2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bugün gittik kuzumuzu görmeye cinsiyet söylemedi size resmimizi atıyorum öngörülerinizi merak ediyorum Sevgilerimle...

Benim içime kız gibi doğduu.

Kızlar canınız ekşi tatlı falan bişey istiyor mu? Ben acayip ekşi yemek istiyorum, limon yiyorum tuz döküp, onun ekşisi bile kesmiyor beni

Normalde tatlğ yı çok severim ama ne tatlıya ne tuzluya ekşiye aşırı bir isteğim yok.

Kızlaaaaarrr 2.ci kızım geliyor inşaAllah

Maşallah canım hayırla gelsinn kuzucukk

Ay ne kadar tatlısınız çok sağ olun teşbihte hata olmaz eşekten düşenin halini anca eşekten düşen anlar aynen öyle 5 yıl yaşadığım şeyler benim sinavimdi umarım kızımla bu süreci sağ salim atlatırız o benim 6 aa embriyom en güçlüsü. Savaşcı kızım en iyisi oldu pgtsi temiz geldi kardeşi kromozom eksikliğinden elendi ama o bizim için savaşti. Geldi annesine tutundu nasıl mutluyum anlatamam. Hepimiz alalım herkes için dua ediyorum

Benim içime kız gibi doğduu.

Normalde tatlğ yı çok severim ama ne tatlıya ne tuzluya ekşiye aşırı bir isteğim yok.

Maşallah canım hayırla gelsinn kuzucukk
İnşallah kuzum benim de içimden hep kız geçiyor. Rabbimin mucizesi cinsiyeti tabiki farketmiyor ama annemle arkadaş gibiydik, onu kaybettikten sonra evlendim evlat hasretiyle yandım ama gönlümden geçen kızım olursa anamın adını vereceğim evimde yeniden ana kız olacağız tabi nasip kısmet öncelikle hepimizinki sağlıklı olsun da.

Devir herkes kullanıyor mu? D vit eksik çıkarsa mı alınıyor?
Benim degerlerim iyiyken eşim de kullanma demisken, klinikten vitamin verdiler kullanmalisin dediler. Ben de içiyorum kocaman bir hap. Sonradan demirin eksik gibi birşey söyledi doktor. Biz de verdiğiniz vitamini içiyoruz başka birşeye gerek var mı dedik, içinde fer yani demir var bunu için sadece dedi. Benim mantigima göre de eksik çıkarsa içiyorduk vitamin , demir... Gebeliğin ilerleyen haftalarinda değerler zaten düşer diye için diyorlar.

Allah gönlünüze göre versin herşeyi Basınız sağolsun

Kızlar bugün gittik kuzumuzu görmeye cinsiyet söylemedi size resmimizi atıyorum öngörülerinizi merak ediyorum Sevgilerimle...
Fotoğrafları şimdi gördüm. Erkege benzettim ben. Bir erkek annesi olarak , bahsettiğiniz ozleminizi oglunuzla da giderebilirsiniz. Yavrularimizi nasıl yetistirirsek öyle yakın oluyorlar. Erkekler anneye çok düşkün oluyor. Eğer erkekse Allah gönlünüze göre versin erkek ya da kız sağlıkla, mutlulukla, huzurla dolu bir ömrünüz olsun Söylemek erken bana da söylerler inanmaz duymazdan gelirdim. Benim tüp bebek değil ama zor oldu, mucizeydi, ilkinin şokunu atlatmadan ikinci geliyor. İki yıl önce dün dogurdum. Aslında halen inanamıyorum. Kısacası hayat da mucizelere gebe

Allah rahmet eylesin anneciğinize. İnşallah gönlünüzden geçen olur.

Demir’i biliyorum. Doğumda çok kana ihtiyaç olduğu için içilmesi öneriliyor. Benim kanım yükseliyor hamilelikte 13,5 oldu yine. Bu sebeple keçiboynuzu ye sen diyordu dr um. Ama d vitaminini merak ettim. Normal olsa da alıyorlar mı diye. Ben almadım kızımda. Yani dr birşey dememişti. Ama vitaminlerim yüksekti yüksekse içme demişti onu hatırlıyorum. Şu an d vitaminime bakılmadı benim.

Kızlar kullandığınız çatlak kremlerinden memnun musunuz? Ben henüz başlamadım. Zaten karnım hiç büyümedi hala dümdüz. Göğüs kremine karar verdim. Birde şey sorucam size hindistan cevizi yağı sürsek karnımıza nasıl olur? Malum birçok şeye iyi gelen bir yağ. Topuk çatlakları, dudak kuruluğu, kaz ayaklarına bile iyi geliyormuş.

Sürsen de çatlayacaksan çatlıyorsun. Ama sen yine de nemlendir iyi gelir tabi. Bu bebeğinin büyüklüğüne ve derinin kapasitesine bağlı. Ayrıca 40 haftayı devirip devirmemeye

Kızlar da anneye düşkün oluyor canım

Neşeli görünüyorsunuz maşallah maşallah Vitamin D eksik olduğunda huzursuzluk oluyormuş kuzum . Meraktaysaniz tabii doktora bir söylemekte fayda var.

Yazamadım bir türlü karnıma bacaklarima tatlı badem yağı (badem yağı tüylenme yapiyormus ama tatlı badem yağı yapmaz dediler) ve shea butter avucumda ovalayip sürmeye başladım. Hindistan cevizi yağı ilk gebeligimde almıştım ama kavanoz olduğu gibi duruyor hiç kullanmadım. O nedenle onu bilmiyorum pek etkisini. Meme uçlarına ise lanolin başladım. Bir de meme sarkmasini önlemek için günde iki kez soğuk duş diye okumustum, ben yumusak bir havluyla kisa surekli soguk kompres yapiyorum her gun 1 kez aksam.

Devir herkes kullanıyor mu? D vit eksik çıkarsa mı alınıyor?
Kan değerlerine bakarak veriliyor genelde bir de türkiyede genel olarak d vitamini eksikliği var doktorunuz gerek görmediyse demekki iyi durumdasınız ben açıkçası hiç sevmiyorum ilaç vitamin içmeyi keşke hiç vermeseler içmesem
ay cok duygusal bi şekilde yazmışsınız Allah size bağışlasın yavrunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…