- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Ben öğretmenliği bu kadar zor görmezdim. O sınıfı gördüm ya şaşırdım kaldım. Yani benim kızım da hareketli ama diyor ki anne bunlar ne yapıyor böyleAhhh canımm ahhh tam canavar bi oğlum var düz duvara tırmanan cinsten birazallahım sağlık versin geçecek bu dönemlerde inşallah
Ben öğretmenliği bu kadar zor görmezdim. O sınıfı gördüm ya şaşırdım kaldım. Yani benim kızım da hareketli ama diyor ki anne bunlar ne yapıyor böyleAhhh canımm ahhh tam canavar bi oğlum var düz duvara tırmanan cinsten birazallahım sağlık versin geçecek bu dönemlerde inşallah
Sağol canımYaa çok sevindim canımmm
Ayyy bende yarın gidecem çok merak ediyorum
Seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım.rabbim sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım tutturmuşsunuz bu seferbende bugün ikinci pipiyi gördüm
Oğullarınızın yaşları kaç küçükler mi?Seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım.rabbim sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Süpriz bebek plansiz oldu aslında.belki planlı yapsak ve kız için uğraşsak olmazdı heralde
Sağol canımmmGözün aydın canım
Ohhhh MaşallahBen öğretmenliği bu kadar zor görmezdim. O sınıfı gördüm ya şaşırdım kaldım. Yani benim kızım da hareketli ama diyor ki anne bunlar ne yapıyor böyleçocuk da şaşırdı. Bizimki yazsın çizsin parkta oynasın. Öğretmenimin sözünü dinliyorum diyor daha şimdiden
6 yaşını doldurdu büyük oğlum küçükte 3,5yasina yaklastiOğullarınızın yaşları kaç küçükler mi?
Aynenn öyle canım bak benim 3 yıl sonra kendiliğinden yine erkek ama 3 yıldır kızım olsun süslüyüm diyodum olmadı nasip işte 3 yılda bir erkek daha neye benziycek acaba okadar uğraşmaya kıvanç mı? Kenan mı? BilemedimSeninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım.rabbim sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Süpriz bebek plansiz oldu aslında.belki planlı yapsak ve kız için uğraşsak olmazdı heralde
Bizde senin güzel haberlerini almak için cumayı bekliyoruz canım darısı sana ve isteyen herkese olsun canım
Merhabalar. Cinsiyeti çoğu arkadaşımız öğrendi. Ben ve birkaç kişi kaldık sanırım kimiside netleştirmeyi bekliyor. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
Ay çok güldümAynenn öyle canım bak benim 3 yıl sonra kendiliğinden yine erkek ama 3 yıldır kızım olsun süslüyüm diyodum olmadı nasip işte 3 yılda bir erkek daha neye benziycek acaba okadar uğraşmaya kıvanç mı? Kenan mı? Bilemedim
Sağol canım kız istiyordum yalan söylemiyim ama erkeğe de erkek kardeş daha iyi olur diye düşünüyorumsağlıkla gelsin inşallah yavrum
Aha demek seninki erkek ha? Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insAllah. Benim de oğlum var ve kardeş istiyormusun sorduğumda evet diyor ve kesinlille erkek olsun diyor :)))) ben de Rabbim gönlune gore versin diyorum :) hayirlisi ne olursa bakalimAynenn öyle canım bak benim 3 yıl sonra kendiliğinden yine erkek ama 3 yıldır kızım olsun süslüyüm diyodum olmadı nasip işte 3 yılda bir erkek daha neye benziycek acaba okadar uğraşmaya kıvanç mı? Kenan mı? Bilemedim
Çok teşekkür ederim. Hepimizin yavrusu sağ salim gelir inşallahÇok güzel duygular ya. O hareketleri bir an önce görmek istiyorum bende. Ne güzel ölçümler iyi çıkmış. Kan sonucuda aynı gelecek inşallah. Sağ sağlim gelsin yavrucuk
Niyetlenirsek sizden bilgi alirim Tesekkur ederim, sizdedemi yaş riski cikti?Ölçümleri düzgünse zaten kafanızı yormayın ama yine de yaptırmak isterseniz benim yaptırdığım yer 2700'e yapıyor. 4100 çok yüksek geldi bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?