- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Devit de decavit de ücretsiz dağıtıyoruz gebelerePardon o devit miş. Banada saglık ocagında verdiler d vitamini olarak ama eve doktoruna danış bazen farklı veriliyor demişti ben doktoruma danışmıştım hatırladım suan. KusurA bakmayın devit miş o
Daha parmağımın ucu kadarken kalbini dinlediğimde böyle bir mucize olamaz diyordum ama nedense cinsiyetini öğrenmek başka boyuta geçirdi beni o kadar güzel bir duygu ki Allah isteyen herkese yaşatsın.Mesajınızdan bile hissettim o heyecanınızı mutluluğunuzuyaa ne kadar güzel allah sağlıkla kucağınıza almahı nasip etsin. Evlat sahibi olmak ne büyük bi mucize çok şükür
Rüyanda altın mı görüyodun canm :)benim rüyalardan altın ayıcık alacak senaryo çıkardı o kadar yaniama hep kaldırıldım hep mi erkek olur ya bir tek dün gece doktorum baktı bu bebek kız dedi bende herkesi arayıp kız dedim birebir aynısı oldu bugün
Erkek sanki canım :) sağlıkla gelsin inşallahKızlar bugün gittik kuzumuzu görmeye cinsiyet söylemedi size resmimizi atıyorum öngörülerinizi merak ediyorum Sevgilerimle...
Ayy maşallah Rabbim bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah :)Kızlaaaaarrr 2.ci kızım geliyor inşaAllah
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İçimizde bir mucize. . . İğneler ilaçlar negatifler Rabbim in bugüneüne hamdolsun. İsteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın. Hiçbirimizi evlatsızlıkla da evlatla da sınamasın. Hepiniz dualarımdasınız. Sağlıcakla kalın.Kızımız oluyor hala inanamıyorum 5 yıldır hamile kalmayi başaramamış bir annenin mucizesi bu. Bir gün bunu yazacağımı hiç tahmin edemezdim her şey o kadar zordu ki benim için. Kızım oluyor yaaaaa arkadaşlar♥♥♥♥
Hayırlı olsun bebeğin canım maşallah@Lepistesb hanımcım benim bebişim erkek.. Listeye eklerseniz çooook sevinirim❤
valla nisan annelerin hepsi nerdeyse kız annesiMaşallahkız doldu burası. Nisanın yarısına kadar kızlar sonra da erkekler anlaşmış gelmek için demekki
AminSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İçimizde bir mucize. . . İğneler ilaçlar negatifler Rabbim in bugüneüne hamdolsun. İsteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın. Hiçbirimizi evlatsızlıkla da evlatla da sınamasın. Hepiniz dualarımdasınız. Sağlıcakla kalın.
Senin doktor böyle söylemiş canım ama benm doktor da olabilir zatn hareket etmeye çoktan başladı hissedebilirsin dedi :) bi de zayıfım ondan belkide
Devir herkes kullanıyor mu? D vit eksik çıkarsa mı alınıyor?Devit de decavit de ücretsiz dağıtıyoruz gebelere
Bize kız kalmayacak bu gidişlevalla nisan annelerin hepsi nerdeyse kız annesi
Teşekkür ederim canım.. Benim geçen hafta belli olmuştu cinsiyeti aslında yazmıştım.. :) Listeye bakayım dedim.. Eklenmemiş.. Yani sıkıntı değil elbette de öyle bi söyledim yani..Hayırlı olsun bebeğin canım maşallah ❤
Ayy damatlık günleri de gelsin bir an önceBenim yaşım geç ya, erkenden evlenip çocuk yapmasını çok istiyorum Allah biliyor Ben bakarım, nasıl bakarız anne derlerse, hep icimden öyle geçiyor. Eskiden 18'de evlenirlermis. Allah sağlık versin de hayaller işte
bende bi öğreniyimde içim içimi yiyo meraktan :)Bize kız kalmayacak bu gidişle
Bende şmdi geçmişine bakcaktım sanki biliyodm cinsiyetini dye düşünüyodm sen bunu yazdın :))))Teşekkür ederim canım.. Benim geçen hafta belli olmuştu cinsiyeti aslında yazmıştım.. :) Listeye bakayım dedim.. Eklenmemiş.. Yani sıkıntı değil elbette de öyle bi söyledim yani..
İlahi :))xiexie Berlin film festivalinde altın ayı ödülü var ya onun espirisini yaptım ben yoksa hep erkek bebek gördum rüyamda
Doktorlar bazı şeyleri az bilsin anayız biz yahu hissediyoruz işteiyiymis o zaman.ben de diyorum Allah Allah bu bariz bebek hareketi, kafayi mi yiyorum ben diye canim sıkılmaya başlamıştı.
sağlıkla
gelsin inşallah kuzum :)
Maşallahkız doldu burası. Nisanın yarısına kadar kızlar sonra da erkekler anlaşmış gelmek için demekki
Yaaa öğrendn mi sen deemaşallah canm ne güzel arkadaş olurlar birbirlerine ben de bi kesinleştireblseydim off emin değilim cinsiyette kesn dememşti öliyorm meraktan bu kez de randevu saatinde uyuyup kalmazsam(çünkü hala çok hastayım.)inşallah gdcem yarın
İnşaAllah kızlar çok sağolunAyy maşallah Rabbim bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah :)
Kızımız oluyor hala inanamıyorum 5 yıldır hamile kalmayi başaramamış bir annenin mucizesi bu. Bir gün bunu yazacağımı hiç tahmin edemezdim her şey o kadar zordu ki benim için. Kızım oluyor yaaaaa arkadaşlar♥♥♥♥
Sizin de sanırım tüp bebekti . Benim de 5 yıldan sonra tüp bebekle geldi .. biz tüpçüler için gerçekten sürecin tamamı ayrı ayrı bir mucize.mükemmel bir duygu. Ben de heyecanınızı çok hissettim hatta ağladım . İleriki zamanlarda hangi boyutlara geçeriz bilemiyorumDaha parmağımın ucu kadarken kalbini dinlediğimde böyle bir mucize olamaz diyordum ama nedense cinsiyetini öğrenmek başka boyuta geçirdi beni o kadar güzel bir duygu ki Allah isteyen herkese yaşatsın. ♥♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?