2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Mesajınızdan bile hissettim o heyecanınızı mutluluğunuzuyaa ne kadar güzel allah sağlıkla kucağınıza almahı nasip etsin. Evlat sahibi olmak ne büyük bi mucizeçok şükür
Daha parmağımın ucu kadarken kalbini dinlediğimde böyle bir mucize olamaz diyordum ama nedense cinsiyetini öğrenmek başka boyuta geçirdi beni o kadar güzel bir duygu ki Allah isteyen herkese yaşatsın.

Rüyanda altın mı görüyodun canm :)
Kızlar bugün gittik kuzumuzu görmeye cinsiyet söylemedi size resmimizi atıyorum öngörülerinizi merak ediyorum Sevgilerimle...
Erkek sanki canım :) sağlıkla gelsin inşallah
Kızlaaaaarrr 2.ci kızım geliyor inşaAllah
Ayy maşallah Rabbim bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İçimizde bir mucize. . . İğneler ilaçlar negatifler Rabbim in bugüneüne hamdolsun. İsteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın. Hiçbirimizi evlatsızlıkla da evlatla da sınamasın. Hepiniz dualarımdasınız. Sağlıcakla kalın.

Amin

Senin doktor böyle söylemiş canım ama benm doktor da olabilir zatn hareket etmeye çoktan başladı hissedebilirsin dedi :) bi de zayıfım ondan belkide

iyiymis o zaman.ben de diyorum Allah Allah bu bariz bebek hareketi, kafayi mi yiyorum ben diye canim sıkılmaya başlamıştı.

Hayırlı olsun bebeğin canım maşallah ❤
Teşekkür ederim canım.. Benim geçen hafta belli olmuştu cinsiyeti aslında yazmıştım.. :) Listeye bakayım dedim.. Eklenmemiş.. Yani sıkıntı değil elbette de öyle bi söyledim yani..

Allah gonlündekini hayirlı etsin

Teşekkür ederim canım.. Benim geçen hafta belli olmuştu cinsiyeti aslında yazmıştım.. :) Listeye bakayım dedim.. Eklenmemiş.. Yani sıkıntı değil elbette de öyle bi söyledim yani..
Bende şmdi geçmişine bakcaktım sanki biliyodm cinsiyetini dye düşünüyodm sen bunu yazdın :))))

sağlıkla

gelsin inşallah kuzum :)
Maşallah kız doldu burası. Nisanın yarısına kadar kızlar sonra da erkekler anlaşmış gelmek için demekki
Ayy maşallah Rabbim bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah :)
İnşaAllah kızlar çok sağolun çok erkek hissediyodm ama süpriz yaptı miniğim kızmış

Allah uzun ömür versin insAllah ❤❤❤❤❤

Sizin de sanırım tüp bebekti . Benim de 5 yıldan sonra tüp bebekle geldi .. biz tüpçüler için gerçekten sürecin tamamı ayrı ayrı bir mucize.mükemmel bir duygu. Ben de heyecanınızı çok hissettim hatta ağladım . İleriki zamanlarda hangi boyutlara geçeriz bilemiyorum gözünüz aydın tekrardan . Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah ... isteyen herkese de nasip olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…