- 29 Ağustos 2019
- 362
- 837
- 18
Teşekkür ederim canım.. Benim geçen hafta belli olmuştu cinsiyeti aslında yazmıştım.. :) Listeye bakayım dedim.. Eklenmemiş.. Yani sıkıntı değil elbette de öyle bi söyledim yani..
hayırlı olsunKızlaaaaarrr 2.ci kızım geliyor inşaAllah
Aminnnn canımmm Allah razı olsun.Allah gönlünüze göre versin herşeyiBasınız sağolsun
Bir önce attığım mesajda kendisini etiketledim.. Görür sanırım.. Görmese de canı sağolsun.. Çok da önemli değil.. :)Lepistesb i eklerseniz daha kolay gorur. Gozunden kacmis olabilir.
Teşekkür ederim Rabbim sizin yavrularınızı da bütün çocuklarımızı esirgesin. Bebeğim mucizem, erkek ya da kız başımın tacı, canımın canı. İnsanoğlu işte. Düne kadar olacak mı tutunacak mı kalacak mı diye kıvranırken cinsiyet isteme haddim değil zaten. Rabbim ne hayırlı olacaksa bana da sizlere de onu nasip etsin.Fotoğrafları şimdi gördüm. Erkege benzettim ben. Bir erkek annesi olarak , bahsettiğiniz ozleminizi oglunuzla da giderebilirsiniz. Yavrularimizi nasıl yetistirirsek öyle yakın oluyorlar. Erkekler anneye çok düşkün oluyor. Eğer erkekseAllah gönlünüze göre versin erkek ya da kız sağlıkla, mutlulukla, huzurla dolu bir ömrünüz olsun Söylemek erken bana da söylerler inanmaz duymazdan gelirdim. Benim tüp bebek değil ama zor oldu, mucizeydi, ilkinin şokunu atlatmadan ikinci geliyor. İki yıl önce dün dogurdum. Aslında halen inanamıyorum. Kısacası hayat da mucizelere gebe
Herkes kullanıyor 6 damla çıksa da çıkmasa da günlük alınması gereken dozDevir herkes kullanıyor mu? D vit eksik çıkarsa mı alınıyor?
Kızlar beni etiketleyen bütün cinsiyetleri listeye ekledim ben ve şimdi de ekliyorum ama etiketli olmadigim cinsiyeti tabi görmeyince ekleyemem . Cinsiyetleri öğrenince beni etiketleyin diye söylemiştim aksi halde her mesajı herkes görmüyor maalesef musaitlik durumuna göre takdir edersiniz ki.Lepistesb i eklerseniz daha kolay gorur. Gozunden kacmis olabilir.
haydi hayirli ugurlu olsun bakalim iki prenses annesi
Maşallah canım hayırla gelsinn kuzucukk
Hayırlı uğurlu olsun, tebriklersaglikla, mutlulukla, huzurla gelsin kuzucuk
Ay hadi gözün aydın Ne güzel iki kız allah sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Sağolunn canlar Amin inşaAllahhayırlı olsunşehir hastanesine mi gittiniz acaba söylüyorllar demek ki cinsiyeti bu haftada.
kızlar bilgileri tam yazın sonra soruyorum süreklibekliyorum cevap gelinceye kadar uzun sürünce pc den çıkıyorum sonra ekli değilim diye isyan ediyorsunuz please sat tdt yaş kaçıncı bebek belliyse cinsiyet yazınız :)Ben varım ikinci gebelik. Tdt 7 Mayıs ancak nisana kayacak sezaryan olacağım içün ☺ Yaş 35 cinsiyet belli değil.
gözünüz aydın hayırlı olsun.. sağlıkla gelsin minnak kızınız.
Yine lekelenmem oldu
Merhaba arkadaşlar ben de pek yazılanlara katılamayan da hep okuyanlardanımbugün kontrolümüz vardı. Fotoğrafı yorumlar mısınız rica etsemEki Görüntüle 2546032
Ben satı yazmadım gerek yok diye düşündümkızlar bilgileri tam yazın sonra soruyorum süreklibekliyorum cevap gelinceye kadar uzun sürünce pc den çıkıyorum sonra ekli değilim diye isyan ediyorsunuz please sat tdt yaş kaçıncı bebek belliyse cinsiyet yazınız :)
Sağol canım benm hepimizin ki inşaAllahgözünüz aydın hayırlı olsun.. sağlıkla gelsin minnak kızınız.
Seninle aynı haftadayız. Bugün biz de gittik dr a. Resmimiz de aynı sağlıkla gelsin inşallah ben tahmin edemiyorum cinsiyeti .Merhaba arkadaşlar ben de pek yazılanlara katılamayan da hep okuyanlardanımbugün kontrolümüz vardı. Fotoğrafı yorumlar mısınız rica etsemEki Görüntüle 2546032
Şimdi aldım fitil bırakmıştım kanama geçince bir iki damla kahverengi inşallah artmaz uzanıyorum teşekkürler canımProgestan kullanıyor musun? Niye öyle oldu acaba yaKahverengi mi ?
İçimi kız doğdu yinee. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Şimdi aldım fitil bırakmıştım kanama geçince bir iki damla kahverengi inşallah artmaz uzanıyorum teşekkürler canım
Beklemeye calisicam artik 1 ay sonra kendi doktoruma kontrolum var ya bekliycem yada dayanamazsam bir sure sonra giderim kismet bakalimAminnnn canımm inşallahohh Maşallah sabredebilirsen gitme diycem ama ☺En azından 1 hafta daha bekle derim ben
Tebrik ederim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Tebrikler, sağlıkla , mutlulukla, huzurla gelsin yavrucak❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?