2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Maşallah canım. Büyük bir iç ferahlığı ve şükür sebebi.

Aminnn canımm inşallah hepimizin sağlıkla gelsinler

Ahahaha ilahi ya cecenncim, boşluğuma, hamileligime denk geldi yoksa yaptırıyorum her istediğimi hitabetimle şaka şaka orta yolu buluyoruz işte
Anneler öyle yetiştiriyor sonra oğullar hanımlara öyle davranmayinca şaşırıyorlar, kötü niyet yok da bilinçsizlik diyelim yetiştirmede. Önemli olan eşin ılımlı, uyumlu olması. Değişir tabi o zaman olur ağız tadı
[/QUOTE]
Benimde kp hep iş yapar. Temizlik hatta yemek bile o yapar. Eşimde evde iş yapar çok şükür. Ama kv hep rahatsız olur. Bende Birgün dedim ki senin kocan koca da bizimki bebek mi ya da bizim ki bebekse senin eşin neden bebek değil kafası karıştı sonra. Bize gelince de hep şakalaşırdı benimle yine mi iş yaptırıyooonn kııızzzz derdi ahahahh birazda espirili kendisi. Oğlan anaları kıyamıyorlar çocuklarına. Kızlar ise hizmetçi gibi mübarek. Umarım iki abisi olan nisan kız bebekleri öyle olmaz değil mi

Sağol canım kız istiyordum yalan söylemiyim ama erkeğe de erkek kardeş daha iyi olur diye düşünüyorum sağlıkla gelsin inşallah yavrum
Evet ikisi de ayrı güzel. Aynı cinsiyet olması çocuklar açısından Harika tabi. Farklılığı biz istiyoruz. Benim kızım olduğu için ikisi de uyar bana. Sağlıklı hayırlı olsunlar da. Hepsi evlat

Kizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Bugün tam sizin yazdığınız zaman foruma girmiştim. Ben de dua ettim hayırlısı gönlünüze göre olsun diye. Çok sevindim hayırlı olsun. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Aynen öyle canımBenim oğlum 3 yaşında ama erkek istiyordu o da

Aynen öyle canımBenim oğlum 3 yaşında ama erkek istiyordu o da
Benim Kızım 3,5 kız istiyor. erkek olursa anlaşamaz diye düşünüyorum. Çünkü okulda bile erkekler cidden çok fena. Öğretmenle de konuştum öyle söylüyor. Vuruyorlarmış hep çok yaramazlar. Erkeklerle pek oynamıyor bu yüzden. Sizinki nasıl sakin mi?

Ölçümleri düzgünse zaten kafanızı yormayın ama yine de yaptırmak isterseniz benim yaptırdığım yer 2700'e yapıyor. 4100 çok yüksek geldi bana da.

Ahhh canımm ahhh tam canavar bi oğlum var düz duvara tırmanan cinsten birazallahım sağlık versin geçecek bu dönemlerde inşallah

Yanlız dr a hiçbişey soramadim soracaklarımın.cunki heyecandan kalbimin çarpıntısı çoğaldı resmen beynim uyuştu odada.dr bişeyler anlatmış onları hiç duymamisim ultrason kağıdında bebekle ilgili bişeyler göstermiş onları bile hatırlamıyorum.dr.la vedalastimmi Onu bile hatırlamıyorum. Yanımda Allahtan gelin vardı onlar söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…