bugün büyük gün görüş günü ve cinsiyet öğrenme günü. İki erkekten sonra Sağlıklı hayırlı bir kız evlat için totem mi yapsak diyorum
benim de başladı maalesef.Kizlar bu arada ben de braxton hicks kasilmalari basladi. Ilk hamileligimde 30 lardan sonraydi diye hatirliyorum. Daha cok erken ama olabiliyormus arastirdigim kadariyla. Biraz kendimi de fazla zorluyorum herhalde onun da etkisi olabilir. Acaba sonraki hamileliklerde daha mi erken yasaniyor. Tecrubesi olan?
haydi bakalım iyi haberlerle gelin insallah.❤❤bugün büyük gün görüş günü ve cinsiyet öğrenme günü. İki erkekten sonra Sağlıklı hayırlı bir kız evlat için totem mi yapsak diyorum
Imom omega 3 ve sidefer demir ilaci kullanıyorum ama demir ilaci çok kötü yaptı beni mide bağırsak problemi bir de pahalı meret 20 şase 80 TL iyi gelse gözüm görmeyecek ama icmek istemiyorum bi de pembe kucuk var adini hatırlamıyorum o da çok kötü yaptı size iyi gelen varsa yazarsaniz sevinirim ya da kullanmasam ne olur doktora gitmeme 20 gün varkızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz şuan
Hayır olsun kuzum, bir an önce öğrensen de rahatlasan dediğin gibi. Benimki de kesin değil ya 10 gün var tekrar gitmeme. Kesinleşsede alışverişi ona göre yapsam. Mesela şu an aydınlatma bakıyorum,muhtemelen kız dediği için ona göre şeylere gidiyor elim.Herkese günaydın.
Yine rüya gördüm ben ama bu sefer çok açık çok net. Rüyamda bebişim doğmuştu kucağıma veriyorlar emziriyorum falan. Sonra diyorum ki bir altın3 açay3m da kız mı erkek mi bakayım.Veeee erkek olduğunu görüyorum. Çok değişik bir rüyaydı. Artık şu cinsiyeti öğrensemde bende rüyalarımda rahatlasa. ☺
Hayır olsun kuzum, bir an önce öğrensen de rahatlasan dediğin gibi. Benimki de kesin değil ya 10 gün var tekrar gitmeme. Kesinleşsede alışverişi ona göre yapsam. Mesela şu an aydınlatma bakıyorum,muhtemelen kız dediği için ona göre şeylere gidiyor elim.
akın hep ordaya kuzum ondandır. :) bende hamile kalmadan önce rüyamda kese düşürüyyorum bebeğe bakıyorum kız diyorum sonra pipisini görüyorum erkekmiş diyip yerine koyyodum sonrasında hamile olduğumu öğrendim hemde hiç beklemiyodukHerkese günaydın.
Yine rüya gördüm ben ama bu sefer çok açık çok net. Rüyamda bebişim doğmuştu kucağıma veriyorlar emziriyorum falan. Sonra diyorum ki bir altın3 açay3m da kız mı erkek mi bakayım.Veeee erkek olduğunu görüyorum. Çok değişik bir rüyaydı. Artık şu cinsiyeti öğrensemde bende rüyalarımda rahatlasa. ☺
Aynen valla sonra alışveriş telaşı başlayacak. En sevdiğim.Aynen canım ya bu kadar merakla beklenen bir şeymiymiş bu cinsiyet. Hiç aklıma gelmezdi böyle olduğu. Rüya tabirlerine baktım. Erkek çoçuğu olduğunu görenin kızı olur yazıyorNe kadar doğru bilemem tabii. Seninde az kalmış sonra gelsin güzel alışverişler, heyecanlar
akın hep ordaya kuzum ondandır. :) bende hamile kalmadan önce rüyamda kese düşürüyyorum bebeğe bakıyorum kız diyorum sonra pipisini görüyorum erkekmiş diyip yerine koyyodum sonrasında hamile olduğumu öğrendim hemde hiç beklemiyoduk
O zarar ve temizlik konusu "domuz" jelatini veya türevleri için söyleniyor. Ben, -tepki çekeceğim belki ama bu benim hayat tarzım ve görüşüm, ben herkesinkine onaylamasam bile saygı duyuyorsam, insanlar da onaylamasalar bile saygı duymalilar- kucuklugumden beri domuz eti tüketiyorum. Herkes aynı dini inanistan olmak zorunda değil. Ve inancı kimse sorgulayamaz. O nedenle ilaçta kullanılmışsa ve derman o ilactaysa bu benim için o ilacı bırakma nedeni olmaz. Decavit'in normal kullanıldığında zararı olamaz ama dediğim nedenle tercih edilmeyebilir ki sanırım asıl sağlık ocakları için dağıtılan bir vitamin varmış devlet eliyle hemdeYa ben bir de şuna inanıyorum... Adam ya da kadın yıllarını vermiş, tıp doktoru olmuş.. Dirsek çürütmüş.. Değil mi? Bazılarımız diyor ya.. Bebeğe zarar verir diye içmek istemiyorum...Doktor bebeğe zarar vereceğini bilmeyecek mi? Öyle değil mi? Yani böyle bir riski doktor alır mı göze? Bence doktorumuza güvenmeliyiz.. Decavitin size daha iyi gelidğini düşünüyorsanız doktorunuza danışarak başlayın.. :)
Boyle kendimi çok zor tutuyorum alışveriş için.Aynen canım ya bu kadar merakla beklenen bir şeymiymiş bu cinsiyet. Hiç aklıma gelmezdi böyle olduğu. Rüya tabirlerine baktım. Erkek çoçuğu olduğunu görenin kızı olur yazıyorNe kadar doğru bilemem tabii. Seninde az kalmış sonra gelsin güzel alışverişler, heyecanlar
O zarar ve temizlik konusu "domuz" jelatini veya türevleri için söyleniyor. Ben, -tepki çekeceğim belki ama bu benim hayat tarzım ve görüşüm, ben herkesinkine onaylamasam bile saygı duyuyorsam, insanlar da onaylamasalar bile saygı duymalilar- kucuklugumden beri domuz eti tüketiyorum. Herkes aynı dini inanistan olmak zorunda değil. Ve inancı kimse sorgulayamaz. O nedenle ilaçta kullanılmışsa ve derman o ilactaysa bu benim için o ilacı bırakma nedeni olmaz. Decavit'in normal kullanıldığında zararı olamaz ama dediğim nedenle tercih edilmeyebilir ki sanırım asıl sağlık ocakları için dağıtılan bir vitamin varmış devlet eliyle hemdeonda domuz jelatini varmış , diye duyduk... Allah korusun, benim bebeğim dermansız hastalık olsa, çaresi de domuz bilmemneyinden yapılma aşı veya ilaç olsa ya da kurtaran doktor inançsız olsa ben yok ben istemiyorum mu diyeceğim. Önemli konularda bu tercihler böyle olur ama basit bir vitamin değiştirilebilir tabi de düşünce tarzını sorgulamak gerek diye düşünüyorum. Eğer ilgilenirseniz bir ara dünyada yasaklanmaya çalışılan masum ağrı kesici görünümündeki ilaç temsilcilerinin Türkiye'de artık sağlık bakanligindan ne yolla izin aldilarsa nasıl satışa başladığından bahsetmek isterim, gebelikle ilgili değil. O korkunç işte, domuz jelatini o kadar masum ki. Bu bahse konu ağrı kesiciler insanı, normal insanı uyuşturucu bağımlısı haline getiriyor. Bu ilaç firmalarınin sahipleri dünyanın en zenginleri, mahkemelerde mahkum edildiler milyar dolar ceza ödediler ve halen üretime satışa devam ediyorlar. Baş ağrısı için Türk doktorlar sağlık bakanlığı zoruyla/katkısıyla/tesvikiyle vermeye başlamış Türkiye'de. Bu bilgiler Türkçe'ye çevrilmiyor bile ve spesifik bir konu olduğundan Türkiye'de de var mı bilmiyorum 2-3 uzman vardır, uzmanlar biliyor sadece. Çocukları bekleyen tehlikelerden biri de bu. Pazarı iyice oturtmuşlar zira Baş ağrısı için ağrı kesici dikkatinizi çekerim
Ya bu arada burada saat sabaha karşı 05h00 ben kalkıp çok fena pasta dilimi yedim. Mide bulantilarim yeni geçti diye bu da yapılmaz yaniİlkinde gebelik şekeri hep sinirlardaydi. Allah hepimizi korusun, sağlıkla atlatalim hamilelik surecimizi
Beyaz tenlimiydin sende esmerlere göre daha çabuk çalıyormuş beyaz tenliler sanki ilk doğum yaa belki çok çatlayabilirim aslında umursamıyorum bunu ama annemin karnına bakınca bazen ay ne kötü olmus diyorumahaha aynen kuzum bende elimden geleni yaptım son ana kadar vicdanım rahat
Yediklerinizde bir tutam kimyon katsaniz belli belirsiz hani, belki iyi gelir.Bu siskinlige ne yapabiliriz ya cok fena bir sey
evet canım beyaz tenliyim :)Beyaz tenlimiydin sende esmerlere göre daha çabuk çalıyormuş beyaz tenliler sanki ilk doğum yaa belki çok çatlayabilirim aslında umursamıyorum bunu ama annemin karnına bakınca bazen ay ne kötü olmus diyorum
Ben çok beyazim ilkinde catlamadim canım, hem de düzenli hiçbir şey surmedim, erkek ve karnım sonlara doğru baya büyüdü. Gerçi 15 gün de erken dogurdum ama büyüktü yani karnım. Anneme de hiç sormadım gerçi çatlamış mi diyeBeyaz tenlimiydin sende esmerlere göre daha çabuk çalıyormuş beyaz tenliler sanki ilk doğum yaa belki çok çatlayabilirim aslında umursamıyorum bunu ama annemin karnına bakınca bazen ay ne kötü olmus diyorum
Tamam deneyeyim cok tesekkurlerYediklerinizde bir tutam kimyon katsaniz belli belirsiz hani, belki iyi gelir.
Bende sizin gibiyim baya peynir gibi bembeyazım birde kuru bir cilde sahibim lierac kullanıcam şimdiden kullanmaya başlamalıyım hangi haftada başladınız ne güzel hiç çatlamamışsınız inşallah bizde çatlamayızBen çok beyazim ilkinde catlamadim canım, hem de düzenli hiçbir şey surmedim, erkek ve karnım sonlara doğru baya büyüdü. Gerçi 15 gün de erken dogurdum ama büyüktü yani karnım. Anneme de hiç sormadım gerçi çatlamış mi diyeUmarım bunda da catlamam, kimsede de olmaz çatlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?