2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım ben cinsiyet öğrenene kadar sanırım beş kere falan rüyamda oğlum olduğunu gördüm, cinsiyet kız : ))
Umarım sağlıkla gelsin herşeyden önemlisi o .

:d AHAHA hayırlı olsun kuzum bencede inanmamalıyız ama merak işte bende hep rüyalarıma bakıyorum hergün film gibi rüya görüyorum
benim rüyalardan altın ayıcık alacak senaryo çıkardı o kadar yaniama hep kaldırıldım hep mi erkek olur ya bir tek dün gece doktorum baktı bu bebek kız dedi bende herkesi arayıp kız dedim birebir aynısı oldu bugün

Çok sevindim canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşaAllah

Erkek valla pipiyi gördük bugün sağlıkla gelsinler inşallah rabbim gönlümüzden geçenlerin en hayırlısını versin
Hayırlısi olsun sağlikli kucaginiza alirsiniz insallahbenim doktorum söylemedi dun doktordaydim ben, gelisimi guzel dedi, bacak arasinda kordon var dedi 3 hafta daha bekleyelim dedi sirf cinsiyet icin baska doktorami gitsem diye dusunmuyorda degilim..

Aminnnn canımm inşallah ohh Maşallah sabredebilirsen gitme diycem ama En azından 1 hafta daha bekle derim ben

Annelik bizi resmen sapsik yapıyor sağlıklı güzel haberlerini alın inşallah
Bu arada hatunlar listede olmayan eklenmek isteyen Nisan annisleri varsa alayım bilgileri
Ben varım ikinci gebelik. Tdt 7 Mayıs ancak nisana kayacak sezaryan olacağım içün Yaş 35 cinsiyet belli değil.

Canım ben cinsiyet öğrenene kadar sanırım beş kere falan rüyamda oğlum olduğunu gördüm, cinsiyet kız : ))
Umarım sağlıkla gelsin herşeyden önemlisi o .
zaten direk cinsiyet görülen rüyalar tam tersi çıkıyor öyle diyorlar. Bende kızımda hep oğlan görmüştüm dedim koz geliyor

Arkadaşlar selamlar
Ben bugün itibariyle artık bebişe müzik dinletmeye başladım. 13. hafta itibariyle duyma yetisi oluşmaya başlamış. Bu anlamda imkanınız varsa eğer zeka ve duygusal gelişimi için çok etkili olduğu söylenen Mozart, Bach gibi klasikleri dinletmekte fayda varmış.
Alıntı ;
^^Hamilelik döneminde, klasik müzik dinlemek, anne karnındaki bebeğin gevşemesine ve yatışmasına yardımcı olur. Uzmanlar, bebeğin kendisini güvende hissetmesi için doğumdan sonra da klasik müzik dinletilmesi gerektiğini, bunun bebeğin kendisini anne karnındaymış gibi güven içerisinde olduğunu hissetmesine yardımcı olduğunu belirtirler.
Bebeklerin daha doğmadan annelerinin karnındayken müzikle tanışmaları, ilerideki yaşamları açısından olumlu etkiler yaratır. Ancak burada dikkat edilecek önemli nokta bebeğe dinletilecek müziğin sakin ritimli ve dinlendirici bir müziklerden seçilmesidir. Çok hızlı, ritimli müziklerin dinletilmesi bebeklerde sıkıntı yaratırken, anne adayının karnını okşayarak dinlenen sakin müzikler ise, bebek üzerinde huzur yaratmaktadır. Hem anne hem de bebek açısından rahatlatıcı olan bu durum, annenin de gebeliği süresince mutlu ve huzurlu olmasına yardımcı olacaktır. ^
^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…