2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
nub teorisi varya oraya göndersene kuzum bide instagramda adım adım gebelik oraya gönder
Ben o nub teorisine baktım ama benimki tüp bebek oluştuğu zaman başka arada 1,5 ay geçti sonra transfer gerçekleşti o yüzden o bana uymuyor gibi . Ama diğerine gönderebilirim. Çok teşekkür ederim canım

Kızlar merhaba , 12+6 oldum bugün ama hala bulantı , kusma zirvede bende. Yarın doktora gidip ilaç isteyeceğim . İlaç kullananlar iyi geliyor mu ilaç acaba .

Kızlar canınız ekşi tatlı falan bişey istiyor mu? Ben acayip ekşi yemek istiyorum, limon yiyorum tuz döküp, onun ekşisi bile kesmiyor beni
Ben en başından beri tuzlu ve ekşi istiyorum. Tatlı asla istemiyorum. Kızıma ilk defa pasta yapıyorum şu an muz bile istemiyor canım.

Tebrikler, sağlıkla , mutlulukla, huzurla gelsin yavrucak

Bugüne kadar kullanmadan mı geldin prilam işe yarıyor.
Sorma kullanmadım ama evde değildim 1 ay annemlerin yanına gittim orda da annem yaptı yemek filan ee tabi eve gelince her şey bitti günde 3,4 kez çıkarıyorum koku alma zaten beni bitiriyor. İşe yarıyor mu çok sevindim ya inşallah geçer bende de.

Yemek yapmasam bile kötüydüm ben iyi ki almışım. Hamileler için üretilmiş bu ilaç. Diğerleri bu sebeple işe pek yaramıyor. Dr un eşi 22. Haftadaymış hala kullanıyormuş kesintisiz. Umarım benim yakında bitecek. Seninde geçer inşallah.

Annemlerde rahattır ya günde ancak bi kere cikariyordum o da rahatsız etmiyordu ama yine bı haftadır su bile icemeden çıkıyor her şey . Peki koku aliniyor mu ilaç içince ben çünkü anı koku alıp zor yetisiyorum WC ye . İnşallah geçer . Oğlumda daha kötüydüm ama şimdi bı de çocuk olunca zor oluyor gerçekten

Ben hiç çıkartmadım. Kokuları alıyorsun yine ama normal yaşantımdaki gibi. Yine çok fazla yiyemiyorsun. Belirli şeyleri yiyebiliyordum su içiyordum. İki haftadır daha rahat yiyorum. İçtikçe daha da rahatlatıyor. Yani ilk gün belki az keser ama günler geçtikçe hepten işe yaradı bende.

Kızlar merhaba , 12+6 oldum bugün ama hala bulantı , kusma zirvede bende. Yarın doktora gidip ilaç isteyeceğim . İlaç kullananlar iyi geliyor mu ilaç acaba .
Ben zofer kullanıyorum canım. Özellikle geçen hafta benim de zirvedeydi. Sali gün kontrolde yazın ne olursa olsun dedim. 8 mg lik olandan yarım doz alıyorum sadece ve iki gündür hiç bulantim yok. Gözüm açıldı resmen boşa işkence çekmişim

Ben yemek yiyemiyordum mide bulantısından. Kilo verdim baya. İki üç gündür yemek yiyebilmeye başladım. Bu seferde midem her yemekten sonra aşırı yanıyor. Hazımsızlık şişkinlik var. Bunun İçin bir şey yapıyor musunuz siz? Maden suyu içiyorum ben biraz bir süre rahatlatıyor doktoruma sordum günde max. İki tane içebilirsin dedi.
Bir de ben sancım var acaba neden demiştim daha önce. Onu da sordum doktora. Bebek şuan dik duruyormuş yani kafası yukarda ayakları aşağıda. Bu sebeple rahme baskı yapıyormuş. Bu da sancı oluşturabilir normal dedi doktor. 12 saat yol gideceğim problem olur mu dedim. Şuan her şey sağlıklı görünüyor sadece otobüsün koridorunda tur at dedi.

Bulantıyı çeken biri olarak her ilacı denedim prilam zofer metpamid beni hiçbiri kesmedi ama sizde işe yarayabilir ben sadece serumla iyi oluyordum arada cok dayanamadığım zamanlarda serum taktır baya rahatlatıyor benim koku cok olmadı yani tüm kokuları alıyorum ama rahatsız etmiyor çok fazla bir de o olsaydı yaşayamazdım hala annemler deyim ben 2 hafta sonra gidicem bir ay geçirdim burda evde olsam zor olurdu bence doktordan isteyin bir de 13.haftadan sonra beta hcg değerleri düşmeye başlayacak rahhatlayacaksın biraz daha geçmiş olsun

Mesajınızdan bile hissettim o heyecanınızı mutluluğunuzuyaa ne kadar güzel allah sağlıkla kucağınıza almahı nasip etsin. Evlat sahibi olmak ne büyük bi mucizeçok şükür

Kızlaaaaarrr 2.ci kızım geliyor inşaAllah
Yaaa öğrendn mi sen deemaşallah canm ne güzel arkadaş olurlar birbirlerineben de bi kesinleştireblseydim off emin değilim cinsiyette kesn dememşti öliyorm meraktanbu kez de randevu saatinde uyuyup kalmazsam(çünkü hala çok hastayım.)inşallah gdcem yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…