Bugün 13+0Tam kac gunluksun bana da 12 +4 te kiz ama 10 gun sonra kesin bisey soyliyim dedi cumartesi gitcem bende catliyorum meraktan
Ya hani bu ikinci trimester balayı dönemiydi? Hiç te balayı değil. Duygularımı kontrol edemiyorum. Hormonlarım benimle dalga geçiyor resmen.Bir an mutluyum, iki dakika sonra ağlamak geliyor içimden. Sonra sebepsiz yere sinirleniyorum. Mutsuz hissettiğim için kendime kızıyorum bebek hissedecek diye. Gerçi şu an hisseder mi bilmiyorum. Bir an çok enerjiğim, bir an kolumu kıpırdatacak halim yok. Ne zaman geçiyor bunlar? 1 ay mı? 3 ay mı? Doğurunca mı? Lohusalık bitince mi? Tecrübeli anneler allahını seven gelsin cevaplasın şu sorumu
Kizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Yanılanda çok var. Hayırlısı olsun adınıza çok sevindim inşallah benimde gönlüme göre olur1ay sonra kontrolüm var tekrardan. İki erkek çocuğundan da hatırlarsın zaten erkek olsaydı pipi şuan çok net görünürdü dedi
Valla bende son 1 haftadır böyleyim. Sen ne güzel uyuyabiliyorsun. Ben kalkıp işe gidiyorum bir de orda geriliyorum yöneticisidir, diğer çalışanlardır. Saçma salak ruh hali içerisindeyim. Bak mesela eve gelirken düşündüm evi toparlıyım, yemek yapayım vs. Eve geldim oturdum koltuğa kaldım. Yemek yapamıyorum halim yok diye ağlanıyorum.Benim ruh halim çok dalgalanmadı. Ama çok daha duygusalım en ufak şeye gözlerim doluyor.
Bazen enerjik hissedip bütün evin işini bitiriyorum. Bazen yerimden kalkmıyorum saatlerce uyuyorum. Aslında her anının tadını çıkarmak lazım.
Resmen bir mucizeye tanık oluyoruz.
Allahım hepimizi her türlü kaza bela nazardan kem gözden korusun inşallah. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.siz onu bilmiyorsunuz.alkol bagımlisi.icip kapima dayanip avaz avaz bagiriyor..sirf cocugum korkmasin boyle yapmasin diye susuyorum.
aynen oyle ben de diyorum.ilahi adalet herseyi herkesi bilir..
ben ona sanki onu hic takmiyor gibi davraniyorum ama benle ugrasmasi beni cok uzuyor..
evet benden 7 yas buyuk
zaten muhatap olmuyorum..ama o sadece tiiss layacagi zamanlarda gelip tisslayip gidiyor...
valla ben hep iyi davrandim.belki degisir dedim..ama olmayinca olmuyor..insan kendi haset olunca boyle oluyor..Rabbim Felak Suresini bosa indirmemis..gercekten Haset insan cok serli oluyor..
Evet Erkek gercekten cok net belli oluyor ben ikisini de bu hafta da cok net bir sekilde gorerek ogrenmistim1ay sonra kontrolüm var tekrardan. İki erkek çocuğundan da hatırlarsın zaten erkek olsaydı pipi şuan çok net görünürdü dedi
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses ben de yarın gideceğim inşallah söyler dr bizimkini de.Kizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Valla bende son 1 haftadır böyleyim. Sen ne güzel uyuyabiliyorsun. Ben kalkıp işe gidiyorum bir de orda geriliyorum yöneticisidir, diğer çalışanlardır. Saçma salak ruh hali içerisindeyim. Bak mesela eve gelirken düşündüm evi toparlıyım, yemek yapayım vs. Eve geldim oturdum koltuğa kaldım. Yemek yapamıyorum halim yok diye ağlanıyorum.
Çocuk 4-5 yaşına falan gelince heraldeYa hani bu ikinci trimester balayı dönemiydi? Hiç te balayı değil. Duygularımı kontrol edemiyorum. Hormonlarım benimle dalga geçiyor resmen.Bir an mutluyum, iki dakika sonra ağlamak geliyor içimden. Sonra sebepsiz yere sinirleniyorum. Mutsuz hissettiğim için kendime kızıyorum bebek hissedecek diye. Gerçi şu an hisseder mi bilmiyorum. Bir an çok enerjiğim, bir an kolumu kıpırdatacak halim yok. Ne zaman geçiyor bunlar? 1 ay mı? 3 ay mı? Doğurunca mı? Lohusalık bitince mi? Tecrübeli anneler allahını seven gelsin cevaplasın şu sorumu
Aynen öyle, hiç birr şeye yetemiyormuşum gibi geliyor. Ev işlerine, yemeğe, kocaya. Normalde eşim çok yardımcı olur sağolsun. O da bu hafta grip oldu. Temizlik falan yapamadık doğru düzgün ya iyice yetemiyorum moduna girdim.Tabi çalışana birçok şey daha zor vakitte kalmıyor. Ekstra yorğunlukta çok oluyordur.
İllaki geçer bu dönem ama belki girmek üzeresindir prenseslik dönemine.
Üzdü.Çocuk 4-5 yaşına falan gelince heralde
Şaka bir yana da ben önceki hamileligimdeki duygu durumlarimi unuttum açıkçası. Ama sanki bu sefer daha tatsız geçiyor gibi, çünkü ilk aylarim oğlumdaki hamileligime göre daha bulantili falan. Geçer inşallah tez zamandaYa hani bu ikinci trimester balayı dönemiydi? Hiç te balayı değil. Duygularımı kontrol edemiyorum. Hormonlarım benimle dalga geçiyor resmen.Bir an mutluyum, iki dakika sonra ağlamak geliyor içimden. Sonra sebepsiz yere sinirleniyorum. Mutsuz hissettiğim için kendime kızıyorum bebek hissedecek diye. Gerçi şu an hisseder mi bilmiyorum. Bir an çok enerjiğim, bir an kolumu kıpırdatacak halim yok. Ne zaman geçiyor bunlar? 1 ay mı? 3 ay mı? Doğurunca mı? Lohusalık bitince mi? Tecrübeli anneler allahını seven gelsin cevaplasın şu sorumu
Allahım hepimizi her türlü kaza bela nazardan kem gözden korusun inşallah. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
İyice abartmış seninki ya tam elti demekkieltime de söylerim. O bana laf sokarsa pişman olur
Yaa uzduysem gerçekten özür dilerim espri amaçlı yazmıştım
Ya benim fiziksel hiç bir şikayetim yok. Yani hani mükemmel geçirdim ilk aylarımı. Çoğu zaman hamile olduğumu unuttum. Ama son 1 haftadır çok inişli çıkışlıyım.Şaka bir yana da ben önceki hamileligimdeki duygu durumlarimi unuttum açıkçası. Ama sanki bu sefer daha tatsız geçiyor gibi, çünkü ilk aylarim oğlumdaki hamileligime göre daha bulantili falan. Geçer inşallah tez zamanda
Yok canımcım yok üzmedin. Bende onu şaka olarak yazdım.Yaa uzduysem gerçekten özür dilerim espri amaçlı yazmıştım
ACık acık kıskanıyorum demesi de cok garip değil mi? Gerckten işiniz zor. Aşlah yardımcınız olsun bol bol dua okuyun . Okuyalım hatta.zaten gizlemiyor..herkese arkamdan soyluyormus.kiskaniyorum diye..koca sulale bana soyluyor.yaslilarimiz aldirma kizim kiskancliktan yapiyor.kendi de soyluyor diyorlar..ama artik kayinvalidemle konustum bugun.ya uyarin artik dedim.kiskancliksa da bence hastalikli bir vaziyette...
Sağol cnm darısı sana olsunHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses ben de yarın gideceğim inşallah söyler dr bizimkini de.
Kızlarrr kontrolden geliyorum çok şükür bi sıkıntı yok herşeyimiz iyi kanama alanım geçmiş çok şükürveee cinsiyet net pipiyi gördük @Lepistesb listeye ekleyebilirsin canım ikinci oğlum geliyor ☺Erkek
Aminn canim benimmm, aminnBirşey elde edemiyorlar, kötüler kazanıyor gibi görünse de kazanmaz bu hayatta, üzdükleri kadar üzülürler ben öyle gördüm Allah akıl fikir sağlığı versin, şifa versin boylelerine, sakinlik versin ne diyelim başka söylenecek birşey yok
Kizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?