Doğum gününüz kutlu olsunnnnBenimki 2 yasında oluyor bugün doğumgünü, benimkiyle oynasın, kızları çok seviyor
Ben 2 haftadır gribin oğlum öncesinde gripti bitti şükür onun ki dedik benden geçti son bir kac gündür oda grip evde bir salgın halde tabi bana da eşimden geçmişti ev hastalık evi oldu gunlerim de yorucu geçiyor hasta ve yorgun eve geliyorum . Geçen başım ağrıyor diye eşimle çocuğu parka gönderdim düşmüş bası yaralanmış geldiler kafam iki kat ağrısaydı dedim üzüldümKızlaarr ben yine grip oldum yaanormalde hiç grip olmazdımmm.
Muhtemelen kız demişti canım haftaya cumartesi kesinleşicekDoktor sana bi tahminde bulundu mu kız erkek diye
Şimdi mutsuz hissedince daha çok strese girerim.Canım hissediyormuş ya ben 12. Haftada sabah ağlamıştım öğleden sonra doktora gittim kalp atışı biraz yüksek cıktı doktor dedi annesinin stresini hissetmiş diye kiyamam kuzum hemen etkilenmiş
Senin doktor böyle söylemiş canım ama benm doktor da olabilir zatn hareket etmeye çoktan başladı hissedebilirsin dedi :) bi de zayıfım ondan belkideben de hissettiğimi soyledim doktora ama tibbi olarak bu mumkun degil dedi cnm sıkıldı. soylediğimde 12+5 tim.ve ikinci bebegim.
11 im kuzum haftaya gidicem inşallah :)İnşallah canım allah gönlüne göre versinçok var mı kontrole kaç haftalık oldu tam benim 13 haftada kesinleşti
Benim randevum da 14:30 :))) ama randevu öncesu ultrasona girecem inşAllah hayir haberle gelirim :) Sizden de guzel haberler bekleriz :)Allahım bian önce yarın saat 14.20 olsun
Hayırlı geceler canlar ❤❤
çok heycanlı :) bizede haber verinGunaydin Rabbimin nisan annesi olarak seçtikleri :))) Gununuz hayirla başlayip hayirla bitsin inşAllah :*
Benim randevum da 14:30 :))) ama randevu öncesu ultrasona girecem inşAllah hayir haberle gelirim :) Sizden de guzel haberler bekleriz :)
insaallah canımNe kadar güzel heyecanlar yaa. Allah bize de nasip eder inşallah hayırlısıyla
Cok teşekkür ederim, tüm yavrularimiza sağlıklı, uzun, aileli, anneli babalı ömürler olsun.Ben 2 haftadır gribin oğlum öncesinde gripti bitti şükür onun ki dedik benden geçti son bir kac gündür oda grip evde bir salgın halde tabi bana da eşimden geçmişti ev hastalık evi oldu gunlerim de yorucu geçiyor hasta ve yorgun eve geliyorum . Geçen başım ağrıyor diye eşimle çocuğu parka gönderdim düşmüş bası yaralanmış geldiler kafam iki kat ağrısaydı dedim üzüldümannelik işte. Neyse bende bu aralar pek iç acıcı degil durumlar içinizi kararttim sabah sabah bu ne yahu ☺☺
Günaydın, heyecanla güzel haberler inşallahGunaydin Rabbimin nisan annesi olarak seçtikleri :))) Gununuz hayirla başlayip hayirla bitsin inşAllah :*
Benim randevum da 14:30 :))) ama randevu öncesu ultrasona girecem inşAllah hayir haberle gelirim :) Sizden de guzel haberler bekleriz :)
Ben de hissettiğimden eminim ama tabii ilerki haftalarin hareketleri değil. Su icip, tuvalet ihtiyacimin da olmadığı zaman uzanıp kendimi ve bebeği dinlemeye calistigimda iki kez, bir kez de rastlantı ile hissettimSenin doktor böyle söylemiş canım ama benm doktor da olabilir zatn hareket etmeye çoktan başladı hissedebilirsin dedi :) bi de zayıfım ondan belkide
14h20 de Sağlıkla, güzel haberler inşallahAllahım bian önce yarın saat 14.20 olsun
Hayırlı geceler canlar ❤❤
Cok teşekkür ederim, tüm yavrularimiza sağlıklı, uzun, aileli, anneli babalı ömürler olsun inşallahNice saglikli mutlu yaslara
Sağolun, çok teşekkürler. Doğmuş, doğacak tüm yavrularimiza sağlıklı, uzun, anneli babalı, aileli bir ömür olsun inşallahNice mutlu yıllarasağlıklı ve uzun bir ömrü olsun inşallah
Ayy damatlık günleri de gelsin bir an önceben de hissettiğimi soyledim doktora ama tibbi olarak bu mumkun degil dedi cnm sıkıldı. soylediğimde 12+5 tim.ve ikinci bebegim.
amin insAllah arkadaşim. ❤❤❤
Allah damatlığıni gostersin annesi
Güzel haberlerinizi bekliyoruzGunaydin Rabbimin nisan annesi olarak seçtikleri :))) Gununuz hayirla başlayip hayirla bitsin inşAllah :*
az kaldı kuzum :) bende seninle beraber heycanlanıyorum valla eşinizlemi gidiyosunuz hep kontrollere acaba ben onsuzmu gitsem bu sefer cinsiyetide söylicekya
az kaldı kuzum :) bende seninle beraber heycanlanıyorum valla eşinizlemi gidiyosunuz hep kontrollere acaba ben onsuzmu gitsem bu sefer cinsiyetide söylicekya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?