2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Benim ruh halim çok dalgalanmadı. Ama çok daha duygusalım en ufak şeye gözlerim doluyor.
Bazen enerjik hissedip bütün evin işini bitiriyorum. Bazen yerimden kalkmıyorum saatlerce uyuyorum. Aslında her anının tadını çıkarmak lazım.
Resmen bir mucizeye tanık oluyoruz.

Kizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah

Yaaa canım çok sevindim adına hadi gözün aydın. Ne güzel gönlüne göre oldu.

Valla bende son 1 haftadır böyleyim. Sen ne güzel uyuyabiliyorsun. Ben kalkıp işe gidiyorum bir de orda geriliyorum yöneticisidir, diğer çalışanlardır. Saçma salak ruh hali içerisindeyim. Bak mesela eve gelirken düşündüm evi toparlıyım, yemek yapayım vs. Eve geldim oturdum koltuğa kaldım. Yemek yapamıyorum halim yok diye ağlanıyorum.

Allahım hepimizi her türlü kaza bela nazardan kem gözden korusun inşallah. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Yaaa canım çok sevindim adına hadi gözün aydın. Ne güzel gönlüne göre oldu.
[/QUOTE]
Allah razı olsun cnm.rabbime bin şükür

Kizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses ben de yarın gideceğim inşallah söyler dr bizimkini de.

Tabi çalışana birçok şey daha zor vakitte kalmıyor. Ekstra yorğunlukta çok oluyordur.
İllaki geçer bu dönem ama belki girmek üzeresindir prenseslik dönemine.

Çocuk 4-5 yaşına falan gelince heralde

Tabi çalışana birçok şey daha zor vakitte kalmıyor. Ekstra yorğunlukta çok oluyordur.
İllaki geçer bu dönem ama belki girmek üzeresindir prenseslik dönemine.
Aynen öyle, hiç birr şeye yetemiyormuşum gibi geliyor. Ev işlerine, yemeğe, kocaya. Normalde eşim çok yardımcı olur sağolsun. O da bu hafta grip oldu. Temizlik falan yapamadık doğru düzgün ya iyice yetemiyorum moduna girdim. İnşallah bir an önce girerim prenseslik dönemine.

Şaka bir yana da ben önceki hamileligimdeki duygu durumlarimi unuttum açıkçası. Ama sanki bu sefer daha tatsız geçiyor gibi, çünkü ilk aylarim oğlumdaki hamileligime göre daha bulantili falan. Geçer inşallah tez zamanda

Ya benim fiziksel hiç bir şikayetim yok. Yani hani mükemmel geçirdim ilk aylarımı. Çoğu zaman hamile olduğumu unuttum. Ama son 1 haftadır çok inişli çıkışlıyım.

ACık acık kıskanıyorum demesi de cok garip değil mi? Gerckten işiniz zor. Aşlah yardımcınız olsun bol bol dua okuyun . Okuyalım hatta.

artık sırtin yere gelmez ebrulipapatyacik.. aslan gibi iki oğlan.. Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin

amin canim amin..uzdukleri kadar uzulseler yeter..
fazlasinda gozum yok..

yaaa aayse4401 sen cook kiz istiyorsun diye sana cook dua etmiştim biliyor musun? sevinmene cook sevindim..iki aslan oglan gozu gibi baksinlar minik prensese Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…