- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Yanaklarımdan omuzlarima kadar sivilce dolduBeeeeeennnnn.Her sabah kalktığımda suratımda yeni bir sivilce görüyorum. Bi çirkinleştim sanki, gözümün feri sönmüş gibi geliyor.
Bende aynı durumdayım. Eşim diyor senin omuzlarına,sırtına nolduYanaklarımdan omuzlarima kadar sivilce doldubir ara cildiyeye gidip ne kullanabilirim sorcam
Boşu boşuna kendinizi üzmeyin. Kötü insanın kendine daha çok zararı oluyor. Böyle insanlar hayatta her şeyi kıskanır, hiçbir şeyden memnun olmazlar ve hep mutsuz geçer hayatları. Sizi bir gün üzer iki gün üzer ama kendi hayat boyu mutsuzdur. Allah ıslah eylesin.bir daha soylerse çok ters cevap vereceğim zaten.senin benim ne olacagim belli mi diyecegim.dogmamis cocuga yapilan bu yakistirma hic iyi niytli gelmedi bana diyeceğim.herseye susabilirm.ama evlatlarima dokunamaz.dun de oyle uzuldum ki o an kal geldi.ona sen tasalanma saglikli olur o deyip güldüm ama icim icimi yedi.gerci ben oyle dedikce o daha daha üsteledi..
Canim ya esinin bu konuda destek cikmasi cok iyi. Tabi ki gorusme olacak ama asgari duzeyde olmasi daha iyi. Sen ona da dedigin gibi Allaha sigin. Onun serrinden de ondan da Allaha sigin. Her zaman felak nas oku. Seni de evladini da Allahtan daha iyi kim koruyabilireşim zaten gorüşmemizi istemiyor.esim de üzulüyor.zaten sirf benle degil onla da ugraşiyorlar.
anlatsam roman olur lafini hic sevmem ama gerçekten oyle bu durum.ama iste aile olunca bi sekilde bir yerde yol çakışıyor.mecbur iletişim oluyor.
buraya yazdim çunku hic tanimadigim sizlerin bana ondan daha yakin oldugunuzu hissettigim için.bana dua edin arkadaslar lutfen..Rabbim bizi bu insanin şerrinden korusun.yavrularimi ailemi..
kizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.
bunu sırf beni uzmek icin yapti.bende Allah a siginirim dedim diye bi de dalga gecti.Allah a siginsan nolcak ozurlu cocuga sen bakican dedi.
yeminle ben boyle kotusunu hayatimda gormedim.ona hic bir kötü sözum davranişim olmadi.esime saygımdan sustum.ama o hep benle ugraşti.Allah a siginirim..ona inat Allah a siginirim..
Siz ona diyin ki.. Sen de beynin yok farkında mısın? Sen de beyin özürlüsün doğuştan haberin yok.. Diyin... Normalde özürlü kelimesi yerine engelli kelimesi kullanılmalı.. Ama bu tür için özürlü diyorum ben... Siz hiç aldırmayın.. Neden durup dururken böyle bir şey söylediğini kıskançlığına bağlamışsınız zaten.. Beyin yerine mercimek taşıyor.. Kafasına vursan tın tın ses gelir.. İnanın böyle döl israfı bir organizma için canınızı sıkmayın... Değmez... O konuşmaya başlayınca kulaklarınızı cidii ciddi parmaklarınızla tıkayıp lalalalalalalalalalallaaaaaaaa diye bastırın onu.. :)
Nasıl bir insan hiç üzülmeden,sıkılmadan,benim ne haddime demeden böyle yorumlarda bulunabilir ki? Neden sustunuz? Nedeni de geçtim nasıl sustunuz? 2.yi yapıp yapmaması kendi tercihi nasıl size karışabilir,etkilemeye çalışabilir? Daha fazla bir şey yazmak istemiyorum bu insan hakkında. Zira kendisinin beyni fitne fesatlığa çalışıyor ama onun da kalbi özürlü. Allah ıslah etsin.
Boşu boşuna kendinizi üzmeyin. Kötü insanın kendine daha çok zararı oluyor. Böyle insanlar hayatta her şeyi kıskanır, hiçbir şeyden memnun olmazlar ve hep mutsuz geçer hayatları. Sizi bir gün üzer iki gün üzer ama kendi hayat boyu mutsuzdur. Allah ıslah eylesin.
Kalppare Canım kafana takma böyle bir insanı.. Sağlam yavrularımızın engelli olmama garantisi var mı diye sorsaydın ona.. Rabbim kalbe engel vermesin yeter ki.. Sonra böyle bir insan olup çıkıyorlar.
Valla beni de heyecanlandirdin yahuAy çok heyecanliyim ritm bozukluğu da var ya kalbim küt küt şimdi gidiyorum dr.a
Allah insanlara akıl fikir versin. Aradığında açmayın bence işim vardı duymamışım gibi bahanelerle. Böyle bir insanı 1 dk tutmam hayatımda. Fesatlığı yüzünden okunuyordur kesin..
Kızlar 2li testi 11+2de yaparlar mı erken mi yoksa? Cumartesi doktora gideyim diyorum, malum kendi doktorum avrupa yakasına gitmiş, yeni bir doktora başlayacağım. Gitmişken o test de çıksın aradan..
Bende doktordaydim benimkinin bacak arasinda kordon varmis tahmin edemediKızlar doktora gittim kendi doktorum erkek demişti bu da kız dedi allak bullak oldum. İnş yanılmılmıltır iki kızım var birde oğlum olsun istiyordum
Senin konuşman daha uygun olur bana kalırsa. Heryerde var bu tiplerden. Geçenlerde de beni pek bahçede göremeyen komşularım sordular nerelerdesin diye. Bende dedim bulantılarım var halsizim çıkamıyorum. Bir komşumun annesi problemli gebelik olabilir o zaman dedi. Zaten o kadın hep kötü niyet bekçisi. Bulantıyı doktorlar daha iyi buluyorlar, risk olsa dr görürdü dedim bende birşey diyemedi.zaten gizlemiyor..herkese arkamdan soyluyormus.kiskaniyorum diye..koca sulale bana soyluyor.yaslilarimiz aldirma kizim kiskancliktan yapiyor.kendi de soyluyor diyorlar..ama artik kayinvalidemle konustum bugun.ya uyarin artik dedim.kiskancliksa da bence hastalikli bir vaziyette...
Senin konuşman daha uygun olur bana kalırsa. Heryerde var bu tiplerden. Geçenlerde de beni pek bahçede göremeyen komşularım sordular nerelerdesin diye. Bende dedim bulantılarım var halsizim çıkamıyorum. Bir komşumun annesi problemli gebelik olabilir o zaman dedi. Zaten o kadın hep kötü niyet bekçisi. Bulantıyı doktorlar daha iyi buluyorlar, risk olsa dr görürdü dedim bende birşey diyemedi.
Sekerparecim, siz en doğrusunu yapıyorsunuz. Şu anda susun ve "Allah'a sığınırım" o kadar güçlü bir cümle ki size kurşun işlemezkizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.
bunu sırf beni uzmek icin yapti.bende Allah a siginirim dedim diye bi de dalga gecti.Allah a siginsan nolcak ozurlu cocuga sen bakican dedi.
yeminle ben boyle kotusunu hayatimda gormedim.ona hic bir kötü sözum davranişim olmadi.esime saygımdan sustum.ama o hep benle ugraşti.Allah a siginirim..ona inat Allah a siginirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?