Rabbim en yakın zamanda tattırsın bu duyguyu daNe güzel ya. Bizim hissetmemize daha çok var. Merak ettiğim diğer bir konuda bu aslında.
Kızlar oturup burda sizin yazıları okurken bebişim haraket etti resmen 2. Bebeğim ama bunu bayaa erken hissettm :)
Valla ilk çocuğumdaki gibi aynı heycanı yaşadm
açıkcası 12+2 yiz şmdi 12+3 olsak da bu kadr erken
hissedecğimi düşünmüyodum şaşırdm :)
Yani bence size soylemeleri de yanlis geldi bana rahatlatmak icin bile olsa. O oyle soylediginde hemen cevabini verseler daha guzel olur diye dusunuyorum. O da farkina varir belki biraz torpuler kendini. Bazi insanlarda da bu kiskanclik da hastalik durumuna gelmis malesef. Allah nefsimize uydurmasin insallah.
Çok teşekkür ediyorum2 yıl önce bugün , burada, 16 saat süren doğumla 1 saat sonra kucağımdaydı Dünyanın en unutulmaz ve güzel anı... Kendini tabii ki koruması gerektiğini ama kızlara vurmaması gerektiğini öğreterek büyüteceğim, büyütüyorum
Ayy uyku tutmadı beni. Şuan ilkkez Kız için alışveriş yapma duygusu nasıl birşey acaba onu merak edip duruyorum. Umarım alışverişe çıktığım zaman kendimi kaybetmem..
Ayy uyku tutmadı beni. Şuan ilkkez Kız için alışveriş yapma duygusu nasıl birşey acaba onu merak edip duruyorum. Umarım alışverişe çıktığım zaman kendimi kaybetmem..
Değilmi çok doğrusun. Erkekte alt üst takım alıp çıkıyorsun. Ama kız çok farklı ya herşeyiyle. Tokası bandanasi kıyafetleri olsun herşeyiyle farklıdır heraldeÇok heyecanlı olacaktır eminim. Bir sürü cicili bicili şey alacaksın. Bandanalar, tokalarBence kendini kaybedebilirsin çok istediğin bir şey olduğu için.
Ben konu açmadım hiç zaten yeniyim (3 aylık) ortamı bilmiyorum ama bir bebeği olan hafif hastalanmış (obsesif bozukluğu olabilir, tanı koymak bana düşmez) bir kadını koruduğum için şikayet etmişler beni. 24 saat profilime giremedim.Buranın konusu değil ama son zamanlarda KK da bir şey dikkatimi çekti. Ben BDV yi de okurum yorum da yaparım. Son zamanlarda mantıklı mantıksız açılan her konuda 3 5 iyiniyetli gerçekten anlamaya çalışan yardımcı olmaya çalışan yorumlar dışında, sürekli muhalefet, sürekli eleştiren çok acayip bir kitle oluşmuş. Konuyu açan kişiyle sürekli bir dalaşma, haksız çıkarma halinde insanlar. Ben bu tavrı kesinlikle anlamıyorum. Artık Bdv ye girmekten, okumaktan soğuttular. Toplasan 3 5 yardımcı yorum hiç abartmıyorum gerisi boş. Niye insanlar böyle acaba. Dertlerine derman olmak yerine kalan moralleride burada bozuluyor. Aklı olan artık buruda gelip derdini anlatmasın bence. Her yönden haksız bulunup canına okuyorlar. Çok garip insanlar...
İnşallah canım benim çok teşekkür ediyorum. Tüm yavrularımıza sağlıklı, mutlu, anneli,babalı, aileli ömürler olsunben de hissettiğimi soyledim doktora ama tibbi olarak bu mumkun degil dedi cnm sıkıldı. soylediğimde 12+5 tim.ve ikinci bebegim.
amin insAllah arkadaşim. ❤❤❤
Allah damatlığıni gostersin annesi
Çok teşekkür ediyorumAy mutlu yaşları olsun sağlıkla annesi babası kardeşiyle inşallah happy Bday
Çok geçmiş olsun, beslenemiyoruz, virüsler daha kolay ele geçiriyor vücudumuzu. Umarım şöyle gelip geçer hemen, çok tutmazKızlaarr ben yine grip oldum yaanormalde hiç grip olmazdımmm.
Nice saglikli mutlu yaslaraBenimki 2 yasında oluyor bugün doğumgünü, benimkiyle oynasın, kızları çok seviyor
Nice mutlu yıllaraBenimki 2 yasında oluyor bugün doğumgünü, benimkiyle oynasın, kızları çok seviyor
Ne kadar güzel heyecanlar yaa. Allah bize de nasip eder inşallah hayırlısıylaAyy uyku tutmadı beni. Şuan ilkkez Kız için alışveriş yapma duygusu nasıl birşey acaba onu merak edip duruyorum. Umarım alışverişe çıktığım zaman kendimi kaybetmem..
Aynen canım o benim de çok dikkatimi çekiyor. Alakalı alakasız her şeye muhalifler bir değişikler. Normalde hiç konu monu açmam ben orda ama dün bu mide kazinmasiyla ilgili çok merak ettim açtım, hani hamileliğinde yaşayan oldu mu varrsa kaçıncı ayda geçti veya hiç geçmiyor mu diye merak ettim. Biri bana çıkmış diyor ki ben yaşamadım ama hamileliğin arkasına sığınıp böyle yersen çok kilo alırsın !! Yasamadin madem niye gereksiz yorum yapıyorsun onu anlamiyorum işte. Kesinlikle dert anlatılacak bir yer değil doğru diyorsunBuranın konusu değil ama son zamanlarda KK da bir şey dikkatimi çekti. Ben BDV yi de okurum yorum da yaparım. Son zamanlarda mantıklı mantıksız açılan her konuda 3 5 iyiniyetli gerçekten anlamaya çalışan yardımcı olmaya çalışan yorumlar dışında, sürekli muhalefet, sürekli eleştiren çok acayip bir kitle oluşmuş. Konuyu açan kişiyle sürekli bir dalaşma, haksız çıkarma halinde insanlar. Ben bu tavrı kesinlikle anlamıyorum. Artık Bdv ye girmekten, okumaktan soğuttular. Toplasan 3 5 yardımcı yorum hiç abartmıyorum gerisi boş. Niye insanlar böyle acaba. Dertlerine derman olmak yerine kalan moralleride burada bozuluyor. Aklı olan artık buruda gelip derdini anlatmasın bence. Her yönden haksız bulunup canına okuyorlar. Çok garip insanlar...
Ben konu açmadım hiç zaten yeniyim (3 aylık) ortamı bilmiyorum ama bir bebeği olan hafif hastalanmış (obsesif bozukluğu olabilir, tanı koymak bana düşmez) bir kadını koruduğum için şikayet etmişler beni. 24 saat profilime giremedim.Şikayet edeni de biliyorum aynen anlattığın tip. Baktım onu daha uzun süre kitlediler. Eğer tek taraflı olsaydı burada hiç olmayacaktım. Öyle iş mi olur... Geçen gün yine baktım o kitle iş başında Cem Yılmaz'ın dediği gibi "annelerinin yaptığı keke isyan edenler" tayfası galiba... Buraya konu açmayı düşünen varsa iki kere düşünsün derim...
Aynen canım o benim de çok dikkatimi çekiyor. Alakalı alakasız her şeye muhalifler bir değişikler. Normalde hiç konu monu açmam ben orda ama dün bu mide kazinmasiyla ilgili çok merak ettim açtım, hani hamileliğinde yaşayan oldu mu varrsa kaçıncı ayda geçti veya hiç geçmiyor mu diye merak ettim. Biri bana çıkmış diyor ki ben yaşamadım ama hamileliğin arkasına sığınıp böyle yersen çok kilo alırsın !! Yasamadin madem niye gereksiz yorum yapıyorsun onu anlamiyorum işte. Kesinlikle dert anlatılacak bir yer değil doğru diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?