2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yani bence size soylemeleri de yanlis geldi bana rahatlatmak icin bile olsa. O oyle soylediginde hemen cevabini verseler daha guzel olur diye dusunuyorum. O da farkina varir belki biraz torpuler kendini. Bazi insanlarda da bu kiskanclik da hastalik durumuna gelmis malesef. Allah nefsimize uydurmasin insallah.

Tesekkur ederiz iyi dilekleriniz için, eşim genetik teste cok taraftar degil, aslinda biraz ticaretede dökulmus fiyatlar ucmus bize 4100 lira fiyat verdiler bebegin herseyi duzgun ölçumleri degerleri sifr yaş riski var doktor ÷80 saglikli diyor bizde daha fazla kafamizi karistirmak istemedik risk yuksek olsaydi para önemli degil hemen yaptirirdim.

Hayırlı olsun sevindim iki oğluş ne güzel

Ahahaha ilahi ya cecenncim, boşluğuma, hamileligime denk geldi yoksa yaptırıyorum her istediğimi hitabetimle şaka şaka orta yolu buluyoruz işte
Anneler öyle yetiştiriyor sonra oğullar hanımlara öyle davranmayinca şaşırıyorlar, kötü niyet yok da bilinçsizlik diyelim yetiştirmede. Önemli olan eşin ılımlı, uyumlu olması. Değişir tabi o zaman olur ağız tadı
[/QUOTE]
Evet anneler ogullarini kiyamiyor biz eşleride sıkintilarini cekiyoruz bende soluyorum sehpayi getirirmiain vs.. diye temizlikci tutucam artik ara ara detayli yapamiuorum temizlik..

Kizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
İyi olmuş çok istiyordun iki pipiden sonra umarım sağlıkla büyür

Yaa maşallah canm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin :))

Kizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Ay bende senden haber bekliyodum dışarı çıkınca unuttm :))
Çok sevindim Rabbim gönlüne göre verdi ne güzl kalbi temiz insan
Maşallah diyelm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
Cumartesi belki bana da bi tahminde bulunur doktor bakalm :))

Selam kızlar. İkili test yaptırdım bugün ultrasonla bakıldı. Kan verdim bir de. Ultrason sonuçları iyi çıktı çok sevindim bir rahatlık geldi Yaaa bir de ultrason yaparken doktor dürttü bebişi uyan bakalım dedi. Bir hareketler yaptı bebiş Allahım çok değişik oldum yaa kıpır kıpır oldu bir anda Hareket ettiğini görmek ne değişik şeymiş

Ayy canım benim Allah razı binkere razı olsun senden de hepinizden de.rabbim şükürler olsun kabul etmiş dualarımızi.

çok sağol canim benim Rabbim seninde gönlündekini versin insaallah.eminim burdaki herkesin ve seninde kalbiniz çok güzel. Hepimiz birbirimize dua ediyoruz ve hepimizin Ne güzel hamileyiz hamilelerin duası kabul olurmuş derler ya.allah hepimizden razı olsun

Çok güzel duygular ya. O hareketleri bir an önce görmek istiyorum bende. Ne güzel ölçümler iyi çıkmış. Kan sonucuda aynı gelecek inşallah. Sağ sağlim gelsin yavrucuk

Aminnnn canımmm inşallah hepimize

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. Bulantı kusma için çok ilaç kullandım bu zamana kadar ve 1 2 gündür bulantım azalmıştı doktorum ilaçları bıraktırdı vitamin yazdı. Bebeğimi gördüm :) ve ilk defa renkli olarak gördüm :) kimseye benzetemedim gelişimi iyi dedi çok şükür,bizde durumlar böyle :)

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…