Ben o nub teorisine baktım ama benimki tüp bebek oluştuğu zaman başka arada 1,5 ay geçti sonra transfer gerçekleşti o yüzden o bana uymuyor gibi . Ama diğerine gönderebilirim. Çok teşekkür ederim canımnub teorisi varya oraya göndersene kuzum bide instagramda adım adım gebelik oraya gönder
Ben en başından beri tuzlu ve ekşi istiyorum. Tatlı asla istemiyorum. Kızıma ilk defa pasta yapıyorum şu anKızlar canınız ekşi tatlı falan bişey istiyor mu? Ben acayip ekşi yemek istiyorum, limon yiyorum tuz döküp, onun ekşisi bile kesmiyor beni
Tebrikler, sağlıkla , mutlulukla, huzurla gelsin yavrucakKızımız oluyor hala inanamıyorum 5 yıldır hamile kalmayi başaramamış bir annenin mucizesi bu. Bir gün bunu yazacağımı hiç tahmin edemezdim her şey o kadar zordu ki benim için. Kızım oluyor yaaaaa arkadaşlar♥♥♥♥
Bugüne kadar kullanmadan mı geldinKızlar merhaba , 12+6 oldum bugün ama hala bulantı , kusma zirvede bende. Yarın doktora gidip ilaç isteyeceğim . İlaç kullananlar iyi geliyor mu ilaç acaba .
Sorma kullanmadım ama evde değildim 1 ay annemlerin yanına gittim orda da annem yaptı yemek filan ee tabi eve gelince her şey bitti günde 3,4 kez çıkarıyorum koku alma zaten beni bitiriyor. İşe yarıyor mu çok sevindim ya inşallah geçer bende de.Bugüne kadar kullanmadan mı geldinprilam işe yarıyor.
Yemek yapmasam bile kötüydüm ben iyi ki almışım. Hamileler için üretilmiş bu ilaç. Diğerleri bu sebeple işe pek yaramıyor. Dr un eşi 22. Haftadaymış hala kullanıyormuş kesintisiz. Umarım benim yakında bitecek. Seninde geçer inşallah.Sorma kullanmadım ama evde değildim 1 ay annemlerin yanına gittim orda da annem yaptı yemek filan ee tabi eve gelince her şey bitti günde 3,4 kez çıkarıyorum koku alma zaten beni bitiriyor. İşe yarıyor mu çok sevindim ya inşallah geçer bende de.
Annemlerde rahattır ya günde ancak bi kere cikariyordum o da rahatsız etmiyordu ama yine bı haftadır su bile icemeden çıkıyor her şey . Peki koku aliniyor mu ilaç içince ben çünkü anı koku alıp zor yetisiyorum WC ye . İnşallah geçer . Oğlumda daha kötüydüm ama şimdi bı de çocuk olunca zor oluyor gerçektenYemek yapmasam bile kötüydüm ben iyi ki almışım. Hamileler için üretilmiş bu ilaç. Diğerleri bu sebeple işe pek yaramıyor. Dr un eşi 22. Haftadaymış hala kullanıyormuş kesintisiz. Umarım benim yakında bitecek. Seninde geçer inşallah.
Ben hiç çıkartmadım. Kokuları alıyorsun yine ama normal yaşantımdaki gibi. Yine çok fazla yiyemiyorsun. Belirli şeyleri yiyebiliyordum su içiyordum. İki haftadır daha rahat yiyorum. İçtikçe daha da rahatlatıyor. Yani ilk gün belki az keser ama günler geçtikçe hepten işe yaradı bende.Annemlerde rahattır ya günde ancak bi kere cikariyordum o da rahatsız etmiyordu ama yine bı haftadır su bile icemeden çıkıyor her şey . Peki koku aliniyor mu ilaç içince ben çünkü anı koku alıp zor yetisiyorum WC ye . İnşallah geçer . Oğlumda daha kötüydüm ama şimdi bı de çocuk olunca zor oluyor gerçekten
Ben zofer kullanıyorum canım. Özellikle geçen hafta benim de zirvedeydi. Sali gün kontrolde yazın ne olursa olsun dedim. 8 mg lik olandan yarım doz alıyorum sadece ve iki gündür hiç bulantim yok. Gözüm açıldı resmen boşa işkence çekmişimKızlar merhaba , 12+6 oldum bugün ama hala bulantı , kusma zirvede bende. Yarın doktora gidip ilaç isteyeceğim . İlaç kullananlar iyi geliyor mu ilaç acaba .
Bende turpa limon tuz döküp yiyorum.ve sürekli salgam istiyor sanki canımKızlar canınız ekşi tatlı falan bişey istiyor mu? Ben acayip ekşi yemek istiyorum, limon yiyorum tuz döküp, onun ekşisi bile kesmiyor beni
Bulantıyı çeken biri olarak her ilacı denedim prilam zofer metpamid beni hiçbiri kesmedi ama sizde işe yarayabilir ben sadece serumla iyi oluyordum arada cok dayanamadığım zamanlarda serum taktır baya rahatlatıyor benim koku cok olmadı yani tüm kokuları alıyorum ama rahatsız etmiyor çok fazla bir de o olsaydı yaşayamazdım hala annemler deyim ben 2 hafta sonra gidicem bir ay geçirdim burda evde olsam zor olurdu bence doktordan isteyin bir de 13.haftadan sonra beta hcg değerleri düşmeye başlayacak rahhatlayacaksın biraz daha geçmiş olsunAnnemlerde rahattır ya günde ancak bi kere cikariyordum o da rahatsız etmiyordu ama yine bı haftadır su bile icemeden çıkıyor her şey . Peki koku aliniyor mu ilaç içince ben çünkü anı koku alıp zor yetisiyorum WC ye . İnşallah geçer . Oğlumda daha kötüydüm ama şimdi bı de çocuk olunca zor oluyor gerçekten
Mesajınızdan bile hissettim o heyecanınızı mutluluğunuzuKızımız oluyor hala inanamıyorum 5 yıldır hamile kalmayi başaramamış bir annenin mucizesi bu. Bir gün bunu yazacağımı hiç tahmin edemezdim her şey o kadar zordu ki benim için. Kızım oluyor yaaaaa arkadaşlar
gelsin inşallah kuzum :)Kızlaaaaarrr 2.ci kızım geliyor inşaAllah
MaşallahKızlaaaaarrr 2.ci kızım geliyor inşaAllah
Yaaa öğrendn mi sen deeKızlaaaaarrr 2.ci kızım geliyor inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?