2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkür ederim Rabbim sizin yavrularınızı da bütün çocuklarımızı esirgesin. Bebeğim mucizem, erkek ya da kız başımın tacı, canımın canı. İnsanoğlu işte. Düne kadar olacak mı tutunacak mı kalacak mı diye kıvranırken cinsiyet isteme haddim değil zaten. Rabbim ne hayırlı olacaksa bana da sizlere de onu nasip etsin.

Lepistesb i eklerseniz daha kolay gorur. Gozunden kacmis olabilir.
Kızlar beni etiketleyen bütün cinsiyetleri listeye ekledim ben ve şimdi de ekliyorum ama etiketli olmadigim cinsiyeti tabi görmeyince ekleyemem . Cinsiyetleri öğrenince beni etiketleyin diye söylemiştim aksi halde her mesajı herkes görmüyor maalesef musaitlik durumuna göre takdir edersiniz ki.

haydi hayirli ugurlu olsun bakalim iki prenses annesi
Maşallah canım hayırla gelsinn kuzucukk
Hayırlı uğurlu olsun, tebrikler saglikla, mutlulukla, huzurla gelsin kuzucuk
Ay hadi gözün aydın Ne güzel iki kız allah sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin inşaallah
hayırlı olsun şehir hastanesine mi gittiniz acaba söylüyorllar demek ki cinsiyeti bu haftada.
Sağolunn canlar Amin inşaAllah
Loser9 evet canım şehir hastanesine gidiyorum

Ben varım ikinci gebelik. Tdt 7 Mayıs ancak nisana kayacak sezaryan olacağım içün ☺ Yaş 35 cinsiyet belli değil.
kızlar bilgileri tam yazın sonra soruyorum süreklibekliyorum cevap gelinceye kadar uzun sürünce pc den çıkıyorum sonra ekli değilim diye isyan ediyorsunuz please sat tdt yaş kaçıncı bebek belliyse cinsiyet yazınız :)

Ben satı yazmadım gerek yok diye düşündüm 1 Ağustos sat benim. Diğerleri var sanırım

Merhaba arkadaşlar ben de pek yazılanlara katılamayan da hep okuyanlardanım bugün kontrolümüz vardı. Fotoğrafı yorumlar mısınız rica etsemEki Görüntüle 2546032
Seninle aynı haftadayız. Bugün biz de gittik dr a. Resmimiz de aynı sağlıkla gelsin inşallah ben tahmin edemiyorum cinsiyeti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…