmek istiyorum çok sabırsıxımbugün büyük gün görüş günü ve cinsiyet öğrenme günü. İki erkekten sonra Sağlıklı hayırlı bir kız evlat için totem mi yapsak diyorum
Neden ilaç seçemeyelim. İyi bir fikrin varsa dr a danışır yazdırırsın.Ben hiç duymadım birde ben alamadım doktor verdi biz kendimiz ilaç seçiyormuyuz ilk defa duydum . Doktor verdi içiyorum sanmıyorum ama duymadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?