Anladim bakalim hayirlisi artik hakkimizda tesekkur ederim tavsiyeleriniz icinDoktorum da bana zaten ölçümlerin iyi sıkıntı yapma dedi. Senin dediğin gibi ikiliyi yaptırsak yaşı girince risk yükselmiş gibi görünecek onun için ikliyi yaptırma dedi. Boşuna kafana takılacak illa bir test yaptırmak istiyorsan bu yaştan sonrası genetik test güvenilir dedi. Allahıma şükürler olsun bir problem de çıkmadı. Yani ölçümler iyise kafanı yorma, ama illaki öğreneyim diyorsan da bu yaştan sonra ikili değil bunu yaptır.
Darisi bana insallah ya bebimde bi kizim var simdikinin erkek olmasini okadar cok istiyorumki tabi saglikli hayirli bi evlat bastaki duam hepimize insallahErkek valla pipiyi gördük bugünsağlıkla gelsinler inşallah rabbim gönlümüzden geçenlerin en hayırlısını versin
Benimki 2 yasında oluyor bugün doğumgünü, benimkiyle oynasın, kızları çok seviyorBenim Kızım 3,5 kız istiyor.erkek olursa anlaşamaz diye düşünüyorum. Çünkü okulda bile erkekler cidden çok fena. Öğretmenle de konuştum öyle söylüyor. Vuruyorlarmış hep çok yaramazlar. Erkeklerle pek oynamıyor bu yüzden. Sizinki nasıl sakin mi?
Fiyatlar uçmuş amanın, burada 2000-3000 max fiyat aralığından bahsetmişlerdi en son güncel. Dediğiniz rakam iki katı neredeyse, haklısınız. %80 orandan bile fazladır sağlıklı olma olasılığı. Ben dediğim rakamlar olsaydı cinsiyeti de öğrenmek için yaptırırdım demek istemiştim. Sağlıkla onu da gösterir yakındaTesekkur ederiz iyi dilekleriniz için, eşim genetik teste cok taraftar degil, aslinda biraz ticaretede dökulmus fiyatlar ucmus bize 4100 lira fiyat verdiler bebegin herseyi duzgun ölçumleri degerleri sifr yaş riski var doktor ÷80 saglikli diyor bizde daha fazla kafamizi karistirmak istemedik risk yuksek olsaydi para önemli degil hemen yaptirirdim.
Ay mutlu yaşları olsun sağlıkla annesi babası kardeşiyle inşallah happy BdayBenimki 2 yasında oluyor bugün doğumgünü, benimkiyle oynasın, kızları çok seviyor
İyi ki doğmuş iyi ki annesi olmuşsunBenimki 2 yasında oluyor bugün doğumgünü, benimkiyle oynasın, kızları çok seviyor
Çok teşekkür ediyorumİyi ki doğmuş iyi ki annesi olmuşsunkeşke.. bir gün belki neden olmasın
4 kız olunca üzerine titremişsinizdir de ondanValla biz 4 kızın üstüne bi erkek kardeşim var 18 yasında çocukluğundan beri benimle herseyini paylaşır arada taktik bile alır çok düşkün bizlere
Erkeği de kızı da baba yapıyorYok canım anladım benim kızım olmuyorbunuda doğururum sağlıkla sonra iki oğlumu yetiştirmeye adarım kendimi inşallah hayırlısıyla
Ya ne güzel bende hep bir abim olsun istemişimdir gerçekten kardeş çok güzel birşey evet biz onu oyuncak bebek gibi gördük biraz ruj falan sürerdi küçükken4 kız olunca üzerine titremişsinizdir de ondanbenim 3 abim var. Hepsini ayrı ayrı çok severim. Ancak büyürken bana çok karıştılar şimdi onlarda çok pişman. Ben hep karşı çıkardım asi derlerdi bana. Aslında asi değilmişim normal bir hayat istiyormuşum ne kadar da haklıymışım. Birde kızlar annelerine yardım eder dedikleri için evde hiç iş yapmazdım çok faydalarını gördüm. Hala da elleri hep üstümde bir derdim olsa yanımdalar. Kızıma almadıkları kalmadı. Sizin tabi minik erkek olunca birde hiç sorun yaşamamıştır. Kardeş iyi birşey işte. Umarım bizimkiler de büyüdüklerinde birbirlerini severler..
Onlar doğduktan sonra sanki kendi doğum günümüz heyecanını yitirdi. Yeniden doğduk onlarla. Daha bir duygusal oluyorum bende o günü düşündüğümde. Evet hiç unutulmaz bir an. Ebe kucağıma verdiğinde yanağını yanımda gezdirdi kızım. Ebe ne düşünüyorsun dedi. Bu kadar güzel olacağını hiç sanmıyordum demiştimÇok teşekkür ediyorum2 yıl önce bugün , burada, 16 saat süren doğumla 1 saat sonra kucağımdaydı Dünyanın en unutulmaz ve güzel anı... Kendini tabii ki koruması gerektiğini ama kızlara vurmaması gerektiğini öğreterek büyüteceğim, büyütüyorum
Kuzum,genetik yaptirsan ne detişecek ki? Sen bu çocugu öyle de böyle de dogurmak istiyorsan kafana her şeyi takma bence. Zaten 24 haftasinda dopplere gireceksin ve o zaman her şey belli gözüküyor. Sen canini sıkma ve Rabbine sığin evel Allah her şey güzel olacakBenim yaşım 37,ilk bebegimiz valla benim.ultrason olcumlerimde kans testide yaş riski disinda iyi cikti ama doktorlar yaş riskini gorunce hemem genetik test öneriyorlar aslinda bebegi bugunde ultrasonda gördu doktor herseyi gelisimi guzel dedi bizde ÷20 risk icim genetik testini yaptirip baska bir stresli surece girmeyelim dedik eşimde istemiyor ben arada kaldim biz biraz daha hassasiz anne olarakbakalim hayirlisi artik
Yok bence isteme abiYa ne güzel bende hep bir abim olsun istemişimdir gerçekten kardeş çok güzel birşey evet biz onu oyuncak bebek gibi gördük biraz ruj falan sürerdi küçükkenama kadınlara çok saygılı bir erkek oldu kadınlara özgü herşeyi öğrenmişti küçüklükten itibaren inşallah cocuklarımızı da böyle yetiştiririz ama ben kardeş düşünmüyorum bulantılardan sonra biraz tövbeli gibiyim reset atmam lazım beynime unutmam lazım yaşadığım herseyi
Cnm 37 olsa nolmuş? 20 yaşında da bebeği hasta doğanlar var sonuçta. Bu kadar düşünmeyin sırf yaş yüzünden strese girmeyin. Detaylı ultrasonda da anlaşılır zaten.Benim yaşım 37,ilk bebegimiz valla benim.ultrason olcumlerimde kans testide yaş riski disinda iyi cikti ama doktorlar yaş riskini gorunce hemem genetik test öneriyorlar aslinda bebegi bugunde ultrasonda gördu doktor herseyi gelisimi guzel dedi bizde ÷20 risk icim genetik testini yaptirip baska bir stresli surece girmeyelim dedik eşimde istemiyor ben arada kaldim biz biraz daha hassasiz anne olarakbakalim hayirlisi artik
Evet eksileri olmuş sizde de erkekleri bu kadar iyi tanımak da ne derece iyi bilemiyorumYok bence isteme abiya evet olmuştur öyle şeyler. Bende tekwando yapıp futbol oynardım çünkü. Erkekleri çok iyi tanıdım çok anlattılar işte bana bilirsiniz korkuyorlardı erkek arkadaşım olmasından. Bende zaten mantık gelişti birini sevmem ona inanmam sayelerinde çok zordu. Sonra da evlenmeyecek herhalde diye korkmaya başladılar aman tanrım! Şimdiden ikinciyi konuşmana gerek yok gerçekten
İyi tarafı da oldu ama anı yaşayamadım tabi diyelim. Fakat sonuç olarak o zaman anı yaşasam şimdi ne yaşıyordum o da meçhul değil mi? Birkaç hareketinden babasının hırsızlık yaptığını ortaya çıkardığım bile oldu yani gerisini siz düşünün.Evet eksileri olmuş sizde de erkekleri bu kadar iyi tanımak da ne derece iyi bilemiyorumlafın gelişi dedim suan en son düşüneceğim ikincisi herhalde ama annem bana bu sana bi cocuk yeter ikinciyi kaldıramazsın daha diyor arada cok gülüyorum
Canım ya.. sabrına sağlık evet kocana olan saygından belli şeylere katlanmani anlarım ama doğmamış çocuğun hakkında bu denli dengesiz konuşan b8r kadına ağzının payını vermeni tavsiye ederim sen sustukça üstüne gelecek çünkü bence . Allah ıslah etsinkizlar nolur akil fikir verin..benim haset mi haset bir eltim var.kendi 1 cocuk yapmis ikinciyi asla yapmam diyor diye benim de ikinciyi yapmami istemedi.bunun icin surekli iknaya cabaladi.esi kiz istiyor bir de.kendi yapamam rahatimi bozamam diyor.benim simdi bir kizim olacagi haberini aldi.ve bana sirf benim o mutlulugumu bogazima gommek icin ya ozurlu olursa deyip deyip koca aksam canimi sıktı.durup durup aynı seyi soyluyor.
bunu sırf beni uzmek icin yapti.bende Allah a siginirim dedim diye bi de dalga gecti.Allah a siginsan nolcak ozurlu cocuga sen bakican dedi.
yeminle ben boyle kotusunu hayatimda gormedim.ona hic bir kötü sözum davranişim olmadi.esime saygımdan sustum.ama o hep benle ugraşti.Allah a siginirim..ona inat Allah a siginirim..
Yaaaa çok sevindim senin adınaKizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Bak işte baya taktik öğrenmişsin sende abilerden işe yaramış ama şey biraz mesleki deformasyon gibi olmuş sizinki kardeş deformasyonuİyi tarafı da oldu ama anı yaşayamadım tabi diyelim. Fakat sonuç olarak o zaman anı yaşasam şimdi ne yaşıyordum o da meçhul değil mi? Birkaç hareketinden babasının hırsızlık yaptığını ortaya çıkardığım bile oldu yani gerisini siz düşünün.henüz çocuk ortada yok bir çoksun meydana sonra düşünürsünüz kardeşi ve evet haklısın bende bu bulantılardan sonra asla ama ASla yapmam. Gerçi benim ikinci zaten istemem yine korunurken olursa sırf bulantı yüzünden aldırırım.
Evet yaramaz mıBak işte baya taktik öğrenmişsin sende abilerden işe yaramış ama şey biraz mesleki deformasyon gibi olmuş sizinki kardeş deformasyonuya işte aslında beni anlamışsınız bulantılar gerçekten yaşam kalitemi düşürdü kişisel ihtiyaçlarımı karşılayamaz hale geldim birde düşünün sizin cocugunu var ilgilenmeniz gereken valla Allah yardımcınız olsun zor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?