InşAllah canım. Hepimiz için hayir haberler olsun. Daha da rezil olmadan bi gelse de nisanHayırlı haberlerle gelin inşallah.Heyecan bir o kadar güzel bir o kadar uyutmayan bir şey.
Cinsiyet ogrenemedigim şu günlerde buraya bir not düşmek istiyorum. Karnım ilk erkek gebeligime göre daha çabuk çıktı ama büyük değil, yemek yiyebildigimde çıkıyor. Çoğunlukla mide bulantım devam ettiği için aç geziyorum. Günde bir öğün iyi yiyebiliyorum gerisi uydurmasyon ekmek peynir meyve... Saclarim ilk gebeligimde gür ve sağlıkla parlayıp uzamıştı bu aylardan itibaren, bu gebeligimde çokça dökülüyor, hiçbir işlem yaptirmadigim halde cansız ve kuru su anda. Bakım yapmasam çok kötü görünür. Ellerim acayip kuruyor, biberon yikamaktan olabilir ama dikkat çekici bir kuruluk. Yüzüm de kuruyor ama sivilce, leke vs olmadı. Birkaç görüp haberi olmayan güzelleşmissin dedi. İlkinde de ayıptır söylemesi yüzüme güzellik gelmişti, hafif makyajla bazen kendimizi çok beğeniriz ya o his var iste. Normalde o kadar güzel değilim ve hissetmiyorum(erkek güzellik verir diyorlar) Memeler çok şiş ve sıcak. İlkinde uçları bu aylarda kararmaya başlamıştı, normalde acik pembe, bu sefer kararma yok.
Belirtiler bu sekildeyken hicbir cinsiyet tahminim olamiyor. Hepimize Sağlıklı, hayirli, haberler , beklemek zormus...
cecenn@ aklıma gelmişken meme ucu catlagina sürülen lansinoh lanolin krem dudaklara da sürülür, yutulsa bile kimyasal madde olmadığı için zararı yok. Meme ucundan da bebek emecegi vakit silmeye gerek yok. Ben ayrıca shea butter da aldım buradan bir arkadaş önerisiyle o da doğal, kullanmaya başladım ikisini de.
Cinsiyet ogrenemedigim şu günlerde buraya bir not düşmek istiyorum. Karnım ilk erkek gebeligime göre daha çabuk çıktı ama büyük değil, yemek yiyebildigimde çıkıyor. Çoğunlukla mide bulantım devam ettiği için aç geziyorum. Günde bir öğün iyi yiyebiliyorum gerisi uydurmasyon ekmek peynir meyve... Saclarim ilk gebeligimde gür ve sağlıkla parlayıp uzamıştı bu aylardan itibaren, bu gebeligimde çokça dökülüyor, hiçbir işlem yaptirmadigim halde cansız ve kuru su anda. Bakım yapmasam çok kötü görünür. Ellerim acayip kuruyor, biberon yikamaktan olabilir ama dikkat çekici bir kuruluk. Yüzüm de kuruyor ama sivilce, leke vs olmadı. Birkaç görüp haberi olmayan güzelleşmissin dedi. İlkinde de ayıptır söylemesi yüzüme güzellik gelmişti, hafif makyajla bazen kendimizi çok beğeniriz ya o his var iste. Normalde o kadar güzel değilim ve hissetmiyorum(erkek güzellik verir diyorlar) Memeler çok şiş ve sıcak. İlkinde uçları bu aylarda kararmaya başlamıştı, normalde acik pembe, bu sefer kararma yok.
Belirtiler bu sekildeyken hicbir cinsiyet tahminim olamiyor. Hepimize Sağlıklı, hayirli, haberler , beklemek zormus...
cecenn@ aklıma gelmişken meme ucu catlagina sürülen lansinoh lanolin krem dudaklara da sürülür, yutulsa bile kimyasal madde olmadığı için zararı yok. Meme ucundan da bebek emecegi vakit silmeye gerek yok. Ben ayrıca shea butter da aldım buradan bir arkadaş önerisiyle o da doğal, kullanmaya başladım ikisini de.
InşAllah canım. Hepimiz için hayir haberler olsun. Daha da rezil olmadan bi gelse de nisan
en çokta snei merak ediyorum benim gönlümdede erkek olması geçiyo diğer doktorunuza gidince inşallah istediğin haberleri alırsın sağlıklı haberini alman öncelikli tabi :)Kızlar ben hala inanamıyorum karın şeklim kılo almam aş ermem mide bulantım hepsi farklı kızlarımdan artık kendi doktorum da kız derse demek ki oluyırmuş diyeceğim. Arkadaşım 14 te kız dendi 18 de erkek dendi kafam karıştı iyice
Teşekkür ederim gerçekten belirtiler bu derece olunca kendimi hazırladım galiba üzüldüm çünkü. Yoksa illa ki erkek olsun dememiştim tabi sağlık en önce gelsşn ama çevrede herkes aşırı soruyor 3. Olunca herkes merakta Bi öle Bi böle erkek dememiştim kimseye netleşene kadar söylememen çokta snei merak ediyorum benim gönlümdede erkek olması geçiyo diğer doktorunuza gidince inşallah istediğin haberleri alırsın sağlıklı haberini alman öncelikli tabi :)
İnşaAllah inşaAllah canım benimGunaydin Rabbimin nisan annesi olarak seçtikleri :))) Gununuz hayirla başlayip hayirla bitsin inşAllah :*
Benim randevum da 14:30 :))) ama randevu öncesu ultrasona girecem inşAllah hayir haberle gelirim :) Sizden de guzel haberler bekleriz :)
Amiinnn inşaAllah14h20 de Sağlıkla, güzel haberler inşallah
söyleme kuzum aynen netleşene kadar benimde kızım var akrabalarım yok buda kesin kızdır uyuz uyuz konuşmaları dahada sinirimi bozuyo noluyo yani kız olunca evlat evlattır senide anlıyorum 3. olunca :)Teşekkür ederim gerçekten belirtiler bu derece olunca kendimi hazırladım galiba üzüldüm çünkü. Yoksa illa ki erkek olsun dememiştim tabi sağlık en önce gelsşn ama çevrede herkes aşırı soruyor 3. Olunca herkes merakta Bi öle Bi böle erkek dememiştim kimseye netleşene kadar söylemem
İkinci kızımda bir kere bile erkek geçirmedim içinden çünkü tek kızım ve çok yanlızım onlarda kız kardeş oldular çok iyi oldu bunda sadece farklılık istiyorum rabbim nasip eder etmez bilemem hayırlısı olsun. Sürekli meryem suresini okuyorum kolay doğum için tavsiye ederim teyze kızımda kaynana baskısından bunu okumuştum oğlum olması için dedi. Niyet halis rabbim en hayırlısını bilir. Yer gök dua üzerine nasıl oğlu olanlar kız için ediyorsa bizde edebilirizsöyleme kuzum aynen netleşene kadar benimde kızım var akrabalarım yok buda kesin kızdır uyuz uyuz konuşmaları dahada sinirimi bozuyo noluyo yani kız olunca evlat evlattır senide anlıyorum 3. olunca :)
aynen kuzum bide hz. Zekeriya A.S. duası varmış rabbi hebli minessalihin bunu okuyorum gün içerisinde biz rabbimden istiyoruz olur olmaz en hayırlısını rabbim bilir kız erkek rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah :)İkinci kızımda bir kere bile erkek geçirmedim içinden çünkü tek kızım ve çok yanlızım onlarda kız kardeş oldular çok iyi oldu bunda sadece farklılık istiyorum rabbim nasip eder etmez bilemem hayırlısı olsun. Sürekli meryem suresini okuyorum kolay doğum için tavsiye ederim teyze kızımda kaynana baskısından bunu okumuştum oğlum olması için dedi. Niyet halis rabbim en hayırlısını bilir. Yer gök dua üzerine nasıl oğlu olanlar kız için ediyorsa bizde edebiliriz
yaa çok sevindim kuzum :) rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinKızımız oluyor hala inanamıyorum 5 yıldır hamile kalmayi başaramamış bir annenin mucizesi bu. Bir gün bunu yazacağımı hiç tahmin edemezdim her şey o kadar zordu ki benim için. Kızım oluyor yaaaaa arkadaşlar♥♥♥♥
Gözünüz aydın sağ salim kavuşun inşallah yavrunuzlaKızımız oluyor hala inanamıyorum 5 yıldır hamile kalmayi başaramamış bir annenin mucizesi bu. Bir gün bunu yazacağımı hiç tahmin edemezdim her şey o kadar zordu ki benim için. Kızım oluyor yaaaaa arkadaşlar♥♥♥♥
Banada kıza benziyor demişti bende hep kız hissediyorum nedenseMuhtemelen kız demişti canım haftaya cumartesi kesinleşicekSenin?
İlk hamileliğim ama hemen hemen bende böyleyim işteCinsiyet ogrenemedigim şu günlerde buraya bir not düşmek istiyorum. Karnım ilk erkek gebeligime göre daha çabuk çıktı ama büyük değil, yemek yiyebildigimde çıkıyor. Çoğunlukla mide bulantım devam ettiği için aç geziyorum. Günde bir öğün iyi yiyebiliyorum gerisi uydurmasyon ekmek peynir meyve... Saclarim ilk gebeligimde gür ve sağlıkla parlayıp uzamıştı bu aylardan itibaren, bu gebeligimde çokça dökülüyor, hiçbir işlem yaptirmadigim halde cansız ve kuru su anda. Bakım yapmasam çok kötü görünür. Ellerim acayip kuruyor, biberon yikamaktan olabilir ama dikkat çekici bir kuruluk. Yüzüm de kuruyor ama sivilce, leke vs olmadı. Birkaç görüp haberi olmayan güzelleşmissin dedi. İlkinde de ayıptır söylemesi yüzüme güzellik gelmişti, hafif makyajla bazen kendimizi çok beğeniriz ya o his var iste. Normalde o kadar güzel değilim ve hissetmiyorum(erkek güzellik verir diyorlar) Memeler çok şiş ve sıcak. İlkinde uçları bu aylarda kararmaya başlamıştı, normalde acik pembe, bu sefer kararma yok.
Hayirlı evlat olsun inşAllah. Sagsalim kucağina al kuzum :)Kızımız oluyor hala inanamıyorum 5 yıldır hamile kalmayi başaramamış bir annenin mucizesi bu. Bir gün bunu yazacağımı hiç tahmin edemezdim her şey o kadar zordu ki benim için. Kızım oluyor yaaaaa arkadaşlar♥♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?