2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Cinsiyet ogrenemedigim şu günlerde buraya bir not düşmek istiyorum. Karnım ilk erkek gebeligime göre daha çabuk çıktı ama büyük değil, yemek yiyebildigimde çıkıyor. Çoğunlukla mide bulantım devam ettiği için aç geziyorum. Günde bir öğün iyi yiyebiliyorum gerisi uydurmasyon ekmek peynir meyve... Saclarim ilk gebeligimde gür ve sağlıkla parlayıp uzamıştı bu aylardan itibaren, bu gebeligimde çokça dökülüyor, hiçbir işlem yaptirmadigim halde cansız ve kuru su anda. Bakım yapmasam çok kötü görünür. Ellerim acayip kuruyor, biberon yikamaktan olabilir ama dikkat çekici bir kuruluk. Yüzüm de kuruyor ama sivilce, leke vs olmadı. Birkaç görüp haberi olmayan güzelleşmissin dedi. İlkinde de ayıptır söylemesi yüzüme güzellik gelmişti, hafif makyajla bazen kendimizi çok beğeniriz ya o his var iste. Normalde o kadar güzel değilim ve hissetmiyorum (erkek güzellik verir diyorlar) Memeler çok şiş ve sıcak. İlkinde uçları bu aylarda kararmaya başlamıştı, normalde acik pembe, bu sefer kararma yok.
Belirtiler bu sekildeyken hicbir cinsiyet tahminim olamiyor. Hepimize Sağlıklı, hayirli, haberler , beklemek zormus...
cecenn@ aklıma gelmişken meme ucu catlagina sürülen lansinoh lanolin krem dudaklara da sürülür, yutulsa bile kimyasal madde olmadığı için zararı yok. Meme ucundan da bebek emecegi vakit silmeye gerek yok. Ben ayrıca shea butter da aldım buradan bir arkadaş önerisiyle o da doğal, kullanmaya başladım ikisini de.

Azı çoğu beni anlatmışın gibi :))) bulantı dışında... bakalım bende ne çikacak :)))

Çok sağ ol canım. Haftasonu alacaktım bende aklımda bulunsun bunlar. Çatlak içinde bunları mı kullanıyorsun yoksa farklı bir ürün mü ?

InşAllah canım. Hepimiz için hayir haberler olsun. Daha da rezil olmadan bi gelse de nisan

Gelir gelir inşallah. Hayırla gelsin, güzellikler getirsin bize.

Kızlar ben hala inanamıyorum karın şeklim kılo almam aş ermem mide bulantım hepsi farklı kızlarımdan artık kendi doktorum da kız derse demek ki oluyırmuş diyeceğim. Arkadaşım 14 te kız dendi 18 de erkek dendi kafam karıştı iyice

en çokta snei merak ediyorum benim gönlümdede erkek olması geçiyo diğer doktorunuza gidince inşallah istediğin haberleri alırsın sağlıklı haberini alman öncelikli tabi :)

Günaydın kızlar nasılsınızzz benim dün kontrolüm vardı gördüm bebişimi özlemişim gittiğimizde uyuyordu doktor karnıma sağdan soldan vura vura uyandırdı çocuğu biz olsak korkarız değmeye balık konusunu konuştuk haftada 1 mutlaka ye çok takılma deniz balığı olsun taze olsun bildiğin yer olsun yeter dedi deniz ürünleri tavsiye etmiyorum alerjen olabiliyor ilaç kullanmanı istemeyiz dedi

en çokta snei merak ediyorum benim gönlümdede erkek olması geçiyo diğer doktorunuza gidince inşallah istediğin haberleri alırsın sağlıklı haberini alman öncelikli tabi :)
Teşekkür ederim gerçekten belirtiler bu derece olunca kendimi hazırladım galiba üzüldüm çünkü. Yoksa illa ki erkek olsun dememiştim tabi sağlık en önce gelsşn ama çevrede herkes aşırı soruyor 3. Olunca herkes merakta Bi öle Bi böle erkek dememiştim kimseye netleşene kadar söylemem

söyleme kuzum aynen netleşene kadar benimde kızım var akrabalarım yok buda kesin kızdır uyuz uyuz konuşmaları dahada sinirimi bozuyo noluyo yani kız olunca evlat evlattır senide anlıyorum 3. olunca :)

söyleme kuzum aynen netleşene kadar benimde kızım var akrabalarım yok buda kesin kızdır uyuz uyuz konuşmaları dahada sinirimi bozuyo noluyo yani kız olunca evlat evlattır senide anlıyorum 3. olunca :)
İkinci kızımda bir kere bile erkek geçirmedim içinden çünkü tek kızım ve çok yanlızım onlarda kız kardeş oldular çok iyi oldu bunda sadece farklılık istiyorum rabbim nasip eder etmez bilemem hayırlısı olsun. Sürekli meryem suresini okuyorum kolay doğum için tavsiye ederim teyze kızımda kaynana baskısından bunu okumuştum oğlum olması için dedi. Niyet halis rabbim en hayırlısını bilir. Yer gök dua üzerine nasıl oğlu olanlar kız için ediyorsa bizde edebiliriz

aynen kuzum bide hz. Zekeriya A.S. duası varmış rabbi hebli minessalihin bunu okuyorum gün içerisinde biz rabbimden istiyoruz olur olmaz en hayırlısını rabbim bilir kız erkek rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah :)

yaa çok sevindim kuzum :) rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Gözünüz aydın sağ salim kavuşun inşallah yavrunuzla

Muhtemelen kız demişti canım haftaya cumartesi kesinleşicek Senin?
Banada kıza benziyor demişti bende hep kız hissediyorum nedense
İlk hamileliğim ama hemen hemen bende böyleyim işte

Hayirlı evlat olsun inşAllah. Sagsalim kucağina al kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…