2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Su icmeyi azalttim ya dikkat edeyim artik tesekkur ederim

Senden buyuk mu eltin

Ne kadar değişik bir insan siz bu kişiyle aranızs mesafe koyup ilgilenmeyin derim Allah büyük bu sözleri inançlı ve iyi kalpli kimse söyleyemez tek cocuk tercihi kendisine ait bu sizedr karısacagı anlamına gelmez. Allah onu ıslah etsin

ne kadar boş konuşmuş. Allah hepimizin cocuklarini esirgesin ilklerin sürekli sağlıklı olacağına dair bir senet mi verilmiş? hatta hepimiz engelli olabiliriz. sağlıklı doğduk sağlıklı yaşayıp öleceğiz diye bir garantimiz yok. tabi ki Allah'a sığınacağız.

sen içini ferah tut. Rabbim sana da eşine de çocuklarına da sağlık versin inşallah. Allah akıl fikir versin eltine de.

Ben de yazayim hemen doktora. Cunku bacak kramplarim falan da feci yataktan firlatiyor bazi geceler. Dediginiz gibi magnezyumdan falan olabilir belki.

Böylesine susulur mu? Sen sustuğun için devam ediyor olmalı. Allah akıl fikir versin ona.. Eşinize saygı diyorsunuz ama sizin ve bebeğinizin saygısı ne olacak bir anne böyle üzülür mü?

siz onu bilmiyorsunuz.alkol bagımlisi.icip kapima dayanip avaz avaz bagiriyor..sirf cocugum korkmasin boyle yapmasin diye susuyorum.

Sen hiç canını sıkma canım
Allah uzak etsin öyle insandan
Allaha havale etmek en güzel hareket ❤
Kime neyin nasip olacağını bir Rabbim bilir o desin otursun fesatlığıyla kalır

aynen oyle ben de diyorum.ilahi adalet herseyi herkesi bilir..

ben ona sanki onu hic takmiyor gibi davraniyorum ama benle ugrasmasi beni cok uzuyor..

Senden buyuk mu eltin

evet benden 7 yas buyuk

zaten muhatap olmuyorum..ama o sadece tiiss layacagi zamanlarda gelip tisslayip gidiyor...

valla ben hep iyi davrandim.belki degisir dedim..ama olmayinca olmuyor..insan kendi haset olunca boyle oluyor..Rabbim Felak Suresini bosa indirmemis..gercekten Haset insan cok serli oluyor..

Kalppare esine sikayet et gorusmek istemedigini soyle. Gorusmek zorunda degilsin ki.. sana bu denli zarari dokunuyor madem... Cok tehlikeli duruyor uzak durmakta fayda var.

eşim zaten gorüşmemizi istemiyor.esim de üzulüyor.zaten sirf benle degil onla da ugraşiyorlar.
anlatsam roman olur lafini hic sevmem ama gerçekten oyle bu durum.ama iste aile olunca bi sekilde bir yerde yol çakışıyor.mecbur iletişim oluyor.

buraya yazdim çunku hic tanimadigim sizlerin bana ondan daha yakin oldugunuzu hissettigim için.bana dua edin arkadaslar lutfen..Rabbim bizi bu insanin şerrinden korusun.yavrularimi ailemi..

Bir daha soylerse bence sizde hepimiz birer engelli adayiyiz deyin. Onun cocuguna birsey olsa ne yapacak Allaha siginmaktan baska. Siz de sorsaydiniz Sen ne yapardin diye. Ben art niyetle bana sorulan sorulara genelde soruyla karsilik veririm cevap vermek yerine. 1 sn sonra basimiza neler gelecegini bilemiyoruz. Her turlu kaza bela hastalik bizler icin. Allah saglikla bebeklerimizi almayi ve buyutmeyi nasip etsin

bir daha soylerse çok ters cevap vereceğim zaten.senin benim ne olacagim belli mi diyecegim.dogmamis cocuga yapilan bu yakistirma hic iyi niytli gelmedi bana diyeceğim.herseye susabilirm.ama evlatlarima dokunamaz.dun de oyle uzuldum ki o an kal geldi.ona sen tasalanma saglikli olur o deyip güldüm ama icim icimi yedi.gerci ben oyle dedikce o daha daha üsteledi..

Cildi sivilcelenen, rengi solan kendini çirkin hisseden var mı?

Benim saçlarım biraz daha fazla dökülüyor sanki onun dışında aynı.
Aslında tam tersi hamileyken saç dolgunlaşır gürleşir az dökülür. Emzirirken çok dökülür. Bende hep öyle oldu. Şaşırdım saçı dökülenlere. Acaba vitamin eksikliği falan mı oldu vücudnzda kızlar?

Değerlerim normall çıkmıştı sorun yoktu canım. Vitamin ilacına yeni başladım ben belki düzelir sonradan

Siz ona diyin ki.. Sen de beynin yok farkında mısın? Sen de beyin özürlüsün doğuştan haberin yok.. Diyin... Normalde özürlü kelimesi yerine engelli kelimesi kullanılmalı.. Ama bu tür için özürlü diyorum ben... Siz hiç aldırmayın.. Neden durup dururken böyle bir şey söylediğini kıskançlığına bağlamışsınız zaten.. Beyin yerine mercimek taşıyor.. Kafasına vursan tın tın ses gelir.. İnanın böyle döl israfı bir organizma için canınızı sıkmayın... Değmez... O konuşmaya başlayınca kulaklarınızı cidii ciddi parmaklarınızla tıkayıp lalalalalalalalalalallaaaaaaaa diye bastırın onu.. :)

Nasıl bir insan hiç üzülmeden,sıkılmadan,benim ne haddime demeden böyle yorumlarda bulunabilir ki? Neden sustunuz? Nedeni de geçtim nasıl sustunuz? 2.yi yapıp yapmaması kendi tercihi nasıl size karışabilir,etkilemeye çalışabilir? Daha fazla bir şey yazmak istemiyorum bu insan hakkında. Zira kendisinin beyni fitne fesatlığa çalışıyor ama onun da kalbi özürlü. Allah ıslah etsin.

Cildi sivilcelenen, rengi solan kendini çirkin hisseden var mı?

Benim saçlarım biraz daha fazla dökülüyor sanki onun dışında aynı.
Beeeeeennnnn. Her sabah kalktığımda suratımda yeni bir sivilce görüyorum. Bi çirkinleştim sanki, gözümün feri sönmüş gibi geliyor.

Ayy nedemek ya özürlü olursa sen bakacaksın kıskançlığın bu boyutta olması çok kötü bence bence bu insanın şerride büyük olur Rabbim bebeğinizi ve ailenizi bu insanın hasedinden şerrinden korusun.. Ey büyük Allahım sen bu insana hidayet akil fikir ver. Zor bir durum senin için eğerki imkanın varsa muhabbetinide kes derim. Bu tarz insanların ne yapacağı belli bile olmaz. Ay çok sinirlendim yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…