Su icmeyi azalttim ya dikkat edeyim artikBu gaz konusu benide çok rahatsız ediyor atom bombası gibiyim resmen sabah kalktığımda gaz sancısı çekiyorum bu aylarda normalmiş bir de düzenli tuvalete gidememekde gaz oluşumuna sebep oluyor yediğimiz herşeyde ekstrası ben belli bir çözüm bulamadım dikkat ediyorum gaz yapacak yiyecekler yememeye özen gösteriyorum siz yapabiliyorsanız bol bol su için
kizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.
bunu sırf beni uzmek icin yapti.bende Allah a siginirim dedim diye bi de dalga gecti.Allah a siginsan nolcak ozurlu cocuga sen bakican dedi.
yeminle ben boyle kotusunu hayatimda gormedim.ona hic bir kötü sözum davranişim olmadi.esime saygımdan sustum.ama o hep benle ugraşti.Allah a siginirim..ona inat Allah a siginirim..
Ne kadar değişik bir insan siz bu kişiyle aranızs mesafe koyup ilgilenmeyin derim Allah büyük bu sözleri inançlı ve iyi kalpli kimse söyleyemez tek cocuk tercihi kendisine ait bu sizedr karısacagı anlamına gelmez. Allah onu ıslah etsinkizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.
bunu sırf beni uzmek icin yapti.bende Allah a siginirim dedim diye bi de dalga gecti.Allah a siginsan nolcak ozurlu cocuga sen bakican dedi.
yeminle ben boyle kotusunu hayatimda gormedim.ona hic bir kötü sözum davranişim olmadi.esime saygımdan sustum.ama o hep benle ugraşti.Allah a siginirim..ona inat Allah a siginirim..
ne kadar boş konuşmuş. Allah hepimizin cocuklarini esirgesin ilklerin sürekli sağlıklı olacağına dair bir senet mi verilmiş? hatta hepimiz engelli olabiliriz. sağlıklı doğduk sağlıklı yaşayıp öleceğiz diye bir garantimiz yok. tabi ki Allah'a sığınacağız.kizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.
kizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.
[/QUOT
Nasıl kalbi kötü Allah'ım. Allah ıslah etsin bu kadını
Hiç duymamıştım umarım hurafe değildirBi yerde okumuştm hurafeydi ama söylm yine de :)
Kız bebeklere hamile annelerin saçlar matlaşırmış kururmuş
Bugün doktora gidicektin gittn mi canm ?
Ben de yazayim hemen doktora. Cunku bacak kramplarim falan da feci yataktan firlatiyor bazi geceler. Dediginiz gibi magnezyumdan falan olabilir belki.benim de başladı maalesef.kafama takılıp duruyor. rahim gebelige alışkın olduğu için biraz erken oluyor da ikinci gebelikte en erken 25 den sonra başlamıştı. bana göre 14 çok erken. doktor kontrolünde soracağım muhakkak. hatta dün akşam belime gelen bir ağrıyla oldu kasılma. magnezyum eksikliği mi var acaba diye düşünüyorum.
Böylesine susulur mu? Sen sustuğun için devam ediyor olmalı. Allah akıl fikir versin ona.. Eşinize saygı diyorsunuz ama sizin ve bebeğinizin saygısı ne olacak bir anne böyle üzülür mü?
Sen hiç canını sıkma canım
Allah uzak etsin öyle insandan
Allaha havale etmek en güzel hareket ❤
Kime neyin nasip olacağını bir Rabbim bilir o desin otursun fesatlığıyla kalır
Allah ıslah etsin bu tür insanları evine sokma bence . O ki bebek istemese de nokta kadr ihtimalle Allah ona çocuk verir senin bu ahın onda tutar. Nasl korkmadan seni bu şeklde cümlelerle üzüyor. Tabiki sağlıklı olsun diye dua ediyoruz ama Allah ın yarattığı şeye henüz doğmadan bu şekilde tahminlerde bulunması çok saçma. Kötü yorumda bulunan herkese cevabını esirgeme canm. Senn içine vesvese sokmasına izin verme. Çok sağlıklı bir bebek doğuracaksın eltin de hasetinden çatlayacak Allah ın izniyle ❤
Senden buyuk mu eltin
Ne kadar değişik bir insan siz bu kişiyle aranızs mesafe koyup ilgilenmeyin derim Allah büyük bu sözleri inançlı ve iyi kalpli kimse söyleyemez tek cocuk tercihi kendisine ait bu sizedr karısacagı anlamına gelmez. Allah onu ıslah etsin
ne kadar boş konuşmuş. Allah hepimizin cocuklarini esirgesin ilklerin sürekli sağlıklı olacağına dair bir senet mi verilmiş? hatta hepimiz engelli olabiliriz. sağlıklı doğduk sağlıklı yaşayıp öleceğiz diye bir garantimiz yok. tabi ki Allah'a sığınacağız.
sen içini ferah tut. Rabbim sana da eşine de çocuklarına da sağlık versin inşallah. Allah akıl fikir versin eltine de.
Kalppare esine sikayet et gorusmek istemedigini soyle. Gorusmek zorunda degilsin ki.. sana bu denli zarari dokunuyor madem... Cok tehlikeli duruyor uzak durmakta fayda var.
Bir daha soylerse bence sizde hepimiz birer engelli adayiyiz deyin. Onun cocuguna birsey olsa ne yapacak Allaha siginmaktan baska. Siz de sorsaydiniz Sen ne yapardin diye. Ben art niyetle bana sorulan sorulara genelde soruyla karsilik veririm cevap vermek yerine. 1 sn sonra basimiza neler gelecegini bilemiyoruz. Her turlu kaza bela hastalik bizler icin. Allah saglikla bebeklerimizi almayi ve buyutmeyi nasip etsinkizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.
benimde kuzum :)Aksine çok yaşlandı ellerim kurudu
Bir daha soylerse bence sizde hepimiz birer engelli adayiyiz deyin. Onun cocuguna birsey olsa ne yapacak Allaha siginmaktan baska. Siz de sorsaydiniz Sen ne yapardin diye. Ben art niyetle bana sorulan sorulara genelde soruyla karsilik veririm cevap vermek yerine. 1 sn sonra basimiza neler gelecegini bilemiyoruz. Her turlu kaza bela hastalik bizler icin. Allah saglikla bebeklerimizi almayi ve buyutmeyi nasip etsin
Aslında tam tersi hamileyken saç dolgunlaşır gürleşir az dökülür. Emzirirken çok dökülür. Bende hep öyle oldu. Şaşırdım saçı dökülenlere. Acaba vitamin eksikliği falan mı oldu vücudnzda kızlar?Cildi sivilcelenen, rengi solan kendini çirkin hisseden var mı?
Benim saçlarım biraz daha fazla dökülüyor sanki onun dışında aynı.
Değerlerim normall çıkmıştı sorun yoktu canım. Vitamin ilacına yeni başladım ben belki düzelir sonradanAslında tam tersi hamileyken saç dolgunlaşır gürleşir az dökülür. Emzirirken çok dökülür. Bende hep öyle oldu. Şaşırdım saçı dökülenlere. Acaba vitamin eksikliği falan mı oldu vücudnzda kızlar?
Nasıl bir insan hiç üzülmeden,sıkılmadan,benim ne haddime demeden böyle yorumlarda bulunabilir ki? Neden sustunuz? Nedeni de geçtim nasıl sustunuz? 2.yi yapıp yapmaması kendi tercihi nasıl size karışabilir,etkilemeye çalışabilir? Daha fazla bir şey yazmak istemiyorum bu insan hakkında. Zira kendisinin beyni fitne fesatlığa çalışıyor ama onun da kalbi özürlü. Allah ıslah etsin.kizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.
Beeeeeennnnn.Cildi sivilcelenen, rengi solan kendini çirkin hisseden var mı?
Benim saçlarım biraz daha fazla dökülüyor sanki onun dışında aynı.
Hadi bakalm hayırla git gel inşallah Rabbim gönlüne göre versin :)Hiç duymamıştım umarım hurafe değildirevet 4,30 da kontrolüm var
Ayy nedemek ya özürlü olursa sen bakacaksın kıskançlığın bu boyutta olması çok kötü bence bence bu insanın şerride büyük olur Rabbim bebeğinizi ve ailenizi bu insanın hasedinden şerrinden korusun.. Ey büyük Allahım sen bu insana hidayet akil fikir ver. Zor bir durum senin için eğerki imkanın varsa muhabbetinide kes derim. Bu tarz insanların ne yapacağı belli bile olmaz. Ay çok sinirlendim yahukizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?