haydi hayirli ugurlu olsun bakalim iki prenses annesiİnşaAllah kızlar çok sağolunçok erkek hissediyodm ama süpriz yaptı miniğim kızmış
Kızlar bugün gittik kuzumuzu görmeye cinsiyet söylemedi size resmimizi atıyorum öngörülerinizi merak ediyorum Sevgilerimle...
Kızlar canınız ekşi tatlı falan bişey istiyor mu? Ben acayip ekşi yemek istiyorum, limon yiyorum tuz döküp, onun ekşisi bile kesmiyor beni
Kızlaaaaarrr 2.ci kızım geliyor inşaAllah
Ay ne kadar tatlısınız çok sağ olunSizin de sanırım tüp bebekti . Benim de 5 yıldan sonra tüp bebekle geldi .. biz tüpçüler için gerçekten sürecin tamamı ayrı ayrı bir mucize.mükemmel bir duygu. Ben de heyecanınızı çok hissettim hatta ağladım . İleriki zamanlarda hangi boyutlara geçeriz bilemiyorumgözünüz aydın tekrardan . Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah ... isteyen herkese de nasip olsun .
Çok teşekkür ederim iki doğumumda normal Doğum yaşım 31Hayırlı olsun canım sat tarihlerimiz aynıymış. Diğerleri sezaryen miydi
Bu arada yaş bilgini de yazarsan listeye ekleyeyim
Hayırlı uğurlu olsun, tebriklerKızlaaaaarrr 2.ci kızım geliyor inşaAllah
İnşallah kuzum benim de içimden hep kız geçiyor. Rabbimin mucizesi cinsiyeti tabiki farketmiyor ama annemle arkadaş gibiydik, onu kaybettikten sonra evlendim evlat hasretiyle yandım ama gönlümden geçen kızım olursa anamın adını vereceğim evimde yeniden ana kız olacağız tabi nasip kısmet öncelikle hepimizinki sağlıklı olsun da.Benim içime kız gibi doğduu.
Normalde tatlğ yı çok severim ama ne tatlıya ne tuzluya ekşiye aşırı bir isteğim yok.
Maşallah canım hayırla gelsinn kuzucukk
Benim degerlerim iyiyken eşim de kullanma demisken, klinikten vitamin verdiler kullanmalisin dediler. Ben de içiyorum kocaman bir hap. Sonradan demirin eksik gibi birşey söyledi doktor. Biz de verdiğiniz vitamini içiyoruz başka birşeye gerek var mı dedik, içinde fer yani demir var bunu için sadece dedi. Benim mantigima göre de eksik çıkarsa içiyorduk vitamin , demir... Gebeliğin ilerleyen haftalarinda değerler zaten düşer diye için diyorlar.Devir herkes kullanıyor mu? D vit eksik çıkarsa mı alınıyor?
Allah gönlünüze göre versin herşeyiİnşallah kuzum benim de içimden hep kız geçiyor. Rabbimin mucizesi cinsiyeti tabiki farketmiyor ama annemle arkadaş gibiydik, onu kaybettikten sonra evlendim evlat hasretiyle yandım ama gönlümden geçen kızım olursa anamın adını vereceğim evimde yeniden ana kız olacağız tabi nasip kısmet öncelikle hepimizinki sağlıklı olsun da.
Ne güzel duadırAllah gonlündekini hayirlı etsin
Ay hadi gözün aydın Ne güzel iki kız allah sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin inşaallahKızlaaaaarrr 2.ci kızım geliyor inşaAllah
Fotoğrafları şimdi gördüm. Erkege benzettim ben. Bir erkek annesi olarak , bahsettiğiniz ozleminizi oglunuzla da giderebilirsiniz. Yavrularimizi nasıl yetistirirsek öyle yakın oluyorlar. Erkekler anneye çok düşkün oluyor. Eğer erkekseKızlar bugün gittik kuzumuzu görmeye cinsiyet söylemedi size resmimizi atıyorum öngörülerinizi merak ediyorum Sevgilerimle...
İnşallah kuzum benim de içimden hep kız geçiyor. Rabbimin mucizesi cinsiyeti tabiki farketmiyor ama annemle arkadaş gibiydik, onu kaybettikten sonra evlendim evlat hasretiyle yandım ama gönlümden geçen kızım olursa anamın adını vereceğim evimde yeniden ana kız olacağız tabi nasip kısmet öncelikle hepimizinki sağlıklı olsun da.
Demir’i biliyorum. Doğumda çok kana ihtiyaç olduğu için içilmesi öneriliyor. Benim kanım yükseliyor hamilelikte 13,5 oldu yine. Bu sebeple keçiboynuzu ye sen diyordu dr um. Ama d vitaminini merak ettim. Normal olsa da alıyorlar mı diye. Ben almadım kızımda. Yani dr birşey dememişti. Ama vitaminlerim yüksekti yüksekse içme demişti onu hatırlıyorum. Şu an d vitaminime bakılmadı benim.Benim degerlerim iyiyken eşim de kullanma demisken, klinikten vitamin verdiler kullanmalisin dediler. Ben de içiyorum kocaman bir hap. Sonradan demirin eksik gibi birşey söyledi doktor. Biz de verdiğiniz vitamini içiyoruz başka birşeye gerek var mı dedik, içinde fer yani demir var bunu için sadece dedi. Benim mantigima göre de eksik çıkarsa içiyorduk vitamin , demir... Gebeliğin ilerleyen haftalarinda değerler zaten düşer diye için diyorlar.
Sürsen de çatlayacaksan çatlıyorsun. Ama sen yine de nemlendir iyi gelir tabi. Bu bebeğinin büyüklüğüne ve derinin kapasitesine bağlı. Ayrıca 40 haftayı devirip devirmemeyeKızlar kullandığınız çatlak kremlerinden memnun musunuz? Ben henüz başlamadım. Zaten karnım hiç büyümedi hala dümdüz. Göğüs kremine karar verdim. Birde şey sorucam size hindistan cevizi yağı sürsek karnımıza nasıl olur? Malum birçok şeye iyi gelen bir yağ. Topuk çatlakları, dudak kuruluğu, kaz ayaklarına bile iyi geliyormuş.
Kızlar da anneye düşkün oluyor canımFotoğrafları şimdi gördüm. Erkege benzettim ben. Bir erkek annesi olarak , bahsettiğiniz ozleminizi oglunuzla da giderebilirsiniz. Yavrularimizi nasıl yetistirirsek öyle yakın oluyorlar. Erkekler anneye çok düşkün oluyor. Eğer erkekseAllah gönlünüze göre versin erkek ya da kız sağlıkla, mutlulukla, huzurla dolu bir ömrünüz olsun Söylemek erken bana da söylerler inanmaz duymazdan gelirdim. Benim tüp bebek değil ama zor oldu, mucizeydi, ilkinin şokunu atlatmadan ikinci geliyor. İki yıl önce dün dogurdum. Aslında halen inanamıyorum. Kısacası hayat da mucizelere gebe
Neşeli görünüyorsunuz maşallah maşallahDemir’i biliyorum. Doğumda çok kana ihtiyaç olduğu için içilmesi öneriliyor. Benim kanım yükseliyor hamilelikte 13,5 oldu yine. Bu sebeple keçiboynuzu ye sen diyordu dr um. Ama d vitaminini merak ettim. Normal olsa da alıyorlar mı diye. Ben almadım kızımda. Yani dr birşey dememişti. Ama vitaminlerim yüksekti yüksekse içme demişti onu hatırlıyorum. Şu an d vitaminime bakılmadı benim.
Yazamadım bir türlüKızlar kullandığınız çatlak kremlerinden memnun musunuz? Ben henüz başlamadım. Zaten karnım hiç büyümedi hala dümdüz. Göğüs kremine karar verdim. Birde şey sorucam size hindistan cevizi yağı sürsek karnımıza nasıl olur? Malum birçok şeye iyi gelen bir yağ. Topuk çatlakları, dudak kuruluğu, kaz ayaklarına bile iyi geliyormuş.
YaaaKızlar da anneye düşkün oluyor canım
Kan değerlerine bakarak veriliyor genelde bir de türkiyede genel olarak d vitamini eksikliği var doktorunuz gerek görmediyse demekki iyi durumdasınız ben açıkçası hiç sevmiyorum ilaç vitamin içmeyi keşke hiç vermeseler içmesemDevir herkes kullanıyor mu? D vit eksik çıkarsa mı alınıyor?
ay cok duygusal bi şekilde yazmışsınız Allah size bağışlasın yavrunuzuAy ne kadar tatlısınız çok sağ olunteşbihte hata olmaz eşekten düşenin halini anca eşekten düşen anlar aynen öyle 5 yıl yaşadığım şeyler benim sinavimdi umarım kızımla bu süreci sağ salim atlatırız o benim 6 aa embriyom en güçlüsü. Savaşcı kızım en iyisi oldu pgtsi temiz geldi kardeşi kromozom eksikliğinden elendi ama o bizim için savaşti. Geldi annesine tutundu nasıl mutluyum anlatamam. Hepimiz alalım herkes için dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?