2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Boşu boşuna kendinizi üzmeyin. Kötü insanın kendine daha çok zararı oluyor. Böyle insanlar hayatta her şeyi kıskanır, hiçbir şeyden memnun olmazlar ve hep mutsuz geçer hayatları. Sizi bir gün üzer iki gün üzer ama kendi hayat boyu mutsuzdur. Allah ıslah eylesin.

Canim ya esinin bu konuda destek cikmasi cok iyi. Tabi ki gorusme olacak ama asgari duzeyde olmasi daha iyi. Sen ona da dedigin gibi Allaha sigin. Onun serrinden de ondan da Allaha sigin. Her zaman felak nas oku. Seni de evladini da Allahtan daha iyi kim koruyabilir sen bakma o konussun dursun. Bi kulagindan girsin otekinden ciksin muhattap olma bosver. Sen cocuklarina esine bak. Bosver onu. Felak nas okuyup karnini sivazla

Kızlar 2li testi 11+2de yaparlar mı erken mi yoksa? Cumartesi doktora gideyim diyorum, malum kendi doktorum avrupa yakasına gitmiş, yeni bir doktora başlayacağım. Gitmişken o test de çıksın aradan..

Allah insanlara akıl fikir versin. Aradığında açmayın bence işim vardı duymamışım gibi bahanelerle. Böyle bir insanı 1 dk tutmam hayatımda. Fesatlığı yüzünden okunuyordur kesin..

ya ne olursa olsun benim cocugum.ona ne oluyor..haset mi haset..gercekten dol israfi.
guzel laf

arkadasim kendi zehrinde kendini zehirlesin akrep gibi valla bazen insan tukeniyor..Allah sizi boylesi ile karsilastirmasin.yildim sanirim

aynen oyle..benim mutlu oldugum zamanlarda hep olay cikarir.isteme torenimde israrla sapsari cicek aldirmis ya..daha ne diyeyim..ben de kavga cikardim sari ayrılık rengi diye..eşim o zaman koca sehri gezip alabilecegi en buyuk pembe cicekle geldi nisana..aglamaktan saclarini yolmaya baslamis.tam manyak.beni seveceksiniz.ben yillardir varim o kim diyor.kayinvalidemlere baski yapiyor.esimi de beni de hic sevmiyor

Kalppare Canım kafana takma böyle bir insanı.. Sağlam yavrularımızın engelli olmama garantisi var mı diye sorsaydın ona.. Rabbim kalbe engel vermesin yeter ki.. Sonra böyle bir insan olup çıkıyorlar.

o kadar doğru soyluyorsun ki.Allah kalbe engel vermesin o zaman haset oluyor,hep baskaarinin kuyusunu kazıyorlar da diyim ben ona tuttum bu sozu..

Allah insanlara akıl fikir versin. Aradığında açmayın bence işim vardı duymamışım gibi bahanelerle. Böyle bir insanı 1 dk tutmam hayatımda. Fesatlığı yüzünden okunuyordur kesin..

zaten gizlemiyor..herkese arkamdan soyluyormus.kiskaniyorum diye..koca sulale bana soyluyor.yaslilarimiz aldirma kizim kiskancliktan yapiyor.kendi de soyluyor diyorlar..ama artik kayinvalidemle konustum bugun.ya uyarin artik dedim.kiskancliksa da bence hastalikli bir vaziyette...

Merhaba kızlar, bugun Doktor kontrolüm vardı, şükur bebek gayet saglıklı sadece yaş yuzunden genetik test öneriyorum ama sizin karariniz dedi,cinsiyetinı söylemedi 13+6 haftadayım çoğu kisinin belli oldu benimkinin bacak arasinda kordon varmis doktor bisey demek istemedi oysaki kendine gelen hastalara kemik yapisina gorede yuzdelik oranlarla tahminde bulunabiliyormus,bir ay sonra cagirdi kontrole nasil bekliycem 1 ay bilemedim bugun öğreniriz diye kendimi hazilramistim oysaki

Kızlar 2li testi 11+2de yaparlar mı erken mi yoksa? Cumartesi doktora gideyim diyorum, malum kendi doktorum avrupa yakasına gitmiş, yeni bir doktora başlayacağım. Gitmişken o test de çıksın aradan..

canim bence biraz daha bekle iyice belirgenlissin ki doktorun olcumu kolay yapsin.

Senin konuşman daha uygun olur bana kalırsa. Heryerde var bu tiplerden. Geçenlerde de beni pek bahçede göremeyen komşularım sordular nerelerdesin diye. Bende dedim bulantılarım var halsizim çıkamıyorum. Bir komşumun annesi problemli gebelik olabilir o zaman dedi. Zaten o kadın hep kötü niyet bekçisi. Bulantıyı doktorlar daha iyi buluyorlar, risk olsa dr görürdü dedim bende birşey diyemedi.

Hay Allah im manyak dolu... ama sizin şansiniz o kisi komsunuz.. benimse eltim
ya ben kadina kan kusuyorum çok hastayim diyorym.kahkahadan gozleri yasariyor..sonra da ahh kiyamam diyor..

Sekerparecim, siz en doğrusunu yapıyorsunuz. Şu anda susun ve "Allah'a sığınırım" o kadar güçlü bir cümle ki size kurşun işlemez Çok bahsetmek istemiyorum ama benim eşimin eski karısı (ona ne oluyorsa) tabii ki kiskancligindan, hasedinden aynı şeyi söyledi telefonda eşime. (Çocuklar için konusuyorlar ve bir kardeşlerinin olacağını duyurmak en düzgün davranış) Benim hiçbir alıp veremedigim yok, kötü sözüm yokken. Hak yememisken. Aralarinda sadece para ve çocukların ihtiyaçları meselesi varken ne hadle "o çocuk özürlü olur" demişti anlamamıştım. İlk gebeligimde yaptı bunu. Ben tepki vermedim ve çok çok üzüldüm onun adına, kalbi bu kadar kötülükle dolu olabilir mi bir insanın diye. Ve Allah'a sığınırım dedim hep, bir hafta sonra da genetik test sonucum geldi zaten. Oğlum yaş riskimize ve insanların hasedine rağmen çok sağlıklı doğdu
Sizin de çok sağlıklı olacak Bunlara takılmayin ve strese gitmeyin.
Amaaaa ortalık durulduktan, doğum vs olduktan sonra devam edecek %80 , (inşallah %20'dedir) iste o zaman gözünün yaşına bakmayın Bir söylediğine iki karşılık verin, ay öyle mi demişim hiç hatırlamıyorum lohusaydim filan Carlayin ki geri püskürsün.
Eltiyle kolay gelsin. Kimse sizi uzemesin dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…