Bu, erkeklerin sürekli 11 yaşında dolaşması konusuCok sevindim esinizle is bolumu yapmaniza. Ben daha once de hep yazmaya calistim. Beylere soylemek gerekiyor hep. bir de dediginiz gibi herseyi ustlendikce nasil olsa yapabiliyorlar diye dusunmeye basliyorlar. Ben sahsen bazi yapabilecek oldugumuz seyleri bile yapmama taraftariyim sirf alismasinlar diye. Mesela esim utusunu kendi yapar. Ben canim isterse yaparim. Yapincada esime sana surprizim var derim. O da her yaptigim da niye zahmet ettin diye tesekkur eder. ben surekli yapiyor olsam hic tesekkur edecegini sanmam. Ayni cocuklar gibi. Hani bazen yapabilecekleri seyleri bile anne babadan isterler ya. cocuklari da ayni sekilde alistirmamak lazim aslinda.
Bu haftalarda başlayın bence önlem ve nemlendirme amaçlı, inşallah kaymak gibi ciltle doğuma kadar gidersinizBende sizin gibiyim baya peynir gibi bembeyazım birde kuru bir cilde sahibim lierac kullanıcam şimdiden kullanmaya başlamalıyım hangi haftada başladınız ne güzel hiç çatlamamışsınız inşallah bizde çatlamayız
Neden ilaç seçemeyelim. İyi bir fikrin varsa dr a danışır yazdırırsın.
Boyle kendimi çok zor tutuyorum alışveriş için.Kız da olsa erkek de abartacagim gibi geliyor , çok minnak ve tatlı şeyler görüyorum, oğluma alışveriş yaparken
Oglumunkiler de çok minnak ve tatlı gerçiama yenidoğan için sabırsızlanıyorum Allah o günleri de kısmet etsin inşallah hepimize
Bu, erkeklerin sürekli 11 yaşında dolaşması konusuBen de öyle düşünüyorum ama gebelik, sağlık, yolculuklar deken ipin ucunu kaçırdım. Birkaç hafta düzenli yaptığım şey görevim haline geldi, gebelik ilerlemese SOS vermeyecekti bu uzun yürüyüş en azından ve bir süre daha devam eder başka şeyde patlardi. Yapamamaya baslamak uyarıcı oldu. Evet siz başından beri yaziyordunuz eslerle yapabileceğiniz işleri bile işbölümü yapin diye.
İnsan daldiriyor bazen farkında olmuyor. Çünkü hep söylerim erkekler kaç yaşında olursa olsun 11 yaşında diye
Bu haftalarda başlayın bence önlem ve nemlendirme amaçlı, inşallah kaymak gibi ciltle doğuma kadar gidersinizHepimiz inşallah. Bir de çatlama kelimesini ve o görselleri hafizamizdan silip hep pürüzsüz, nemlendirilmis, Sağlıklı cildi dusunup, oyle imgeleyelim kafamizda... Yarari olur , aksi olmaz
Gazdan dolayı mı canım? Kimyon iyi geliyor yemeklerinin üzerine serpsen biraz belki faydalı olur.Bu siskinlige ne yapabiliriz ya cok fena bir sey
Aksine çok yaşlandı ellerim kuruduSaçları matlasan canlılığını yitiren ve kuruyan varmi
Evettt aksamlari geceleri cok sisiyorum bugun sabah uyaninca da ayniydimGazdan dolayı mı canım? Kimyon iyi geliyor yemeklerinin üzerine serpsen biraz belki faydalı olur.
Normaldede banyo sonrası vucut losyonu sürüp cildini nemlendirirdim suanda losyon kullanıyorum artık çatlak kremi ne geçiş yapayım o vakitBu, erkeklerin sürekli 11 yaşında dolaşması konusuBen de öyle düşünüyorum ama gebelik, sağlık, yolculuklar deken ipin ucunu kaçırdım. Birkaç hafta düzenli yaptığım şey görevim haline geldi, gebelik ilerlemese SOS vermeyecekti bu uzun yürüyüş en azından ve bir süre daha devam eder başka şeyde patlardi. Yapamamaya baslamak uyarıcı oldu. Evet siz başından beri yaziyordunuz eslerle yapabileceğiniz işleri bile işbölümü yapin diye.
İnsan daldiriyor bazen farkında olmuyor. Çünkü hep söylerim erkekler kaç yaşında olursa olsun 11 yaşında diye
Bu haftalarda başlayın bence önlem ve nemlendirme amaçlı, inşallah kaymak gibi ciltle doğuma kadar gidersinizHepimiz inşallah. Bir de çatlama kelimesini ve o görselleri hafizamizdan silip hep pürüzsüz, nemlendirilmis, Sağlıklı cildi dusunup, oyle imgeleyelim kafamizda... Yarari olur , aksi olmaz
Bu gaz konusu benide çok rahatsız ediyor atom bombası gibiyim resmen sabah kalktığımda gaz sancısı çekiyorum bu aylarda normalmiş bir de düzenli tuvalete gidememekde gaz oluşumuna sebep oluyor yediğimiz herşeyde ekstrası ben belli bir çözüm bulamadım dikkat ediyorum gaz yapacak yiyecekler yememeye özen gösteriyorum siz yapabiliyorsanız bol bol su içinEvettt aksamlari geceleri cok sisiyorum bugun sabah uyaninca da ayniydimdeneyecegim insallah
Dr a çok güveniyorsam çok sorgulamıyorum ancak yine de araştırıyorum. İçeriği en temiz ve en doğal ürünleri tercih ediyorum bende her dr böyle vermiyor. Bilgisi eksik dr da çok var ya da önemsemeyen.Doktor verince genelde alınıyor diye ben içinde öle bişey olduğunu şimdi duydum o yüzden .
Kızım 15 aylık canm. Ben de kesmeyi istyorum yavaştan ama o kadar düşkün ki nası yapcam blmyrum. Aslında denemedm de. Belki kolay olur ama sanmyorm.
Herşeyin farkında olmasada bazı şeyleri biliyor hissediyor. Benimki gece babaannesine kalmamıştı.babasi ve oğlum ayrıca anne hastanede başımdaydi.gece hepimiz hastane odasında yattık. Maa AİLE
Böylesine susulur mu? Sen sustuğun için devam ediyor olmalı. Allah akıl fikir versin ona.. Eşinize saygı diyorsunuz ama sizin ve bebeğinizin saygısı ne olacak bir anne böyle üzülür mü?kizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.
bunu sırf beni uzmek icin yapti.bende Allah a siginirim dedim diye bi de dalga gecti.Allah a siginsan nolcak ozurlu cocuga sen bakican dedi.
yeminle ben boyle kotusunu hayatimda gormedim.ona hic bir kötü sözum davranişim olmadi.esime saygımdan sustum.ama o hep benle ugraşti.Allah a siginirim..ona inat Allah a siginirim..
Sen hiç canını sıkma canımkizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.
bunu sırf beni uzmek icin yapti.bende Allah a siginirim dedim diye bi de dalga gecti.Allah a siginsan nolcak ozurlu cocuga sen bakican dedi.
yeminle ben boyle kotusunu hayatimda gormedim.ona hic bir kötü sözum davranişim olmadi.esime saygımdan sustum.ama o hep benle ugraşti.Allah a siginirim..ona inat Allah a siginirim..
Gerçekten bi gidiyor sonra dönüşü çok ağır oluyor :)Benim de bitmişti iki gündür ölüyorum bulantıdan kusmaktan
Bi yerde okumuştm hurafeydi ama söylm yine de :)Saçları matlasan canlılığını yitiren ve kuruyan varmi
Allah ıslah etsin bu tür insanları evine sokma bence . O ki bebek istemese de nokta kadr ihtimalle Allah ona çocuk verir senin bu ahın onda tutar. Nasl korkmadan seni bu şeklde cümlelerle üzüyor. Tabiki sağlıklı olsun diye dua ediyoruz ama Allah ın yarattığı şeye henüz doğmadan bu şekilde tahminlerde bulunması çok saçma. Kötü yorumda bulunan herkese cevabını esirgeme canm. Senn içine vesvese sokmasına izin verme. Çok sağlıklı bir bebek doğuracaksın eltin de hasetinden çatlayacak Allah ın izniylekizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.
Cildi sivilcelenen, rengi solan kendini çirkin hisseden var mıSaçları matlasan canlılığını yitiren ve kuruyan varmi
kurumadı ama o kadar dökülüyor azıcık kaldıSaçları matlasan canlılığını yitiren ve kuruyan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?