2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hay Allah im manyak dolu... ama sizin şansiniz o kisi komsunuz.. benimse eltim
ya ben kadina kan kusuyorum çok hastayim diyorym.kahkahadan gozleri yasariyor..sonra da ahh kiyamam diyor..
İyice abartmış seninki ya tam elti demekki eltime de söylerim. O bana laf sokarsa pişman olur

Valla canım kızımda hiç böyle değildim ama bu hamileliğim de bende öyleyim allak bullak oldum resmen bende bian önce geçmesini bekliyorum
Off bir de bu gebelikten gebeliğe değişen bir durum mu? Geçsin bir an önce valla bu kadar duygu çatışmasından ben yoruluyorum,bebek hissediyorsa kim bilir anası hakkında ne düşünüyordur?

Kizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Hadi bakalım sevindim senin için,sağlıkla gelsin Ne zaman kesinleşecek peki?

Kızlar doktora gittim kendi doktorum erkek demişti bu da kız dedi allak bullak oldum. İnş yanılmılmıltır iki kızım var birde oğlum olsun istiyordum
Allah gönlünüze göre versin. insallah yanlış görmüştür. belki ultrasonu iyi değilse görememiştir.
Kizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Gözünüz aydın kızlar. hayırlı evlat olsunlar insallah. ❤❤❤

Seni çok merak ediyordum, üçüncü çocuğunu bekleyenler ve ilk iki çocuğu aynı cinsiyetten olan anneler ister istemez beklentiye giriyor ben gibi sizin adınıza çok sevindim

1ay sonra kontrolüm var tekrardan. İki erkek çocuğundan da hatırlarsın zaten erkek olsaydı pipi şuan çok net görünürdü dedi
Benimki hala görünmedi ya bu teoriye göre kızdır diyebilir miyiz? Erkek olsa şimdiye kadar görünür müydü? Bacaklarını açmıyor bir türlü

Seni çok merak ediyordum, üçüncü çocuğunu bekleyenler ve ilk iki çocuğu aynı cinsiyetten olan anneler ister istemez beklentiye giriyor ben gibi sizin adınıza çok sevindim
Rabbim herkese gönlündekini tattirsin inşaallah sağlıklâ hayırla. Sizin bellimiydi cinsiyet

Benim de 2 oglum var Sizin cinsiyetler neydi saglikli olsunlar onemli olan o ama ister istemez gonlunden geciriyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…