Oo baya nokta atışı yapmışsınız desenize arada varsa taktikleriniz alırımEvet yaramaz mıevlenmeyi düşündüğüm iki üç kişi olmuştu ikisi boşandı bile. bende kaç haftadır yaşamıyor gibiydim geçmedi mi hala? Çocuk olunca bir güç geliyor insana tiksinsen de yapıyorsun galiba. O sürede dışarıdan aldık arada annem geldi. Makarna yapabiliyordum allahtan öyle atlattık. Yarım gün okulda birde bana çok sıkıntısı yok yavrumun. Birde hayatımda o kadar önemli bir adım atarak bu eve taşınmışım ki çok güzel bir site. Dışarı da arkadaşları ile kendi oynuyor. Bahçe katındayız. Yoksa ayvayı yemiştim işte..
Vallahi çok haklısın canım ah bu babalar yok muErkeği de kızı da baba yapıyoroğluşlarınla çok mutlu, sağlıklı, uzun bir ömür olsun
Olur tabi istediğin zaman sorabilirsinizOo baya nokta atışı yapmışsınız desenize arada varsa taktikleriniz alırımya evet insan mecbur kalınca demekki bir güç geliyor cocugunuzda farkında gibi sizi yormamış hiç ne güzel benim hala ara ara atak şeklinde oluyor geçmedi ben eşimi bıraktım annemin yanına geldim 1 aydır burdayım yoksa gerçekten yerlerde sürünüyorum o derece şiddetli yaşadım 2-3 haftaya düzelicem inşallah evime gidebilir hale gelmeyi umuyorum
İnşallah canım allah gönlüne göre versinDarisi bana insallah ya bebimde bi kizim var simdikinin erkek olmasini okadar cok istiyorumki tabi saglikli hayirli bi evlat bastaki duam hepimize insallah
Ay kıyamam nasılda anlamış annesini cocuklar herzaman kendi evlerini istiyor baska yere gidip oynasalarda nedense. Evet benim çok fazla oldu ilaçlar fayda etmiyor iki gün de bir hastanedeyim serum yiyorum ama biraz hafifledi hergün oluyordu artık 3günde bire düştüm azalarak biteceğini umuyorumOlur tabi istediğin zaman sorabilirsinizevet biraz farkındaydı iyi olmadığımın. Anneme gidemiyorum. Orada durmuyor. Aslında herşeyi var. Evde ne vardı aynılarını aldı annem boyaları kağıt kalemleri. Oyuncakları.. ama gidince anneme eve gidelim diye tutturuyor. Yoksa bende giderdim anneme. Senin benden biraz daha fazla gibi sanki ama. Ben ilaç kullandım biraz idare etti beni. İlaç kullanmasam hastaneliktim. 13. Hafta gözüküyorsun artık biter umarım.
Amin insallahKuzum,genetik yaptirsan ne detişecek ki? Sen bu çocugu öyle de böyle de dogurmak istiyorsan kafana her şeyi takma bence. Zaten 24 haftasinda dopplere gireceksin ve o zaman her şey belli gözüküyor. Sen canini sıkma ve Rabbine sığin evel Allah her şey güzel olacak
Rabbime bin şükür Allah razı olsunYaaaa çok sevindim senin adınaçok istiyodun allah gönlüne göre verdi ne mutlu
Amin cümlemizinkini bagislasinMaşallah. Allah bağışlasın.
Canım benim doktor beni 12 de çağırdı ama 11 de de yapılıyor diye biliyorum benKızlar 2li testi 11+2de yaparlar mı erken mi yoksa? Cumartesi doktora gideyim diyorum, malum kendi doktorum avrupa yakasına gitmiş, yeni bir doktora başlayacağım. Gitmişken o test de çıksın aradan..
Canım hissediyormuş ya ben 12. Haftada sabah ağlamıştım öğleden sonra doktora gittim kalp atışı biraz yüksek cıktı doktor dedi annesinin stresini hissetmiş diye kiyamam kuzum hemen etkilenmişYa hani bu ikinci trimester balayı dönemiydi? Hiç te balayı değil. Duygularımı kontrol edemiyorum. Hormonlarım benimle dalga geçiyor resmen.Bir an mutluyum, iki dakika sonra ağlamak geliyor içimden. Sonra sebepsiz yere sinirleniyorum. Mutsuz hissettiğim için kendime kızıyorum bebek hissedecek diye. Gerçi şu an hisseder mi bilmiyorum. Bir an çok enerjiğim, bir an kolumu kıpırdatacak halim yok. Ne zaman geçiyor bunlar? 1 ay mı? 3 ay mı? Doğurunca mı? Lohusalık bitince mi? Tecrübeli anneler allahını seven gelsin cevaplasın şu sorumu
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallahKizlarrrrrrrr çıkıntı kaybolmuş veeeee%85 KİZzzzzzzzz Rabbime şükürler olsun dualarımızi kabul etti.bu duyguyu yaşattı.rabbim isteyen herkese gönlündekini versin inşallah
Hayırlı geceler canım :)Hayırlı geceler
Yaa ohhh iki erkek annesiAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım tutturmuşsunuz bu seferbende bugün ikinci pipiyi gördüm
Valla biz 4 kızın üstüne bi erkek kardeşim var 18 yasında çocukluğundan beri benimle herseyini paylaşır arada taktik bile alır çok düşkün bizlere
İnşallah canım inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz biz sıramızı savdıkYaa ohhh iki erkek annesine güzel haberler darisi bizlerim başına bizde söyleyelim artık cinsiyeti özendim sağlıkla hayirla gelsin
Bende detayli ultrasonu bekliyorum artik daha fazla evham yapmiycam bebegimde hisseder Rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallahCnm 37 olsa nolmuş? 20 yaşında da bebeği hasta doğanlar var sonuçta. Bu kadar düşünmeyin sırf yaş yüzünden strese girmeyin. Detaylı ultrasonda da anlaşılır zaten.
Kızlar oturup burda sizin yazıları okurken bebişim haraket etti resmen 2. Bebeğim ama bunu bayaa erken hissettm :)
Valla ilk çocuğumdaki gibi aynı heycanı yaşadm
açıkcası 12+2 yiz şmdi 12+3 olsak da bu kadr erken hissedecğimi düşünmüyodum şaşırdm :)
Canım ya.. sabrına sağlık evet kocana olan saygından belli şeylere katlanmani anlarım ama doğmamış çocuğun hakkında bu denli dengesiz konuşan b8r kadına ağzının payını vermeni tavsiye ederim sen sustukça üstüne gelecek çünkü bence . Allah ıslah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?