- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Canım ben cinsiyet öğrenene kadar sanırım beş kere falan rüyamda oğlum olduğunu gördüm, cinsiyet kız : ))Aynen canım ya bu kadar merakla beklenen bir şeymiymiş bu cinsiyet. Hiç aklıma gelmezdi böyle olduğu. Rüya tabirlerine baktım. Erkek çoçuğu olduğunu görenin kızı olur yazıyorNe kadar doğru bilemem tabii. Seninde az kalmış sonra gelsin güzel alışverişler, heyecanlar
Canım ben cinsiyet öğrenene kadar sanırım beş kere falan rüyamda oğlum olduğunu gördüm, cinsiyet kız : ))
Umarım sağlıkla gelsin herşeyden önemlisi o .
benim rüyalardan altın ayıcık alacak senaryo çıkardı o kadar yani:d AHAHA hayırlı olsun kuzum bencede inanmamalıyız ama merak işte bende hep rüyalarıma bakıyorum hergün film gibi rüya görüyorum
Çok sevindim canım gözün aydınKızımız oluyor hala inanamıyorum 5 yıldır hamile kalmayi başaramamış bir annenin mucizesi bu. Bir gün bunu yazacağımı hiç tahmin edemezdim her şey o kadar zordu ki benim için. Kızım oluyor yaaaaa arkadaşlar♥♥♥♥
Hayırlısi olsun sağlikli kucaginiza alirsiniz insallahErkek valla pipiyi gördük bugünsağlıkla gelsinler inşallah rabbim gönlümüzden geçenlerin en hayırlısını versin
içine doğdu demek son gün annesi :)benim rüyalardan altın ayıcık alacak senaryo çıkardı o kadar yaniama hep kaldırıldım hep mi erkek olur ya bir tek dün gece doktorum baktı bu bebek kız dedi bende herkesi arayıp kız dedim birebir aynısı oldu bugün
Aminnnn canımm inşallahHayırlısi olsun sağlikli kucaginiza alirsiniz insallahbenim doktorum söylemedi dun doktordaydim ben, gelisimi guzel dedi, bacak arasinda kordon var dedi 3 hafta daha bekleyelim dedi sirf cinsiyet icin baska doktorami gitsem diye dusunmuyorda degilim..
Ben varım ikinci gebelik. Tdt 7 Mayıs ancak nisana kayacak sezaryan olacağım içünAnnelik bizi resmen sapsik yapıyorsağlıklı güzel haberlerini alın inşallah
Bu arada hatunlar listede olmayan eklenmek isteyen Nisan annisleri varsa alayım bilgileri
zaten direk cinsiyet görülen rüyalar tam tersi çıkıyor öyle diyorlar. Bende kızımda hep oğlan görmüştüm dedim koz geliyorCanım ben cinsiyet öğrenene kadar sanırım beş kere falan rüyamda oğlum olduğunu gördüm, cinsiyet kız : ))
Umarım sağlıkla gelsin herşeyden önemlisi o .
Beni de ekler misiniz yaş 29 sat 17 temmuz beklenen doğum tarihi 22 Nisan ilk bebegimAnnelik bizi resmen sapsik yapıyorsağlıklı güzel haberlerini alın inşallah
Bu arada hatunlar listede olmayan eklenmek isteyen Nisan annisleri varsa alayım bilgileri
Ben erkeğe benzettim sanki, yani içgüdüsel olarak tabi :)Kızlar bugün gittik kuzumuzu görmeye cinsiyet söylemedi size resmimizi atıyorum öngörülerinizi merak ediyorum Sevgilerimle...
Hiç anlamam ama görünce erkek gibi hissettim nedenseKızlar bugün gittik kuzumuzu görmeye cinsiyet söylemedi size resmimizi atıyorum öngörülerinizi merak ediyorum Sevgilerimle...
nub teorisi varya oraya göndersene kuzum bide instagramda adım adım gebelik oraya gönderKızlar bugün gittik kuzumuzu görmeye cinsiyet söylemedi size resmimizi atıyorum öngörülerinizi merak ediyorum Sevgilerimle...
Hiç anlamam ama görünce erkek gibi hissettim nedense
Teşekkür ederim yorumlarınız için.sağlıklı dedi dr. Ölçümleri iyi dedi ben testleri yaptırmamayı tercih ettim. İnşallah sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza bebeklerimizi.Ben erkeğe benzettim sanki, yani içgüdüsel olarak tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?