2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar bu arada ben de braxton hicks kasilmalari basladi. Ilk hamileligimde 30 lardan sonraydi diye hatirliyorum. Daha cok erken ama olabiliyormus arastirdigim kadariyla. Biraz kendimi de fazla zorluyorum herhalde onun da etkisi olabilir. Acaba sonraki hamileliklerde daha mi erken yasaniyor. Tecrubesi olan?

ahaha aynen kuzum bende elimden geleni yaptım son ana kadar vicdanım rahat

C ceycey4444 bana da doktorum vinalac ve magnorm verdi . Kabızlık konusunda rahatladım diyebilirim .
saol kuzum kan ilaçları kabız yapıyo şişiriyo ondan çok istemiyorum geçen hamileliğimde ferro senol kullanıyodum aşırı kabızlık yaptı bıraktım senin dediklerine bakıcam hemen :)

Gebeliğin son 3 ayında olması gerekiyor diye biliyorum ilk gebeligimde 20li haftalarda başladığı için doktorum bunu normal görmedi ve sırf bu sebepten progestan gunde 2 magnezyum kullandım ve uzun sure ayakta durmak yasaklanmıstı simdiki gebeligimde henüz daha öyle birsey olmadı ama magnezyumu progestani suanda kullaniyorum basķa sebepten dolayı belki oyuzden olmuyordur bilmiyorum sen gittigınde bunu doktorunla paylasmalisin

Ya ben bir de şuna inanıyorum... Adam ya da kadın yıllarını vermiş, tıp doktoru olmuş.. Dirsek çürütmüş.. Değil mi? Bazılarımız diyor ya.. Bebeğe zarar verir diye içmek istemiyorum...Doktor bebeğe zarar vereceğini bilmeyecek mi? Öyle değil mi? Yani böyle bir riski doktor alır mı göze? Bence doktorumuza güvenmeliyiz.. Decavitin size daha iyi gelidğini düşünüyorsanız doktorunuza danışarak başlayın.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…