2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu, erkeklerin sürekli 11 yaşında dolaşması konusu Ben de öyle düşünüyorum ama gebelik, sağlık, yolculuklar deken ipin ucunu kaçırdım. Birkaç hafta düzenli yaptığım şey görevim haline geldi, gebelik ilerlemese SOS vermeyecekti bu uzun yürüyüş en azından ve bir süre daha devam eder başka şeyde patlardi. Yapamamaya baslamak uyarıcı oldu. Evet siz başından beri yaziyordunuz eslerle yapabileceğiniz işleri bile işbölümü yapin diye.
İnsan daldiriyor bazen farkında olmuyor. Çünkü hep söylerim erkekler kaç yaşında olursa olsun 11 yaşında diye Bu haftalarda başlayın bence önlem ve nemlendirme amaçlı, inşallah kaymak gibi ciltle doğuma kadar gidersiniz Hepimiz inşallah. Bir de çatlama kelimesini ve o görselleri hafizamizdan silip hep pürüzsüz, nemlendirilmis, Sağlıklı cildi dusunup, oyle imgeleyelim kafamizda... Yarari olur , aksi olmaz

İnşallah canım. Herkeste aynı sabırsızlık var. Bende abartmaktan korkuyorum aslında. Bakalım kendimizi nasıl frenleyeceğiz.

Eminim eşinle çok güzel bir konuşma yapmışsındır. Çünkü hitabetin çok kuvvetli. Onun başka şansı kalmamıştır kabul etmekten. Tabii bu işin şakası ama anlayışlı olmas kendini düzeltebilmesi çok hoş. Bende çoğu zaman söyleyerek yaptırıyorum. Bizimkinin annesi sağ olsun eşimden bir şey isteyince ben aman oğlum otursun ben getirirm diyor. Geçen dedim ki sehbaları içerden getir canım ağır oldukları için aman oğlum otursun ben getirirm diyor. Sanki oğlunun eline yapışacak. Geçen evi temizlettim ilk defa bizimkine. Sonra kayınvalideme gittik. Napıyorsunuz dediler. Ee napalım evi temizledik beraber dedim. Hiç cevap bile vermedi oğluna hiç kıyamıyor öyle alıştırıp yetiştirmiş. Şimdi acısını ben çekiyorum. Ama yavaş yavaş düzeltiyorum eşimi bu konularda.

Normaldede banyo sonrası vucut losyonu sürüp cildini nemlendirirdim suanda losyon kullanıyorum artık çatlak kremi ne geçiş yapayım o vakit yinede vucudumda gerekli özeni göstermek istiyorum evet bebegimizden bir iz ama yinede çatlamasa daha iyi olur dimi böyle düşünüyorum bende

Evettt aksamlari geceleri cok sisiyorum bugun sabah uyaninca da ayniydim deneyecegim insallah
Bu gaz konusu benide çok rahatsız ediyor atom bombası gibiyim resmen sabah kalktığımda gaz sancısı çekiyorum bu aylarda normalmiş bir de düzenli tuvalete gidememekde gaz oluşumuna sebep oluyor yediğimiz herşeyde ekstrası ben belli bir çözüm bulamadım dikkat ediyorum gaz yapacak yiyecekler yememeye özen gösteriyorum siz yapabiliyorsanız bol bol su için

Doktor verince genelde alınıyor diye ben içinde öle bişey olduğunu şimdi duydum o yüzden .
Dr a çok güveniyorsam çok sorgulamıyorum ancak yine de araştırıyorum. İçeriği en temiz ve en doğal ürünleri tercih ediyorum bende her dr böyle vermiyor. Bilgisi eksik dr da çok var ya da önemsemeyen.

kizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.

bunu sırf beni uzmek icin yapti.bende Allah a siginirim dedim diye bi de dalga gecti.Allah a siginsan nolcak ozurlu cocuga sen bakican dedi.

yeminle ben boyle kotusunu hayatimda gormedim.ona hic bir kötü sözum davranişim olmadi.esime saygımdan sustum.ama o hep benle ugraşti.Allah a siginirim..ona inat Allah a siginirim..

Kızım 15 aylık canm. Ben de kesmeyi istyorum yavaştan ama o kadar düşkün ki nası yapcam blmyrum. Aslında denemedm de. Belki kolay olur ama sanmyorm.

Doktoruna danisarak birakmaya calis.karnindakini de dusun.15 aylik yavrun bence almistir alacagi vitamini.simdi sira karnindakinin.

Herşeyin farkında olmasada bazı şeyleri biliyor hissediyor. Benimki gece babaannesine kalmamıştı.babasi ve oğlum ayrıca anne hastanede başımdaydi.gece hepimiz hastane odasında yattık. Maa AİLE

ay ne guzel yaa
bakalim biz nolacagiz?

Böylesine susulur mu? Sen sustuğun için devam ediyor olmalı. Allah akıl fikir versin ona.. Eşinize saygı diyorsunuz ama sizin ve bebeğinizin saygısı ne olacak bir anne böyle üzülür mü?

Sen hiç canını sıkma canım
Allah uzak etsin öyle insandan
Allaha havale etmek en güzel hareket
Kime neyin nasip olacağını bir Rabbim bilir o desin otursun fesatlığıyla kalır

Benim de bitmişti iki gündür ölüyorum bulantıdan kusmaktan
Gerçekten bi gidiyor sonra dönüşü çok ağır oluyor :)
Saçları matlasan canlılığını yitiren ve kuruyan varmi
Bi yerde okumuştm hurafeydi ama söylm yine de :)
Kız bebeklere hamile annelerin saçlar matlaşırmış kururmuş
Bugün doktora gidicektin gittn mi canm ?
Allah ıslah etsin bu tür insanları evine sokma bence . O ki bebek istemese de nokta kadr ihtimalle Allah ona çocuk verir senin bu ahın onda tutar. Nasl korkmadan seni bu şeklde cümlelerle üzüyor. Tabiki sağlıklı olsun diye dua ediyoruz ama Allah ın yarattığı şeye henüz doğmadan bu şekilde tahminlerde bulunması çok saçma. Kötü yorumda bulunan herkese cevabını esirgeme canm. Senn içine vesvese sokmasına izin verme. Çok sağlıklı bir bebek doğuracaksın eltin de hasetinden çatlayacak Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…