Beeeeeennnnn.Her sabah kalktığımda suratımda yeni bir sivilce görüyorum. Bi çirkinleştim sanki, gözümün feri sönmüş gibi geliyor.
ACık acık kıskanıyorum demesi de cok garip değil mi? Gerckten işiniz zor. Aşlah yardımcınız olsun bol bol dua okuyun . Okuyalım hatta.
Yani bence size soylemeleri de yanlis geldi bana rahatlatmak icin bile olsa. O oyle soylediginde hemen cevabini verseler daha guzel olur diye dusunuyorum. O da farkina varir belki biraz torpuler kendini. Bazi insanlarda da bu kiskanclik da hastalik durumuna gelmis malesef. Allah nefsimize uydurmasin insallah.zaten gizlemiyor..herkese arkamdan soyluyormus.kiskaniyorum diye..koca sulale bana soyluyor.yaslilarimiz aldirma kizim kiskancliktan yapiyor.kendi de soyluyor diyorlar..ama artik kayinvalidemle konustum bugun.ya uyarin artik dedim.kiskancliksa da bence hastalikli bir vaziyette...
Bu hafta kan verseniz en geç 15 günde %99 cinsiyet ve diğer sonuçları öğrenmiş oluyorsunuz aslında. Aynı durumda olsam kesin vermiştim. Türkiye daha kolay. Burada bizi yonlendirdikleri şirket sıkıntılı çıktı diye ikiliye yonlendim ama süreçten çok sıkıldım açıkçası. Yoksa çok istiyorum ben genetik testi. Kararlariniza göre en kısa zamanda güzel haberler ve cinsiyet ogrenmenizi dilerim
Bu hafta kan verseniz en geç 15 günde %99 cinsiyet ve diğer sonuçları öğrenmiş oluyorsunuz aslında. Aynı durumda olsam kesin vermiştim. Türkiye daha kolay. Burada bizi yonlendirdikleri şirket sıkıntılı çıktı diye ikiliye yonlendim ama süreçten çok sıkıldım açıkçası. Yoksa çok istiyorum ben genetik testi. Kararlariniza göre en kısa zamanda güzel haberler ve cinsiyet ogrenmenizi dilerim
Hayırlı olsun sevindim iki oğluş ne güzelKızlarrr kontrolden geliyorum çok şükür bi sıkıntı yok herşeyimiz iyi kanama alanım geçmiş çok şükürveee cinsiyet net pipiyi gördük @Lepistesb listeye ekleyebilirsin canım ikinci oğlum geliyor ☺Erkek
Ahahahacecenn
Eminim eşinle çok güzel bir konuşma yapmışsındır. Çünkü hitabetin çok kuvvetli. Onun başka şansı kalmamıştır kabul etmekten.Tabii bu işin şakası ama anlayışlı olmas kendini düzeltebilmesi çok hoş. Bende çoğu zaman söyleyerek yaptırıyorum. Bizimkinin annesi sağ olsun eşimden bir şey isteyince ben aman oğlum otursun ben getirirm diyor. Geçen dedim ki sehbaları içerden getir canım ağır oldukları için aman oğlum otursun ben getirirm diyor. Sanki oğlunun eline yapışacak. Geçen evi temizlettim ilk defa bizimkine. Sonra kayınvalideme gittik. Napıyorsunuz dediler. Ee napalım evi temizledik beraber dedim. Hiç cevap bile vermedi oğluna hiç kıyamıyor öyle alıştırıp yetiştirmiş. Şimdi acısını ben çekiyorum. Ama yavaş yavaş düzeltiyorum eşimi bu konularda.
İyi olmuş çok istiyordun iki pipiden sonraKizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Yaa maşallah canm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin :))Kızlarrr kontrolden geliyorum çok şükür bi sıkıntı yok herşeyimiz iyi kanama alanım geçmiş çok şükürveee cinsiyet net pipiyi gördük @Lepistesb listeye ekleyebilirsin canım ikinci oğlum geliyor ☺Erkek
Ay bende senden haber bekliyodum dışarı çıkınca unuttm :))Kizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Ayy canım benim Allah razı binkere razı olsun senden de hepinizden de.rabbim şükürler olsun kabul etmiş dualarımızi.artık sırtin yere gelmez ebrulipapatyacik.. aslan gibi iki oğlan.. Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin
amin canim amin..uzdukleri kadar uzulseler yeter..
fazlasinda gozum yok..
yaaa aayse4401 sen cook kiz istiyorsun diye sana cook dua etmiştim biliyor musun? sevinmene cook sevindim..iki aslan oglan gozu gibi baksinlar minik prenseseAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
çok sağol canim benim Rabbim seninde gönlündekini versin insaallah.eminim burdaki herkesin ve seninde kalbiniz çok güzel. Hepimiz birbirimize dua ediyoruz ve hepimizin Ne güzel hamileyiz hamilelerin duası kabul olurmuş derler ya.allah hepimizden razı olsunYaa maşallah canm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin :))
Ay bende senden haber bekliyodum dışarı çıkınca unuttm :))
Çok sevindim Rabbim gönlüne göre verdi ne güzl kalbi temiz insan ❤
Maşallah diyelm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
Cumartesi belki bana da bi tahminde bulunur doktor bakalm :))
Aynen iki pipiden sonraİyi olmuş çok istiyordun iki pipiden sonraumarım sağlıkla büyür
Kız bebek anneyi çirkinleştiriyo diyollaaaa ondanmı acabasıAaa ne kadar da ben
Selam kızlar. İkili test yaptırdım bugün ultrasonla bakıldı. Kan verdim bir de. Ultrason sonuçları iyi çıktı çok sevindim bir rahatlık geldiYaaa bir de ultrason yaparken doktor dürttü bebişi uyan bakalım dedi. Bir hareketler yaptı bebiş Allahım çok değişik oldum yaa kıpır kıpır oldu bir anda Hareket ettiğini görmek ne değişik şeymiş
İki kızım var ve cinsiyet daha belli değil ama ister istemez gönlümüz erkekten yanaRabbim herkese gönlündekini tattirsin inşaallah sağlıklâ hayırla. Sizin bellimiydi cinsiyet
Aminnnn canımmm inşallah hepimizeYaa maşallah canm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin :))
Ay bende senden haber bekliyodum dışarı çıkınca unuttm :))
Çok sevindim Rabbim gönlüne göre verdi ne güzl kalbi temiz insan ❤
Maşallah diyelm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
Cumartesi belki bana da bi tahminde bulunur doktor bakalm :))
MaşallahKızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. Bulantı kusma için çok ilaç kullandım bu zamana kadar ve 1 2 gündür bulantım azalmıştı doktorum ilaçları bıraktırdı vitamin yazdı. Bebeğimi gördüm :) ve ilk defa renkli olarak gördüm :) kimseye benzetemedimgelişimi iyi dedi çok şükür,bizde durumlar böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?