2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gelsin Kizceler masaallah herkese ne güzel haberler kac gündür.rabbim sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben de hissettiğimden eminim ama tabii ilerki haftalarin hareketleri değil. Su icip, tuvalet ihtiyacimin da olmadığı zaman uzanıp kendimi ve bebeği dinlemeye calistigimda iki kez, bir kez de rastlantı ile hissettim
Ya ben öyle yapınca hiç hissedemiyorum sürekli o şekl yatıp konuşuyorm hiç kıpırdama dahi olmuyor :))
Dün gece otururken burayı okuyodm nasl kıpırdadı yaa oğlum yüzer gibi daha geç haftalarda hareket etmişti bu çok erken ve farklı şeklde hareket etti :) oğlum sağdan hareket etmişti bu soldan etti ayy acaba nasl birşey geliyor :)
Oğlumun yürümesi de geç olmuştu şmdi de konuşmasını bekliyrm o da uzun sürüyo :)
Karnmdaki herşeyi erkenden yapacak sanırım :))

Canımmm maşallah çok sevindimm Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Kızlar ne kadar dua etseniz de bebeklerinizin şu an cinsiyeti belli zaten. Eşinizin hücresi rahminize gelip de yumurta ile birleştiğinde tüm genetik kodlanıyor. Hayırlı evlat olsunlar.

Ayy kizlar vakit yaklaştıkca heyecan bastı beni söylemesi ayıp ama lavobadan cikmaz oldum heyecandan Kendimi sakinleşririyorum ki, sakin ol Gülnare altı üstü cocuk yani ilk defa deyil ya ama yok anam altı üstü deyilmiş bu tavan bişeymiş ay vakit gecse de gitsem ne olacaksa olsun bitsin gitsin bu heyecan

Gözün aydın Allah sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin

Canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı bir evlat olsun.

Merhabalar İnşaallah ben de bir Nisan annesi olacağım. İki kızım var üçüncü bebeğimi bekliyorum. Son adet tarihim 31 Temmuz ancak tahmini olarak Nisan sonunda bekliyoruz bebeği çünkü iki kızımda 38li haftada doğdular doktor üçüncü bebeğimin haftasının da ileriden gittiğini 40 haftayı beklemeyeceğini söyledi. Hayırlısı olsun inşaallah. Listeye beni de eklerseniz sevinirim. SAT 31 Temmuz TDT 27 Nisan 3. bebek

Sizin bi eşiniz de benim sabah doktorum kızdı çok kasılman var bu kadar heyecan yapma dedi gece uyumadim falan düşünün çocuğun düzgün fotosunu alamadık düşünün yani

Maşallah çok sevindim. Sag sağlim kucağınıza aldığınız günlerde gelsin. Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.

Aynı ben. O yüzden randevumu erken saate alırım hep. Beklerken kesin karnım ağrır. Bir sınavü girerken oluyordu böyle. Şimdi de bebişi görmeye giderken oluyor

Arakadaşlar teorilere, aşermelere, ak sakallı rüyaniza gelen dedelere inanmayım bende hepsi gümledi her yerim kıl oldu erkek bebek testesteron salgılar yok annenin kızlar güzelliğini alır nub teorisinde şöyle gözükür kese fasülye gibiyse şu olur hepsi hepsi erkek derken kurabiyem kız çıktı hele o ak sakallı dedelere hiç bir sey demiyorum el birliğiyle kandırdılar beni hamile bile kalmadan sürekli erkek bebek gösterdiler bana

:d AHAHA hayırlı olsun kuzum bencede inanmamalıyız ama merak işte bende hep rüyalarıma bakıyorum hergün film gibi rüya görüyorum

Hayırlı olsun canım sat tarihlerimiz aynıymış. Diğerleri sezaryen miydi
Bu arada yaş bilgini de yazarsan listeye ekleyeyim

Annelik bizi resmen sapsik yapıyor sağlıklı güzel haberlerini alın inşallah
Bu arada hatunlar listede olmayan eklenmek isteyen Nisan annisleri varsa alayım bilgileri

Annelik bizi resmen sapsik yapıyor sağlıklı güzel haberlerini alın inşallah
Bu arada hatunlar listede olmayan eklenmek isteyen Nisan annisleri varsa alayım bilgileri
ben yokum listede 25 yaş son adet 01.08.2019 sezeryan olucak bu yüzden 30.04.2019 gibi alırız en geç dedi doktorum 2. bebek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…