- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Sağol canım kız istiyordum yalan söylemiyim ama erkeğe de erkek kardeş daha iyi olur diye düşünüyorumHayırlı olsun sevindim iki oğluş ne güzel
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. Bulantı kusma için çok ilaç kullandım bu zamana kadar ve 1 2 gündür bulantım azalmıştı doktorum ilaçları bıraktırdı vitamin yazdı. Bebeğimi gördüm :) ve ilk defa renkli olarak gördüm :) kimseye benzetemedimgelişimi iyi dedi çok şükür,bizde durumlar böyle :)
Aminnn canımm inşallah hepimizin sağlıkla gelsinlerartık sırtin yere gelmez ebrulipapatyacik.. aslan gibi iki oğlan.. Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin
amin canim amin..uzdukleri kadar uzulseler yeter..
fazlasinda gozum yok..
yaaa aayse4401 sen cook kiz istiyorsun diye sana cook dua etmiştim biliyor musun? sevinmene cook sevindim..iki aslan oglan gozu gibi baksinlar minik prenseseAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Aminnn canım inşallah en önemlisi o zaten hayırlı ve sağlıklı olmalarıAllah gönlünüze göre versin. insallah yanlış görmüştür. belki ultrasonu iyi değilse görememiştir.
Gözünüz aydın kızlar. hayırlı evlat olsunlar insallah. ❤❤❤
Ahahahacecenn
Eminim eşinle çok güzel bir konuşma yapmışsındır. Çünkü hitabetin çok kuvvetli. Onun başka şansı kalmamıştır kabul etmekten.Tabii bu işin şakası ama anlayışlı olmas kendini düzeltebilmesi çok hoş. Bende çoğu zaman söyleyerek yaptırıyorum. Bizimkinin annesi sağ olsun eşimden bir şey isteyince ben aman oğlum otursun ben getirirm diyor. Geçen dedim ki sehbaları içerden getir canım ağır oldukları için aman oğlum otursun ben getirirm diyor. Sanki oğlunun eline yapışacak. Geçen evi temizlettim ilk defa bizimkine. Sonra kayınvalideme gittik. Napıyorsunuz dediler. Ee napalım evi temizledik beraber dedim. Hiç cevap bile vermedi oğluna hiç kıyamıyor öyle alıştırıp yetiştirmiş. Şimdi acısını ben çekiyorum. Ama yavaş yavaş düzeltiyorum eşimi bu konularda.
Aminnn canım inşallah darısı isteyen herkese olsunHadi hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin oğlun❣
Evet ikisi de ayrı güzel. Aynı cinsiyet olması çocuklar açısından Harika tabi. Farklılığı biz istiyoruz. Benim kızım olduğu için ikisi de uyar bana. Sağlıklı hayırlı olsunlar da. Hepsi evlatSağol canım kız istiyordum yalan söylemiyim ama erkeğe de erkek kardeş daha iyi olur diye düşünüyorumsağlıkla gelsin inşallah yavrum
Bugün tam sizin yazdığınız zaman foruma girmiştim. Ben de dua ettim hayırlısı gönlünüze göre olsun diye. Çok sevindim hayırlı olsun. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Kizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Bizde senin güzel haberlerini almak için cumayı bekliyoruz canım darısı sana ve isteyen herkese olsun canımYaaaa maşallah çok ama çok sevindim senin adınaa canım. Güzel haberlerinizle bizide mutlu ediyorsunuz.
Aynen öyle canımEvet ikisi de ayrı güzel. Aynı cinsiyet olması çocuklar açısından Harika tabi. Farklılığı biz istiyoruz. Benim kızım olduğu için ikisi de uyar bana. Sağlıklı hayırlı olsunlar da. Hepsi evlat
Aminnnnn canımmm inşallahHayırlı uğurlu olsunSağlıkla inşallah
Benim Kızım 3,5 kız istiyor.Aynen öyle canımBenim oğlum 3 yaşında ama erkek istiyordu o da
Rabbim inşaallah sağlıkli hayırlı eli ayağı azalari tam bir erkek evlat versin sanaİki kızım var ve cinsiyet daha belli değil ama ister istemez gönlümüz erkekten yana
Allah binkere razı olsun amin inşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşaallahBugün tam sizin yazdığınız zaman foruma girmiştim. Ben de dua ettim hayırlısı gönlünüze göre olsun diye. Çok sevindim hayırlı olsun. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Ölçümleri düzgünse zaten kafanızı yormayın ama yine de yaptırmak isterseniz benim yaptırdığım yer 2700'e yapıyor. 4100 çok yüksek geldi bana da.Tesekkur ederiz iyi dilekleriniz için, eşim genetik teste cok taraftar degil, aslinda biraz ticaretede dökulmus fiyatlar ucmus bize 4100 lira fiyat verdiler bebegin herseyi duzgun ölçumleri degerleri sifr yaş riski var doktor ÷80 saglikli diyor bizde daha fazla kafamizi karistirmak istemedik risk yuksek olsaydi para önemli degil hemen yaptirirdim.
Ahhh canımm ahhh tam canavar bi oğlum var düz duvara tırmanan cinsten birazBenim Kızım 3,5 kız istiyor.erkek olursa anlaşamaz diye düşünüyorum. Çünkü okulda bile erkekler cidden çok fena. Öğretmenle de konuştum öyle söylüyor. Vuruyorlarmış hep çok yaramazlar. Erkeklerle pek oynamıyor bu yüzden. Sizinki nasıl sakin mi?
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım tutturmuşsunuz bu seferAynen iki pipiden sonra
Yaa çok sevindim canımmmKizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Gözün aydın canımKızlarrr kontrolden geliyorum çok şükür bi sıkıntı yok herşeyimiz iyi kanama alanım geçmiş çok şükürveee cinsiyet net pipiyi gördük @Lepistesb listeye ekleyebilirsin canım ikinci oğlum geliyor ☺Erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?