2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahhh canımm ahhh tam canavar bi oğlum var düz duvara tırmanan cinsten birazallahım sağlık versin geçecek bu dönemlerde inşallah
Ben öğretmenliği bu kadar zor görmezdim. O sınıfı gördüm ya şaşırdım kaldım. Yani benim kızım da hareketli ama diyor ki anne bunlar ne yapıyor böyle çocuk da şaşırdı. Bizimki yazsın çizsin parkta oynasın. Öğretmenimin sözünü dinliyorum diyor daha şimdiden

Yanlız dr a hiçbişey soramadim soracaklarımın.cunki heyecandan kalbimin çarpıntısı çoğaldı resmen beynim uyuştu odada.dr bişeyler anlatmış onları hiç duymamisim ultrason kağıdında bebekle ilgili bişeyler göstermiş onları bile hatırlamıyorum.dr.la vedalastimmi Onu bile hatırlamıyorum. Yanımda Allahtan gelin vardı onlar söylediler

Forumda sorun mu var benim msj 3kere gitmiş sanirsam

Son düzenleme:
Ahhh canımm ahhh tam canavar bi oğlum var düz duvara tırmanan cinsten birazallahım sağlık versin geçecek bu dönemlerde inşallah
Ben öğretmenliği bu kadar zor görmezdim. O sınıfı gördüm ya şaşırdım kaldım. Yani benim kızım da hareketli ama diyor ki anne bunlar ne yapıyor böyle çocuk da şaşırdı. Bizimki yazsın çizsin parkta oynasın. Öğretmenimin sözünü dinliyorum diyor daha şimdiden

Yanlız dr a hiçbişey soramadim soracaklarımın.cunki heyecandan kalbimin çarpıntısı çoğaldı resmen beynim uyuştu odada.dr bişeyler anlatmış onları hiç duymamisim ultrason kağıdında bebekle ilgili bişeyler göstermiş onları bile hatırlamıyorum.dr.la vedalastimmi Onu bile hatırlamıyorum. Yanımda gelin vardı o söyledi herşeyi

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım tutturmuşsunuz bu sefer bende bugün ikinci pipiyi gördüm
Seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım.rabbim sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Süpriz bebek plansiz oldu aslında.belki planlı yapsak ve kız için uğraşsak olmazdı heralde

2020 nisan anneleri isim listesi konusunun başındaki tablo güncel olan mı? Ben yokum orada ama acaba ilk hali miydi oradaki? Değilse tekrar yazarım bilgileri beni de ekler misiniz?

Ohhhh Maşallah canım inşallah hep öyle olur dediğin gibi erkekler hep öyle bizim babamız çok şımartıyor Aslan parçam diye diye Aslan etti oğlumu şimdiden

Seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım.rabbim sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Süpriz bebek plansiz oldu aslında.belki planlı yapsak ve kız için uğraşsak olmazdı heralde
Aynenn öyle canım bak benim 3 yıl sonra kendiliğinden yine erkek ama 3 yıldır kızım olsun süslüyüm diyodum olmadı nasip işte 3 yılda bir erkek daha neye benziycek acaba okadar uğraşmaya kıvanç mı? Kenan mı? Bilemedim

Merhabalar. Cinsiyeti çoğu arkadaşımız öğrendi. Ben ve birkaç kişi kaldık sanırım kimiside netleştirmeyi bekliyor. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

Iyi kimin neyi olacak zamanla okur öğrenirim inşAllah. Her kesin bebeği hayirla gelsin hayatlarına. Benim de randevum yarın blecekmiyim bakalim. O zamana kadar hepiniz de sevgiyle kalin...

Sağol canım kız istiyordum yalan söylemiyim ama erkeğe de erkek kardeş daha iyi olur diye düşünüyorum sağlıkla gelsin inşallah yavrum

canim, benim erkek kardesim hep soyler iyi ki erkek kardesim var diye..siz kizlardan bana fayda yok derdimi kim dinlesin deyip duruyor..aslinda biz de dinliyoruz ama ne biliyim erkek erkege baska demekki Allah aslanlarına uzun saglikli omur versin.hem belki sonradan bir kızın olur

Aha demek seninki erkek ha? Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insAllah. Benim de oğlum var ve kardeş istiyormusun sorduğumda evet diyor ve kesinlille erkek olsun diyor :)))) ben de Rabbim gönlune gore versin diyorum :) hayirlisi ne olursa bakalim

Çok güzel duygular ya. O hareketleri bir an önce görmek istiyorum bende. Ne güzel ölçümler iyi çıkmış. Kan sonucuda aynı gelecek inşallah. Sağ sağlim gelsin yavrucuk
Çok teşekkür ederim. Hepimizin yavrusu sağ salim gelir inşallah

Ölçümleri düzgünse zaten kafanızı yormayın ama yine de yaptırmak isterseniz benim yaptırdığım yer 2700'e yapıyor. 4100 çok yüksek geldi bana da.
Niyetlenirsek sizden bilgi alirim Tesekkur ederim, sizdedemi yaş riski cikti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…