2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu hafta kan verseniz en geç 15 günde %99 cinsiyet ve diğer sonuçları öğrenmiş oluyorsunuz aslında. Aynı durumda olsam kesin vermiştim. Türkiye daha kolay. Burada bizi yonlendirdikleri şirket sıkıntılı çıktı diye ikiliye yonlendim ama süreçten çok sıkıldım açıkçası. Yoksa çok istiyorum ben genetik testi. Kararlariniza göre en kısa zamanda güzel haberler ve cinsiyet ogrenmenizi dilerim

Gerçekten normal değil böylesi tedavi olması lazım.

Yaaaa maşallah çok ama çok sevindim senin adınaa canım. Güzel haberlerinizle bizide mutlu ediyorsunuz.

canim benim dogru soyluyorsun.. eski eşe de ona da düşmuyor hadsiz şey..ona da sinir oldum bak şimdi..Bizi üzemesinler babybirdcüğüm.. ne seni ne beni ne de hic bir hamileyi kimseler üzemesin insAllah... Allah gebeyi uzmeye calışani üzsun inşAllah...

cecenn
Eminim eşinle çok güzel bir konuşma yapmışsındır. Çünkü hitabetin çok kuvvetli. Onun başka şansı kalmamıştır kabul etmekten. Tabii bu işin şakası ama anlayışlı olmas kendini düzeltebilmesi çok hoş. Bende çoğu zaman söyleyerek yaptırıyorum. Bizimkinin annesi sağ olsun eşimden bir şey isteyince ben aman oğlum otursun ben getirirm diyor. Geçen dedim ki sehbaları içerden getir canım ağır oldukları için aman oğlum otursun ben getirirm diyor. Sanki oğlunun eline yapışacak. Geçen evi temizlettim ilk defa bizimkine. Sonra kayınvalideme gittik. Napıyorsunuz dediler. Ee napalım evi temizledik beraber dedim. Hiç cevap bile vermedi oğluna hiç kıyamıyor öyle alıştırıp yetiştirmiş. Şimdi acısını ben çekiyorum. Ama yavaş yavaş düzeltiyorum eşimi bu konularda.
[/QUOTE]
Ahahaha ilahi ya cecenncim, boşluğuma, hamileligime denk geldi yoksa yaptırıyorum her istediğimi hitabetimle şaka şaka orta yolu buluyoruz işte
Anneler öyle yetiştiriyor sonra oğullar hanımlara öyle davranmayinca şaşırıyorlar, kötü niyet yok da bilinçsizlik diyelim yetiştirmede. Önemli olan eşin ılımlı, uyumlu olması. Değişir tabi o zaman olur ağız tadı

Son düzenleme:
Aminn canim benimmm, aminn Birşey elde edemiyorlar, kötüler kazanıyor gibi görünse de kazanmaz bu hayatta, üzdükleri kadar üzülürler ben öyle gördüm Allah akıl fikir sağlığı versin, şifa versin boylelerine, sakinlik versin ne diyelim başka söylenecek birşey yok

Hadi hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin oğlun

Ya hani bu ikinci trimester balayı dönemiydi? Hiç te balayı değil. Duygularımı kontrol edemiyorum. Hormonlarım benimle dalga geçiyor resmen. Bir an mutluyum, iki dakika sonra ağlamak geliyor içimden. Sonra sebepsiz yere sinirleniyorum. Mutsuz hissettiğim için kendime kızıyorum bebek hissedecek diye. Gerçi şu an hisseder mi bilmiyorum. Bir an çok enerjiğim, bir an kolumu kıpırdatacak halim yok. Ne zaman geçiyor bunlar? 1 ay mı? 3 ay mı? Doğurunca mı? Lohusalık bitince mi? Tecrübeli anneler allahını seven gelsin cevaplasın şu sorumu

Valla canım kızımda hiç böyle değildim ama bu hamileliğim de bende öyleyim allak bullak oldum resmen bende bian önce geçmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…