2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oo baya nokta atışı yapmışsınız desenize arada varsa taktikleriniz alırım ya evet insan mecbur kalınca demekki bir güç geliyor cocugunuzda farkında gibi sizi yormamış hiç ne güzel benim hala ara ara atak şeklinde oluyor geçmedi ben eşimi bıraktım annemin yanına geldim 1 aydır burdayım yoksa gerçekten yerlerde sürünüyorum o derece şiddetli yaşadım 2-3 haftaya düzelicem inşallah evime gidebilir hale gelmeyi umuyorum

Olur tabi istediğin zaman sorabilirsiniz evet biraz farkındaydı iyi olmadığımın. Anneme gidemiyorum. Orada durmuyor. Aslında herşeyi var. Evde ne vardı aynılarını aldı annem boyaları kağıt kalemleri. Oyuncakları.. ama gidince anneme eve gidelim diye tutturuyor. Yoksa bende giderdim anneme. Senin benden biraz daha fazla gibi sanki ama. Ben ilaç kullandım biraz idare etti beni. İlaç kullanmasam hastaneliktim. 13. Hafta gözüküyorsun artık biter umarım.

Darisi bana insallah ya bebimde bi kizim var simdikinin erkek olmasini okadar cok istiyorumki tabi saglikli hayirli bi evlat bastaki duam hepimize insallah
İnşallah canım allah gönlüne göre versin çok var mı kontrole kaç haftalık oldu tambenim 13 haftada kesinleşti

Ay kıyamam nasılda anlamış annesini cocuklar herzaman kendi evlerini istiyor baska yere gidip oynasalarda nedense. Evet benim çok fazla oldu ilaçlar fayda etmiyor iki gün de bir hastanedeyim serum yiyorum ama biraz hafifledi hergün oluyordu artık 3günde bire düştüm azalarak biteceğini umuyorum

Canım hissediyormuş ya ben 12. Haftada sabah ağlamıştım öğleden sonra doktora gittim kalp atışı biraz yüksek cıktı doktor dedi annesinin stresini hissetmiş diye kiyamam kuzum hemen etkilenmiş

Kızlar oturup burda sizin yazıları okurken bebişim haraket etti resmen 2. Bebeğim ama bunu bayaa erken hissettm :)
Valla ilk çocuğumdaki gibi aynı heycanı yaşadm
açıkcası 12+2 yiz şmdi 12+3 olsak da bu kadr erken hissedecğimi düşünmüyodum şaşırdm :)

Cnm 37 olsa nolmuş? 20 yaşında da bebeği hasta doğanlar var sonuçta. Bu kadar düşünmeyin sırf yaş yüzünden strese girmeyin. Detaylı ultrasonda da anlaşılır zaten.
Bende detayli ultrasonu bekliyorum artik daha fazla evham yapmiycam bebegimde hisseder Rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah

Ne güzel ya. Bizim hissetmemize daha çok var. Merak ettiğim diğer bir konuda bu aslında.

valla canim yazdım aslinda bissuru etmen var susmamda.sarhos olup kapima dayaniyor avaz avaz bagirip cocuğumi da korkutuyor.artik bana bulasmasin diye onla ugrasmiyorum.bugun zaten yine biraz ugrasti ama cevabini aldi bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…