2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlaarr ben yine grip oldum yaa normalde hiç grip olmazdımmm.
Ben 2 haftadır gribin oğlum öncesinde gripti bitti şükür onun ki dedik benden geçti son bir kac gündür oda grip evde bir salgın halde tabi bana da eşimden geçmişti ev hastalık evi oldu gunlerim de yorucu geçiyor hasta ve yorgun eve geliyorum . Geçen başım ağrıyor diye eşimle çocuğu parka gönderdim düşmüş bası yaralanmış geldiler kafam iki kat ağrısaydı dedim üzüldüm annelik işte. Neyse bende bu aralar pek iç acıcı degil durumlar içinizi kararttim sabah sabah bu ne yahu ☺☺

Canım hissediyormuş ya ben 12. Haftada sabah ağlamıştım öğleden sonra doktora gittim kalp atışı biraz yüksek cıktı doktor dedi annesinin stresini hissetmiş diye kiyamam kuzum hemen etkilenmiş
Şimdi mutsuz hissedince daha çok strese girerim.

ben de hissettiğimi soyledim doktora ama tibbi olarak bu mumkun degil dedi cnm sıkıldı. soylediğimde 12+5 tim. ve ikinci bebegim.
Senin doktor böyle söylemiş canım ama benm doktor da olabilir zatn hareket etmeye çoktan başladı hissedebilirsin dedi :) bi de zayıfım ondan belkide

Gunaydin Rabbimin nisan annesi olarak seçtikleri :))) Gununuz hayirla başlayip hayirla bitsin inşAllah :*

Allahım bian önce yarın saat 14.20 olsun
Hayırlı geceler canlar ❤❤
Benim randevum da 14:30 :))) ama randevu öncesu ultrasona girecem inşAllah hayir haberle gelirim :) Sizden de guzel haberler bekleriz :)

çok heycanlı :) bizede haber verin

Cok teşekkür ederim, tüm yavrularimiza sağlıklı, uzun, aileli, anneli babalı ömürler olsun. Sizlere de çok geçmiş olsun. O benim de oluyor bazen babayla gönderip içim rahat etmiyor ve birşeyler oluyor, ben halen düşme mevzuuna alışamadım çocuklarda, gizlice ağlıyorum olunca Allah korusun yavrularimizi

Günaydın, heyecanla güzel haberler inşallah

Senin doktor böyle söylemiş canım ama benm doktor da olabilir zatn hareket etmeye çoktan başladı hissedebilirsin dedi :) bi de zayıfım ondan belkide
Ben de hissettiğimden eminim ama tabii ilerki haftalarin hareketleri değil. Su icip, tuvalet ihtiyacimin da olmadığı zaman uzanıp kendimi ve bebeği dinlemeye calistigimda iki kez, bir kez de rastlantı ile hissettim

ben de hissettiğimi soyledim doktora ama tibbi olarak bu mumkun degil dedi cnm sıkıldı. soylediğimde 12+5 tim. ve ikinci bebegim.

amin insAllah arkadaşim. ❤❤❤

Allah damatlığıni gostersin annesi
Ayy damatlık günleri de gelsin bir an önce Benim yaşım geç ya, erkenden evlenip çocuk yapmasını çok istiyorum Allah biliyor Ben bakarım, nasıl bakarız anne derlerse, hep icimden öyle geçiyor. Eskiden 18'de evlenirlermis. Allah sağlık versin de hayaller işte

Güzel haberlerinizi bekliyoruz

az kaldı kuzum :) bende seninle beraber heycanlanıyorum valla eşinizlemi gidiyosunuz hep kontrollere acaba ben onsuzmu gitsem bu sefer cinsiyetide söylicekya

az kaldı kuzum :) bende seninle beraber heycanlanıyorum valla eşinizlemi gidiyosunuz hep kontrollere acaba ben onsuzmu gitsem bu sefer cinsiyetide söylicekya

Eşim işte canim. Hep yalniz gidiyorum. Ilk cocukta cinsiyet öyrenmedim Valla 9 ay basimin etini yedi :)))) bunda kesin öğren diyor yoksa çatlarim :))) bakalim bu gun bizi ne bekliyor. Izin verse doktor videoya çekip atacam ne dese kendi duysun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…