- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Şimdi hep öyle büyüyor çocuklarOhhhh Maşallahcanım inşallah hep öyle olur dediğin gibi erkekler hep öyle bizim babamız çok şımartıyor Aslan parçam diye diye Aslan etti oğlumu şimdiden ☺
Kuzum,sende ne sıkınti var ki? Onceki mesajlari okuyamadim daNiyetlenirsek sizden bilgi alirim Tesekkur ederim, sizdedemi yaş riski cikti?
Ikili teste butun ölcumler iyi cikti sadece yaş riski cikti, bugun doktoruma kontrole gittim olcumler iyi dedi yaş riski var onun icinde genetik test oneriyoruz dedi ama bebek ÷80 saglikli dedi ama yinede insan huzursuz oluyor sonra fiyat bilgisi aldim 4100 lira giyat verdiler risk yuksek olsa gözu kapali öderim ama sanki ticarete dökulmus biraz bu testler bunun disinda bebeginde cinsiyetini soylemedi kordon varmis bacak arasinda aslinda tahmin yurutebilirdi ama bilgi vermedi 1 ay bekleyin diyor biraz gerildim bugun doktorumdan dolayi acikcasi tedirgin.etti beni rahatlatacaginaKuzum,sende ne sıkınti var ki? Onceki mesajlari okuyamadim da
İnşallah ondandırKız bebek anneyi çirkinleştiriyo diyollaaaa ondanmı acabası
Erkek valla pipiyi gördük bugünAha demek seninki erkek ha? Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insAllah. Benim de oğlum var ve kardeş istiyormusun sorduğumda evet diyor ve kesinlille erkek olsun diyor :)))) ben de Rabbim gönlune gore versin diyorum :) hayirlisi ne olursa bakalim
Gül diye söyledim zaten kızAy çok güldüm
Amin kuzum. Sağsalim kucagina al insAllah :*Erkek valla pipiyi gördük bugünsağlıkla gelsinler inşallah rabbim gönlümüzden geçenlerin en hayırlısını versin
Yok canım anladım benim kızım olmuyorcanim, benim erkek kardesim hep soyler iyi ki erkek kardesim var diye..siz kizlardan bana fayda yok derdimi kim dinlesin deyip duruyor..aslinda biz de dinliyoruz ama ne biliyim erkek erkege baska demekkiAllah aslanlarına uzun saglikli omur versin.hem belki sonradan bir kızın olur
Sabırla geçer bugünlerde sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemli diil canımŞimdi hep öyle büyüyor çocuklar
Yok canım anladım benim kızım olmuyorbunuda doğururum sağlıkla sonra iki oğlumu yetiştirmeye adarım kendimi inşallah hayırlısıyla
Aminnnn canımm benim cümlemizin inşallahAllah gönlüne versin canim benim
Benim yaşım 38. Doktor direk bu testi söyledi. Açıkçası biz de çok irdelemeden yaptırdık. Aslında ölçümler iyi çıkınca risk zaten azalmış oluyor. Doktorum '' ikili testte bütün değerler iyi olsa bile yaşını girdiklerinde risk daha yüksek gibi görünür ve seni yanıltır, yaşından dolayı ikliyi hiç yaptırma'' dedi. Yaptıracaksan bunu yaptır yoksa hiç bakma dedi. Benim de ölçümlerim iyi çıkmıştı ama ikili yaptırmayınca açıkçası bunu yaptırıp rahatlamak istedik.Niyetlenirsek sizden bilgi alirim Tesekkur ederim, sizdedemi yaş riski cikti?
Maşallah. Allah bağışlasın.6 yaşını doldurdu büyük oğlum küçükte 3,5yasina yaklasti
Anladim 35 yas ustu her bayanda cikiyor risk benim eşimde hersey normal daha fazla kafa karistirmayalim dedi bende bebegimin saglikli olduguna inaniyorum bende 37 yasindayim ilk bebegim insan ister istemez pipirikleniyorBenim yaşım 38. Doktor direk bu testi söyledi. Açıkçası biz de çok irdelemeden yaptırdık. Aslında ölçümler iyi çıkınca risk zaten azalmış oluyor. Doktorum '' ikili testte bütün değerler iyi olsa bile yaşını girdiklerinde risk daha yüksek gibi görünür ve seni yanıltır, yaşından dolayı ikliyi hiç yaptırma'' dedi. Yaptıracaksan bunu yaptır yoksa hiç bakma dedi. Benim de ölçümlerim iyi çıkmıştı ama ikili yaptırmayınca açıkçası bunu yaptırıp rahatlamak istedik.
Valla biz 4 kızın üstüne bi erkek kardeşim var 18 yasında çocukluğundan beri benimle herseyini paylaşır arada taktik bile alır çok düşkün bizlerecanim, benim erkek kardesim hep soyler iyi ki erkek kardesim var diye..siz kizlardan bana fayda yok derdimi kim dinlesin deyip duruyor..aslinda biz de dinliyoruz ama ne biliyim erkek erkege baska demekkiAllah aslanlarına uzun saglikli omur versin.hem belki sonradan bir kızın olur
Doktor sana bi tahminde bulundu mu kız erkek diyeİnşallah ondandır
Benim yaşım 37,ilk bebegimiz valla benim.ultrason olcumlerimde kans testide yaş riski disinda iyi cikti ama doktorlar yaş riskini gorunce hemem genetik test öneriyorlar aslinda bebegi bugunde ultrasonda gördu doktor herseyi gelisimi guzel dedi bizde ÷20 risk icim genetik testini yaptirip baska bir stresli surece girmeyelim dedik eşimde istemiyor ben arada kaldim biz biraz daha hassasiz anne olarakF Fulyaa82 yaş kac ki,senin? Zaten bu testlerin hata payi yuksek oldugunu diyorlar. Ben oğlumda test adina hicbirşey yaptirmamistim. Yarin benim de ikili test günum ben de ölçum yaptiracam ama kan testi istemiyorum. Imza atip gelecem. Benim de yas 38 onun icin risk alip yaptirmak istemiyorum. Eşim de yaptirma diyor. Bir sıkınti cikarsa 6 ayini zilletle gecirme diyor. Ne olirsa Rabbimden hayirlisi diyek.
Doktorum da bana zaten ölçümlerin iyi sıkıntı yapma dedi. Senin dediğin gibi ikiliyi yaptırsak yaşı girince risk yükselmiş gibi görünecek onun için ikliyi yaptırma dedi. Boşuna kafana takılacak illa bir test yaptırmak istiyorsan bu yaştan sonrası genetik test güvenilir dedi. Allahıma şükürler olsun bir problem de çıkmadı. Yani ölçümler iyise kafanı yorma, ama illaki öğreneyim diyorsan da bu yaştan sonra ikili değil bunu yaptır.Anladim 35 yas ustu her bayanda cikiyor risk benim eşimde hersey normal daha fazla kafa karistirmayalim dedi bende bebegimin saglikli olduguna inaniyorum bende 37 yasindayim ilk bebegim insan ister istemez pipirikleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?