Hayırlı uğurlu olsunKızlarrr kontrolden geliyorum çok şükür bi sıkıntı yok herşeyimiz iyi kanama alanım geçmiş çok şükürveee cinsiyet net pipiyi gördük @Lepistesb listeye ekleyebilirsin canım ikinci oğlum geliyor Erkek
Manyak eltiHay Allah im manyak dolu... ama sizin şansiniz o kisi komsunuz.. benimse eltim
ya ben kadina kan kusuyorum çok hastayim diyorym.kahkahadan gozleri yasariyor..sonra da ahh kiyamam diyor..
yaa bidaha kendi doktoruna ne zaman gidiceksin canımKızlar doktora gittim kendi doktorum erkek demişti bu da kız dedi allak bullak oldum. İnş yanılmılmıltır iki kızım var birde oğlum olsun istiyordum
Bu hafta kan verseniz en geç 15 günde %99 cinsiyet ve diğer sonuçları öğrenmiş oluyorsunuz aslında. Aynı durumda olsam kesin vermiştim. Türkiye daha kolay. Burada bizi yonlendirdikleri şirket sıkıntılı çıktı diye ikiliye yonlendim ama süreçten çok sıkıldım açıkçası. Yoksa çok istiyorum ben genetik testi. Kararlariniza göre en kısa zamanda güzel haberler ve cinsiyet ogrenmenizi dilerimMerhaba kızlar, bugun Doktor kontrolüm vardı, şükur bebek gayet saglıklı sadece yaş yuzunden genetik test öneriyorum ama sizin karariniz dedi,cinsiyetinı söylemedi13+6 haftadayım çoğu kisinin belli oldu benimkinin bacak arasinda kordon varmis doktor bisey demek istemedi oysaki kendine gelen hastalara kemik yapisina gorede yuzdelik oranlarla tahminde bulunabiliyormus,bir ay sonra cagirdi kontrole nasil bekliycem 1 ay bilemedim bugun öğreniriz diye kendimi hazilramistim oysaki
İki hafta sonrayaa bidaha kendi doktoruna ne zaman gidiceksin canım
Manyak elti
zaten gizlemiyor..herkese arkamdan soyluyormus.kiskaniyorum diye..koca sulale bana soyluyor.yaslilarimiz aldirma kizim kiskancliktan yapiyor.kendi de soyluyor diyorlar..ama artik kayinvalidemle konustum bugun.ya uyarin artik dedim.kiskancliksa da bence hastalikli bir vaziyette...
Kızlarrr kontrolden geliyorum çok şükür bi sıkıntı yok herşeyimiz iyi kanama alanım geçmiş çok şükürveee cinsiyet net pipiyi gördük @Lepistesb listeye ekleyebilirsin canım ikinci oğlum geliyor ☺Erkek
Sekerparecim, siz en doğrusunu yapıyorsunuz. Şu anda susun ve "Allah'a sığınırım" o kadar güçlü bir cümle ki size kurşun işlemezÇok bahsetmek istemiyorum ama benim eşimin eski karısı (ona ne oluyorsa) tabii ki kiskancligindan, hasedinden aynı şeyi söyledi telefonda eşime. (Çocuklar için konusuyorlar ve bir kardeşlerinin olacağını duyurmak en düzgün davranış) Benim hiçbir alıp veremedigim yok, kötü sözüm yokken. Hak yememisken. Aralarinda sadece para ve çocukların ihtiyaçları meselesi varken ne hadle "o çocuk özürlü olur" demişti anlamamıştım. İlk gebeligimde yaptı bunu. Ben tepki vermedim ve çok çok üzüldüm onun adına, kalbi bu kadar kötülükle dolu olabilir mi bir insanın diye. Ve Allah'a sığınırım dedim hep, bir hafta sonra da genetik test sonucum geldi zaten. Oğlum yaş riskimize ve insanların hasedine rağmen çok sağlıklı doğdu
Sizin de çok sağlıklı olacakBunlara takılmayin ve strese gitmeyin.
Amaaaa ortalık durulduktan, doğum vs olduktan sonra devam edecek %80 , (inşallah %20'dedir) iste o zaman gözünün yaşına bakmayınBir söylediğine iki karşılık verin, ay öyle mi demişim hiç hatırlamıyorum lohusaydim filan Carlayin ki geri püskürsün.
Eltiyle kolay gelsin. Kimse sizi uzemesin dilerim
Gerçekten normal değil böylesi tedavi olması lazım.
Aminn canim benimmm, aminncanim benim dogru soyluyorsun.. eski eşe de ona da düşmuyor hadsiz şey..ona da sinir oldum bak şimdi..Bizi üzemesinler babybirdcüğüm.. ne seni ne beni ne de hic bir hamileyi kimseler üzemesin insAllah... Allah gebeyi uzmeye calışani üzsun inşAllah...
@ bundan koyup yanına boşluk bırakmadan ismi yazacaksınızSadece ismi yani nicki nasıl alıntı yapıyoruz? Yardımcı olabilir misiniz?
Hadi hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin oğlunKızlarrr kontrolden geliyorum çok şükür bi sıkıntı yok herşeyimiz iyi kanama alanım geçmiş çok şükürveee cinsiyet net pipiyi gördük @Lepistesb listeye ekleyebilirsin canım ikinci oğlum geliyor ☺Erkek
Valla canım kızımda hiç böyle değildim ama bu hamileliğim de bende öyleyim allak bullak oldum resmen bende bian önce geçmesini bekliyorumYa hani bu ikinci trimester balayı dönemiydi? Hiç te balayı değil. Duygularımı kontrol edemiyorum. Hormonlarım benimle dalga geçiyor resmen.Bir an mutluyum, iki dakika sonra ağlamak geliyor içimden. Sonra sebepsiz yere sinirleniyorum. Mutsuz hissettiğim için kendime kızıyorum bebek hissedecek diye. Gerçi şu an hisseder mi bilmiyorum. Bir an çok enerjiğim, bir an kolumu kıpırdatacak halim yok. Ne zaman geçiyor bunlar? 1 ay mı? 3 ay mı? Doğurunca mı? Lohusalık bitince mi? Tecrübeli anneler allahını seven gelsin cevaplasın şu sorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?