ayy cok sevindim darisi basima insAllah saglikla gelsin gozun aydinKizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Ay cok sevindim yaaa gozun aydinnn cok mutlu oldum adinaKizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
İyice abartmış seninki ya tam elti demekkiHay Allah im manyak dolu... ama sizin şansiniz o kisi komsunuz.. benimse eltim
ya ben kadina kan kusuyorum çok hastayim diyorym.kahkahadan gozleri yasariyor..sonra da ahh kiyamam diyor..
ayy cok sevindim darisi basima insAllah saglikla gelsin gozun aydin
Allah razı olsun kızlar çok sağolun..Ay cok sevindim yaaa gozun aydinnn cok mutlu oldum adinaRabbim bagislasin sana kızını
Off bir de bu gebelikten gebeliğe değişen bir durum mu?Valla canım kızımda hiç böyle değildim ama bu hamileliğim de bende öyleyim allak bullak oldum resmen bende bian önce geçmesini bekliyorum
@ bundan koyup yanına boşluk bırakmadan ismi yazacaksınız
@ Usengecliktezirve boşluk olmadan yapacaksınz
Hadi bakalım sevindim senin için,sağlıkla gelsinKizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Allah gönlünüze göre versin. insallah yanlış görmüştür. belki ultrasonu iyi değilse görememiştir.Kızlar doktora gittim kendi doktorum erkek demişti bu da kız dedi allak bullak oldum. İnş yanılmılmıltır iki kızım var birde oğlum olsun istiyordum
Kızlarrr kontrolden geliyorum çok şükür bi sıkıntı yok herşeyimiz iyi kanama alanım geçmiş çok şükürveee cinsiyet net pipiyi gördük @Lepistesb listeye ekleyebilirsin canım ikinci oğlum geliyor ☺Erkek
Gözünüz aydın kızlar. hayırlı evlat olsunlar insallah. ❤❤❤Kizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
1ay sonra kontrolüm var tekrardan. İki erkek çocuğundan da hatırlarsın zaten erkek olsaydı pipi şuan çok net görünürdü dediHadi bakalım sevindim senin için,sağlıkla gelsin❣Ne zaman kesinleşecek peki?
Çok tşk ederimHayırlı uğurlu olsun inşallahsağlıkla gelsin
Hadi bakalım o zaman allah hayırlı etsin.1ay sonra kontrolüm var tekrardan. İki erkek çocuğundan da hatırlarsın zaten erkek olsaydı pipi şuan çok net görünürdü dedi
Allah razı olsunHadi bakalım o zaman allah hayırlı etsin.
Seni çok merak ediyordum, üçüncü çocuğunu bekleyenler ve ilk iki çocuğu aynı cinsiyetten olan anneler ister istemez beklentiye giriyor ben gibiKizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Benimki hala görünmedi ya bu teoriye göre kızdır diyebilir miyiz? Erkek olsa şimdiye kadar görünür müydü? Bacaklarını açmıyor bir türlü1ay sonra kontrolüm var tekrardan. İki erkek çocuğundan da hatırlarsın zaten erkek olsaydı pipi şuan çok net görünürdü dedi
Rabbim herkese gönlündekini tattirsin inşaallah sağlıklâ hayırla. Sizin bellimiydi cinsiyetSeni çok merak ediyordum, üçüncü çocuğunu bekleyenler ve ilk iki çocuğu aynı cinsiyetten olan anneler ister istemez beklentiye giriyor ben gibisizin adınıza çok sevindim
Tam kac gunluksun bana da 12 +4 te kiz ama 10 gun sonra kesin bisey soyliyim dedi cumartesi gitcem bende catliyorum meraktan1ay sonra kontrolüm var tekrardan. İki erkek çocuğundan da hatırlarsın zaten erkek olsaydı pipi şuan çok net görünürdü dedi
benimkide geçen haftaki kontrole göre kendini sakladı yavaş yavaş gösterdi kendiniBenimki hala görünmedi ya bu teoriye göre kızdır diyebilir miyiz? Erkek olsa şimdiye kadar görünür müydü? Bacaklarını açmıyor bir türlü
Benim de 2 oglum var Sizin cinsiyetler neydi saglikli olsunlar onemli olan o ama ister istemez gonlunden geciriyor insanSeni çok merak ediyordum, üçüncü çocuğunu bekleyenler ve ilk iki çocuğu aynı cinsiyetten olan anneler ister istemez beklentiye giriyor ben gibisizin adınıza çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?